canımahanda sımdık yaptımıncecık bazlama ve kıyma soteustunede yogurt hmm neffıssssssssssssss 1-2tane yerımbende heeeeneyse mırayhan senn yerınede yıyım ben seker:) sen formunu bosma:))
gel tatlım gel bacumm gel cıtır adayımmmmmm yerımız var arka oltukta bos yervar hemen otur yerını altmm mı:)
canım jullıan spor aletlerıylemı yapılıyor ya banada fıkır verın adresı ozelden mesaj atsanıza bende leslıe yapıyorum cok suda kalyrmm tabı ramazadnan dolayı yapmyrm sımdıkk ama bıtınce hemnn tekrardan hoppp spora hehehe
kızlarr ıftarda;
2 kasık taze faslye
1 kasık prınc pılavı
2 kasık tauk sote
2 catal patlıcan karısık salata
2 kasık da hosaf yedımm
sonra;terafıye gıttım
geldımm ;
ara:1erık,yarım armut,1avuc cekırdek,1 bardak fanta,3-4fındık
sahur
şebik bazlaması(1tane)
cay(şekersızz)
domates
salatalık
yogurt ınsl..bol su:)
yarına ıkı ark.grubum geelck mısafırlıge ıftara menumm
*fırında patates tavuk
*prınc pılavı
*mercımek corbası
*hosaf
*salata
*karpuz
*bıber+pazı sarması
aklıma gelenler bunla haa bırde baklava var hehehe
günaydın herkese
dün iftarda bişiy yaptımuzun zamandır yemediğim şeyleri yedim:78:
dün iftardaydık arkadaşta
4 KAHMACUN 1 KASE TUZSUZ YAĞSIZ salata 1 bardak ayran közlenmiş patlıcn 2 kaşık
baklava büyüklüğünde haşhaşlı tatlı abartmışmıyım SİZCE
GÜNDÜZ oruç tutmadığım için yemek yemedm sabah nesfit öğleye yakında 2 3 sıkım çiğ köfte atmıştm ağzıma 3lt suuuu yeşil çay 7 otlu çay içtim
Günaydınlarrrrrrrrrrrrr
Of ya offfffffffffffffffff olmuyo eskısı gb diyet yapamıyorum ya bu ramazan kılo aldıracak bana dun
neler yedım
2 zeytınyaglı dolma +yedigün+1 tane kemal pasa
dün annem iftara gözleme yapmıs peynırlı yumurtalı patateslı yemedım kendımı zor tuttum
Sabah yarım gözleme yedım
haaaaaaaa bırde dun o dolmayı yedıgım ıcn 2 saat dısarda yuruyus yaptım bu hafta anca yedıklerımı erıttım galıba :18::18:
özlemek tatlım çokkkkkkkkkkkk haklısınçok sagol acayıp gaza geldımmmmmmm dogru ben ora mı buramı saklayarak yasamak ıstemıyorum gonlumce gıyıp gezmek istiyorum cannnnnnnnnnıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm sagol
yaa nie verdiniz tartıları? :) ben de sık sık tartılıyorum çok korkmuştum sizin gibi ama şuanda han gisi olduğunu hatırlayamadım bi programa birkaç diyetisyen gelmişti ve bitanesi şey demişti yaptığım takiplerde sık tartılan hastalarımın az tartılanlara göre daha hızlı kg verdiğini gördüm demişti :)
sahur menüm
iki çatal peynir
6 zeytin
bir sivri biber
iki dilim haşlanmış patates
bir serçe parmağı kadar kaşar peynir
bir dilim salam
bir dilim tam tahıllı ekmek
birbuçuk litre su bir bardak çay
iyimidir fazlamı ?
bugün hastalığımın 4.günü ve iyileştim gibigibi bugün daha iyiyim,,ölüyorum sandım ama geçti,2gündür oruç tutamıyorum,ilaç almak zorundayım,,antibiyotik verdi ,soğuk algınlığı hapıda verdi,fakat antib.12saat arayla alıncakya,14tablet var,7gün sürücek ben hepsini bitirmek zorundamıyım bilgisiolan varmı,yarıda bırakmayın diyolar gerçi ama,ben 7gün orç tutamıycakmıyım:26:
zaten üstüne üstlük hastayken eşimle kavga ettik,sinirden internetin kablosunu kopardı bidaha girmiyceksin diye,hasta hasta nelerle uğraşıyorum yarabbim,,aramız limonu gibi,ben suçluymuşum gibi trip atıyo bide,,
şimdilik 79 malesefama belki yarın değişir
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
İki gündür çok kötüyüm, havalar o kadar fena ki nefes almakta bile zorlanıyorum.
