70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam tatlım ama bir tane yemişsin hani benim için?

günaydın herkese
dün iftarda bişiy yaptımuzun zamandır yemediğim şeyleri yedim:78:

iyi yapmışsın canım ödül olmuş sana işte

canım fazla olmuş sanki 4 lahmacun, haşhaşlı

ramazanda zor oluyordur canım ya haklısın ama sen yine de dikkat et

gayet iyi ve hafif tatlım...

çok çok geçmiş olsun canım...

şimdilik 79 malesef ama belki yarın değişir

yarın değişmezse sonra değişecek ama değişecek

ay kıyamam canım ya, çok sıcak ama ya nasıl dayanıyoruz bilmiyorum

hoşgeldin tatlım, maşallah güzel kilo vermişsin darısı başımıza olsun inş...

Kızlar naber nasılsınız bakalım? ben iyiym saat 13.30'dan bu yana ev işi yaptım, eşimin izin günü bugün o bebişe baktı, acayip terledim umarım gitmiştir kaloriler duşumu aldım geldim işte, ama bugün sık giremem, aşkım evde... akşama menümü paylaşırım... yarın büyük gün, ben tartılınca fotosunu da çekip koyacağım...

kızlar yahu bikaç gündür pek giremedim anneanem hasta,yok tercihler falan derken şu sıralar sahurda sadece yoğurt yulaf meyve falan yiyorum hem tok tutuyor hemde çok yememiş oluyorum, iftarda da az pide yiyorum çorba sebze azıcık ta pilav makarna bitiveriyor ama canım çok tatlı çekiyor bende bolu çikolataları var minik minik bi iki tane onlardan yiyorum:18:

HOSBULdum guzelım cok tesekkurler tabıkı hepsını verıcez ınsallah benım 9,2 kılo kaldı ınsallah 3 ayda tamamdır

canım tatlı yerine şöyle yap, bana da burda arkkadaşlar önermişti, çok canın isterse 1 bardak süte 1 çay kaşığı tarçın koy iç, ya da yoğurdun içine meyve doğrayıp ye, çikolata yeme canım

Hadi ya öyle yapıyım o zaman çünkü aşırı derecede bir tatlı isteği oluşuyo yemezsemde olmuyo

SAGOL CAnım bulacagıma emınım hergun menulerımızı paylasıyruz sanırım demı ?

Evet canım hergün menülerini paylaş ama ayrı ayrı yazma öğlen sabah diye hepsini bir yaz yorum yapmak daha kolay olur.

günde bin kere üstüne çıkıyorum az kaldı bozulmasına ama bundan sonra haftalık tartılacağım ben de cumadan cumaya

Cumadan cumaya iyidir canm.Tartılma fazla.

yakaladımmmmmmmmmmmmmmmmmm seni blackcattttt

Bende yakalıyooom Bi Dileği Bi Pisiciğimi ama yazmıyorlar. Ahaaanda gene aşağıda Dilekk!

İyidir canım yaa.Ben kursa gidicem hazırlanıyorum Paylaş menünü merakla bekliyorum.

Gelince okurum

heralde eve gıdemeden bayılıcam ben bugun...gece 4 te yattım 7.30da kalktım oructa vurdu sanırım bıraz aksamada mısafırım var bugun nasıl gecer dua edın bana kolaylık dıleyın Allah utandırmasn ıns atlatırım bugunu...spordanda sanırım bıraz her gun delı gıbı yapınca vucudum dınlenemedı sanırım

kıyama ya misafir yoksa iftara mı gelıyor canım ay allah kolaylık versin canım yorma kendini bu kadar çok az uyumuşsun canım dikkat et

kızlar jillian dışında bir spor yapan var mı ???? neler önerirsiniz. bide jillian ı önerir misiniz ??

kızlar jillian dışında bir spor yapan var mı ???? neler önerirsiniz. bide jillian ı önerir misiniz ??

Leslie yapanlar var forumda. Bir çeşit evde yürüyüş ama nerdeyse tüm vücudu çalıştırıyorsun yine.

Allah yardımcın olsun canım

Çok geçmiş olsun canım, anneannen en kısa zamanda iyileşir inşallah

Miray'ın önerisi çok güzel. Süt içine biraz tarçın ya da kakao ekleyip içmek tatlı ihtiyacını gidermek için iyidir

hatun kızçeler bayaa oldu ben girmeyeli hatta bir hafta oldu sanırım :18::18:

bu hafta bayaa yorucu ve bunalımlıydı ailevi olaylar falan ,iftar yemeği misafiri derken anca fırsat buldum buraya girmeye bir akşamda sadece çek için yardım istemek için girebildim o da kocişin ısrarı yüzünde öle işte

şu anda niyetliyim Allah'ım kabul eder inş.

