70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

rica ederim

canım haftada bir olursa diğer hafta kilo vermen güçleşir ve bu böyle uzar gider, bence en güzeli ayda bir olması...benim fikrim tabi bu

cumayaartılarla gelcem sanırım.ya yiyesim yok yiyip duruyorum hala.mldeme kramplar girdi.1tabak pilaw 1tabak kuru fasulye yedim.çikolata yedim bitanede.mlde fesadı geçireceğim.:26:

benim ilk günümdü.
sabah 1 kase mercimek çorbası içtim.

öğlen 2 yumurta ve yoğurtdan oluşan bi tabak çılbır yedim.üstünede çörek otu serptim süper doyurucu hemde kalorisiz oldu. tabi yoğurdum light olsaydı daha iyi olacaktı.

arada 1 adet hurma yedim

akşam az yağlı tavada karaciğer pişirdim el kadar ince 2 parça yedim.

sonrada bi avuç vişne bi avuç erik yedim.

bol su içmeye çalışıyorum. nasıl ilk gün için iyimi.

hiç ekmek yemedim. mercimekte karbonhidrat var zaten diye düşündüm.

benim kilolarım daha taze 4-5 aylık inşallah hemen geri giderler yerleşmeden.

74 le doğuma gitmiştim şimdi daha fazlayım

Son düzenleme:

gayet iyi canım ama günlük 2 dilim ekmek yiyebilirsin beyaz ekmek olmamak şartıyla...

cumayaartılarla gelcem sanırım.ya yiyesim yok yiyip duruyorum hala.mldeme kramplar girdi.1tabak pilaw 1tabak kuru fasulye yedim.çikolata yedim bitanede.mlde fesadı geçireceğim.:26:

anaaaaaaaaam ne yaptın sen 1 tabak pilav, çikolata :18: yeme artık durrrrrrrr

bende 78 ile hamile kalıp 86 ile doğuma gittim, doğumdan sonra 78 e indim kaldım orda, bakalım vericem bundan sonra inş...

Veeee menüm sahurda
1 küçük tabak eriste 1 küçük kase visne hosafi kavun

İftarda
Avuç içi büyüklüğünde pide 4 kasik corba 4 kasik tavuklu pilav 1 bardak ayran
Ara 2 catal revani

3 litre su spor yok

bende 78 ile hamile kalıp 86 ile doğuma gittim, doğumdan sonra 78 e indim kaldım orda, bakalım vericem bundan sonra inş...

ben 67 ile hamile kaldım ilk aylarda mide bulantılarıyla 61 e düştüm sonra 74 ile doğuma gittim. eve döndüğümde 67 idim. ama ne olduysa sütleneyim diye yememden oldu. tatlı iyi süt yapıyordu bende . şerbetli tatlıları kaymakları götürdüm ,götürdüm, kaymak gibi oldum şimdi

napanız bakeeem :)istanbul yanıyor ama sıcakdan ziyade nemden sabah akşam yıkansan nafile yapış yapış oluyosun nese bugün menüm...

sahurda iki haşlanmış yumurta
dörtince dilim domates
yarım salatalık
dört zeytin bir sivri biber
bir dilim çavdar ekmeği
birbuçuk litre su iki bardak açık çay

iftarda bir kepçe çorba
bir servis kaşığı zeytin yağlı fasulye
bir servis kaşığı bulgur pilavı
bir dilim buğday ekmeği
iftar ve devamınca birbuçuk litre su bir soda ve suya doyamıyorum masamda küçük şaşalım var

birkaç tatlı kaşığı dondurmada cısım oldu ama diyorum ya hiiç zararını görmüyorum bir tencere bile yesem bana karbonhidrat zarar veriyor sadece

bende süt olsun diye madensuyu içiyorum. ah keşke bende suya doyamasam bol bol içsem

gayet iyi canım ama günlük 2 dilim ekmek yiyebilirsin beyaz ekmek olmamak şartıyla...

anaaaaaaaaam ne yaptın sen 1 tabak pilav, çikolata :18: yeme artık durrrrrrrr

yedim gitti be kuzum.yarında annem çağırdı iftara.aslında korkmuyorum dawetlerden çünkü öyle bi çorbayla doyuyorum.ama gözüm doymadığında kendime işkence ediyorum işte..eee yawaş wercem artık dedim koyuwerdim kendimi.toparlanma wakti artık.ben aslından 2gün öncesine kadar 1kilo wermiştim ama mağlüm aldım yine.cumaya Allah kerim..şuan maden suyumu içiyorum we yatcam artıkın..telden yazıyorum zaten

ayyy süpermiş tam benlik ama yememmmmmmmmmmmmmm
canımahanda sımdık yaptımıncecık bazlama ve kıyma soteustunede yogurt hmm neffıssssssssssssss 1-2tane yerımbende heeee neyse mırayhan senn yerınede yıyım ben seker:) sen formunu bosma:))

merhaba , ben 76 kiloyum eylüle kadar 62, kilo olmam gerek benide alırmısınız yanınıza ?
gel tatlım gel bacumm gel cıtır adayımmmmmm yerımız var arka oltukta bos yervar hemen otur yerını altmm mı:)

canım jullıan spor aletlerıylemı yapılıyor ya banada fıkır verın adresı ozelden mesaj atsanıza bende leslıe yapıyorum cok suda kalyrmm tabı ramazadnan dolayı yapmyrm sımdıkk ama bıtınce hemnn tekrardan hoppp spora hehehe

kızlarr ıftarda;
2 kasık taze faslye
1 kasık prınc pılavı
2 kasık tauk sote
2 catal patlıcan karısık salata
2 kasık da hosaf yedımm

sonra;terafıye gıttım
geldımm ;

ara:1erık,yarım armut,1avuc cekırdek,1 bardak fanta,3-4fındık

sahur
şebik bazlaması(1tane)
cay(şekersızz)
domates
salatalık
yogurt ınsl..bol su:)

yarına ıkı ark.grubum geelck mısafırlıge ıftara menumm

*fırında patates tavuk
*prınc pılavı
*mercımek corbası
*hosaf
*salata
*karpuz
*bıber+pazı sarması
aklıma gelenler bunla haa bırde baklava var hehehe

Kızlar bugun Jiilianı tamı tamına yaptım. bütün hareketleri.
ara vermeden. 3 gündür hafif hafif yapıyordum. bugun artık tam yapmaya başladım.
inşallah bacaklarım yine o günkü gibi olmaz. olurlar diye çooooooook korkuyorum..

diyetimm duraklamaya girdii neler yapmalıyımmmmm????????????

Benim bildiğim böyle olduğunda 1 2 gün diyete ara verip daha sonra tekrar başlaman gerek. ama diyete ara verdin diye ööyle aşırı tatlılar çikolatalar yok. biraz daha hafif şeyler.
sonra tekrar diyete başladığında şok etkisi yaratıyormuş :)

canımahanda sımdık yaptımıncecık bazlama ve kıyma soteustunede yogurt hmm neffıssssssssssssss 1-2tane yerımbende heeee neyse mırayhan senn yerınede yıyım ben seker:) sen formunu bosma:))

piişşşt yaramızlıkmı yapılıyor orda
bakıyorumda halamın yerini aratmıyosun TETEEEM
bazlAmalar falan noluyoruuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…