bende 10 gün önce 78 dim şimdi ne oldum bakalım cuma belli olcak, iyiki de geldin çok iyi kilo veriliyor burda...
anladım canım benım eeeeeeeeee ne yapacagız o zaman bana sıkı dıyet lazım ama dukan falan degıl
Cuma gelsin artık şekerlerr kilo verdim mi vermedim mi çok merak ediyorumm:18::18:
ben de ölücem heyecandan
korkuyorum yaw ya vermedı ısem ya aldı ısem cok tırsıyorum :18::18:
sabah yumurta zeytin peynir kaşar yada domatesli biberli menemen
öğlen tavuk ve semiz otu salatası
akşam tavuk
karbonhidrat
tambuğday ekmeği domates biber salatalık
öğlen bir kase makarna çoban salata
akşam bir kase makarna
yediklerin aynı olması daha çok kilo verdiyormuş
aynen ya eylüle kadar da 10 kilo vermem lazım ödüm kopuyo veremicem diye :18:
dun oturdum çocuk gıbı verdıgım kılo mu aylara bolerek verecegım kılo yu hesapladım ve yılbasıma 63 kılo yum ınsallah
3 agustos
4eylul
3ekım
3kasım
2 aralık hesaplamalarım bunu gosterıyo
gören diyor ki senin iki çocuğun mu?war ha maşallah 18 duruyorsun diyorlar.ama ben 18 gözüktüğümü düşünmüyorum..geçen biyere gittik yüzüklerimi çıkarmıştım.sıktı biraz.sonra taktım yüzüğümü kadının biri yanıma yanaştı sen ewlimisin dedi ewet 2 tanede çocuğum war dedim.yaaaa bende öyle sana bakıyordum oğluma alırım diye düşünüyordum demez mi?ay hiç güleceğim yoktu.zayıflayına surat daha mı gençleşti ne?? göz altlarım kırıştı ama
yapacam valla yoksa gidişat kötüGünaydııııııııııııın kısçelerrr...
Emziren ve diyet yapan varmıydı hatırlayamadım ama emzirirken diyet yapman doğru olur mu ki??
Yine de zayıflamak istiyorum diyorsan tabi ki katılabilirsin aramıza.Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur bu emzirme konusunda.
Günaydın fıstıkkk
Günaydııın canım
Dileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek senide yakaladııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım, ne iyi ettin de geldinbende 10 gün önce 78 kilo ile başladım bakalım bu hafta kaç çıkıcam :18:
aynıymışız bakalım inş. zayıflayacağız
evet canım normalde yediğimden az
günaydınnnnnnnnnnnn
canım hoşgeldin ama emziriyosan yapma bence, benim de bebeğim var ama emziremediğim için başladım ben...ama çok istiyosan gelllllllllllll
geldim geldim
good morning
ohhh süpersin tatlım, Allah zihin açıklığı versin
inş. belki bizim kilolar daha hızlı gider ne dersingell canım gellll bende emziriyorummmmmm gellllll bi şekilde vercez bu kiloları diğer diyet yapanlara oranlara yavaş yavaş ama vercezzz
tşklerAramıza hoşgeldin
gel bende bugün başladımmerhaba , ben 76 kiloyum eylüle kadar 62, kilo olmam gerek benide alırmısınız yanınıza ?
hoşgeldin78 - 79 arası gidip gelen kilomla ben de buraya bir ayak basayım.
ama inşallah fazla kalıcı olmam da 60-69 topiğine geçiveririm :)
bugün regl dolayısıyla oruç tutamadım.
Sabah:
2 kayısı
Ara:
1 avuç leblebi
Öğle:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Ara:
üzüm
Akşam:
4-5 yk. taze fasulye
4-5 yk. patetes yemeği
1 dilim kızarmış ekmek
çay
yatana kadarda Allah Kerim
kızlar şimdi 1 hafta boyunca tartılmıyoz mu ? cumadan cumaya mı ? ben çarşmba başlamış oldum cuma tartılayım demi ?
ela bende antalyadayım evden klimann altından çıkmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?