70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sahurda;bir paracık pide 4 ince dilim domates, 2 dilim kaşar , yarım kase nesfit
ben sürekli tartılırım günde 7-8 kere ama olmuyor böyle bende yarım iftardan önce tartılıp bildirimimi yapıcam sonrada
1 hafta tartılmayacagımm

bugün hastalığımın 4.günü ve iyileştim gibigibi bugün daha iyiyim,,ölüyorum sandım ama geçti,2gündür oruç tutamıyorum,ilaç almak zorundayım,,antibiyotik verdi ,soğuk algınlığı hapıda verdi,fakat antib.12saat arayla alıncakya,14tablet var,7gün sürücek ben hepsini bitirmek zorundamıyım bilgisiolan varmı,yarıda bırakmayın diyolar gerçi ama,ben 7gün orç tutamıycakmıyım:26:

zaten üstüne üstlük hastayken eşimle kavga ettik,sinirden internetin kablosunu kopardı bidaha girmiyceksin diye,hasta hasta nelerle uğraşıyorum yarabbim,,aramız limonu gibi,ben suçluymuşum gibi trip atıyo bide,,

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım:26:

Sen kutuyu tamamen bitir yarım bırakınca hastalıkta yarım kalıyor ne yazıkkii..

Eşinle neden tartıştın.Buraya girdiğin için mi ?:26:

Geçmiş olsun canım:26:

Sen kutuyu tamamen bitir yarım bırakınca hastalıkta yarım kalıyor ne yazıkkii..

Eşinle neden tartıştın.Buraya girdiğin için mi ?:26:

yok canımya buraya girmeme bişey demiyo,,
sorun şu,haksızmıyım bilmiyorum ama,önce o başlattı,

sahur yapıyoduk,ya sohbet nerden açıldı hatırlamıyorum ama,sanırım dizi bakıyoduk aldatmakla ilgili bişeyler çıktı komik,,bende eşime dedimki sen beni aldatamazsın,sıkar o
biraz,dönüşü olmaz gibi bişey söyledim,oda sen ayakta uyuyorsun dedi,,bende normal olarak sinbirlendim bu lafa ne demek bu diye çatalla dürdükledim ve asıl sen ayakta uyuyorsun nette konuştuğum insanlar var ve senin ruhun duymuyor dedim(sırf inat olsun diye benim hissettiklerimi hissetsin diye)başladı sinir olup bidaha nete girmiceksin diyip kabloları kopardı üstüme yürüdü vs..)bende,,yaa dediğin lafları kulağın duysun ozaman,nasıl sinir olduysan laflarıma bende senin laflarına öyle oluyorum,,empati kur biraz dedim
olay bu,,neymiş o yapabilirmiş ama ben yaptığım zaman işte kapı defolup gidersin annenin evine diyo,,anlıyorum normal düşünüce sinir etmek için söylüyo,ama bazen kaldıramıyorum böyle lafları aslı olmasada zoruma gidiyo,onu seviyorum çünkü,ben söylemiyorsam oda söylememsi gerek bu tarz lafları,şimdi haksız olan benmiyim,,hasta olduğumu bile bile o kavgayı çıkarttı,,benim bildiğim hastaya moral gerek ki iyi olsun,bu napıyo varsa yoksa laf,yok hasta değilmişimde bahaneymişte vs..çok bunaldım artık herşeyden

Bence sen haklısın burda..Öyle şey söylenir mi ya sende şaka yapmadığını düşünüp söylediklerine inansaydın.

Aldatıldığını düşünmeye başlasaydın nolcaktı.İşin içinden çıkamayacaktınız. Yaptığı çok ayıp.

Erkekler böyle işte ben yaparım normal sen yaparsan fena olur durumuna sinir oluyorum.

Bunun erkeklik kadınlıkla toplum değerleriyle ilgili yok.Siz eşsiniz sen yapmıyorsan o da yapmayacak.

Söylediğin şey erkeklerin çok ağırına giden cinsten bişey. O yüzden çok sinirlenmesi normal ama haketmiş orası ayrı.

Sevdiğin insandan böyle şeyler duymak çok üzücü. Bence herşeyden önce o ben yaparım sen yapamazsın zihniyetini değiştirmesi lazım.

Büyükte konuşmasın hiç.Hayat bu karşısına ne çıkacağı hiç belli olmaz.Yakınımdaki örneklerden biliyorum malesef.

Üzülme sende canım. Hayatını eşinle geçireceksin böyle şeylere üzülerek bi ömür geçmezki. Şaka yaptığından eminsen takılma.

eminim bitanem fakat okadar uzun zamandır bu gibi laflar duyuyorumki bıktım artık,,uzun zamandan kastımda yıllar yani,çoğu kez karşıma alıp bunların bizi nekadar yıprattığını söyledim,ama en ufak çekememezlikte hemen ağrıma gidicek şeyler söyleyip kenara çekiliyo,,bende altta kalamıyorum onunda canını yakmak için daha beterini sçylüyorum,oda daha fazla sinirlenip dha beterini söylüyo,düelloya dönüyo,hani sazlarını ellerine alıp atışanlar vardırya maniye maniyle karşılık verirler,işte ona dönüyoruz resmen,,boşver diyorum sus takma,nasılsa sinir etmek için söylüyo,ama barışınca yüzüne bakarken söylediği laflar geliyo aklıma,gerçekmiş gibi algılayıp üzüyorum kendimi,,değmez biliyorum ama içimdeki sevginin gözü kör olsun yapamıyorum..

