70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günde 2 dilim ekmek yiyorum :26: benimki kronikleşti resmen 3 yıldır doktora da gittim ilaç kullandım ama yok sonuç yine aynı

aladım tatlımm tabii durum böyle olunca kilo vermek zorlaşıor dikkat etmeyicede çatır çatır gelsin kilocuklarr

günde 2 dilim ekmek yiyorum :26: benimki kronikleşti resmen 3 yıldır doktora da gittim ilaç kullandım ama yok sonuç yine aynı

ciddi misin dereotu işe yarıyo mu cidden ayy çok iyi olur ya
canım bendede ole dı ıse yaradı yaff

ama sbhık olarak 1 brdk su eslıgınde 2-3 dal yee ustune gene su ıccc yarm st sonra fılan kahvaltını yapp ck etl-kılıoluyor bagırsaklar halaya duruyorrrrrrrrr

canım bendede ole dı ıse yaradı yaff

ama sbhık olarak 1 brdk su eslıgınde 2-3 dal yee ustune gene su ıccc yarm st sonra fılan kahvaltını yapp ck etl-kılıoluyor bagırsaklar halaya duruyorrrrrrrrr

Allaaahhhh beraber coşarız artık bağırsaklarla çok sağol canımmm ya hemen denicem bunu

aladım tatlımm tabii durum böyle olunca kilo vermek zorlaşıor dikkat etmeyicede çatır çatır gelsin kilocuklarr

evet zor ya neyse ki kilo almıyorum ama veremiyorum da

başlangıç :82
geçen hafta :77
bu hafta :76.200
giden :800
toplam giden :5.800
hedef :62
doğru oldumu bilmiorumm ilk defa yapıorum kilo bildirimi

nasıl yani bir haftada 6 kg. naptın kuzum sen bize de söyle..

Eki Görüntüle 473495

Başlangıç kilo: 78.1

Hedef kilo: 58

Geçen hafta: 78

Bu hafta: 75.5

Gelen: Yok.

Giden: 2.5 kg.

bu da çok güzel mirayhan senin sırrın ne?

bende bildirimimi yapayım sevinçle
başlangıç: 78.7
geçen hafta: 78.7
bu hafta: 76.7
hedef: 55
gelen: yok elhamdülillah
giden: 2

senin sırrını da alalım şekerler süpersiniz..

bu arada kızlar listeyi kim yapıyor? ben de eve gidince tartılıp buraya yazıcam ama kim yapacak ki listeyi?

arkadaşlara katılıyorum sevmedim bu sözü asla izin vermem,,olursaki öyle bi hatası asla affetmem asla,,herşeye eyvallah ama beni aldatmasına asla boyun eğmem,,evliliğimi devam ettiremem onu düşünerek olmaz yapamam,,dediğin gibi eski kadınlarla bizler bir değiliz,onların başka çaresi yokmuş eyvallah diyolarmış,ama bizim öyle değil

amin canım,dediklerinde öyle haklısınki,,unut demek zor ama,en azından açmasam hatırlatmasam daha iyi olacak,,cidden aramız dahada açılıyo ,kendimi yıpratmaktan başkada elime bişey geçmiyo,,sağol canım cidden rahatlattın beni

ya şu sınav sistemiyle ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi :26: bu yıl üniversite kontenjanları % 20 artmış ne demek bu yani sıralamalar geriye mi çekilcek :26:

ya şu sınav sistemiyle ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi :26: bu yıl üniversite kontenjanları % 20 artmış ne demek bu yani sıralamalar geriye mi çekilcek :26:

Canım bir sürü yeni devlet ve vakıf üniversiteleri açıldı, bu nedenle kontenjanlarda artış olmuştur.

Sıralamaları etkiler ama yeni açılan üniversitelerin ilk yılda sıralaması belli olmuyor, biraz körü körüne seçim yapmak zorunda kalıyorsun.

Eğer yeni açılan üniversitelerde senin istediğin bölüm varsa tercih listene mutlaka ekle, sıralaması belli olmadığı için bir şansın var, bakarsın olur :)

nasıl yani bir haftada 6 kg. naptın kuzum sen bize de söyle..

senin sırrını da alalım şekerler süpersiniz..

Biz de sırları öğrenmek istiyoruz

Son düzenleme:

mekatronik vardı yeni açılmış ama teknoloji fakültesi olduğu için yazmıyorum başka da gözüme çarpan olmadı :26:
arkadaş bana şey dedi bu sene başarı düşmüş o yüzden mesela 50 bindekiler 10 bine kadar yazsın diyolarmış öyle bişey olabilir mi
:26:

tuvalet işi gerçekten sıkıntı, ben bol su içerek çözmüştüm o olayı...

maşallah canım, Allah daha çoklarını göstersin hepimize inş...

maşallah canım inşallah devamı da böyle gelir

inşallah tek dileğim bu benim de

bende bildirim yapayım
başlangıç :73
geçen hafta:73
bu hafta :71.6
hedef :57
giden :1.4

maşallah canım

bende utanarak yaziyorum
başlangıç :71
geçen hafta:71
bu hafta :73
hedef :58
giden :yok gelen var

anam neden öyle oldu ki* neyse üzülmek ve pes etmek yok, hepimiz her zaman böyle şeylerle karşılaşabilirz

Wooow muhteşem!

sağol canım, hep gitmesi dileğimle

Reglden dolayı beybiler yaa :26::26::26:

başlangıç: 71.9
geçen hafta: 71.8
bu hafta: 72.1
Gelenn: 300 gr
toplamda giden:
hedef: 67

offf bu regl bakalım bir dahaki ay beni nasıl etkileyecek :18:

kızlar ilk bildirimim olacak. bir buçuk hafta önce 75 ile başladım. bugün 72.5 kiloyum

tebrikler canım, aynı vermişiz kiloyu

doğru canım

canım sanırım kola ve abur cuburu kesmem, ekmeği çok çok azaltmam suyu arttırmam ve 19.30 dan sonra hiç bişey yememem ben bunlara bağlıyorum...

