70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydinlarrr

Benim gibi yeni bir suru arkadas gelmis
İnsallah birbirimizi motive eder saglikla kilolarimizdan kurtuluruz

Sahurda bi dilim ekmk kadar pide
2 kk peynir yarim domates yedim
Aceleyle bunlari attim agzima uyuyakalmisim

Bi de bende smiley yok
Telden giriyorum diye mi acaba

Herkese günaydınlarrr,
Cumaya 1 kala keyifler yerindedir umarım. Benim bu hafta iyi gibiydi ama oruç nedenli kabız oldum gibi, yarına kadar düzelir de, tartıda umarım güzel bir rakam görürüm.
Herkesler görür eksileri inşallah.

günaydın herkeseeee

gece eşim işten geç geldi 4 gibiydi bi uyandım baş dönmeleriyle sıcaktandır diye bi duş aldım ama anladım sonra şekerim düşmüş gecede emziriyorm yorgn düştüm galiba hemen 8 9 tane tatlı küçük eriklerden yiyip uyudum şimdikte kendime semiz otu yoğurtladım ve yedim:125:

günaydın herkese
dün iftarda bişiy yaptımuzun zamandır yemediğim şeyleri yedim:78:

1.lik için mi sabırsızlanıyosun kız mrk etme bu haftada sensin bence?
ya ben de çok sık tartılıyorum hastalık gibi,hatta günde biçkaz kez? nasıl bırakıcam bilmiyorum bunu?

günaydınlar herkeze
MAHZENCİM bende aynı hergün tartılıyodum sonunda çareyi komşuma vermekte buldum hftada tartılıyorum geliyorum yoksa olmuyoo sabah uyanır uyanmaz elma yee çık suuu iç çık olmuyodu 2 kiloya yakın tok olduğumda çıkıyodu sinirlendm öyle yaptm

dün iftardaydık arkadaşta
4 KAHMACUN 1 KASE TUZSUZ YAĞSIZ salata 1 bardak ayran közlenmiş patlıcn 2 kaşık
baklava büyüklüğünde haşhaşlı tatlı abartmışmıyım SİZCE
GÜNDÜZ oruç tutmadığım için yemek yemedm sabah nesfit öğleye yakında 2 3 sıkım çiğ köfte atmıştm ağzıma 3lt suuuu yeşil çay 7 otlu çay içtim

Günaydınlarrrrrrrrrrrrr
Of ya offfffffffffffffffff olmuyo eskısı gb diyet yapamıyorum ya bu ramazan kılo aldıracak bana dun
neler yedım
2 zeytınyaglı dolma +yedigün+1 tane kemal pasa
dün annem iftara gözleme yapmıs peynırlı yumurtalı patateslı yemedım kendımı zor tuttum
Sabah yarım gözleme yedım
haaaaaaaa bırde dun o dolmayı yedıgım ıcn 2 saat dısarda yuruyus yaptım bu hafta anca yedıklerımı erıttım galıba :18::18:
özlemek tatlım çokkkkkkkkkkkk haklısın çok sagol acayıp gaza geldımmmmmmm dogru ben ora mı buramı saklayarak yasamak ıstemıyorum gonlumce gıyıp gezmek istiyorum cannnnnnnnnnıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm sagol

harıka mıs ben de versem acaba o dert bende de var

yaa nie verdiniz tartıları? :) ben de sık sık tartılıyorum çok korkmuştum sizin gibi ama şuanda han gisi olduğunu hatırlayamadım bi programa birkaç diyetisyen gelmişti ve bitanesi şey demişti yaptığım takiplerde sık tartılan hastalarımın az tartılanlara göre daha hızlı kg verdiğini gördüm demişti :)

sahur menüm

iki çatal peynir
6 zeytin
bir sivri biber
iki dilim haşlanmış patates
bir serçe parmağı kadar kaşar peynir
bir dilim salam
bir dilim tam tahıllı ekmek
birbuçuk litre su bir bardak çay

iyimidir fazlamı ?

bence gayet iyi ve hafıf canım

ben dayanamadım tartıldım valla iyiki de tartılmışım süper motive oldum ilk günümdü. 78 den 76.8 e inmişim süppeerrr... ooolleeyyy iinş böyle devam eder.

Acımaz heralde eskisi gibi canım. Yani inşallah Devam et ama bırakma.

Günaydın tatlış. Ben dayanamadım bugün tartıldım. 72.5 geldiiim

Reglden dolayıdır ama yinede korkuyorum regl bitince gitmeyecek diye.

Günaydın canım.. Sağlığına dikkat

günaydın herkese
dün iftarda bişiy yaptımuzun zamandır yemediğim şeyleri yedim:78:

Minderim günaydın ne yedin bakayım Bende Minder nasıl kaçamak yapmadan diyet yapıyor diye düşünüyordum

Günaydın canım. İyi yapmışsın hastalık aşamasına gelmesin tartılma olayınız. Çok fenaaa

günaydın kızlar dayanamayıp tartılmıyım diye kalktığımdan beri su içiyorum

Günaydın canım. Effferrrrim sana tartılma iç suyunu.Bu vesilyle bol bol da su içmişsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…