günde 2 dilim ekmek yiyorum :26: benimki kronikleşti resmen 3 yıldır doktora da gittim ilaç kullandım ama yok sonuç yine aynı
canım bendede ole dı ıse yaradı yaffgünde 2 dilim ekmek yiyorum :26: benimki kronikleşti resmen 3 yıldır doktora da gittim ilaç kullandım ama yok sonuç yine aynı
ciddi misindereotu işe yarıyo mu cidden ayy çok iyi olur ya
canım bendede ole dı ıse yaradı yaff
ama sbhık olarak 1 brdk su eslıgınde 2-3 dal yee ustune gene su ıccc yarm st sonra fılan kahvaltını yapp ck etl-kılıoluyor bagırsaklar halaya duruyorrrrrrrrr
aladım tatlımm tabii durum böyle olunca kilo vermek zorlaşıor dikkat etmeyicede çatır çatır gelsin kilocuklarr
Allaaahhhh beraber coşarız artık bağırsaklarlaçok sağol canımmm ya hemen denicem bunu
evet zor yaneyse ki kilo almıyorum ama veremiyorum da
işte bidirimim
başlangıç : 78 kg
geçen hafta :74 kg
bu hafta : 68.200
giden : vaaauuuvvvvv! iyimişi fena diil arada oynamalar çok oldu ama tatil rezil etmişti ramazan düzeltti :)
hedef :56 52 arası :)
bu arada sahur menüm : yarım saltalık
yarım domates
iki dilim çavdar ekmeği
6 zeytin,bi sivri biber
iki litre su su gerçekten aziz ALLAH'IMIZIN yarattığı en güzel nimetlerden çok şükür :)
Eki Görüntüle 473495
Başlangıç kilo: 78.1
Hedef kilo: 58
Geçen hafta: 78
Bu hafta: 75.5
Gelen: Yok.
Giden: 2.5 kg.
bende bildirimimi yapayım sevinçle
başlangıç: 78.7
geçen hafta: 78.7
bu hafta: 76.7
hedef: 55
gelen: yok elhamdülillah
giden: 2
arkadaşlara katılıyorum sevmedim bu sözü asla izin vermem,,olursaki öyle bi hatası asla affetmem asla,,herşeye eyvallah ama beni aldatmasına asla boyun eğmem,,evliliğimi devam ettiremem onu düşünerek olmaz yapamam,,dediğin gibi eski kadınlarla bizler bir değiliz,onların başka çaresi yokmuş eyvallah diyolarmış,ama bizim öyle değilanneannemin bi sözü vardır kızım der bizim kocalarımız hiç mi gitmedi af buyur kuyruk sallayanlara vallahi kızım dedeni yorgan altında yakaladım ama ses etmeden evime geldim döndü geldi özür diledi ona tek şunu söyledim
başkalrının atı benim tarlama girmesinde benim atım kimin tarlasına girerse girsin afedersin!
Herkeslere günaydınnn,
Kilo verneleri şimdiden tebrik ediyorum.
Triendycim sen de üzme artık kendini, geçmişi unut, bugünü yaşamaya bak. Eşin bugün de hala aynı hataları yapıyorsa o zaman sorun var demektir, ama döndürüp döndürüp geçmişi hatırlatırsan hayatı ikinize de zehir edersin. unutma herkesin hayatında var böyle kötü anıları, önemli olan tekrarlanmaması, onunla açıkça konuşabilirsin. Çok üzüldüğünü falan ifade etmelisin. Herşey karşılıklı unutma, ama keskin laflar da etmeyin birbirinize, giderim, boşanırım gibi. O zaman işte aranız daha da açılır, gül gibi 2 çocuğunuz var ve yaşın da genç. Diyelim ki ayrıldın, seni güzel bir hayatın bekliyeceğini nerden bilebilirsin ki, eğerki eşinin bugün bir hatası yok, geçmişi döndürme. Herşey güzel olacak diye düşün ve Allah'a dua et. Herşey gönlünce olsun, üzme artık o tatlı canını, hayat o kadar kısa ki, bir de bakmışsın, yıllar geçivermiş, sen üzüldüğünle kalmışın. Her yokuşun bir inişi vardır, Rabbim dermansız dert vermesin.