İştahım deseniz sıfır. Hiçbir şey yiyemiyorum, sadece çok susuyorum.
merhaba arkadaslar aranıza katılmak ıstıyorum dıyet yolculuguma 17,05,2012 de 88,90 kg ıle basladım 25,07,2012 ıtıbarı ılede 79,10 kg yım halada devam edıyorum sızlerle motıve olarak dahada guzel kılo vermek ıstıyorum
tamam tatlım ama bir tane yemişsin hani benim için?
iyi yapmışsın canım ödül olmuş sana işte
canım fazla olmuş sanki 4 lahmacun, haşhaşlı
ramazanda zor oluyordur canım ya haklısın ama sen yine de dikkat et
gayet iyi ve hafif tatlım...
çok çok geçmiş olsun canım...
yarın değişmezse sonra değişecek ama değişecek
ay kıyamam canım ya, çok sıcak ama ya nasıl dayanıyoruz bilmiyorum
hoşgeldin tatlım, maşallah güzel kilo vermişsin darısı başımıza olsun inş...
kızlar yahu bikaç gündür pek giremedim anneanem hasta,yok tercihler falan derkenşu sıralar sahurda sadece yoğurt yulaf meyve falan yiyorum hem tok tutuyor hemde çok yememiş oluyorum, iftarda da az pide yiyorum çorba sebze azıcık ta pilav makarna bitiveriyor ama canım çok tatlı çekiyor bende bolu çikolataları var minik minik bi iki tane onlardan yiyorum:18:
canım tatlı yerine şöyle yap, bana da burda arkkadaşlar önermişti, çok canın isterse 1 bardak süte 1 çay kaşığı tarçın koy iç, ya da yoğurdun içine meyve doğrayıp ye, çikolata yeme canım
SAGOL CAnım bulacagıma emınım hergun menulerımızı paylasıyruz sanırım demı ?
günde bin kere üstüne çıkıyorum az kaldı bozulmasınaama bundan sonra haftalık tartılacağım ben de cumadan cumaya
yakaladımmmmmmmmmmmmmmmmmm seni blackcattttt
Kızlar naber nasılsınız bakalım? ben iyiym saat 13.30'dan bu yana ev işi yaptım, eşimin izin günü bugün o bebişe baktı, acayip terledim umarım gitmiştir kalorilerduşumu aldım geldim işte, ama bugün sık giremem, aşkım evde... akşama menümü paylaşırım... yarın büyük gün, ben tartılınca fotosunu da çekip koyacağım...
heralde eve gıdemeden bayılıcam ben bugun...gece 4 te yattım 7.30da kalktım oructa vurdu sanırım bıraz aksamada mısafırım var bugun nasıl gecer dua edın bana kolaylık dıleyın allah utandırmasn ıns atlatırım bugunu...spordanda sanırım bıraz her gun delı gıbı yapınca vucudum dınlenemedı sanırım
kızlar jillian dışında bir spor yapan var mı ???? neler önerirsiniz. bide jillian ı önerir misiniz ??
heralde eve gıdemeden bayılıcam ben bugun...gece 4 te yattım 7.30da kalktım oructa vurdu sanırım bıraz aksamada mısafırım var bugun nasıl gecer dua edın bana kolaylık dıleyın Allah utandırmasn ıns atlatırım bugunu...spordanda sanırım bıraz her gun delı gıbı yapınca vucudum dınlenemedı sanırım
kızlar yahu bikaç gündür pek giremedim anneanem hasta,yok tercihler falan derkenşu sıralar sahurda sadece yoğurt yulaf meyve falan yiyorum hem tok tutuyor hemde çok yememiş oluyorum, iftarda da az pide yiyorum çorba sebze azıcık ta pilav makarna bitiveriyor ama canım çok tatlı çekiyor bende bolu çikolataları var minik minik bi iki tane onlardan yiyorum:18:
1.lik için mi sabırsızlanıyosun kız mrk etme bu haftada sensin bence?
Ya ben de çok sık tartılıyorum hastalık gibi,hatta günde biçkaz kez? Nasıl bırakıcam bilmiyorum bunu?
