berivan nerdesin bakim sen noldu 90 gün diyeti
canım haklısın ısteydım dun toplantı olunca gıremedım dun tekrar cevabına bakamadım kusurabakma lutfen baslayalım de hemen yarın baslayalım canımmmmmmmmmmm
bebiş ben araştırdım işin özün şu dünde yazdım ama sitede sorun vardı şimdik bu dukan diyeti falan hepsi aynı mantık. Karbonhidrat ile proteini ayırmamız lazımmış canım. Mide ikisi için ayrı ayrı sıvı salgılıyomuş ve ikisi birbirine zıtmış. Protein yiyosun bi gün karbonhidrat almıcan karbonhidrat yiyosanda protein almıcan ama ikisi ilede yeşillik ye bunu uygulasak olacak ve çeşidi tek tutmaya sabah akşam aynı yemmeği yemeğe özen gösterirsek olcak bu iş. Yoksa 90 gün falan yaln yniii
merhaba , ben 76 kiloyum eylüle kadar 62, kilo olmam gerek benide alırmısınız yanınıza ?
bebiş ben araştırdım işin özün şu dünde yazdım ama sitede sorun vardı şimdik bu dukan diyeti falan hepsi aynı mantık. karbonhidrat ile proteini ayırmamız lazımmış canım. mide ikisi için ayrı ayrı sıvı salgılıyomuş ve ikisi birbirine zıtmış. protein yiyosun bi gün karbonhidrat almıcan karbonhidrat yiyosanda protein almıcan ama ikisi ilede yeşillik ye bunu uygulasak olacak ve çeşidi tek tutmaya sabah akşam aynı yemmeği yemeğe özen gösterirsek olcak bu iş. yoksa 90 gün falan yaln yniii
78 - 79 arası gidip gelen kilomla ben de buraya bir ayak basayım.
ama inşallah fazla kalıcı olmam da 60-69 topiğine geçiveririm :)
merhaba , ben 76 kiloyum eylüle kadar 62, kilo olmam gerek benide alırmısınız yanınıza ?
78 - 79 arası gidip gelen kilomla ben de buraya bir ayak basayım.
ama inşallah fazla kalıcı olmam da 60-69 topiğine geçiveririm :)
Selam kızlarr
Diyet&spor vs. nasıl gidiyor?
hoşgeldin canım, merhaba...
hadi inşallah hadı baraber gecelimm bende 76.5 77
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?