ya şu sınav sistemiyle ilgili bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi :26: bu yıl üniversite kontenjanları % 20 artmış ne demek bu yani sıralamalar geriye mi çekilcek :26:
nasıl yani bir haftada 6 kg. naptın kuzum sen bize de söyle..
bu da çok güzel mirayhan senin sırrın ne?
senin sırrını da alalım şekerler süpersiniz..
peki bacaklar?? Onları da öğrenmek isteriiiz
Ben de bugun jillianla 3. Buluşmamı yaptım :)
Canım bir sürü yeni devlet ve vakıf üniversiteleri açıldı, bu nedenle kontenjanlarda artış olmuştur.
Sıralamaları etkiler ama yeni açılan üniversitelerin ilk yılda sıralaması belli olmuyor, biraz körü körüne seçim yapmak zorunda kalıyorsun.
Eğer yeni açılan üniversitelerde senin istediğin bölüm varsa tercih listene mutlaka ekle, sıralaması belli olmadığı için bir şansın var, bakarsın olur :)
ah canım werdimde daha war.göbek falan.saldım gitti kendimi.Allahtan kilo almıyorum.seninde gidecek.benim boy 1.60 ondan dolayı bu kilo iyi bi kilo değil benim için..2haftada 60a düşeceğime inanıyorum ama yemesem.diyet falan bıraktım tatlı falan çok tüketir oldum.ama toparlancam artık.mısır haşlıyorum şuan.akşam ondan yiycem sonra kaçamak yapmak yok..bide tuwalete gidemiyorum ben.ondan çok madurum..
bende bildirimimi yapayım sevinçle
maşallah canıminşallah devamı da böyle gelir
bende bildirim yapayım
başlangıç :73
geçen hafta:73
bu hafta :71.6
hedef :57
giden :1.4
bende utanarak yaziyorum
başlangıç :71
geçen hafta:71
bu hafta :73
hedef :58
giden :yok gelen var
Wooow muhteşem!
Reglden dolayı beybiler yaa :26::26::26:
başlangıç: 71.9
geçen hafta: 71.8
bu hafta: 72.1
Gelenn: 300 gr
toplamda giden:
hedef: 67
kızlar ilk bildirimim olacak. bir buçuk hafta önce 75 ile başladım. bugün 72.5 kiloyum
başlangıç :82
geçen hafta :77
bu hafta :76.200
giden :800
toplam giden :5.800
hedef :62
doğru oldumu bilmiorumm ilk defa yapıorum kilo bildirimi
bu da çok güzel mirayhan senin sırrın ne?
mekatronik vardı yeni açılmış ama teknoloji fakültesi olduğu için yazmıyorum başka da gözüme çarpan olmadı :26:
arkadaş bana şey dedi bu sene başarı düşmüş o yüzden mesela 50 bindekiler 10 bine kadar yazsın diyolarmış öyle bişey olabilir mi :26:
tebrik ederim tatlimBen de yapayim bildirimmm
Baslangic 77.9
Gecen hafta 77.9
Bu hafta 77.2
Giden. 0.700
Hedef 60
benim de canim salcali ekmek cekti yaaaadet değil de ptty salçanın ödem yaptığını söyledi son 1 haftadır nerdeyse hergün salçalı ekmek yiyorum ondandır hearlde :44: ödem kiloyu etkiliyo dimi
olsun berivancim,arti cikmamandan iyidirkızlar ne gelen var ne de gıden kılom 79 gecen hafta ıle aynı çok üzüldüm ama hep yanlış gec saatte yedım ondan
tebrik ederim canimKızlaar bildirimi kime yapıcaz?
