s.a hayırlı geceler.. bende bu gruba katılmak istiyorum. tek başına kilo vermek çok zor78 kiloyum ve gelecek yazakadar mutlaka zayıflamam lazım :S
Canım akşamın fazla olmuş biraz. Ya fasulye yeseydin ya makarna yeseydin mesela.
Ama normalde yediğinden azsa bu menü yine iyi canım. Azalttığın için gene kilo verirsin.
günaydın manken adayları
günaydııınnn:79:
kızlar bende zayıflamak istiyorum sizlerle.
doğumdan sonra emzirme döneminde kilo alanlardanım. süt olsun diyerekten. hamileyken kilo almamıştım hiç. doğumdan sonra eski kilomdaydım. ama sonra abarttım. şimdi 78 kiloyum. midem kocaman oldu. doymak bilmiyorum. bugün başlamayı düşünüyordum diyete sizleri gördüm. birlikte ilerleyelim dedim.
oruç tutamıyorum 7 aylık bebeğimi emziriyorum. 1-2 kez diyet yapayım dedim ama sütüm azalıverdi. bıraktım bende. burda bi emziren anne daha var galiba neler yapıyorsun sütün azalmadan kilo vermek için.
liste falan varsa benide ekleyin. eşim oruçken bende daha rahat diyet yapabilirim. 55 kilo olmak istiyorum. çizelgemi de yapayım şimdi. benide aranıza alın beraber devam edelim olur mu? yoksa 80 leri görecem valla . Allah korusun.
günaydın kızlaaar
Oyyyyyyyyyy bugün enerjikim baya biii..
Dün yataktan kalkamamıştım. Şimdi gidip kendime kahvaltı hazırlayacağıımm...
Sonrda üstüste iki kez jillian yapacağııımmmm..
Sonra misss gibi duşş ve ders çalışma vakti!!
Bugün geç kalkmak dışında bi sorunum yok
hoşgeldin canım, ne iyi ettin de geldinbende 10 gün önce 78 kilo ile başladım bakalım bu hafta kaç çıkıcam :18:
evet canım normalde yediğimden az
günaydınnnnnnnnnnnn
canım hoşgeldin ama emziriyosan yapma bence, benim de bebeğim var ama emziremediğim için başladım ben...ama çok istiyosan gelllllllllllll
good morning
ohhh süpersin tatlım, Allah zihin açıklığı versin
Saol canımKahvaltımı yaptım çayımı içeyim zamab geçsin spor yapıcam inşallah
günaydınlaaaar...
gell canım gellll bende emziriyorummmmmm gellllll bi şekilde vercez bu kiloları diğer diyet yapanlara oranlara yavaş yavaş ama vercezzz
ben sabaha karsı yatıım 4,5 gıbı sonra 7 de esım ıse gıderken uyandım onu gonderdımmm sonr aytagaa yattım 12 de kalktım ama 3-4kez kalktım 12ye kadar ya bugunlerde hem benı ruyamdauzucu seyler gosterıyrlar hemde koskutuyorlar bgnde kımsesız cocuga bakyrdum yanı aılesı varmısta ayrılarmıs benımde cocugm ollmadıgı ıcın bana dıyrlar bak dıyebnde dusunuyrm ama rabbım bana evlat verdıgınde ben bu cocuga ılk gunkı baamazzam dıye korkuyordum ALLAH ım kımseyı aılesız bırakmasın ruyası bıle cok kottuuu
sonra 1 st yakın ablamla konustum tv ızledım yatakta sonra sıze geldım gecden evımı temısledım bulasıklaımı makıneye tıktım tepsımı ıslattım borek yapmıstmdabıraz var ısteyen olursa getrymde oruc olmayan ark.yesın olmazmı:)
ee aksam ıftar menunuz nedır kıslarrr esım sahur ıcın sebık yaglaması ıstedımısafırlerın yanında oldugumuz ıcın tmm yaprım dedım ama yokkkkkkkkkkkben ne olacagım o zaman sebık ve ben:):):)):) belkı ıftara yapsammıkı adam oruc sımdı yaaa sızce kıslar???
kayseri develi ılceıne aıt yoresel bır sey ınce bazlama yı acıyorsunn pısıryorsun ustuned ekıymalı sos ustune yogurt durup yıyorsun wiiiiiiiiiiiii oruc oruc agzım sulandı beeeeeben börek yemem sağol inceliğin için o ne dediğin yemek?
kızlar bende zayıflamak istiyorum sizlerle.
doğumdan sonra emzirme döneminde kilo alanlardanım. süt olsun diyerekten. hamileyken kilo almamıştım hiç. doğumdan sonra eski kilomdaydım. ama sonra abarttım. şimdi 78 kiloyum. midem kocaman oldu. doymak bilmiyorum. bugün başlamayı düşünüyordum diyete sizleri gördüm. birlikte ilerleyelim dedim.
oruç tutamıyorum 7 aylık bebeğimi emziriyorum. 1-2 kez diyet yapayım dedim ama sütüm azalıverdi. bıraktım bende. burda bi emziren anne daha var galiba neler yapıyorsun sütün azalmadan kilo vermek için.
liste falan varsa benide ekleyin. eşim oruçken bende daha rahat diyet yapabilirim. 55 kilo olmak istiyorum. çizelgemi de yapayım şimdi. benide aranıza alın beraber devam edelim olur mu? yoksa 80 leri görecem valla . Allah korusun.
kayseri develi ılceıne aıt yoresel bır sey ınce bazlama yı acıyorsunn pısıryorsun ustuned ekıymalı sos ustune yogurt durup yıyorsun wiiiiiiiiiiiii oruc oruc agzım sulandı beeeee
kızlar gıremedım bugun sıte sureklı attı benı dısarı şükür girebiliyorym artk nasılsınız canlarım
merhaba , ben 76 kiloyum eylüle kadar 62, kilo olmam gerek benide alırmısınız yanınıza ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?