şimdik bi kase sütlacın üzerine dondurma koyup yesem ne olur ki :44:
pisim topikten ayrıldım demişti sonra buraya üzgün bir msj atmış smileylar ile yine yok meydanda
dileğimde nerelerde hiç bilmiyorummm ,kızz dileğim görüosan beni yoksa enişte kaçırdımı senii kızzzzzzzzz valla bak bizi onun için bıraktıysan alınırızz :18::18::18:şaka bir yana hakikatten çok merak ediyoruzzz topikçe senii arada bir selam çak bariii
suzimde tatilde sanırım o da ondan giremio die biliodum yoksa yanlışmı hatılrıyorum ballıkaymak tatildeydi sanırım :18::18::18:
ayyy isimleri karıştırdım sanırımmmmmm :18::18::18:
anlıycannn bende çok özledimm onları ve bir an önce dönsünlerr yaaaaaa
şimdik bi kase sütlacın üzerine dondurma koyup yesem ne olur ki :44:
Peki bacaklar?? onları da öğrenmek isteriiiz
ben de bugun jillianla 3. buluşmamı yaptım :)
vazgeçtimşimdik giyiniyorum kuşanıyorum doğruuuu yürüyüşe
kızlar jillian dışında bir spor yapan var mı ???? neler önerirsiniz. bide jillian ı önerir misiniz ??
TOPİĞİN ESKİ HALİNİ ÇOOOOK ÖZLEDİMM HEMDEEEE ÇOKKK NE MUHABBETLER EDERDİKK YAAAAAAA
bitsin artık şu yaz dönemi tüm kzıçeler kürkçü dükkanına dönsünler
önemli olan bunu anlamak ve en azındaN bidaha demiycem kusura bakma falan(gerçi bu zamana kadar hep derdi yine yapardı ama bu sefer demedi)
verdiğim 22 küsür kiloydu canımyaa,geliyolar yavaştaaann
valla benide güldürdün vay beee,,
benimde dualarım tuttar hep,,en çokta yüce allahım sen büyüksün eğerki arakamdan bi iş çevirirse eşim,nolur bana nolursa olsun göster öğreneyim,,bu zamana kadarda herşeyini gösterdi yakaladım allah büyük nasıl ufacık bi ipucundan yola çıkıpta ne haltlar yediğini öğrenmiş hatunum,özel meseleler deşmek istemem,fakat bu internet çok feci bişey ne yuvalar yıkmıştır allah bilir,ama her seferinde af diler affeden ben,onca sözüne rağmen katlanan ben,yavaştan kota doluyo haberi yok,bende insanım,,ama biliyo artık dualarımın tuttuğunu tek bişeyini daha yakalrsamki olursa allahım gösterir biter herşey,,yeter ama böylede herşeye göz yumulmazki,ama arkadaşım demiştiya bugün ben yapmıyosam sende yapmıycaksın bu söz çok hoşuma gitti akşam eşim gelsin söyliycem
canımya iftarsahur olmuyoki, 12saat arayla alınıcak ötekide günde 3kere,zaten iftarı 9buçuğa anca bitiriyoruz,saat 10da yutuyodumsahurla arada 5-6saat oluyo buda fayda değil zarar olur diye yapamam,,neyse ramazan sonrasında kaza ederim allah nasip ederse,yeterki geçsin şu baş ağrım boğazım
bende kavgadan sonra çıkıp gittiği olur,sinirliyimdir ona ama arasın nolur bişey desin özür dilesin bişeyler yapsın bitmesin diye nasıl dua edeimağlayarak ,,içim cidden benimde acıyo,allah ayırmasın bizleri
sağol canım
şiddetle jillianı öneririm, jiliianı tek geçerim
hoşgeldin fıstık,,yorucu bi haftanın ardından dinlenirsin inşallah,allah kabul etsin orucunuda
liste kalabalık olunca iyi oluyodu haklısın,,yaz geldi diye dağldı topik ama,kışın görcez bakalım nasıl teker teker damlıycaklar hepiside
yaa kızlar bişey dicem ben demin çikolata yedimküçük coco star gibi olanlardan 120 kkal
yok canım aldatma yakalamadım,yakalasaydım bu kadar affedici olmazdım heralde,,hani netten .....izliyolarya erkekler işte nefret ediyorum öyle şeylerden,heleki eşimin bakmasından çok rahatsız oluyorum,,öyle bi kaç kez yakalamıştım tmm söz bidaha bakmıcam falan diyodu tamm diyodum ama yine,,artık geçmişide siliyo geç yattığı zamanlarda,bilmiyorum ne hhaltlar yiyo
fakat ben çok kıskancım sen gibi,eskisi kadar olmasada,kıskançlıktan ziyade istemediğim şeyleri yaptığı zaman sinir oluyorum,,hişçe sayılmış hissediyorum kendimi,,
mesela okey oynarken karşı taraftakilerle sohbet etmesini istemiyorum,bi ara şöyle bişey yakaladım bu kadına bişeyler yazmış unuttum havadan sudan,sonra ben geldim okuyorum ,dedim kadınamı yazdın,öylesine konuşuyorum işte dedi,devam etti,bide ne göreyim kadının kocası yazmış ne var lan ne derdin varsa benle hallet,ben kocasıyım,sakın bidaha eşime yazma bişeynasıl mors oldu sinirden kuduruuyo benim adam,oooh olsun dedim,evli kadınlarla konuşurmusun,böyle mıhlarlar adamıı
öyle işte basit gibi görünen ama aslında ciddi anlamda beni yıpratan bu gibi şeyler yüzünden aşkımız laçkalaştı,yap yap özür dile,,bende artık şu lafı dilime doladım özür diliyemiyo
kırdıktan sonra gelen özür,,
doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir
Kısçem ben de halley götürdüm bi tane..