Ben buraya yazayı, sonra kime göndermem gerekiyorsa gönderirim
Başlangıç: 75.7
Geçen hafta: 69.2
Bu hafta: 68.0
Bu hafta giden: 1.2 kg
Toplamda giden: 7.7 kg
oooooooooooo beybiEki Görüntüle 473495
Başlangıç kilo: 78.1
Hedef kilo: 58
Geçen hafta: 78
Bu hafta: 75.5
Gelen: Yok.
Giden: 2.5 kg.
amiiiiiiinnn cumlemizin isallahbaşlangıç kilo:82.7
geçen hafta:79.6
buhafta:78.7
hedef:60
gelen yok(hele bi gelsinler yolarım bu kez)
GİDEN:900
TOPLAM:4
allahım bu sayı 4 14 sonrada 24 olur inşallah
neolur ALLAHIM bu kilolu şirin 1 çoçuk annesi eşini çok seven hayatı çok seven herşeyi seven YEMEĞİ ÇOK SEVİPTE azaltan zayıflamak uğruna birçok şeyden mağrum olan kulunun DUASINI kabul et AMİN
aralarini yapmayi unutma sekeraşkam 6 dan sonra yemek yemiyorummmmmmmmmmmmmmmm
yemicem
yemicem yemicem banene yemicem
ayyyy kafayı yiyecem ben
yoook yok onuda yemiyecemmmmmm
tebrik ederim fistikDün bildirim yapmıştım ama arada kaynamasın
Başlangıç: 92
Geçen Hafta: 86
Bu Hafta: 87
Giden/ Gelen: 1 kg aldı
Toplam Giden: 5
Hedef: 61
tebriklerrrrbaşlangıç:81
geçen hafta:77.3
bugün;76
giden :1.3
isallah canimacemi olaraktan bildirimimi yapayım ben de :107:
başlangıç: 79
(geçen haftası yok)
bu hafta: 79
hedef kilo:55
:106: haftaya cuma inşallaaaaaah artmaz eksilir bu tablo
iyi gitmis canim masallahbende bildirimimi yapayım sevinçle
tebrikler tatlimbende bildirim yapayım
başlangıç :73
geçen hafta:73
bu hafta :71.6
hedef :57
giden :1.4
tebrikler nisanbaşlangıç kilom:74.8
geçen hafta:69.1
bu hafta:69.0
giden:100 gr
toplam giden:5.800 gr
hedef:64
olsun esinim haftaya daha cok ekside olacaksinReglden dolayı beybiler yaa :26::26::26:
başlangıç: 71.9
geçen hafta: 71.8
bu hafta: 72.1
Gelenn: 300 gr
toplamda giden:
hedef: 67
hosgeldin canim,tebriklerbaşlangıç :82
geçen hafta :77
bu hafta :76.200
giden :800
toplam giden :5.800
hedef :62
doğru oldumu bilmiorumm ilk defa yapıorum kilo bildirimi
Canım başarı düşer ama bu sıralama zaten düşen başarı durumu göz önüne alınarak yapılıyor.
Başarının düşmesi ya da puanların düşmesi hiçbir şeyi değiştirmez, sıralaman her zaman tercihte kilit noktasıdır.
Bir sürü tercih hakkın var; ilk sıraları kazanmak istediğin ama hiç ihtimal vermediğin tercihlere ayır, bu kısımda bayağı bir uçabilirsin :)
Sonra sıralamanın 15.000 üstündeki bölümleri, 10.000 üstündeki bölümleri, sıralamana yakın bölümleri, şu anki sıralamanla kazanabileceğin bölümleri ve en sona da senin sıralamanın 10.000 altındaki bölümleri yaz. Ama en sona yazacağın bu düşük sıralamalı bölümlere gitmek istiyor olmalısın. Hiçbir koşulda gitmek istemediğin yerleri yazma sakın. Bence en ideal tercih listesi böyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?