- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
oda senın ıcındı canummm yoksa ben hıc yermıyımtamam tatlım ama bir tane yemişsin hani benim için?
iyi yapmışsın canım ödül olmuş sana işte
canım fazla olmuş sanki 4 lahmacun, haşhaşlı
ramazanda zor oluyordur canım ya haklısın ama sen yine de dikkat et
gayet iyi ve hafif tatlım...
çok çok geçmiş olsun canım...
yarın değişmezse sonra değişecek ama değişecek
ay kıyamam canım ya, çok sıcak ama ya nasıl dayanıyoruz bilmiyorum
hoşgeldin tatlım, maşallah güzel kilo vermişsin darısı başımıza olsun inş...
elıne saglık cnmmmm ınsl..ama ben regl olmadm 5 gun gectı sanırım ve karnım davul gıbıı wc sorunuda vrrr ftar ve sahura dıkat edecegım yarın tartıda + gormemek ıcınınsl..dagormeyıss yaaaaaaaaaaaa ama regl olmamakk benı bıtırır emınımmmmmmmmmmmmmmmm yanı bu sıslıkk bellı edıyr cunkuKızlar naber nasılsınız bakalım? ben iyiym saat 13.30'dan bu yana ev işi yaptım, eşimin izin günü bugün o bebişe baktı, acayip terledim umarım gitmiştir kalorilerduşumu aldım geldim işte, ama bugün sık giremem, aşkım evde... akşama menümü paylaşırım... yarın büyük gün, ben tartılınca fotosunu da çekip koyacağım...
bende yuruyus+beledıyenın spor eltlerı+leslie yapıyorum tabı ramazan gırmeden cnm super ıse yarıyor yanı dısarı cıkmadıysam gunluk mutleke leslie yapıyordummmmkızlar jillian dışında bir spor yapan var mı ???? neler önerirsiniz. bide jillian ı önerir misiniz ??
evet kurkcu dukkanının kapısını acık tutuyoruz ama daha gelen yok yaa cok boss hele eskı kıslar hıc yokkkkk bende ozledım yenı ark.gusel ama keske eskılerde olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaTOPİĞİN ESKİ HALİNİ ÇOOOOK ÖZLEDİMM HEMDEEEE ÇOKKK NE MUHABBETLER EDERDİKK YAAAAAAA
bitsin artık şu yaz dönemi tüm kzıçeler kürkçü dükkanına dönsünler
Eki Görüntüle 472809 Devamlı tartılan kişiler istedikleri kiloyu göremeyince bilmem ne hormonu salgılanıp kilo alımına sebep oluyormuş bilginizeeee,,bence tartıyı ya çıkaramıycanız biyere saklayın bir hafta,yada bi tanıdığınıza verin komşuya falan,ben zamanında haftada 1tartılırken 1kilonun altında kilo verdiğimi hatırlamıyorum,çok motive ediyodu bu beni,hatta 71.200kg iken bir hafta sonunda tartıldığımda 68.8 gelmiştim,hiç ummazdım ama hayatımın rekorunu kırmıştım amma velakin ne zaman hergün tartılmaya hatta günde bikaçkez tartılmaya başladım,kilo verimim durdu stresten dahada yedim durdum
nasılsa gitmiyo diye diye,,ama bikaç haftadır tartıyı sakladım haftalık tartılıyorum,gerçi şuan yeme düzenim yok taşınma meselesi olduğu için ama,inşallah
yine eskisi gibi her hafta 1kilo vermeyi ümit ediyorum biraz ilerki zamanlarda,haftalık tartılarak tabiki
iftarda bir tabak dolusu patates salatası yedim. çok az köy ekmeği. veeeeee4 bardak ayran ama şimdi şekersiz limonlu çay içicem büyük bir bardak. ve sahura kadar 3 lt su içmeye çalışıcam.tabi 2 saat sonra başlıycam su içmeye şu BMI yi bi türlü ekleyemedim bu arada yaa
Sabah: Birkaç fındık, 1 armut
Öğle: 2 közlenmiş kırmızı biber
Akşam: 1 kase yoğurt
3 ltden fazla su.
İştah filan kalmadı, sadece yaşamak için yiyorum
Hayatım boyunca şu son günlerde içtiğim kadar su içmemişimdir.
yeni görüyorum seni canım,hoşgeldin aramıza,bende 88liyim bu arada
çizelgede nerde takılıyosun canım yardımcı olalım hemen
tşk ederim canım hoşbuldukyaşıtım birilerni görmek ne güzel çizelgeyi yapıyorum ama en son ekleyemiyorum buraya :44:
tşk ederim canım hoşbuldukyaşıtım birilerni görmek ne güzel çizelgeyi yapıyorum ama en son ekleyemiyorum buraya :44:
inşallaaaaaah canım :)yarın değişmezse sonra değişecek ama değişecek
biraz az gibi ama iştahın yoksa sorun değil
ben de yazayım bari
sabah yemedim bişey öğlene doğru kahvaltı ettim
2 dilim salçalı ekmek, 2 dilim peynir, 1 zeytin, 1 bardak çay
arada biraz coştum 1 tane algida twister (80 kkal) akşamüzeri de 1 tane küçük çikolata (120 kkal)
akşam 1 kase pilav ve biraz et yemeğibirazdan da biraz kavun yicem
Çok geçmiş olsun canım, anneannen en kısa zamanda iyileşir inşallah
Miray'ın önerisi çok güzel. Süt içine biraz tarçın ya da kakao ekleyip içmek tatlı ihtiyacını gidermek için iyidir
yada daha basidinden,,kendi profiline bas kendi isminin üstüne ,sonra hakkımda yazıyo ona basıp aşağıda yine çizelge yazısı var orayı düzenle diyip yapıştır gitsinamma daha basitmiş haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?