arkadaş hepsini saymış,,ama pisinin ayrılışını yazmamış du ben diyim,,başka bi topikte anlaşmazlık olmuş,listeden atmışlarmı ne ona kızmış bidaha kkya gelmicem diye mj attı,,biz çok vazgeçirmeye çalıştık ama nafile arada bi girip cicik yapıp kaçıyo,bensuzi türkiyeye gelcekti tatili bitince tekrar düşer 300-500 suzim benim yaaa,puccada arada bi bakıp çıkıyo belki oda tatildedirPucca, Blackcat, Bensuzi. neredeleerr??
Yaa şeker bende korkuyorum böyle şeylerden. Ben çok kıskancım bidee..
Napıcam ben yaa. Allah ayırmasın tabii asıl önemlisi allah başkalarını araya sokmasın.Ayrılmayacağın varsada ayrılırsın. :18::18:
valla bilmiyorumkii şkerrr yaaa başka bir diyet bölümünde tartışma olmuş sanırım orda eğer ondan gittiyse sürekli dön diye yazılar yazdık ama bidaha dönüş olmadı geçen sadece işte moralinin bozuk olduğunu ifade eden smiley yolladı inş. döner aramızaa nolurr dön pisim boşver herşeyi gel sen bize takıl biz yeteriz şeker sana
heheheh:)) ben ocak-şubat-mart gibi hep buradaydım.sonra diyet bozuldu filan bıraktım, bi geri geldim kimsecikler kalmamış :)
Ben de merak ediyorum gelseler bir an önce keşke.. pisicik niye bırakmış acaba yahu, kötü bir şey mi olmuş :26:
açıkçasıı son sözün çok hoşumaa gitttii,yok canım aldatma yakalamadım,yakalasaydım bu kadar affedici olmazdım heralde,,hani netten .....izliyolarya erkekler işte nefret ediyorum öyle şeylerden,heleki eşimin bakmasından çok rahatsız oluyorum,,öyle bi kaç kez yakalamıştım tmm söz bidaha bakmıcam falan diyodu tamm diyodum ama yine,,artık geçmişide siliyo geç yattığı zamanlarda,bilmiyorum ne hhaltlar yiyo
fakat ben çok kıskancım sen gibi,eskisi kadar olmasada,kıskançlıktan ziyade istemediğim şeyleri yaptığı zaman sinir oluyorum,,hişçe sayılmış hissediyorum kendimi,,
mesela okey oynarken karşı taraftakilerle sohbet etmesini istemiyorum,bi ara şöyle bişey yakaladım bu kadına bişeyler yazmış unuttum havadan sudan,sonra ben geldim okuyorum ,dedim kadınamı yazdın,öylesine konuşuyorum işte dedi,devam etti,bide ne göreyim kadının kocası yazmış ne var lan ne derdin varsa benle hallet,ben kocasıyım,sakın bidaha eşime yazma bişeynasıl mors oldu sinirden kuduruuyo benim adam,oooh olsun dedim,evli kadınlarla konuşurmusun,böyle mıhlarlar adamıı
öyle işte basit gibi görünen ama aslında ciddi anlamda beni yıpratan bu gibi şeyler yüzünden aşkımız laçkalaştı,yap yap özür dile,,bende artık şu lafı dilime doladım özür diliyemiyo
kırdıktan sonra gelen özür,,
doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir
arkadaş hepsini saymış,,ama pisinin ayrılışını yazmamış du ben diyim,,başka bi topikte anlaşmazlık olmuş,listeden atmışlarmı ne ona kızmış bidaha kkya gelmicem diye mj attı,,biz çok vazgeçirmeye çalıştık ama nafile arada bi girip cicik yapıp kaçıyo,bensuzi türkiyeye gelcekti tatili bitince tekrar düşer 300-500 suzim benim yaaa,puccada arada bi bakıp çıkıyo belki oda tatildedir
aynen ben eşime güveniyorum ama dışardaki hemcinslerime güvenmiyorum,ne kadar yuva yıkan kadın var,evli kadınlar dul kadınlar bekarlar hepsi,erkek avına çıkmışlar allahım uzak tutsun onları ailemden
Çok teşekkür ederim canım inşallah şu an aklımda olan tek şey o valla
Şimdi öyle yaptım canım iyi geldi bayağı güzel tadı da,tatlı krizimi de kestii:13:
sorma ya takıldım bu aralar hep salçalı ekmek yiyorumve ev yapımı fırat karikatürleri sağolsun
Eki Görüntüle 472945
Sabah: 1,5 dilim kepekli ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 6 zeytin, domates.
Ara: Yok ( geç kalktım gece bebiş uyumadı ondan ara öğünlerim yok bugün.)
Öğle: 5 kaşık yoğurt içine 2 kayısı 2 hurma.
Ara: Yok. Akşam: 2 dilim kepekli ekmek, 2 kepçe çorba, 4 y. kaşığı patlıcan yemeği, salata, cacık. (o salata ve cacığın hepsini ben yemedim tabiki eşimle beraber yedik :)) cacıktan 3-4 kaşık yedim.)
Bugün böyle işte kızlar...
ooo muhabbet derin ben kaçayım
ben yemicem artık ya ödem yapıyomuş :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?