Geçmiş olsun canım seninde hepsi birden geldi yaa dikkat et kendine bol bol kalsiyum al ah bi sağlıklı beslensek ne kilo problemimiz olcak ne diş ne de başka bişibende dişçiye gittim bugün dolgum düşmüştü önce bugünde kalan diş parçalandı ağzımda
neyse cuma günü çekeceklermiş anlaşılan calsiyum eksikliği var kemiklerden sonra dişlerde ortaya çıktığına göre
öğlen yediklerim
3 kasık kıymalı patates 1 dilim ekmek ve ayran
of of of bende serinlik istiorum akşamları serin gerçi ama gündüzde serin olsa biraz işe gelene kadar yandım yaaaselam kızlar size ankaradan,da ulaştım kızlar burası çok soğuk bursanın havasına aldanıp incecik kıyafetlerle geldik allahtan çoçocuklara birkaç parça bişeyler almıştım neyse kilo durumları nasıl gidiyo ben kendimi zayıflamış hissetmiyorum ama beni geçen seneden beri görmeyenler zayıfladığımı söylüyorlar e tabi buda benim hoşuma gidiyo hadi görüşürüz fırsat buldukça yine yazarımopuyorumnanaktan
günaydın fıstıklar.....ben geldim ama kimsecikler yok.....sabah yediklerimi yazayım hemen
kalkar kalkmaz 3 kayısı ve suyunu içtim
kahvaltıda 1 yumurta,biraz lor peyniri maydonoz ve yeşil soğandan yağsız baharatlı omlet yaptım kendime,2 ad etimek ve 1 ad yeşil zeytin yedim
yeşil çayımı içiyorum şimdide
herkes için güzel bi gün olsun inşallah,sonra yine görüşürüz
bende dişçiye gittim bugün dolgum düşmüştü önce bugünde kalan diş parçalandı ağzımda
neyse cuma günü çekeceklermiş anlaşılan calsiyum eksikliği var kemiklerden sonra dişlerde ortaya çıktığına göre
öğlen yediklerim
3 kasık kıymalı patates 1 dilim ekmek ve ayran
günaydın fıstıklar.....ben geldim ama kimsecikler yok.....sabah yediklerimi yazayım hemen
kalkar kalkmaz 3 kayısı ve suyunu içtim
kahvaltıda 1 yumurta,biraz lor peyniri maydonoz ve yeşil soğandan yağsız baharatlı omlet yaptım kendime,2 ad etimek ve 1 ad yeşil zeytin yedim
yeşil çayımı içiyorum şimdide
herkes için güzel bi gün olsun inşallah,sonra yine görüşürüz
Günaydinlar herkese :)
Kirazcim senide görmüyom sanma
Bende suan kahvaltimi yapiyorum siyah ekmekle tost yaptim yaninada maydonoz nane domates ve azicik tonbaligi
Birazdanda yürüyüse gidiyorum..
Sizler nasilsiniz???
Geçmiş olsun canım seninde hepsi birden geldi yaa dikkat et kendine bol bol kalsiyum al ah bi sağlıklı beslensek ne kilo problemimiz olcak ne diş ne de başka bişi((((( umarım ağrısız sızız geçer dişçi randevusu
of of of bende serinlik istiorum akşamları serin gerçi ama gündüzde serin olsa biraz işe gelene kadar yandım yaaa((((
ooo bu ne hız canım omlet falan maşallah yaa ben tatilden beri gevrek peynir yapıom yakında tost olayına başlıcam gene bende sabah 2 kayısı yedim oda sıcaklığında su içtim :))) işe gelip bir gevrek bir peynir yedim şimdi çayımı içiorummmm herkese günaydın günlerden perşembe yaptık cuma olsun iş bitsin bu cmrt gelmicem inşallah işe :)
Bursefam Sagol canim bende iyiyim simdi yürüyüse cikiyorum
12 gün sonra türkiyeye gidiyorum hic kilo cekemem o sicakta :)
Sporda yapamiycagimdan dolayi simdi bol bol yürüyorum :)
Hedefimede cok az kaldi :))))
Bursefam Sagol canim bende iyiyim simdi yürüyüse cikiyorum
12 gün sonra türkiyeye gidiyorum hic kilo cekemem o sicakta :)
Sporda yapamiycagimdan dolayi simdi bol bol yürüyorum :)
Hedefimede cok az kaldi :))))
aman bursefacım o havada çekilmez allah kolaylık versin valla
tatilden sonra işi çekemiyorum işyeride çekilmez olunca baya sabır gerektiriyor anlamıyorum bu insanlar neden hep bencil bir gittim bir sürü olay olmuş herkes işini yapıp sonra evine nie gitmio nie dedikodu yaparlar birbirlerine şikayet ederler anlamıyorum anlamıcamda sanırım sırf bu yüzden işi bırakmak istiorum ama heryer aynı doğru süzgün insanların çalıştığı bir yer yok mu yaaa(
Günaydın kızlar.bu aralar benim zayıflama çabalarım pek sonuç vermiyo.tartıya çıktığımda bi değişme yok.nedenini anlamıyorum.yediklerimede dikkat ediyorum.yürüyüşümüde zorda olsa yapıyorum ama tattıda bi oynama yok.canım çok sıkılıyo bu duruma.yarın yine sınavım var.hiç canım gitmek istemiyo.havalarda bi garip burda.bi serinliyo daha sonra arkasından sıcak bastırıyo.canım hiç bişey yapmak istemiyo:çok üzgünüm:
