70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım canım benım eeeeeeeeee ne yapacagız o zaman bana sıkı dıyet lazım ama dukan falan degıl

bebişşş şimdik şöle yapıyoruzzz günlük 1200 kalori ya karbonhidrat ile yada protein ile besleniyosun 1200artı yeşillik ekle ama yağsız olsun meyveyide 1200ün içine kat bebişş bence böle güsel kilo verebilirisss heee doyarmıyıss bilmem

bugün regl dolayısıyla oruç tutamadım.

Sabah:
2 kayısı

Ara:
1 avuç leblebi

Öğle:
1 kase çorba
1 dilim ekmek

Ara:
üzüm

Akşam:
4-5 yk. taze fasulye
4-5 yk. patetes yemeği
1 dilim kızarmış ekmek
çay

yatana kadarda Allah Kerim

sabah yumurta zeytin peynir kaşar yada domatesli biberli menemen

öğlen tavuk ve semiz otu salatası

akşam tavuk

karbonhidrat

tambuğday ekmeği domates biber salatalık

öğlen bir kase makarna çoban salata

akşam bir kase makarna

yediklerin aynı olması daha çok kilo verdiyormuş

ya benım motıvasyona ıhtıyacım var ne gorsem tadımlık da olsa yıyorum bı cezayı hakettım :26:

gören diyor ki senin iki çocuğun mu?war ha maşallah 18 duruyorsun diyorlar.ama ben 18 gözüktüğümü düşünmüyorum.. geçen biyere gittik yüzüklerimi çıkarmıştım.sıktı biraz.sonra taktım yüzüğümü kadının biri yanıma yanaştı sen ewlimisin dedi ewet 2 tanede çocuğum war dedim.yaaaa bende öyle sana bakıyordum oğluma alırım diye düşünüyordum demez mi?ay hiç güleceğim yoktu.zayıflayına surat daha mı gençleşti ne?? göz altlarım kırıştı ama

ahahahah yok artık ya oğluna mı alcakmış zayıflayınca gençleşiyo insan tabi

yapacam valla yoksa gidişat kötü

gell canım gellll bende emziriyorummmmmm gellllll bi şekilde vercez bu kiloları diğer diyet yapanlara oranlara yavaş yavaş ama vercezzz
inş. belki bizim kilolar daha hızlı gider ne dersin
Aramıza hoşgeldin
tşkler
merhaba , ben 76 kiloyum eylüle kadar 62, kilo olmam gerek benide alırmısınız yanınıza ?
gel bende bugün başladım
78 - 79 arası gidip gelen kilomla ben de buraya bir ayak basayım.
ama inşallah fazla kalıcı olmam da 60-69 topiğine geçiveririm :)
hoşgeldin

kızlar şimdi 1 hafta boyunca tartılmıyoz mu ? cumadan cumaya mı ? ben çarşmba başlamış oldum cuma tartılayım demi ?

ela bende antalyadayım evden klimann altından çıkmıyorum

kızlar şimdi 1 hafta boyunca tartılmıyoz mu ? cumadan cumaya mı ? ben çarşmba başlamış oldum cuma tartılayım demi ?

ela bende antalyadayım evden klimann altından çıkmıyorum

ewet canım cumadan cumaya tartılıyoruz.bende antalyalıyım klimanın altından çıkılcak gibi değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…