78 - 79 arası gidip gelen kilomla ben de buraya bir ayak basayım.
ama inşallah fazla kalıcı olmam da 60-69 topiğine geçiveririm :)
Selam kızlarr
Diyet&spor vs. nasıl gidiyor?
Selamun aleyküm beybilerrrr
kızlar şimdi 1 hafta boyunca tartılmıyoz mu ? cumadan cumaya mı ? ben çarşmba başlamış oldum cuma tartılayım demi ?
ela bende antalyadayım evden klimann altından çıkmıyorum
off kızlar aydın da fena ya geçen gün 57 dereceymiş burası
Cuma gelsin artık şekerlerr kilo verdim mi vermedim mi çok merak ediyorumm:18::18:
hadi bakalım :) ömrüm kilo vermek için uğraşmakla geçiyo burası da destek olur bana inşallah :)
Selamun aleyküm beybilerrrr
ya benım motıvasyona ıhtıyacım var ne gorsem tadımlık da olsa yıyorum bı cezayı hakettım :26:
gören diyor ki senin iki çocuğun mu?war ha maşallah 18 duruyorsun diyorlar.ama ben 18 gözüktüğümü düşünmüyorum..geçen biyere gittik yüzüklerimi çıkarmıştım.sıktı biraz.sonra taktım yüzüğümü kadının biri yanıma yanaştı sen ewlimisin dedi ewet 2 tanede çocuğum war dedim.yaaaa bende öyle sana bakıyordum oğluma alırım diye düşünüyordum demez mi?ay hiç güleceğim yoktu.zayıflayına surat daha mı gençleşti ne?? göz altlarım kırıştı ama
Kahvaltı (12:30) : Evde yapılmış kepekli ekmek bi dilim,Peynir,Domates,2 zeytin
Öğlen (15:00) : 1,5 yumurtayla sebzeli omlet,Çay,3 zeytin
Akşam (19:30) : Bir biber dolma,Yarım domtes,Çok az beyaz ekmek
Gün içinde 2 tane kadayıf sarma yediim
Yeni yemek yedim daha biraz geçsin soda içeceğim
Ben ankaradayıım burasıda çok sıcaak ya yarından itibaren 10 derece daha artacak diyorlar. :18:
Eki Görüntüle 471945 Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, 2 dilim peynir, 6 zeytin, domates, salatalık, yarım biber.
Ara: 3 kayısı.
Eki Görüntüle 471946 Öğle: Haşlanmış elin dört parmağı kadar tavuk, 1 kaşık makarna, 2 kaşık yoğurt.
Ara: 2 tane hurma.
Eki Görüntüle 471947 Akşam: 2 kepçe çorba, 4 y. kaşığı patlıcan yemeği, 1 kase cacık, 2 lokma ramazan pidesi.
Minderbooooooob senden özendim resimli yaptım
Eki Görüntüle 471945 Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, 2 dilim peynir, 6 zeytin, domates, salatalık, yarım biber.
Eki Görüntüle 471946 Öğle: Haşlanmış elin dört parmağı kadar tavuk, 1 kaşık makarna, 2 kaşık yoğurt.
Eki Görüntüle 471947 Akşam: 2 kepçe çorba, 4 y. kaşığı patlıcan yemeği, 1 kase cacık, 2 lokma ramazan pidesi.
2 kadayıf sarma olmasaymış süpermiş şeker
10 derece ne demek yaayakında 70'i görcez Allah korusun :18:
Valla bugün bile çok fenaydım ben daha sıcak olursa insan bayılır heralde ya.
ya benım motıvasyona ıhtıyacım var ne gorsem tadımlık da olsa yıyorum bı cezayı hakettım :26:
bana baaakkkk bana sen incecikk çıtırrr rengarenk pantolonlar giyenn eşini yada erkek arkadaşını yolda yürürken çatlatan biri olmak istemiosun galiba seeen orasını burasını saklamaya çalışan bi yere gitmeden önce bi saat ne giysem diye düşünen bi berivan olmak istiyosn senin kafanı kırarımmmmmmmmmmmmm
yarın bi de tercihler için dershaneye gitcem ya
arkadaşlar kepekli makarna yaptı annem ilk defa en fazla ne kadar yemeliyim ??
Bende kursa gidicem nasıl gidilcek bilemiyorum :44::44:
4 yemek kaşığı kadar ye canım yanında salata ve yoğurtla beraber.
kenardan kenardan gölgeden gideriz
haklısın mantıklı 4 kaşık yeter de artar bana vallamaksat gözümüz kalmasın
heyy aşağıdaki kızlar nasıl gidio diyetleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?