2. dediğin yerden yapamadım. ama ilk yerde yine son aşamada takıldım.çizelge yerine kopyalayamıyorum
canım sen yapıştır dediğinde öngörülen formatta değildir mi diyo,eğer öyleyse ona göre yardım etcem
AMİN CANIM BENİM ,hayırdır sende sıkıntılısın sanırım geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla kıskançlık durumumu :18::18:ahhh şu erkeklerrrrrrr ,yanlış anlamazsan eğer önceden yakaladım falan demişsin acaba özel değilse senin için tabiki net ortamında falanmı yakaladın yoksa gerçek hayattamı :18::18:önemli olan bunu anlamak ve en azındaN bidaha demiycem kusura bakma falan(gerçi bu zamana kadar hep derdi yine yapardı ama bu sefer demedi)
verdiğim 22 küsür kiloydu canımyaa,geliyolar yavaştaaann
valla benide güldürdün vay beee,,
benimde dualarım tuttar hep,,en çokta yüce allahım sen büyüksün eğerki arakamdan bi iş çevirirse eşim,nolur bana nolursa olsun göster öğreneyim,,bu zamana kadarda herşeyini gösterdi yakaladım allah büyük nasıl ufacık bi ipucundan yola çıkıpta ne haltlar yediğini öğrenmiş hatunum,özel meseleler deşmek istemem,fakat bu internet çok feci bişey ne yuvalar yıkmıştır allah bilir,ama her seferinde af diler affeden ben,onca sözüne rağmen katlanan ben,yavaştan kota doluyo haberi yok,bende insanım,,ama biliyo artık dualarımın tuttuğunu tek bişeyini daha yakalrsamki olursa allahım gösterir biter herşey,,yeter ama böylede herşeye göz yumulmazki,ama arkadaşım demiştiya bugün ben yapmıyosam sende yapmıycaksın bu söz çok hoşuma gitti akşam eşim gelsin söyliycem
canımya iftarsahur olmuyoki, 12saat arayla alınıcak ötekide günde 3kere,zaten iftarı 9buçuğa anca bitiriyoruz,saat 10da yutuyodumsahurla arada 5-6saat oluyo buda fayda değil zarar olur diye yapamam,,neyse ramazan sonrasında kaza ederim allah nasip ederse,yeterki geçsin şu baş ağrım boğazım
bende kavgadan sonra çıkıp gittiği olur,sinirliyimdir ona ama arasın nolur bişey desin özür dilesin bişeyler yapsın bitmesin diye nasıl dua edeimağlayarak ,,içim cidden benimde acıyo,allah ayırmasın bizleri
hoşgeldin fıstık,,yorucu bi haftanın ardından dinlenirsin inşallah,allah kabul etsin orucunuda
liste kalabalık olunca iyi oluyodu haklısın,,yaz geldi diye dağldı topik ama,kışın görcez bakalım nasıl teker teker damlıycaklar hepiside
bilmiyorumki canım yaa:26::26:Canım bu hafta liste yapılacak mı, yapılırsa da kim yapacak bilmiyorum. Nora bu hafta pek gelmedi ama liste için acaba gelecek mi, bilmiyorum :26:
ahh be güzelim yapılırmı cuma öncesiii :18:yaa kızlar bişey dicem ben demin çikolata yedimküçük coco star gibi olanlardan 120 kkal
çok az menün bence canım :18:Sabah: Birkaç fındık, 1 armut
Öğle: 2 közlenmiş kırmızı biber
Akşam: 1 kase yoğurt
3 ltden fazla su.
