70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım aldatma yakalamadım,yakalasaydım bu kadar affedici olmazdım heralde,,hani netten .....izliyolarya erkekler işte nefret ediyorum öyle şeylerden,heleki eşimin bakmasından çok rahatsız oluyorum,,öyle bi kaç kez yakalamıştım tmm söz bidaha bakmıcam falan diyodu tamm diyodum ama yine,,artık geçmişide siliyo geç yattığı zamanlarda,bilmiyorum ne hhaltlar yiyo
fakat ben çok kıskancım sen gibi,eskisi kadar olmasada,kıskançlıktan ziyade istemediğim şeyleri yaptığı zaman sinir oluyorum,,hişçe sayılmış hissediyorum kendimi,,
mesela okey oynarken karşı taraftakilerle sohbet etmesini istemiyorum,bi ara şöyle bişey yakaladım bu kadına bişeyler yazmış unuttum havadan sudan,sonra ben geldim okuyorum ,dedim kadınamı yazdın,öylesine konuşuyorum işte dedi,devam etti,bide ne göreyim kadının kocası yazmış ne var lan ne derdin varsa benle hallet,ben kocasıyım,sakın bidaha eşime yazma bişey nasıl mors oldu sinirden kuduruuyo benim adam,oooh olsun dedim,evli kadınlarla konuşurmusun,böyle mıhlarlar adamıı
öyle işte basit gibi görünen ama aslında ciddi anlamda beni yıpratan bu gibi şeyler yüzünden aşkımız laçkalaştı,yap yap özür dile,,bende artık şu lafı dilime doladım özür diliyemiyo

kırdıktan sonra gelen özür,,
doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir

heheheh:)) ben ocak-şubat-mart gibi hep buradaydım.sonra diyet bozuldu filan bıraktım, bi geri geldim kimsecikler kalmamış :)
Ben de merak ediyorum gelseler bir an önce keşke.. pisicik niye bırakmış acaba yahu, kötü bir şey mi olmuş :26:

şimdik bi kase sütlacın üzerine dondurma koyup yesem ne olur ki :44:
böle olur desem ve değişik metotlarda var desemmm

Peki bacaklar?? onları da öğrenmek isteriiiz
ben de bugun jillianla 3. buluşmamı yaptım :)

mahzen kardeşin ölçüleri gördümmmm böle kaldımm hey yavrum ey bir haftalık sonuç böle iseeee valla helal olsun

ben jillianhatun ile bir defa randevu verdim ondada yetişemedim fazla hızına

sözde ramazanda iftardan önce yapçaktım ama ıı-ıh o oruçlu hal ile kesinlikle o hatunla randevu olmazz

amaaaa yaaa bu sıkılaşmayı görünce insanın yapası geliyorrrrrr

Son düzenleme:
napiyonuz kızlar.çatlıcam şuan.akşam lftardan önce 63kiloya düşmüştüm.ama yarın 65buçuk olurum kesin.ya mldem almıyor ama ben durmadan mutfağa gidip pilaw yiyorum.kızarmış tawuk yedim.off inanın mahwoldum.bi insan zorla yemek yer mi?yatıyorum ayağa kalkamıyorum okadar yani.yarında kötü bi bildirimle yanınızdayım.cuma öncesi yapılmaz bu ama yaptım..pişmanımmmm

kızlar jillian dışında bir spor yapan var mı ???? neler önerirsiniz. bide jillian ı önerir misiniz ??

Leslie var birde plates yapabiliyorsan ebru şallı var ama Jillianı şiddetle öneririm canım.

TOPİĞİN ESKİ HALİNİ ÇOOOOK ÖZLEDİMM HEMDEEEE ÇOKKK NE MUHABBETLER EDERDİKK YAAAAAAA

bitsin artık şu yaz dönemi tüm kzıçeler kürkçü dükkanına dönsünler

Aynen yaa kısçeleri arada yakalıyorum ama yazmıyolar..

yaa kızlar bişey dicem ben demin çikolata yedim küçük coco star gibi olanlardan 120 kkal

Kısçem ben de halley götürdüm bi tane..

Yaa şeker bende korkuyorum böyle şeylerden. Ben çok kıskancım bidee..

Napıcam ben yaa. Allah ayırmasın tabii asıl önemlisi allah başkalarını araya sokmasın.Ayrılmayacağın varsada ayrılırsın. :18::18:

Pucca, Blackcat, Bensuzi. neredeleerr??
arkadaş hepsini saymış,,ama pisinin ayrılışını yazmamış du ben diyim,,başka bi topikte anlaşmazlık olmuş,listeden atmışlarmı ne ona kızmış bidaha kkya gelmicem diye mj attı,,biz çok vazgeçirmeye çalıştık ama nafile arada bi girip cicik yapıp kaçıyo,bensuzi türkiyeye gelcekti tatili bitince tekrar düşer 300-500 suzim benim yaaa,puccada arada bi bakıp çıkıyo belki oda tatildedir

aynen ben eşime güveniyorum ama dışardaki hemcinslerime güvenmiyorum,ne kadar yuva yıkan kadın var,evli kadınlar dul kadınlar bekarlar hepsi,erkek avına çıkmışlar allahım uzak tutsun onları ailemden

valla bilmiyorumkii şkerrr yaaa başka bir diyet bölümünde tartışma olmuş sanırım orda eğer ondan gittiyse sürekli dön diye yazılar yazdık ama bidaha dönüş olmadı geçen sadece işte moralinin bozuk olduğunu ifade eden smiley yolladı inş. döner aramızaa nolurr dön pisim boşver herşeyi gel sen bize takıl biz yeteriz şeker sana

