70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Devamlı tartılan kişiler istedikleri kiloyu göremeyince bilmem ne hormonu salgılanıp kilo alımına sebep oluyormuş bilginizeeee,,bence tartıyı ya çıkaramıycanız biyere saklayın bir hafta,yada bi tanıdığınıza verin komşuya falan,ben zamanında haftada 1tartılırken 1kilonun altında kilo verdiğimi hatırlamıyorum,çok motive ediyodu bu beni,hatta 71.200kg iken bir hafta sonunda tartıldığımda 68.8 gelmiştim,hiç ummazdım ama hayatımın rekorunu kırmıştımamma velakin ne zaman hergün tartılmaya hatta günde bikaçkez tartılmaya başladım,kilo verimim durdu stresten dahada yedim durdum

nasılsa gitmiyo diye diye,,ama bikaç haftadır tartıyı sakladım haftalık tartılıyorum,gerçi şuan yeme düzenim yok taşınma meselesi olduğu için ama,inşallah

yine eskisi gibi her hafta 1kilo vermeyi ümit ediyorum biraz ilerki zamanlarda,haftalık tartılarak tabiki

Son düzenleme:
sabah:1 haslanmış yumurta küçücük peynir biber kavun form çayı 1 dilim uno denge
öğle:1 şeftali 1 erik 1 kayısı 1 pepino
ara:bir avuç beyaz leblebi
akşam:1 kase sebze çorbası yoğurtlu semizotu salatası 2 dilim uno denge

bu arada 2 tane de öğleye yakın
tatlı bisküvi ydmmm

Son düzenleme:
oda senın ıcındı canummm yoksa ben hıc yermıyım

elıne saglık cnmmmm ınsl..ama ben regl olmadm 5 gun gectı sanırım ve karnım davul gıbıı wc sorunuda vrrr ftar ve sahura dıkat edecegım yarın tartıda + gormemek ıcınınsl..dagormeyıss yaaaaaaaaaaaa ama regl olmamakk benı bıtırır emınımmmmmmmmmmmmmmmm yanı bu sıslıkk bellı edıyr cunku
kızlar jillian dışında bir spor yapan var mı ???? neler önerirsiniz. bide jillian ı önerir misiniz ??
bende yuruyus+beledıyenın spor eltlerı+leslie yapıyorum tabı ramazan gırmeden cnm super ıse yarıyor yanı dısarı cıkmadıysam gunluk mutleke leslie yapıyordummmm

TOPİĞİN ESKİ HALİNİ ÇOOOOK ÖZLEDİMM HEMDEEEE ÇOKKK NE MUHABBETLER EDERDİKK YAAAAAAA

bitsin artık şu yaz dönemi tüm kzıçeler kürkçü dükkanına dönsünler
evet kurkcu dukkanının kapısını acık tutuyoruz ama daha gelen yok yaa cok boss hele eskı kıslar hıc yokkkkk bende ozledım yenı ark.gusel ama keske eskılerde olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya sorma kıscemm yaa bede bu hafta herles ramazanda kg alırsın ded herunıftara yakın cıktımm dun 70 lerdeydım bgn de ufff regl de etkısını gosterdıkı heralde ucmusummm gıbı tabı wc sorunuda vr uff bende tartılmıcamm hatta yarında tartılmam belkı lısteye grmem bu hafta kıslar regl da yoksam + lar soz konusu olur

Kızlar bu hafta listeyi kim hazırlıyor? Nora gelecek mi? Eğer Nora gelmeyecekse listeyi kimin hazırlayacağını baştan belirleyelim, sonra son dakikada karışıklık oluyor.

Yarın gelebilir miyim bilmiyorum o yüzden kilo bildirimimi bugünden yapıyorum. Bu hafta regl nedeniyle artıdayım, regl nedeniyle tartı fazla gösteriyor ama olsun.

Başlangıç: 92
Geçen Hafta: 86
Bu Hafta: 87
Giden/ Gelen: 1 kg aldı
Toplam Giden: 5
Hedef: 61

Sabah

yoğurtlu semiz otu

öğlen

1 muz
biraz peynir
biraz biber kızartması
bir dilim ekmek
6 7 tane tatlı erik

akşam

5 kaşık makarna

Sabah: Birkaç fındık, 1 armut

Öğle: 2 közlenmiş kırmızı biber

Akşam: 1 kase yoğurt

3 ltden fazla su.

İştah filan kalmadı, sadece yaşamak için yiyorum

Hayatım boyunca şu son günlerde içtiğim kadar su içmemişimdir.

iftarda bir tabak dolusu patates salatası yedim. çok az köy ekmeği. veeeeee 4 bardak ayran ama şimdi şekersiz limonlu çay içicem büyük bir bardak. ve sahura kadar 3 lt su içmeye çalışıcam.tabi 2 saat sonra başlıycam su içmeye şu BMI yi bi türlü ekleyemedim bu arada yaa

yeni görüyorum seni canım,hoşgeldin aramıza,bende 88liyim bu arada
çizelgede nerde takılıyosun canım yardımcı olalım hemen

biraz az gibi ama iştahın yoksa sorun değil

ben de yazayım bari

sabah yemedim bişey öğlene doğru kahvaltı ettim
2 dilim salçalı ekmek, 2 dilim peynir, 1 zeytin, 1 bardak çay
arada biraz coştum 1 tane algida twister (80 kkal) akşamüzeri de 1 tane küçük çikolata (120 kkal)
akşam 1 kase pilav ve biraz et yemeği birazdan da biraz kavun yicem

tşk ederim canım hoşbulduk yaşıtım birilerni görmek ne güzel çizelgeyi yapıyorum ama en son ekleyemiyorum buraya :44:

çizelgeni oluşturduktan sonra kopyaladığın şeyi,kontrol paneline gir sağ üstte,,,,solda profil düzenleye girip sayfayı aşağı kaydırıp çizelge yazan yere yapıştır deyip değişiklikleri kaydete bas okadar,kolay gelsin,yine yapamazsan takıldığın yeri söyleyebilirsinbizde hizmet sınırsız

Son düzenleme:
tşk ederim canım hoşbulduk yaşıtım birilerni görmek ne güzel çizelgeyi yapıyorum ama en son ekleyemiyorum buraya :44:

yada daha basidinden,,kendi profiline bas kendi isminin üstüne ,sonra hakkımda yazıyo ona basıp aşağıda yine çizelge yazısı var orayı düzenle diyip yapıştır gitsinamma daha basitmiş haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

Evet canım ya, hiç iştahım yoktu bugün

Ama şimdi senin listende salçalı ekmek görünce canım çekti

Hele de ev yapımı salçaysa of ki ne of

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım, anneannen en kısa zamanda iyileşir inşallah

Miray'ın önerisi çok güzel. Süt içine biraz tarçın ya da kakao ekleyip içmek tatlı ihtiyacını gidermek için iyidir

Çok teşekkür ederim canım inşallah şu an aklımda olan tek şey o valla

Şimdi öyle yaptım canım iyi geldi bayağı güzel tadı da,tatlı krizimi de kestii:13:

2. dediğin yerden yapamadım. ama ilk yerde yine son aşamada takıldım.çizelge yerine kopyalayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…