70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım saol evet geldimi böyle biranda geliyorlar zaten ama şimdilik dişçiyi askıya alacağım

canım evet haklısın ama ağrıdan midem bulandı akşamda gofreti görünce dayanamadım ama yatmadan 1 tabak karpuzu götürdüm ve 1 bardak süt annem basımdan ayrılmıyo napcam ben yaaa

canııımm çok geçmiş olsun,gerçektendende geldimi hepsi birarada gelmiş,aman çok dikkat et kendine,kalsiyumuda her öğünde almaya bak

mrb kızlar ben geldım. 3gundur ıslerın yogunlugundan gıremıyordum,bugun ancak fırsat buldum,gecmısı oyuyayım dedım ,bıtıremedım valla.kırazcım gelmıs bu arada,hozgelmıs,ozlemıstık,kılom 70 regl olmama ragmen,biraz dıkkat etsem dusecegım de,ıslerın stresınden hersey yedım bu hafta,hatta dun lahmacun ,kola ,dondurma ,felekten bır gun caldım,sefam olsunn.

bugun yedıklerım.sabah:1 dlm borek,1 yumurta,domates ,salatalık
oglen 4 yaprak sarma,1 cıg borek,1 cupra ızgara,1 dlm helva

ne cok yemısım gene yaaamafoldumben

ohhh afiyet olsun canım ama tekrarlama bu durumu,yarın telafi edersin artık,6 lı rakamları görmüşken,ah bide ben görebilsem:Saruboceq::Saruboceq:

bu arada bende sizleri özlemişim,farkında olmadan ne kadar alışmışım buraya ya,ayrı kalmaya dayanamadım,

Cnısı hoşgeldinn aramıza tekrardan seni görmek ne güzel ben iyiyim şükür ama dün oğlanı gelişim testine götürdüm konuşma aşamasında biraz tembel olduğu için o konuda biraz sorunlu çıktı anneye biraz fazla bağımlı olmuş tüm gününü benimle geçirmekten dolayı neyse bol boool konuşma bol boool parka gidip yaşıtlarıyla oynaması gerekiyormuş dün parka gittik kimseler yoktu saat 5 te götürdüm ama kimselere rastlamadık apartmanda da yeniyim çocuk var ama anneleri ile tanışmak vesile olmadı daha hem tanışssam ne kadar güvenebilirim çıkar dünyası bu dünya zaten kim kime dum duma kimseyi tanımıyorum 1.5 ay oluyor geleli insan bir hoşgeldin der ama nerdeeee......
3 ay sonra test yeniden yapılacak bu arada işitme testi de yapılcak pztesiden donra içimiz rahat olsun diye dedi doktor dilerim ondan bir şey çıkmaz...
oyun grubu araştırdım çocuğunu bırakıyorsun yaşıtlrı ile vakit geçiriyor sende çay kahve içiyosun öyle yer de bulamadım işte günler böyle geçiyor oğlanın üzerine düşmem gereken bir dönemmiş kızlar yeri değil ama aranızda byle sorunlar yaşayan var mı önerileriniz neler olur bana.....

geçmiş olsun canımcım aman dikkat et kendine yemeni içmeni ihmal etme sakın...
diş için eger kökün sağlamsa kanal tedavisi yaptırabilirsin bi 5 sene daha dişini kurtarırsın sonra çekiliyor benim öyle oldu rahat ettim kanal tedavisi ile bi araştır istersen....

geçmiş olsun canım.kendine dikkat et vitamin almayı ihmal etme.kilo vermeni doktorun söylemesine gerek yok zaten veriyosunyerimseniben

ooooooo süperrr.... ne güzel topiğimiz kalabalık... yazacağım çok şey var... eski günlerimize dönüyoruz... heyooooo....

evet canım aynen katılıyorum... bende acıyıp yardım edeyim ucundan tutayım diyordum eskiden bizim iletmede kalite bölümünde kızlar vardı baktım şunun ucundan tutsana öyle yapsana demeye başladılar şimdi çektim elimi taviz vermeden şuraya dikkat edin şunu atlamayın ben söylüyorum... dün gelen işi bilmeyenler üste çıkacak ben senelerimi vermişim buraya... heriş benim el,imden geçip son halini alıyor birde laf söylemeye kalkıyorlar. hööttttttt diyorum artık... sende takma valla küsen küssün 2 gün sonra kendi gelir tıpış tıpış yapamayınca ....

