güzel gidiyoo bakalım cumayı iple çekiyoruz.
ekim'e kadar 59 olmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Jillian olsun, diyet olsun, yürüyüş olsun. Inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alıcaz.
Yılmak yok. Biz de zayıf ve özgür olucaz. Mağazalara girerken çekinmicez artık. 38-36 bedenlere giricez. Alemizin arkadaşlarımızın veya tanıdıkların "aaa ne kadar kilo vermişsin zor tanıdım, çok güzel olmşsun" laflarını duymaktan gurur duyucaaaz. Dışarda arkadaşların yanında yemek yerken çok daha rahat hissedicez eskisi gibi mahcup olmıycaz. Ve eeenn önemlisi; daha da güzelleşicez, dikkat çekicez
Ahh ah düşünmesi bile güzel, epey hayal kurdum, bakalım... :78:
canım harika olmuş afiyet olsun
çok güzel olmuş canım bende geçeyimm yavaş yavaşşşş en iyisiiiii
Evet canım olmasaydı eydiii de işte tutamadım boğazımı
Menüne bayıldım çok güzel olmuş kısçem
Bugün ki menün harika hiç abartı bişey yok tam güzel olmuş yani
bana baaakkkk bana sen incecikk çıtırrr rengarenk pantolonlar giyenn eşini yada erkek arkadaşını yolda yürürken çatlatan biri olmak istemiosun galiba seeen orasını burasını saklamaya çalışan bi yere gitmeden önce bi saat ne giysem diye düşünen bi berivan olmak istiyosn senin kafanı kırarımmmmmmmmmmmmm
Güzel gidiyoo bakalım cumayı iple çekiyoruz.
Ekim'e kadar 59 olmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Jillian olsun, diyet olsun, yürüyüş olsun. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alıcaz.
Yılmak yok. Biz de zayıf ve özgür olucaz. Mağazalara girerken çekinmicez artık. 38-36 bedenlere giricez. Alemizin arkadaşlarımızın veya tanıdıkların "aaa ne kadar kilo vermişsin zor tanıdım, çok güzel olmşsun" laflarını duymaktan gurur duyucaaaz. Dışarda arkadaşların yanında yemek yerken çok daha rahat hissedicez eskisi gibi mahcup olmıycaz. Ve eeenn önemlisi; daha da güzelleşicez, dikkat çekicez
Ahh ah düşünmesi bile güzel, epey hayal kurdum, bakalım... :78:
Evet canım gözün kalırsa sabaha kadar çatal çatal yürütürsün makarnaları tencereden
O yüzden ye biraz.
kızlar şu julian yapmaya baslarken nasıl basladınız? ilk 8 dk da kesildim bıraktım 30 dk nasıl yapıcam yaa kalanını da akşama mı yapsam sigara da iö
çtiğim için fasla ii olmuo spor yalnız bugun antalyanın sıcağında pazara gıttım yanı bence en ıı spor sanırım bu acaıp yoruldum ve terledımmm
motivasyon süperdi ...bana baaakkkk bana sen incecikk çıtırrr rengarenk pantolonlar giyenn eşini yada erkek arkadaşını yolda yürürken çatlatan biri olmak istemiosun galiba seeen orasını burasını saklamaya çalışan bi yere gitmeden önce bi saat ne giysem diye düşünen bi berivan olmak istiyosn senin kafanı kırarımmmmmmmmmmmmm
selam kızlar oku oku bitmiyo sayfalar çok çabuk ilerliyor takip edemiyorum valla ama yinede hepsini okumaya çalışıyorum.Face falan takılmaz oldum topic okumaktan :)
sizlere birkaç sorum olacak ben diyete yeni girdim de oldukça kararlıyım çok ta iyi gidiyor ama bigün pes edermiyim diye düşünüyorum hepinizi de çok istikrarlı görüyorum.acaba ne kadardır diyet yapıyorsunuz paylaşabilirmisiz biz yenilere motivasyon olsun...
2. sorum hep diyet hep diyet çok güzel de acaba kendinize arada ödül veriyor musunuz? ne sıklıkla veriyorsunuz?ben 10 gündür diyetteyim mesela 10 gündür meyve dışında tatlı yemedim meyve de çok az yedim.Şeker içeren hiç bişey yeyip içmedim. acaba canım bişey çok isterse ne sıklıkla yiyebilirim?
sanırım şimdilik bu kadar
cevaplar için şimdiden tşk :)
selam kızlar oku oku bitmiyo sayfalar çok çabuk ilerliyor takip edemiyorum valla ama yinede hepsini okumaya çalışıyorum.Face falan takılmaz oldum topic okumaktan :)
sizlere birkaç sorum olacak ben diyete yeni girdim de oldukça kararlıyım çok ta iyi gidiyor ama bigün pes edermiyim diye düşünüyorum hepinizi de çok istikrarlı görüyorum.acaba ne kadardır diyet yapıyorsunuz paylaşabilirmisiz biz yenilere motivasyon olsun...
2. sorum hep diyet hep diyet çok güzel de acaba kendinize arada ödül veriyor musunuz? ne sıklıkla veriyorsunuz?ben 10 gündür diyetteyim mesela 10 gündür meyve dışında tatlı yemedim meyve de çok az yedim.Şeker içeren hiç bişey yeyip içmedim. acaba canım bişey çok isterse ne sıklıkla yiyebilirim?
sanırım şimdilik bu kadar
cevaplar için şimdiden tşk :)
cuma günü mü kilolar açıklanıyor:44:
evet canım cuma günleri tartılıp bildirim yapıyoruz, liste hazırlanıyor.
evet canım cuma günleri tartılıp bildirim yapıyoruz, liste hazırlanıyor.
canım bende 10 gündür yapıyorum ama diyet kelimesini kafamdan silmeye çalışarak, ben sağlıklı beslenmeye başladım diye tekrar ediyorum sürekli, abur cubur, bisküvi, çikolata, kola çok tüketen biriydim ağzıma almadım ilk defa 10 gündür, önceki denemelerimde hep bişey olmaz diyip yiyip içiyordum bunlardan, ama bu defa hiç tatmadım bile, şimdi artık tatmak da istemiyorum suçlu hissediyorum çünkü, mesela geçen de yemeğe gittik künefe vardı ki benim en sevdiğim tatlıdır, 2 tabak bile yerim, ama bir çatal yedim sadece, kendime de ayda bir ödül vermeye karar verdim canım, ayda 1 gün ne istersem yiyip içecem, ama bunu yapmak istemezsem de yapmıycam...
ben çok sabırsızlandım ya yarın tartılasım var ama tutucam kendimi
cuma günü mü kilolar açıklanıyor:44:
1.lik için mi sabırsızlanıyosun kız mrk etme bu haftada sensin bence?
ya ben de çok sık tartılıyorum hastalık gibi,hatta günde biçkaz kez? nasıl bırakıcam bilmiyorum bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?