önemli olan bunu anlamak ve en azındaN bidaha demiycem kusura bakma falan(gerçi bu zamana kadar hep derdi yine yapardı ama bu sefer demedikıyamam sıkma canını tatlım saka yapmıs ama dozu kasıyo işte sıkma canım ne guzel kılo vermıssım hayran kaldımmmmmmm
valla benide güldürdün vay beee,,gecmıs olsun sana cnm antıbıyotıgı bıtır derler genelede ama bende hep yarım bırakırım esıne gelınc erkekler hep bole ben yaparım sen yapamzsınnnderler neye guvenırlerse ıste rabbm bıze gunah onlara sevap mı yazıyor acaba allah allahh benım esım demesde bınde bır ben yparım sen dgl dedıgınde rabbım buyuk senı gorur ve duyar ona gore yap yapacagını yoksa ahırette hesaplasırız dıyorum cunku yapsa yapsa bılıyor bnm duamın cabuk tuttugunu hehehe bır keresınde koy de halasındayız dugunden geldık bende cok kısakancım tabiiaksarbasından bır ıs gıttı kulagına bır seyler fısıldıyor guluyor fılan ayy kendımı yedımm bend bayanlar bolumunde oturuyorum tabıı o kısın kulagına fısıldayıp gulmesı uyuz ettı benııı seytan dedı gıt al sunu yere yatır sac koyma basında ddı ama sabırrr cektım eve gıttık bnm yusumm asık tabıı dedı neyın var anlattım gulduu bana kızıyr ne olacak dıye ama kendısıde bnı amcamın oglu ıle sarıldıgmı goruncekıskanma tırıplerıne gryr ama laff 3 gobek oteden bır kısda bole yapınca normal dıyorrr sonra o gıttı halasının evıne karsı karsıyayız balkonda oturuyor lar bende agladım bıraz sınırım bolzulduu bırde baktım balkondan sesler gelıyor tabii rabbıme havale ettım bennn sonr a bır geldıkı sen ne dedın dıye :))) madem balkonunda kafeslı lambalardan bırısı sen tut caıtrt dıye bızımkının kafasına duss hehehheheheheh ayy nasıl guldumm haende guluyorum da dedım sen benı aglatrmısın ohh olsun halasıgıl dıyr kızı daha uzme basına daha buyuk bırsey gelmesın dıyeee heheheheheheh
ya bole ıste kıslarrr rabbım neyler neyler se gusel eyler ınsl...
canımya iftarsahur olmuyoki, 12saat arayla alınıcak ötekide günde 3kere,zaten iftarı 9buçuğa anca bitiriyoruz,saat 10da yutuyodumsahurla arada 5-6saat oluyo buda fayda değil zarar olur diye yapamam,,neyse ramazan sonrasında kaza ederim allah nasip ederse,yeterki geçsin şu baş ağrım boğazımçok geçmiş olsun canım.bu sıcaklarda da hastalık çekilmez ya.. antibiyotiğini mutlaka bitir,ille oruç tutacam dersen iftar sahur içersin.
bende kavgadan sonra çıkıp gittiği olur,sinirliyimdir ona ama arasın nolur bişey desin özür dilesin bişeyler yapsın bitmesin diye nasıl dua edeimağlayarak ,,içim cidden benimde acıyo,allah ayırmasın bizleriKıyamam canım ya anlıyorum seni hemde çok iyi.Sevgi çok zorlaştırıyo bazen herşeyi.
Bende sinirliyim telefonlara cevap vermicem diyorum bugün ama içim bi acıyo ki sormaa
çok çok geçmiş olsun canım...
heralde eve gıdemeden bayılıcam ben bugun...gece 4 te yattım 7.30da kalktım oructa vurdu sanırım bıraz aksamada mısafırım var bugun nasıl gecer dua edın bana kolaylık dıleyın Allah utandırmasn ıns atlatırım bugunu...spordanda sanırım bıraz her gun delı gıbı yapınca vucudum dınlenemedı sanırım
şiddetle jillianı öneririmkızlar jillian dışında bir spor yapan var mı ???? neler önerirsiniz. bide jillian ı önerir misiniz ??
hoşgeldin fıstık,,yorucu bi haftanın ardından dinlenirsin inşallah,allah kabul etsin orucunudaTOPİĞİN ESKİ HALİNİ ÇOOOOK ÖZLEDİMM HEMDEEEE ÇOKKK NE MUHABBETLER EDERDİKK YAAAAAAA
bitsin artık şu yaz dönemi tüm kzıçeler kürkçü dükkanına dönsünler
hatun kızçeler bayaa oldu ben girmeyeli hatta bir hafta oldu sanırım :18::18:
bu hafta bayaa yorucu ve bunalımlıydı ailevi olaylar falan ,iftar yemeği misafiri derken anca fırsat buldum buraya girmeye bir akşamda sadece çek için yardım istemek için girebildim o da kocişin ısrarı yüzünde öle işte
şu anda niyetliyim Allah'ım kabul eder inş.
geçmiş maşşalh birikmiş 30 sayfa okuyabildim 45 sayfası kaldı yazmadan çıkmak istemedim sizlerede
yaptığınız sporları gördükçe valla bu halimle bile spor yapasım geldi
şu an kalkıp en azından 10 -15 dak spor yapıcam dayanabildiğim kadar kendime özel hareketlerle
yarın tartı günü inş. tartı yüzümüze güler bu arada listeyi başka arkadaşımız yapmış ben görmedim npra yapçak sanıodum
bu hafta herkes listeye alınsa hem daha motive olmuş oluruz(liste kalabalık olunca) ne dersiniz kızlar eğer bu hafta ben liste altı olursam çok üzüleceğim yaa moralim düşecek kaç haftadan beri liste yüzü görmüyom sankim ben öle hissettim kendimi :18::18::18:
neyse hepinizi bol bol öptüm yine gelirim kızlar iftardan sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?