öyle valla yerine göre hakkını savunup susmamak gerekiyor... bende artık kendi çıkarıma bakıyorum umrumda değil valla... isterlerse çıkarsınlar.. benim işimi yapacak kimse yok... az bile yapıyorum aslında... çok sağol canım.. üstelerinden geliyoruz evallah...

geçmiş olsun canım... bendede vardı kışın iğne ve demir hapı verdi.. demir hapını amadım çünkü normal haplar böbreklerde birikme yapıyormuş... amway firmasının demir hapı var bitkisel onu aldım.. daha etkili oldu... demir eksikliği olanlar kilo vermektede zorlanıyorlarmış öyle okumuştum... dişine gelince kurtarılabilir durumda olması iyi olmuş.. anneide tebrik ediyorum öğle gofretle akşma yemeği olmaz.. meyva ye ne güzel işte.. annenin ellerinde öpüyorum... ben çukulatanın gofretin tadını unuttum... ama biraz önce pasta yedim küçük dilim.. arkadaşın doğumgünü vardı kutlama yaptık..

afiyet olsun canım.. yemen güzel hepsini birlikte yemesen daha iyi olurmuş ama olmuş bir kere... bende pasta yedim biraz önce...

canım inşallah diğer tahliller iyi çıkar... daha çok küçük olduğu için anneye bağlı olmasıda normal değilmiymiş??? kreş gibi yerlerle anlaşıp haftada 3 gün 2 şer saat falan götürsen kabul etmezlermiki??? çocuklar için arkadaş ve kardeş ne kadar önemliymiş... inşallah bu sorunuda kısasürede çözersiniz canım...

canııımm çok geçmiş olsun,gerçektendende geldimi hepsi birarada gelmiş,aman çok dikkat et kendine,kalsiyumuda her öğünde almaya bak

teşekkür ederim canım evi doldurdum zaten vitaminlerle bol bol süt ve süt ürünleriyle telafi etmeye çalışacagımkaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun oğlunun sana bağımlı olması normal bütün gün berabersiniz evinizin yakınlarında alışveriş merkezleri varsa çoğunda oyun alanları oluyo oraya götürürsün tabi kreş ve yuva gibi yerlerde var ama onun için biraz daha büyümesi gerek park güzel tercih ama saatlerini iyi ayarlaman lazım malum yaz güneş vsa.s

geçmiş olsun canım.kendine dikkat et vitamin almayı ihmal etme.kilo vermeni doktorun söylemesine gerek yok zaten veriyosunyerimseniben

teşekkür ederim canım doktorda haklı baktı etli butlu zayıfla dedi e vitamini haricen almadım ama onuda en kısa sürede araştırıcama.s

teşekkürler canım evet bende aynı markanın vitaminlerini kullanıyorum ve yarın gidip kara üzüm çekirdeği ekstresi alacağım annem duysa kesin şikayet eder :jeyyar:4 yasında çocuk gibi gezdirdiğimi söylüyo ama ne yapayım sütü sek içemiyorum:umursamaz:

loxandra kuşum aşağılarda durma öyleee,çıksana yukarı,nasılsın canım,ben artık buralardayım

yaa evet hade bakim yeter o kadar okumak gel buraya :)))):teytey:alkisalkisalkis

yaw kızlar sızden de bısı kacmıo,hemen yakalanmısım.ama cık bırakıp gıtmısım pcnın basından ,benım ısler bellı olmuo,uzun sure acıksa sayfa bılın kı yokum buralardakaydirigubbakcemile3

gecmıs olsun canım.noldu sana nazar mı degdı,bırsuru hastalık aynı anda cıkmıs,Allah beterınden korusun ama moral bozuyor,keyıf kacırıyor,ufak tefek de olsa.
ayrıca dr una katılıyorum,zayıflamalısınnnnnnnlülülülülülüben

slm kızlar yeni katıldım aranıza diğer sayfaları okumadım bennn.... çünki zayıflamaya çalışıpta zayıflayamayan olduysa moralim bozulmasın diye....bende tam 70 kiloyum....boyumda kısa olduğu için çok rahatsızım..açıkcası erkek arkadaşımda rahatsız =(=( tanıştığımızda böyle değildi kilom .. sanırım metabolizmamı bozdum dengesiz diyetler yaptım..55 kiloykende diyet yapıyordum ben..ve 2 senede tem 15 kilo aldım hep beraber yağları mızdan kurtuluruz inşallah..birbirimizi motive ederek..hem doktorada en kısa zamanda gidicem..diyetisyen tavsiyelerimide paylaşırım sizlerle..aslında akapunkturda düşünüyorum ..fiyaatlarını araştırayımda biraz .. bi arkadaşım 80 kilo civarındaydı şimdi 60 larda.. akapunktura gitmişti ve ortalama 1 sene dirde kilosunu koruyor ..hepimize kolay gelsin kızlar =)