geçmiş maşşalh birikmiş 30 sayfa okuyabildim 45 sayfası kaldı yazmadan çıkmak istemedim sizlerede

yaptığınız sporları gördükçe valla bu halimle bile spor yapasım geldi

şu an kalkıp en azından 10 -15 dak spor yapıcam dayanabildiğim kadar kendime özel hareketlerle

yarın tartı günü inş. tartı yüzümüze güler bu arada listeyi başka arkadaşımız yapmış ben görmedim npra yapçak sanıodum

bu hafta herkes listeye alınsa hem daha motive olmuş oluruz(liste kalabalık olunca) ne dersiniz kızlar eğer bu hafta ben liste altı olursam çok üzüleceğim yaa moralim düşecek kaç haftadan beri liste yüzü görmüyom sankim ben öle hissettim kendimi :18::18::18:

neyse hepinizi bol bol öptüm yine gelirim kızlar iftardan sonra görüşürüz

TOPİĞİN ESKİ HALİNİ ÇOOOOK ÖZLEDİMM HEMDEEEE ÇOKKK NE MUHABBETLER EDERDİKK YAAAAAAA

bitsin artık şu yaz dönemi tüm kzıçeler kürkçü dükkanına dönsünler

Merhaba hanımlar nasıl gidiyor diyet? Bana noldu anlamıyorum ramazan başlayalı kilo veremiyorum. İftarda önce 70, iftardan onra 71 kiloyum. 70-71 arasında oynuyorum yani. Niye böyle oldu bilmiyorum yediğime dikkat ediyorum ama olmuyor.
Ben buraya bakmayalı baya olmus. Umarım siz duraklama dönemine girmemişinizdir. Bende kurtulcam bundan, yediklerim çok az ama yine de yarıya indircem

kıyamam sıkma canını tatlım saka yapmıs ama dozu kasıyo işte sıkma canım ne guzel kılo vermıssım hayran kaldımmmmmmm
önemli olan bunu anlamak ve en azındaN bidaha demiycem kusura bakma falan(gerçi bu zamana kadar hep derdi yine yapardı ama bu sefer demedi)
verdiğim 22 küsür kiloydu canımyaa,geliyolar yavaştaaann

valla benide güldürdün vay beee,,
benimde dualarım tuttar hep,,en çokta yüce allahım sen büyüksün eğerki arakamdan bi iş çevirirse eşim,nolur bana nolursa olsun göster öğreneyim,,bu zamana kadarda herşeyini gösterdi yakaladım allah büyük nasıl ufacık bi ipucundan yola çıkıpta ne haltlar yediğini öğrenmiş hatunum,özel meseleler deşmek istemem,fakat bu internet çok feci bişey ne yuvalar yıkmıştır allah bilir,ama her seferinde af diler affeden ben,onca sözüne rağmen katlanan ben,yavaştan kota doluyo haberi yok,bende insanım,,ama biliyo artık dualarımın tuttuğunu tek bişeyini daha yakalrsamki olursa allahım gösterir biter herşey,,yeter ama böylede herşeye göz yumulmazki,ama arkadaşım demiştiya bugün ben yapmıyosam sende yapmıycaksın bu söz çok hoşuma gitti akşam eşim gelsin söyliycem

çok geçmiş olsun canım.bu sıcaklarda da hastalık çekilmez ya.. antibiyotiğini mutlaka bitir,ille oruç tutacam dersen iftar sahur içersin.
canımya iftarsahur olmuyoki, 12saat arayla alınıcak ötekide günde 3kere,zaten iftarı 9buçuğa anca bitiriyoruz,saat 10da yutuyodumsahurla arada 5-6saat oluyo buda fayda değil zarar olur diye yapamam,,neyse ramazan sonrasında kaza ederim allah nasip ederse,yeterki geçsin şu baş ağrım boğazım
Kıyamam canım ya anlıyorum seni hemde çok iyi.Sevgi çok zorlaştırıyo bazen herşeyi.

Bende sinirliyim telefonlara cevap vermicem diyorum bugün ama içim bi acıyo ki sormaa
bende kavgadan sonra çıkıp gittiği olur,sinirliyimdir ona ama arasın nolur bişey desin özür dilesin bişeyler yapsın bitmesin diye nasıl dua edeimağlayarak ,,içim cidden benimde acıyo,allah ayırmasın bizleri
çok çok geçmiş olsun canım...
sağol canım

şiddetle jillianı öneririm,jiliianı tek geçerim
TOPİĞİN ESKİ HALİNİ ÇOOOOK ÖZLEDİMM HEMDEEEE ÇOKKK NE MUHABBETLER EDERDİKK YAAAAAAA

bitsin artık şu yaz dönemi tüm kzıçeler kürkçü dükkanına dönsünler
hoşgeldin fıstık,,yorucu bi haftanın ardından dinlenirsin inşallah,allah kabul etsin orucunuda
liste kalabalık olunca iyi oluyodu haklısın,,yaz geldi diye dağldı topik ama,kışın görcez bakalım nasıl teker teker damlıycaklar hepiside

Canım bu hafta liste yapılacak mı, yapılırsa da kim yapacak bilmiyorum. Nora bu hafta pek gelmedi ama liste için acaba gelecek mi, bilmiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…