70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cuma bildirimimi nasil yapicam kizlar
Ozel msj atamiyorum galiba ben

Son düzenleme:
kızlar ya benim adet dönemim bitti dün gece ilk kez sahur yaptım bende

3 küçük dilim kepek ekmek(unolardan değil fırından alınan kepeklı ekmek dılımı ıle)

domates kıbrıt kutusunda azcık buyuk peynır 3 zeytın 2 bardak tek sekerlı cay 1.5 litre su nasıl iyi mi?

canım malum bu yıl uzun saatlerde orucumuzu tutuyoruz..o yüzden sahur yaparken olabildiğince doyurucu yemeye çalışın..cıslı olmayan gıdaları tabi ki debence iyi tatlım,kepek ekmeği sürekli tüketilirse kansızlık yapıyor..

günaydııınnn:79:
günaydın canım hoşgeldin

kızlar bende zayıflamak istiyorum sizlerle.
doğumdan sonra emzirme döneminde kilo alanlardanım. süt olsun diyerekten. hamileyken kilo almamıştım hiç. doğumdan sonra eski kilomdaydım. ama sonra abarttım. şimdi 78 kiloyum. midem kocaman oldu. doymak bilmiyorum. bugün başlamayı düşünüyordum diyete sizleri gördüm. birlikte ilerleyelim dedim.
oruç tutamıyorum 7 aylık bebeğimi emziriyorum. 1-2 kez diyet yapayım dedim ama sütüm azalıverdi. bıraktım bende. burda bi emziren anne daha var galiba neler yapıyorsun sütün azalmadan kilo vermek için.
liste falan varsa benide ekleyin. eşim oruçken bende daha rahat diyet yapabilirim. 55 kilo olmak istiyorum. çizelgemi de yapayım şimdi. benide aranıza alın beraber devam edelim olur mu? yoksa 80 leri görecem valla . Allah korusun.

Herkese günaydınlarrr,
Menüm;
iftar:1 kase çorba
1 biber dolma
yoğurt-salata
fındık(10 ad.)

1 kase sütlaç

sahur:1 tbk.makarna(peynirli)
4 zeytin
1 tbk.karpuz

Son düzenleme:
kızlar jillian mıydı neydı gecenlerde bı arkds onun lınkını paylasmıstı onunla ılgılı bılgı verırmısnız ve tekrar paylasabılırmısınız?

bıde alakasız olcak ama avon nerden alıyosunuz ıstnbuldym ben

deeps bana bu adresi vermişti 30 Day Shred (level 1) on Vimeo

avon temsilcisi bi arkadaşım var ben ondan alıyorum

günaydın manken adayları

günaydııınnn:79:

Günaydııııııııııııın kısçelerrr...

Emziren ve diyet yapan varmıydı hatırlayamadım ama emzirirken diyet yapman doğru olur mu ki??

Yine de zayıflamak istiyorum diyorsan tabi ki katılabilirsin aramıza.Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur bu emzirme konusunda.

Herkese günaydınlarrr,
Menüm;
iftar:1 kase çorba
1 biber dolma
yoğurt-salata
fındık(10 ad.)

1 kase sütlaç

sahur:1 tbk.makarna(peynirli)
4 zeytin
1 tbk.karpuz

Günaydın fıstıkkk

günaydın kızlaaar

Günaydııın canım

Dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek senide yakaladııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm

Oyyyyyyyyyy bugün enerjikim baya biii..

Dün yataktan kalkamamıştım. Şimdi gidip kendime kahvaltı hazırlayacağıımm...

Sonrda üstüste iki kez jillian yapacağııımmmm..

Sonra misss gibi duşş ve ders çalışma vakti!!

Bugün geç kalkmak dışında bi sorunum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…