teşekkür ederim canım evet bu hafta acayip sıkı tuttum yarın büyük gün
birinci şimdiden belli siz ikinciyi belirleyin:jeyyar:

ooooo canım seni böyle kararlı kendinden emin görmek ne güzel,yarınki sonuçları bende merakla bekliyorum,ben haftaya olurum artık listede,pazartesi kiraz diyeti yapıcam 3 gün,geçen haftada yapmıştım 1 kilo verebildim üstelikte regl öncesiydi,bakalım bu sefer ne kadar gidecek

canım öncelikle hoşgeldin,burda olupta zayıflayamayan yok nerdeyse,birsürü zayıflama örneği görebilirsin,motive olmak için kesinlikle doğru yerdesin,hepimizin derdi aynı,bende o kadar çok diyet yaptımki şimdiye kadar,sonuç verdiklerimi fazlasıyla geri aldım,şimdi kasmıyorum kendimi,dengeli besleniyorum,sporumu,suyumu,yeşil çayımı asla ihmal etmiyorum veeee artık acelemde yok varsın ağır ağır gitsin ve bidaha gelmesin

valla süpermiş sadece 3 gün yapıp 1 kilo vermek ona 500 grda şişlik katarsan 1,5 eder iyi valla ama acele etmek lazım malum kirazın mevsimi geçiyo
Ankara da soğuk ve yağışlı bir hava var sanki nisan ayını yeniden yaşıyoruz gibi
güneşi özledim ama benn

kızlar geldim buralardayım internette sürekli sorun oluyo sayfalar açılmıyo ben 1345 de kaldım okuyorum neler olduğunu öğrenmeden gelmem bakim bi gelirim sonra

aynen canım ya çorum da öyle,zaten ankaranın havası nasılsa burada öyle oluyo,2 gündür bu saatlerde yağmur yağıyo,tam yaz moduna bi türlü giremiyoruz,bende özledim valla güneşi,sevmiyorum böyle gri havaları

kızlar 1350 deyim ama açılmıyo yine sayfa delircem neyse neler yaptınız merak ediyom okuduğum kadarıyla magrenta tatile gitmiş geldimi okumadım hala bide en çok yazan bursefa oluyo sedacım çocuğun kaç yaşında bilmiyom ama benim oğlum 4 bitircek kasım 27 de daha yeni başladı konuşmalara ama zeka fena bişey doktoru gülüyo bana niye böyle geç konuşuyo diyince 20 günlükken başladık doktorumuza bütün aşılarınıda o vurdu yani tanıyo oğluşumu ama takmayın böyle şeyleri diyo neyse okuduklarımla alakalı yorum yaptım şekerler daha gerilerdeyim anlicanız rejime gelince dün ve bugün yarında oruçluyum bakcaz artık kaç olduk en son 81 gördüm

bugün yediklerim
sabah yarım açma+çay
ara 1 elma
ikindi (saat 3de)1 kase çorba+3 kasık cevizli peynirli erişte+salata
ara 1 soda
akşam ki saat 8 gibide meyveli yoğurt yiyeceğim tabi kendim hazırlayarak

ayy ne cabuk cuma geldı yaa,ben daha havaya bıle gıremedım,ıns. gecen haftadan fazla cıkmam yarın,rezil olurum valla.birinci ve ikinciyi bilmiyorum da bu hafta sonuncu benım,kesin:kedi:
ben de ucundan kıyısından yapmıstım o dıyetı canım,sureklı bozmama ragmen 500 gr vermıstım bende,tam olarak uygulanırsa kılo verılır,ama cok karın agrısı yapmıstı

81 mıı?naptın kendıne kymetcım,diyet yapma,tamam vazgectık ama en azından hamurısı yeme ,kilo almazsın,zaten oruc tutunca metabolızma yavaslıyor,yedıklerıne cok dikkat etmen lazım.bursefayı kızdırma ,oklavayla kovalar vallakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…