eşim uyandı geldi,ben kaçtım

kıyamam sıkma canını tatlım saka yapmıs ama dozu kasıyo işte sıkma canım ne guzel kılo vermıssım hayran kaldımmmmmmm

piişşşt yaramızlıkmı yapılıyor orda
bakıyorumda halamın yerini aratmıyosun TETEEEM
bazlAmalar falan noluyoruuzzz
yok tettem bayram ıstedı oncekı gun erteledm ama sonrada yaa calıyor yasık ona dedım gece yaptık ayten teyze ıle zaten sbh namazaca oturuyoruzzz artı sıcak uyunmuyor senn evde olsakk ohhh ne serın yaffffben ılk defa yaptım ve son olur sanıryorum cok sukur oyle baslama adetımyok hehehe hele tartıda 70 leri gormuskene:))
günaydın herkese
dün iftarda bişiy yaptımuzun zamandır yemediğim şeyleri yedim:78:
kendıne tatılmı verdın seker unutmayalım haftda bırgun az kacamaklı tatıl gunumuz var degılmı:))

gecmıs olsun sana cnm antıbıyotıgı bıtır derler genelede ama bende hep yarım bırakırım esıne gelınc erkekler hep bole ben yaparım sen yapamzsınnnderler neye guvenırlerse ıste rabbm bıze gunah onlara sevap mı yazıyor acaba allah allahh benım esım demesde bınde bır ben yparım sen dgl dedıgınde rabbım buyuk senı gorur ve duyar ona gore yap yapacagını yoksa ahırette hesaplasırız dıyorum cunku yapsa yapsa bılıyor bnm duamın cabuk tuttugunu hehehe bır keresınde koy de halasındayız dugunden geldık bende cok kısakancım tabiiaksarbasından bır ıs gıttı kulagına bır seyler fısıldıyor guluyor fılan ayy kendımı yedımm bend bayanlar bolumunde oturuyorum tabıı o kısın kulagına fısıldayıp gulmesı uyuz ettı benııı seytan dedı gıt al sunu yere yatır sac koyma basında ddı ama sabırrr cektım eve gıttık bnm yusumm asık tabıı dedı neyın var anlattım gulduu bana kızıyr ne olacak dıye ama kendısıde bnı amcamın oglu ıle sarıldıgmı goruncekıskanma tırıplerıne gryr ama laff 3 gobek oteden bır kısda bole yapınca normal dıyorrr sonra o gıttı halasının evıne karsı karsıyayız balkonda oturuyor lar bende agladım bıraz sınırım bolzulduu bırde baktım balkondan sesler gelıyor tabii rabbıme havale ettım bennn sonr a bır geldıkı sen ne dedın dıye :)))madem balkonunda kafeslı lambalardan bırısı sen tut caıtrt dıye bızımkının kafasına duss hehehhehehehehayy nasıl guldumm haende guluyorum dadedım sen benı aglatrmısın ohh olsun halasıgıl dıyr kızı daha uzme basına daha buyuk bırsey gelmesın dıyeee heheheheheheh

ya bole ıste kıslarrr rabbım neyler neyler se gusel eyler ınsl...

drydry ve esinturgay teşekkür ederim hoşbuldum :)

şimdik yarın tartılcaz mı ? eeee şey kem küm tartı bozulmuş olsa falan olmuyor mu :)

iyi fikirmiş ama ben veremiycem,ortalıktan kaldırmayı düşünüyorum :)

sanki slam olmasa daha güzel olacak

bende dün iftardan önce aç 75.8 tok 76.8 geldim kızlar

ben de bir kg farkediyor canım
günaydın kızlar dayanamayıp tartılmıyım diye kalktığımdan beri su içiyorum
tartılma o zaman bu kadar sudan sonra tartılırsan moralin bozulur..

ben dayanamadım tartıldım valla iyiki de tartılmışım süper motive oldum ilk günümdü. 78 den 76.8 e inmişim süppeerrr... ooolleeyyy iinş böyle devam eder.
tebrik ederim canım

çok geçmiş olsun canım.bu sıcaklarda da hastalık çekilmez ya.. antibiyotiğini mutlaka bitir,ille oruç tutacam dersen iftar sahur içersin.

Selam kizlaaaar. Diyetim super gidiyor dun arkadasimla disarda bulusmustuk arkadasim zayiftir o hamburger menu yedi sen de alsana dedi ama ben salata yedim ve acayip doyduum ileride ben de onun gibi ince olucam insallah :))) bir de bisey sorucam ne zamandir jillian ya da leslie ye baslamak istiyorum bacaklari inceltiyor mu bunlar??

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

İki gündür çok kötüyüm, havalar o kadar fena ki nefes almakta bile zorlanıyorum.

İştahım deseniz sıfır. Hiçbir şey yiyemiyorum, sadece çok susuyorum.

merhaba arkadaslar aranıza katılmak ıstıyorum dıyet yolculuguma 17,05,2012 de 88,90 kg ıle basladım 25,07,2012 ıtıbarı ılede 79,10 kg yım halada devam edıyorum sızlerle motıve olarak dahada guzel kılo vermek ıstıyorum

Kıyamam canım ya anlıyorum seni hemde çok iyi.Sevgi çok zorlaştırıyo bazen herşeyi.

Bende sinirliyim telefonlara cevap vermicem diyorum bugün ama içim bi acıyo ki sormaa

drydry ve esinturgay teşekkür ederim hoşbuldum :)

şimdik yarın tartılcaz mı ? eeee şey kem küm tartı bozulmuş olsa falan olmuyor mu :)

Yok şekeriim bozulma falan o da nerden çıktı..Tartılıyoruz hep beraberrrr

Leslie yürüyüşle aynı şey canım tam bilmiyorum ne üzerine çalışıyor ama jillian her bölgeden inceltiyor bilgin olsun.

Hoşgeldin canım aramıza...Umarımm aradığın motiveyi bulursun..

SAGOL CAnım bulacagıma emınım hergun menulerımızı paylasıyruz sanırım demı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…