1.lik için mi sabırsızlanıyosun kız mrk etme bu haftada sensin bence?
ya ben de çok sık tartılıyorum hastalık gibi,hatta günde biçkaz kez? nasıl bırakıcam bilmiyorum bunu?
günaydınlar herkeze
mahzencim bende aynı hergün tartılıyodum sonunda çareyi komşuma vermekte buldum hftada tartılıyorum geliyorum yoksa olmuyoo sabah uyanır uyanmaz elma yee çık suuu iç çık olmuyodu 2 kiloya yakın tok olduğumda çıkıyodu sinirlendm öyle yaptm
yaa nie verdiniz tartıları? :) ben de sık sık tartılıyorum çok korkmuştum sizin gibi ama şuanda han gisi olduğunu hatırlayamadım bi programa birkaç diyetisyen gelmişti ve bitanesi şey demişti yaptığım takiplerde sık tartılan hastalarımın az tartılanlara göre daha hızlı kg verdiğini gördüm demişti :)
sahur menüm
iki çatal peynir
6 zeytin
bir sivri biber
iki dilim haşlanmış patates
bir serçe parmağı kadar kaşar peynir
bir dilim salam
bir dilim tam tahıllı ekmek
birbuçuk litre su bir bardak çay
iyimidir fazlamı ?
ben dayanamadım tartıldım valla iyiki de tartılmışım süper motive oldum ilk günümdü. 78 den 76.8 e inmişim süppeerrr... ooolleeyyyiinş böyle devam eder.
ilk günde 1.2 kilo mu verdin1 günde yani
he valla bende çok şaşırdım ödem falandır herhalde. ama neyse ne tartıda bu rakamı görmek beni acayip motive etti
Kızlar bugun Jiilianı tamı tamına yaptım. bütün hareketleri.
ara vermeden. 3 gündür hafif hafif yapıyordum. bugun artık tam yapmaya başladım.
inşallah bacaklarım yine o günkü gibi olmaz. olurlar diye çooooooook korkuyorum..
Herkese günaydınlarrr,
Cumaya 1 kala keyifler yerindedir umarım. Benim bu hafta iyi gibiydi ama oruç nedenli kabız oldum gibi, yarına kadar düzelir de, tartıda umarım güzel bir rakam görürüm.
Herkesler görür eksileri inşallah.
günaydın herkeseeee
gece eşim işten geç geldi 4 gibiydi bi uyandım baş dönmeleriyle sıcaktandır diye bi duş aldım ama anladım sonra şekerim düşmüş gecede emziriyorm yorgn düştüm galiba hemen 8 9 tane tatlı küçük eriklerden yiyip uyudum şimdikte kendime semiz otu yoğurtladım ve yedim:125:
günaydın herkese
dün iftarda bişiy yaptımuzun zamandır yemediğim şeyleri yedim:78:
günaydınlar herkeze
MAHZENCİM bende aynı hergün tartılıyodum sonunda çareyi komşuma vermekte buldum hftada tartılıyorum geliyorum yoksa olmuyoo sabah uyanır uyanmaz elma yee çık suuu iç çık olmuyodu 2 kiloya yakın tok olduğumda çıkıyodu sinirlendm öyle yaptm
günaydın kızlardayanamayıp tartılmıyım diye kalktığımdan beri su içiyorum
Günaydın canım. Effferrrrim sana tartılma iç suyunu.Bu vesilyle bol bol da su içmişsindir.
daha kahvaltı etmedim şimdiden 0.5 litre bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?