İştah filan kalmadı, sadece yaşamak için yiyorum
Hayatım boyunca şu son günlerde içtiğim kadar su içmemişimdir.
salça ödem yapıo şekerler yemeyin benceeeeeebiraz az gibi ama iştahın yoksa sorun değil
ben de yazayım bari
sabah yemedim bişey öğlene doğru kahvaltı ettim
2 dilim salçalı ekmek, 2 dilim peynir, 1 zeytin, 1 bardak çay
arada biraz coştum 1 tane algida twister (80 kkal) akşamüzeri de 1 tane küçük çikolata (120 kkal)
akşam 1 kase pilav ve biraz et yemeğibirazdan da biraz kavun yicem
heyttttttttttttttttttttttttttttttttt yok salça falannnnnEvet canım ya, hiç iştahım yoktu bugün
Ama şimdi senin listende salçalı ekmek görünce canım çekti
Hele de ev yapımı salçaysa of ki ne of
yok canım benim herşey güzel bencehemen iftarda yediklerimi paylaşayım.
bir tabak mercimek çorbası (yaklaşık iki kepçe)
bir tabak bezelye yemeği (4-5 yemek kaşığı falan)
azcık da pide ama azcık :)
sakıncalı bir durum yoktur umarım
bu fırata bende bayılıyorummmm sen böle fıratın kafadan gdiersen yakında kilo duraklaması başlar şekerrrr:18::18::18:sorma ya takıldım bu aralar hep salçalı ekmek yiyorumve ev yapımı fırat karikatürleri sağolsun
Eki Görüntüle 472945
1 kase çorba bir dilim ekmek demekmiş şeker biliomusun bende burda öğrendim :18:sen akşamı biraz kaçırmışsın bence en azından ya sadece çorba salata cacık yada patlıcan ekmek salata cacık yapacaktınEki Görüntüle 472946 Sabah: 1,5 dilim kepekli ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 6 zeytin, domates.
Ara: Yok ( geç kalktım gece bebiş uyumadı ondan ara öğünlerim yok bugün.)
Eki Görüntüle 472947 Öğle: 5 kaşık yoğurt içine 2 kayısı 2 hurma.
Ara: Yok.
Eki Görüntüle 472948 Akşam: 2 dilim kepekli ekmek, 2 kepçe çorba, 4 y. kaşığı patlıcan yemeği, salata, cacık. (o salata ve cacığın hepsini ben yemedim tabiki eşimle beraber yedik :)) cacıktan 3-4 kaşık yedim.)
Bugün böyle işte kızlar...
evt aynen öyle diyo
ahh be güzelim yapılırmı cuma öncesiii :18:
salça ödem yapıo şekerler yemeyin benceeeeee
bu fırata bende bayılıyorummmm sen böle fıratın kafadan gdiersen yakında kilo duraklaması başlar şekerrrr:18::18::18:
yaw neden sayfalar bukadar yavaş ilerliyo niye konuşmuyonuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzz
TOPİĞİN ESKİ HALİNİ ÇOOOOK ÖZLEDİMM HEMDEEEE ÇOKKK NE MUHABBETLER EDERDİKK YAAAAAAA
bitsin artık şu yaz dönemi tüm kzıçeler kürkçü dükkanına dönsünler
eneee deme öyle yaa :18:
hiç öle yok duygu sömürüsüüü eneeeee falannnnnn
yeme kızçem yeme salça
yemeklerdeki salça oranı yeterde artar bizeee
kızlar ben çook mutluyum sizinlede paylaşmak istedim
jillian yapıyorum 1.level bitti ama ben uzatıyorum o ayrı da... bizim bir başığımız daha orada paylaştım buraya da yazmak istedim.yapanlara motive olsun yapmayı düşünenlere de şevk olsun diye işte başlangıç ve 1.level sonu yani 11.gün ölçülerim:
başlangıç:
göğüs:99
bel(en ince yeri):87
bel(göbek çevresi):116
kalça:119
ve birinci level sonu 11.gün (ben levelleri 15er gün yapmaya karar verdim) sonuçları:
göğüs:94
bel(en ince yeri):83
bel(göbek çevresi):107
kalça:114
bu durumda;
göğüsten:5
bel(en ince)den:4
bel(göbek çevresi)den:9
kalçadan:5 olmak üzere toplam 22 cm incelmiş bulunmaktayım
nasıl sevindim anlatamam çoook mutluyum... darısı sizlerin başına şekerler :)))
Pucca, Blackcat, Bensuzi. neredeleerr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?