70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hemen iftarda yediklerimi paylaşayım.

bir tabak mercimek çorbası (yaklaşık iki kepçe)

bir tabak bezelye yemeği (4-5 yemek kaşığı falan)

azcık da pide ama azcık :)

sakıncalı bir durum yoktur umarım

Evet canım ya, hiç iştahım yoktu bugün

Ama şimdi senin listende salçalı ekmek görünce canım çekti

Hele de ev yapımı salçaysa of ki ne of

sorma ya takıldım bu aralar hep salçalı ekmek yiyorum ve ev yapımı fırat karikatürleri sağolsun

Sabah: 1,5 dilim kepekli ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 6 zeytin, domates.

Ara: Yok ( geç kalktım gece bebiş uyumadı ondan ara öğünlerim yok bugün.)

Öğle: 5 kaşık yoğurt içine 2 kayısı 2 hurma.

Ara: Yok.

Akşam: 2 dilim kepekli ekmek, 2 kepçe çorba, 4 y. kaşığı patlıcan yemeği, salata, cacık. (o salata ve cacığın hepsini ben yemedim tabiki eşimle beraber yedik :)) cacıktan 3-4 kaşık yedim.)

Bugün böyle işte kızlar...

yaw neden sayfalar bukadar yavaş ilerliyo niye konuşmuyonuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzz

AMİN CANIM BENİM ,hayırdır sende sıkıntılısın sanırım geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla kıskançlık durumumu :18::18:ahhh şu erkeklerrrrrrr ,yanlış anlamazsan eğer önceden yakaladım falan demişsin acaba özel değilse senin için tabiki net ortamında falanmı yakaladın yoksa gerçek hayattamı :18::18:
ayyy büyük konuşmayayım ama benim eşim ya nette aldatmaya kalksa veya gerçek hayatta canına okurum ki biliosunuz kıskançlık krizlerimi benim neler neler ettim kocişe kız asılıo die ,Allahım eşlerimizi doğru yoldan ayırmasın evliliklerimiz dimdik ayakta dursun hep ,eğerki yapıyorlarsalarda bir an önce yaptığı şeyler çıksın ortaya

Canım bu hafta liste yapılacak mı, yapılırsa da kim yapacak bilmiyorum. Nora bu hafta pek gelmedi ama liste için acaba gelecek mi, bilmiyorum :26:
bilmiyorumki canım yaa:26::26:

yaa kızlar bişey dicem ben demin çikolata yedim küçük coco star gibi olanlardan 120 kkal
ahh be güzelim yapılırmı cuma öncesiii :18:

çok az menün bence canım :18:

salça ödem yapıo şekerler yemeyin benceeeeee
Evet canım ya, hiç iştahım yoktu bugün

Ama şimdi senin listende salçalı ekmek görünce canım çekti

Hele de ev yapımı salçaysa of ki ne of
heyttttttttttttttttttttttttttttttttt yok salça falannnnn

yok canım benim herşey güzel bence

sorma ya takıldım bu aralar hep salçalı ekmek yiyorum ve ev yapımı fırat karikatürleri sağolsun

Eki Görüntüle 472945
bu fırata bende bayılıyorummmm sen böle fıratın kafadan gdiersen yakında kilo duraklaması başlar şekerrrr:18::18::18:

1 kase çorba bir dilim ekmek demekmiş şeker biliomusun bende burda öğrendim :18:sen akşamı biraz kaçırmışsın bence en azından ya sadece çorba salata cacık yada patlıcan ekmek salata cacık yapacaktın

bu arada menü sunum şeklini çok beğendim şeker

eneee deme öyle yaa :18:

Peki bacaklar?? onları da öğrenmek isteriiiz
ben de bugun jillianla 3. buluşmamı yaptım :)

Pucca, Blackcat, Bensuzi. neredeleerr??

pisim topikten ayrıldım demişti sonra buraya üzgün bir msj atmış smileylar ile yine yok meydanda

dileğimde nerelerde hiç bilmiyorummm ,kızz dileğim görüosan beni yoksa enişte kaçırdımı senii kızzzzzzzzz valla bak bizi onun için bıraktıysan alınırızz :18::18::18:şaka bir yana hakikatten çok merak ediyoruzzz topikçe senii arada bir selam çak bariii

suzimde tatilde sanırım o da ondan giremio die biliodum yoksa yanlışmı hatılrıyorum ballıkaymak tatildeydi sanırım :18::18::18:

ayyy isimleri karıştırdım sanırımmmmmm :18::18::18:

anlıycannn bende çok özledimm onları ve bir an önce dönsünlerr yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…