sağol canım
haklısın canım diyet kelimesi daha çok yemeği çağrıştırıyor ve insanın kafası sürekli yemekte,aklı buzdolabında oluyor..benim de hep öyle olur diyetlerim birkaç gün sonra biterdi bu sefer öyle değil nasıl motive oldumsa artık :).ee 80 olmuştum daha da girmeyeyim mi diyete? bel fıtığı,boyun fıtığı,sürekli ağrı,sürekli isteksizlik bıçak kemiğe dayanmıştı artık.ben de hayatımın geri kalanını sağlıklı ve fit olarak geçirmek istiyorum.umarım motivasyonum bozulmaz ideal kiloma ulaşana kadar.Hepimiz birbirimize destek olalım kızlar,motivasyonumuz bozulmasın..
ayrıca ayda bir oldukça iyi ben sanki haftada 1 öğün kendimizi ödüllendirebiliriz diye düşünmüştüm.haftada bir olmaz mı kine?
benim ilk günümdü.
sabah 1 kase mercimek çorbası içtim.
öğlen 2 yumurta ve yoğurtdan oluşan bi tabak çılbır yedim.üstünede çörek otu serptim süper doyurucu hemde kalorisiz oldu. tabi yoğurdum light olsaydı daha iyi olacaktı.
arada 1 adet hurma yedim
akşam az yağlı tavada karaciğer pişirdim el kadar ince 2 parça yedim.
sonrada bi avuç vişne bi avuç erik yedim.
bol su içmeye çalışıyorum. nasıl ilk gün için iyimi.
hiç ekmek yemedim. mercimekte karbonhidrat var zaten diye düşündüm.
cumayaartılarla gelcem sanırım.ya yiyesim yok yiyip duruyorum hala.mldeme kramplar girdi.1tabak pilaw 1tabak kuru fasulye yedim.çikolata yedim bitanede.mlde fesadı geçireceğim.:26:
benim ilk günümdü.
sabah 1 kase mercimek çorbası içtim.
öğlen 2 yumurta ve yoğurtdan oluşan bi tabak çılbır yedim.üstünede çörek otu serptim süper doyurucu hemde kalorisiz oldu. tabi yoğurdum light olsaydı daha iyi olacaktı.
arada 1 adet hurma yedim
akşam az yağlı tavada karaciğer pişirdim el kadar ince 2 parça yedim.
sonrada bi avuç vişne bi avuç erik yedim.
bol su içmeye çalışıyorum. nasıl ilk gün için iyimi.
hiç ekmek yemedim. mercimekte karbonhidrat var zaten diye düşündüm.
benim kilolarım daha taze 4-5 aylık inşallah hemen geri giderler yerleşmeden.
74 le doğuma gitmiştim şimdi daha fazlayım
bende 78 ile hamile kalıp 86 ile doğuma gittim, doğumdan sonra 78 e indim kaldım orda, bakalım vericem bundan sonra inş...
İyi aksamlar citirlarrrrrrrr
napanız bakeeem :)istanbul yanıyor ama sıcakdan ziyade nemden sabah akşam yıkansan nafile yapış yapış oluyosun nese bugün menüm...
sahurda iki haşlanmış yumurta
dörtince dilim domates
yarım salatalık
dört zeytin bir sivri biber
bir dilim çavdar ekmeği
birbuçuk litre su iki bardak açık çay
iftarda bir kepçe çorba
bir servis kaşığı zeytin yağlı fasulye
bir servis kaşığı bulgur pilavı
bir dilim buğday ekmeği
iftar ve devamınca birbuçuk litre su bir soda ve suya doyamıyorum masamda küçük şaşalım var
birkaç tatlı kaşığı dondurmada cısım oldu ama diyorum ya hiiç zararını görmüyorum bir tencere bile yesem bana karbonhidrat zarar veriyor sadece
gayet iyi canım ama günlük 2 dilim ekmek yiyebilirsin beyaz ekmek olmamak şartıyla...
anaaaaaaaaamne yaptın sen 1 tabak pilav, çikolata :18: yeme artık durrrrrrrr
şu sabit çizelge varya yüzdüm kuyruğuna geldim kopylama kısmında takıldım
canımahanda sımdık yaptımıncecık bazlama ve kıyma soteustunede yogurt hmm neffıssssssssssssss 1-2tane yerımbende heeeeayyy süpermiş tam benlik ama yememmmmmmmmmmmmmm
gel tatlım gel bacumm gel cıtır adayımmmmmm yerımız var arka oltukta bos yervar hemen otur yerını altmm mı:)merhaba , ben 76 kiloyum eylüle kadar 62, kilo olmam gerek benide alırmısınız yanınıza ?
canım jullıan spor aletlerıylemı yapılıyor ya banada fıkır verın adresı ozelden mesaj atsanıza bende leslıe yapıyorum cok suda kalyrmm tabı ramazadnan dolayı yapmyrm sımdıkk ama bıtınce hemnn tekrardan hoppp spora hehehekızlar şu julian yapmaya baslarken nasıl basladınız? ilk 8 dk da kesildim bıraktım 30 dk nasıl yapıcam yaa kalanını da akşama mı yapsam sigara da iö
çtiğim için fasla ii olmuo spor yalnız bugun antalyanın sıcağında pazara gıttım yanı bence en ıı spor sanırım bu acaıp yoruldum ve terledımmm
diyetimm duraklamaya girdii neler yapmalıyımmmmm????????????
canımahanda sımdık yaptımıncecık bazlama ve kıyma soteustunede yogurt hmm neffıssssssssssssss 1-2tane yerımbende heeeeneyse mırayhan senn yerınede yıyım ben seker:) sen formunu bosma:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?