70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anammmmm menümü paylasmadım paylasayım
dun mecburen iftarı bekledım yemek yemek ıcın
yemek te : carba
salata
fırında kofte ,patates vardı 1 kofte 5 mınıcık patates
ayran
2 dılım de karpuz yedım aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bırde kemal pasa yapmıstı annem 3 tane yedım çok pisman olup 1 saat yurudum:18:
sabah :2 parca pide ince ama kuruttum peynırle onu yedım yanında annem komposto yapmıs bı gormenız lazım nasıl eksı 0 seker hıc koymamıs yas erık ve kayısı ıle yapmıs onu ıctım
öglenkı menum
saglımı yaglı patlıcan musakka vardı catal surmedım
4 catal bulgur pilavı ,cacık bır de ayran ıctım
ara ögun olarak da sabah 4 kayısı yedım saat 4 de de 5 tane bıtterlı badem yedım
aksam az bırsey yer yururum dıyer dusunuyorum ınsallah

canım haklısın ısteydım dun toplantı olunca gıremedım dun tekrar cevabına bakamadım kusurabakma lutfen baslayalım de hemen yarın baslayalım canımmmmmmmmmmm

bebiş ben araştırdım işin özün şu dünde yazdım ama sitede sorun vardı şimdik bu dukan diyeti falan hepsi aynı mantık. karbonhidrat ile proteini ayırmamız lazımmış canım. mide ikisi için ayrı ayrı sıvı salgılıyomuş ve ikisi birbirine zıtmış. protein yiyosun bi gün karbonhidrat almıcan karbonhidrat yiyosanda protein almıcan ama ikisi ilede yeşillik ye bunu uygulasak olacak ve çeşidi tek tutmaya sabah akşam aynı yemmeği yemeğe özen gösterirsek olcak bu iş. yoksa 90 gün falan yaln yniii

anladım canım benım eeeeeeeeee ne yapacagız o zaman bana sıkı dıyet lazım ama dukan falan degıl

öğle:çavdar ekmeği ile 1 parça peynir ve salçalı tost
1 tane şeftali
akşam a da:1 kase çorba
tavuklu salata
ve kavuunnn

kızlar şu julian yapmaya baslarken nasıl basladınız? ilk 8 dk da kesildim bıraktım 30 dk nasıl yapıcam yaa kalanını da akşama mı yapsam sigara da iö
çtiğim için fasla ii olmuo spor yalnız bugun antalyanın sıcağında pazara gıttım yanı bence en ıı spor sanırım bu acaıp yoruldum ve terledımmm

78 - 79 arası gidip gelen kilomla ben de buraya bir ayak basayım.
ama inşallah fazla kalıcı olmam da 60-69 topiğine geçiveririm :)

bence mantıklı mide protein için pepsin karbonhidrat için amilaz salgılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…