Canım başarı düşer ama bu sıralama zaten düşen başarı durumu göz önüne alınarak yapılıyor.

Başarının düşmesi ya da puanların düşmesi hiçbir şeyi değiştirmez, sıralaman her zaman tercihte kilit noktasıdır.

Bir sürü tercih hakkın var; ilk sıraları kazanmak istediğin ama hiç ihtimal vermediğin tercihlere ayır, bu kısımda bayağı bir uçabilirsin :)

Sonra sıralamanın 15.000 üstündeki bölümleri, 10.000 üstündeki bölümleri, sıralamana yakın bölümleri, şu anki sıralamanla kazanabileceğin bölümleri ve en sona da senin sıralamanın 10.000 altındaki bölümleri yaz. Ama en sona yazacağın bu düşük sıralamalı bölümlere gitmek istiyor olmalısın. Hiçbir koşulda gitmek istemediğin yerleri yazma sakın. Bence en ideal tercih listesi böyle olur.

Ben de yapayim bildirimmm

Baslangic 77.9
Gecen hafta 77.9
Bu hafta 77.2
Giden. 0.700
Hedef 60
tebrik ederim tatlim
adet değil de ptty salçanın ödem yaptığını söyledi son 1 haftadır nerdeyse hergün salçalı ekmek yiyorum ondandır hearlde :44: ödem kiloyu etkiliyo dimi
benim de canim salcali ekmek cekti yaaa
kızlar ne gelen var ne de gıden kılom 79 gecen hafta ıle aynı çok üzüldüm ama hep yanlış gec saatte yedım ondan
olsun berivancim,arti cikmamandan iyidir
Kızlaar bildirimi kime yapıcaz?
Ben buraya yazayı, sonra kime göndermem gerekiyorsa gönderirim

Başlangıç: 75.7
Geçen hafta: 69.2
Bu hafta: 68.0

Bu hafta giden: 1.2 kg

Toplamda giden: 7.7 kg

tebrik ederim canim
Eki Görüntüle 473495

Başlangıç kilo: 78.1

Hedef kilo: 58

Geçen hafta: 78

Bu hafta: 75.5

Gelen: Yok.

Giden: 2.5 kg.
oooooooooooo beybi

amiiiiiiinnn cumlemizin isallah
aşkam 6 dan sonra yemek yemiyorummmmmmmmmmmmmmmm
yemicem
yemicem yemicem banene yemicem
ayyyy kafayı yiyecem ben
yoook yok onuda yemiyecemmmmmm
aralarini yapmayi unutma seker
Dün bildirim yapmıştım ama arada kaynamasın

Başlangıç: 92
Geçen Hafta: 86
Bu Hafta: 87
Giden/ Gelen: 1 kg aldı
Toplam Giden: 5
Hedef: 61
tebrik ederim fistik
başlangıç:81
geçen hafta:77.3
bugün;76
giden :1.3
tebriklerrrr
acemi olaraktan bildirimimi yapayım ben de :107:

başlangıç: 79
(geçen haftası yok )

bu hafta: 79

hedef kilo:55

:106: haftaya cuma inşallaaaaaah artmaz eksilir bu tablo
isallah canim
iyi gitmis canim masallah
bende bildirim yapayım
başlangıç :73
geçen hafta:73
bu hafta :71.6
hedef :57
giden :1.4
tebrikler tatlim
başlangıç kilom:74.8
geçen hafta:69.1
bu hafta:69.0
giden:100 gr
toplam giden:5.800 gr
hedef:64
tebrikler nisan
Reglden dolayı beybiler yaa :26::26::26:

başlangıç: 71.9
geçen hafta: 71.8
bu hafta: 72.1
Gelenn: 300 gr
toplamda giden:
hedef: 67
olsun esinim haftaya daha cok ekside olacaksin
hosgeldin canim,tebrikler

kac yil sonra hayatimda ilk defa 5li rakamlari gordum:119::119::119:

başlangıç: 75
geçen hafta:60,6
bu hafta: 59,7:82::82::82::82:
Giden: 900 gr
toplamda giden: 15,3:118:
hedef: 58:116::116::116:

evet öyle yapıcam benim sıralamama kadar olanları yazdım ama düşüklerde yazcak bişey bulamıyorum ya gidebileceğim yerler (izmir, çanakkale, eskişehir, ankara falan) hep yüksek pamukkaledekilerden yazayım diyorum makine, inşaat falan var orda da arkadaşlar kafamı karıştırıyo :26: o bölümlerde dalga geçiyolarmış erkek başına gramla kız düşüyo diye o kadar erkeğin arasında ne işim var gıda, hemşirelik falan yazıcam olmazsa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…