70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

s.a hayırlı geceler.. bende bu gruba katılmak istiyorum. tek başına kilo vermek çok zor 78 kiloyum ve gelecek yazakadar mutlaka zayıflamam lazım :S

hoşgeldin canım, ne iyi ettin de geldin bende 10 gün önce 78 kilo ile başladım bakalım bu hafta kaç çıkıcam :18:

Canım akşamın fazla olmuş biraz. Ya fasulye yeseydin ya makarna yeseydin mesela.

Ama normalde yediğinden azsa bu menü yine iyi canım. Azalttığın için gene kilo verirsin.

evet canım normalde yediğimden az

günaydın manken adayları

günaydııınnn:79:

günaydınnnnnnnnnnnn

canım hoşgeldin ama emziriyosan yapma bence, benim de bebeğim var ama emziremediğim için başladım ben...ama çok istiyosan gelllllllllllll

günaydın kızlaaar

good morning

ohhh süpersin tatlım, Allah zihin açıklığı versin

Saol canım Kahvaltımı yaptım çayımı içeyim zamab geçsin spor yapıcam inşallah

gell canım gellll bende emziriyorummmmmm gellllll bi şekilde vercez bu kiloları diğer diyet yapanlara oranlara yavaş yavaş ama vercezzz

Saol canım Kahvaltımı yaptım çayımı içeyim zamab geçsin spor yapıcam inşallah

benim yerime de bir bardak iç ben sevmem çay ama olsun

günaydınlaaaar...

günaydın tatlımmmm, günümüz güzel geçsin inşşşşş.

gell canım gellll bende emziriyorummmmmm gellllll bi şekilde vercez bu kiloları diğer diyet yapanlara oranlara yavaş yavaş ama vercezzz

azme bak azme, hani sen bırakıyordun burayı, yaaaaaa iyiki bırakmamışsın demi canım benim, verecez tabi ne kadar zaman alırsa alsın verecez :124:

ben sabaha karsı yatıım 4,5 gıbı sonra 7 de esım ıse gıderken uyandım onu gonderdımmm sonr aytagaa yattım 12 de kalktım ama 3-4kez kalktım 12ye kadar ya bugunlerde hem benı ruyamdauzucu seyler gosterıyrlar hemde koskutuyorlar bgnde kımsesız cocuga bakyrdum yanı aılesı varmısta ayrılarmıs benımde cocugm ollmadıgı ıcın bana dıyrlar bak dıyebnde dusunuyrm ama rabbım bana evlat verdıgınde ben bu cocuga ılk gunkı baamazzam dıye korkuyordum ALLAH ım kımseyı aılesız bırakmasın ruyası bıle cok kottuuu

sonra 1 st yakın ablamla konustum tv ızledım yatakta sonra sıze geldım gecden evımı temısledım bulasıklaımı makıneye tıktım tepsımı ıslattım borek yapmıstmda bıraz var ısteyen olursa getrymde oruc olmayan ark.yesın olmazmı:)

ee aksam ıftar menunuz nedır kıslarrr esım sahur ıcın sebık yaglaması ıstedımısafırlerın yanında oldugumuz ıcın tmm yaprım dedım ama yokkkkkkkkkkk ben ne olacagım o zaman sebık ve ben:):):)):) belkı ıftara yapsammıkı adam oruc sımdı yaaa sızce kıslar???

ben börek yemem sağol inceliğin için o ne dediğin yemek?

ben börek yemem sağol inceliğin için o ne dediğin yemek?
kayseri develi ılceıne aıt yoresel bır sey ınce bazlama yı acıyorsunn pısıryorsun ustuned ekıymalı sos ustune yogurt durup yıyorsun wiiiiiiiiiiiii oruc oruc agzım sulandı beeeee

Aramıza hoşgeldin

herkese slm arkadaşlar çokkk sıcak yaaa bunaldımm resmencnm sütlaç istiyoo yemiyecem canım döner istiyoooo yemiyeceğim...ama akaşma lahmacun var 2 tanecik yesem olurmuuuuuuu ne olurrrrrrrrrrrrr
bol salata yerim başkada yemem bu saate kadar sadece 2 sıkım çiğ köfte yeşil çay2 lt su nesfit 1su bardağı yoğutla akşamada davetliyiz kaçırmıyacam diye elimin üstüne yazdım YEME DİYE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…