70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen canım ya bunları düşündükçe kuvvet buluyorum artık utanmadan sıkılmadan başkalarının yanında yemek yemek ahh ahhh düşünmesi bile güzel şu şişmanlık ne büyük bi eziyet aslında

canım harika olmuş afiyet olsun

thanks tatlım

çok güzel olmuş canım bende geçeyimm yavaş yavaşşşş en iyisiiiii

sağol canım

Evet canım olmasaydı eydiii de işte tutamadım boğazımı

bir daha olmazzzz tutcaz boğazımızı tutcazzzzzzzzzzzzzz

Menüne bayıldım çok güzel olmuş kısçem

Bugün ki menün harika hiç abartı bişey yok tam güzel olmuş yani

anaaaaaaaammmmmmm bunu duymak ne güzellllllll

ayyyyyyyyyyy bende çok fena azimlendim yine

tam da düşüncelerimi yazmışsın aynıları valla...

Sabah
1 salatalık
domates
peynir
4 zeytin

Öğlen
yarım kase kayısılı yoğurt

Ara
1 fincan şekersiz yeşil çay
1 kutu ice tea (kalorisini hatırlamıyorum ama oldukça düşüktü sanırım:))

Akşam
Tavuklu salata

başta hepimiz zorlandık canım merak etme,zamanla alışıyosun ama tavsiyem kendini çok zorlama sonra mazallah her tarafın tutulur ertesi gün kalkamazsın,yavaş yavaş daha iyi yapıyosun.8 le 10 dak arası çok feci zaten.ama zamanla duraksız ilerliyosun mrk etme..

motivasyon süperdi ...

Ekim'e kadar 59 olmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Jillian olsun, diyet olsun, yürüyüş olsun. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alıcaz.
Yılmak yok. Biz de zayıf ve özgür olucaz. Mağazalara girerken çekinmicez artık. 38-36 bedenlere giricez. Alemizin arkadaşlarımızın veya tanıdıkların "aaa ne kadar kilo vermişsin zor tanıdım, çok güzel olmşsun" laflarını duymaktan gurur duyucaaaz. Dışarda arkadaşların yanında yemek yerken çok daha rahat hissedicez eskisi gibi mahcup olmıycaz. Ve eeenn önemlisi; daha da güzelleşicez, dikkat çekicez

Ahh ah düşünmesi bile güzel, epey hayal kurdum, bakalım...
:78:[/QUOTE]

çok haklısın canım hayali bile güzel...

bugün yediklerim
sabah 2küçük domates 1 tane kepekli galeta 2 dilim peynir
öğle 2 dilim karpuz küçük bir dilim peynir
ara üzüm
akşam çoban salata haşlanmış tavuk göğsü ve 1 dilim karpuz
unutmuşum 2 dilimde ekmek

Son düzenleme:
selam kızlar oku oku bitmiyo sayfalar çok çabuk ilerliyor takip edemiyorum valla ama yinede hepsini okumaya çalışıyorum.Face falan takılmaz oldum topic okumaktan :)
sizlere birkaç sorum olacak ben diyete yeni girdim de oldukça kararlıyım çok ta iyi gidiyor ama bigün pes edermiyim diye düşünüyorum hepinizi de çok istikrarlı görüyorum.acaba ne kadardır diyet yapıyorsunuz paylaşabilirmisiz biz yenilere motivasyon olsun...
2. sorum hep diyet hep diyet çok güzel de acaba kendinize arada ödül veriyor musunuz? ne sıklıkla veriyorsunuz?ben 10 gündür diyetteyim mesela 10 gündür meyve dışında tatlı yemedim meyve de çok az yedim.Şeker içeren hiç bişey yeyip içmedim. acaba canım bişey çok isterse ne sıklıkla yiyebilirim?
sanırım şimdilik bu kadar
cevaplar için şimdiden tşk :)

kızlar yaptığımız kaçamakların cinsini yazmayalım kadayıf dolma falan diye valla benim de yiyesim geliyo :) sadece kaçamak yaptım diyelim yoksa ben dayanamayacam :) reklamlarda da hep yemekler çıkıyo ramazan diye. reklamlarıda hemen çeviriyom :)

bence arada bir canının istediğini yiyebilirsin tabi miktarını abartmadan
sıklığına gelince de yediğin şeyin kalorisine bakınca istesen de çok sık yemiyorsun

canım bende 10 gündür yapıyorum ama diyet kelimesini kafamdan silmeye çalışarak, ben sağlıklı beslenmeye başladım diye tekrar ediyorum sürekli, abur cubur, bisküvi, çikolata, kola çok tüketen biriydim ağzıma almadım ilk defa 10 gündür, önceki denemelerimde hep bişey olmaz diyip yiyip içiyordum bunlardan, ama bu defa hiç tatmadım bile, şimdi artık tatmak da istemiyorum suçlu hissediyorum çünkü, mesela geçen de yemeğe gittik künefe vardı ki benim en sevdiğim tatlıdır, 2 tabak bile yerim, ama bir çatal yedim sadece, kendime de ayda bir ödül vermeye karar verdim canım, ayda 1 gün ne istersem yiyip içecem, ama bunu yapmak istemezsem de yapmıycam...

haklısın canım diyet kelimesi daha çok yemeği çağrıştırıyor ve insanın kafası sürekli yemekte,aklı buzdolabında oluyor..benim de hep öyle olur diyetlerim birkaç gün sonra biterdi bu sefer öyle değil nasıl motive oldumsa artık :).ee 80 olmuştum daha da girmeyeyim mi diyete? bel fıtığı,boyun fıtığı,sürekli ağrı,sürekli isteksizlik bıçak kemiğe dayanmıştı artık.ben de hayatımın geri kalanını sağlıklı ve fit olarak geçirmek istiyorum.umarım motivasyonum bozulmaz ideal kiloma ulaşana kadar.Hepimiz birbirimize destek olalım kızlar,motivasyonumuz bozulmasın..
ayrıca ayda bir oldukça iyi ben sanki haftada 1 öğün kendimizi ödüllendirebiliriz diye düşünmüştüm.haftada bir olmaz mı kine?

ben çok sabırsızlandım ya yarın tartılasım var ama tutucam kendimi

1.lik için mi sabırsızlanıyosun kız mrk etme bu haftada sensin bence?
ya ben de çok sık tartılıyorum hastalık gibi,hatta günde biçkaz kez? nasıl bırakıcam bilmiyorum bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…