açıkçasıı son sözün çok hoşumaa gitttii,

...... ları izleme konusuna gelince zannetmiyorumki dünyada izlemeyen erkek yoktur herhal :18::18:
doğruyu sölemek gerekirse o konuda hiç kıskançlığım olmuyor benim
ama öyle sohbet ortamı falansa biirebir konuşma ortamı ise yırtarım ortalığı (okey falan sa dediğin gibi)
sen eşine birde deki gel tamam ne yapçaksan yanımda yap bende göreyim de
bakalım aradığı şey ne eşinin biraz dayanayabilirisn bu duruma aama eşin belki senin o durumdaki tepkini gördükçe (rahat davrandığını ve onu sıkmadığını gördükçe ) belkide yapmayı bırakacaktır şeker ne dersin
ama sana şu kadarını sölimm öyle bir hall aldıkii herşeyy filmlerde dahi o sahneler oluyo
bakıp geçip gidiyoruz , o yüzden o konuya sakın takılı kalma ve sen yetemiyormuş gibi düşünme kendini
ancakk öle sohbet etme muhabbet etme varsaa işte ordaaa hooooppppssssssssss derimmm
çünkü o anda duygular girio işin içine die tahmin ediyorum
o yüzden bunu eşinle yüzyüze konuş o an de ki peki ya ben yapsam de okeyde ben bir erkekle o şekilde konuşayım bakalım ne olcak de ortalık ayağa kalkar emin ol ve tehdit et eşini eğer sen yaparsan bende geçip senin yaptığını yaparım de sonuç ne olacak :18:

aranızda belki fikrime katılmayan olabilir ama bu benim düşüncem böle yani

bakk bu konuda sana katılıyorumm dışarıdaki kadınlar acayippp akıllı veee türlü oyunlar cilveler yapıooo bizim erkeklerde onalrın bu tavrını bazen arkadaşlık derler bazen yaşam tarzı bu derler ama erkeklerin bir yandan kadınların bu tavrı hoşlarına gidrken bir yandan eşlerinide elllerinin altında tutmak isterler gibi gibi gibi:18::18::18:

o yüzdenn dua etmekten başka çare kalmıyor yoksa inanın kendimizi üzdüüğümüz ile kalıyoruzzz
erkeklerin umru bile olmuyor nasıl olsa bu tarafta var beni seven bir eş burdan da var ilgi diyor ,eşi tekmeyi atarsa diğer kadına giderim misali ama erkek de farkında o cilveli kadından kadın olmayacağının o yüzden eşine geri dönüş yapıo doğru yola girio aamaaaa kırılann yinee biz kadınlar oluyoruzzzz

ben eşimi kıskandığımda dediğim tek kelime şuydu bağırarak o kızın sana karılık yapacağını bilsemmmm inan bi saniye bile durmazdım bu evde defolup giderdim dedim seni çok sevsem bile dedim
ama bilesinki tüm beddualarımıda alırdınızzzz bu kadarrrrr
zaten eşim o zaman sen enrden çıakrıosun böle şeyleri o kız benim tarzımda bi kızmı sence düşün bakalım dedi ki haklı
bizimki o konularda tititzdir öyle bir kadın olsunki daha önce bir ilişkisi olmuş olmasın bir kadının ilki ve sonu olmak isteyen tarz

ayy çok konuştum sanırım ama bende tıpkı senin gibi çok hassaım bu konulardaaa ve cazgır bayanlarııı saçını başını yolasınmm geliyorrr

benn kurtuldumm Allahtan o kızdan
ama bir gün oturup seccadenin üzerinde hüngür hüngür ağladığımı bilirim (o kız gitmeden önce)
dua ettim Allahım o kızı etrafımdan uzaklaştır eğerki kötülük varsa içinde dedim, bişi sebep olsun ve gitsin o kız dedim,
ama eğerki ben kuruntu yapıosam eşime yükleniosam içime iyilik ver ben düzeleyim o zaman dedim

ve haftasına kız gitmiştiii

öle iştee dua etmekten başka çaremiz yok kızçelerimm

Çok teşekkür ederim canım inşallah şu an aklımda olan tek şey o valla

Şimdi öyle yaptım canım iyi geldi bayağı güzel tadı da,tatlı krizimi de kestii:13:

İşe yaramasına sevindim, afiyet olsun

sorma ya takıldım bu aralar hep salçalı ekmek yiyorum ve ev yapımı fırat karikatürleri sağolsun

Eki Görüntüle 472945

Bi de ev yapımı mı???

Çok severim... Şimdi evde olsa diyet miyet dinlemezdim, en azından bir iki ısırık yerdim

Listen çok güzel canım. Her şey kararında, afiyet olsun ama löp löp kilo olmasın

ooo muhabbet derin ben kaçayım

yaaa aşıkk olmak la bitmioo şeker böle dertleri çıkıo erkek milletininnn

o yüzden bazen kafanın boş olması en güzeli diosunn

şahsen ben Allah korusun olmasın öle bişi ama, bu eşimden ayrılırsam tüm erkeklerden nefret ederim bidaha da aman aman derim evlilikmi töbe ederim

kız trenddyyyyy aklıma ne geldii hiç olmadı eşinle konuşamıosann en yararllı şey şarkı ile gönderme yapmakk çok işe yarııooo bazen ben eşime kızıncaa yüksek sesle dinliyorummm anlıyo hemen kızıdığımı benim

[video=youtube;evYyaXvoYPg]http://www.youtube.com/watch?v=evYyaXvoYPg[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…