valla insanlar çok kötü olmuş artık sen a diosun onlar b die anlatıo üzülüorum çok canım sıkılıo iyilik yap denize at demişler ya bursefacım aynen öyle işte bende bundan sonra herkese hakettiği gibi davranıyorum acımak yok milleti ben mi düşüncem işimi yapıyorum etliye sütlüye karışmıorum canım öyle karar verdim sende bende dertliyiz bu konuda desene elime düşenin allah yardımcısı olsun bundan sonra acımak yok iş başka aşk başka demişler deme ama :)
kızlar herkes nerde bakiymmm ne bu sessizlik
az mı kaldı bitmiş be güselim bundan sonrası ne kiiii :)))) darısı başımıza bizde hedefe ulaşsak süper olur sporunu yap sıcakta burda bişi yapamazsın valla ben kaç gündür yürüyüşe başlıcam ama nerde bi gün baş ağrısı bigün kasıklarımın ertesi gün belim acaba bugün nerem ağrıcak die merak ediorum valla :)))))
Güzelim bitti sayilir ama en zor dönem galiba.. Zorluyor beni ama olsun veriyorum ya önemli olan o benim icin..Ama benimki artik diyet degilki..Canimin istedigi herseyi yiyorum tek dikkate ttigim yedigim seylerin saatielini uzatsan tutacaksın canım hedefini... 12 günde güzel kilo verirsin.. ip atlamayı bıraktım galiba yazmıyorsun artık... türkiyede hava sıcak bizim buralarda nemde çok dahada çok hissediyoruz valla... yapışıp duruyor herşey üzerimize.. ama kilo verdikçe dahada rahatladım... 9 kiloyu 7 gün* 24 saat üzerimde taşıyınca sıcaktan ne kadar etkilendiğimi şimdi anlıyorum...
öyle valla canım bende artık haketmeyenleri hiç düşünmüyorum.. eskiden iyi niyetle yaklaştım hem uyarıda bulundum bak böyle olmaz dikkat et daha yenisin öyle yapma böyle yapma umrunda değil kızın... daha yeni girdi işe onlar yapıyorya deyip müdürünün yaptığı herşeyi kendi yamaya başladı.. sen onun altında çalışıyorsun ya herkez haddini bilmeli.. sessiz dursam bana bile karışacak... insan haftanın 3 günü geç kalırmı??? servise yatişemeyip erkenmi geçtiniz diye beni arıyoo.. bugünde mesaj yazmışş geçtinizmi ben bekliyorumm hala diye ilk zamanlar geçtik bekleme diye arıyordum... bugün uyardım en sonunda bana mesaj atma dedim.. uyuyordum o zaman duysam bile önemsemiyorum mesajları dedim... bir arada ödemeli arıyordu kontürü yokmuş.. çalışıyorsun al kontürünü diğmi ama... çok dertliyim çokkk....
öyle valla canım bende artık haketmeyenleri hiç düşünmüyorum.. eskiden iyi niyetle yaklaştım hem uyarıda bulundum bak böyle olmaz dikkat et daha yenisin öyle yapma böyle yapma umrunda değil kızın... daha yeni girdi işe onlar yapıyorya deyip müdürünün yaptığı herşeyi kendi yamaya başladı.. sen onun altında çalışıyorsun ya herkez haddini bilmeli.. sessiz dursam bana bile karışacak... insan haftanın 3 günü geç kalırmı??? servise yatişemeyip erkenmi geçtiniz diye beni arıyoo.. bugünde mesaj yazmışş geçtinizmi ben bekliyorumm hala diye ilk zamanlar geçtik bekleme diye arıyordum... bugün uyardım en sonunda bana mesaj atma dedim.. uyuyordum o zaman duysam bile önemsemiyorum mesajları dedim... bir arada ödemeli arıyordu kontürü yokmuş.. çalışıyorsun al kontürünü diğmi ama... çok dertliyim çokkk....
offff canım seçmeceymiş oda kimseye iyilik yapmıcan ya bizimde burda herkesin her konuda bilgisi olması lazım bir işi bir kişi yaparsa o olmayınca işler yürümüo çocuğa irsaliyenin neresinin imzalancağını gösterdim die küstü mesela bende sallamıom artık millete iş mi öğretcem umrumda diil kimse yardım ettikçe tepemize biniolar ne halleri varsa görsünler şimdi kötü ben oldum çaycı ablaya hep yardım ederdim işi oldumu git derdim idare ederdim şimdi havalarda bişi oldumu hemen şikayet en kötü benim işyerinde bende hakettikleri muameleyi yapıom artık hepsine sende iyi yapıon canım bencil olcan biraz başkasını düşünmücen sonra adam oluolar olamıolarda sanıolar
valla ben dişliyimde ona da laf sölüolar agresifmişim sinirliymişim aman napiym dedim bende sadece fazla iyilik ii değil bırakıcaksın ne haltları varsa görsünler acımak yok deyip geçtim karışmıom bişeye kimse beni kayırmıo ben nie yardım edeim hiiiç haketmezlerken erkekler kadınlardan beter dedikoducu zaten oraya girmiom hiçççofff ya bu ne böyle kızlar içim daraldı,ben bile sinir oldum valla,benimde sıkıntılarım var ama şükredeyim halime,ben allahtan tek kızım burda bide en uzun zamandır çalışanıyım,kimseye laf söyletmem,biraz dişli olmak gerekiyo,yeri geliyo patronumla bile tartışıyorum,zaten sessiz olursan seni ezmek için fırsat kolluyolar,ne deyim allah sabır versin size
loxandra kuşum aşağılarda durma öyleee,çıksana yukarı,nasılsın canım,ben artık buralardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?