evet öyle yapıcam benim sıralamama kadar olanları yazdım ama düşüklerde yazcak bişey bulamıyorum ya gidebileceğim yerler (izmir, çanakkale, eskişehir, ankara falan) hep yüksek pamukkaledekilerden yazayım diyorum makine, inşaat falan var orda da arkadaşlar kafamı karıştırıyo :26: o bölümlerde dalga geçiyolarmış erkek başına gramla kız düşüyo diyeo kadar erkeğin arasında ne işim var gıda, hemşirelik falan yazıcam olmazsa :26:
kac yil sonra hayatimda ilk defa 5li rakamlari gordum:119::119::119:
başlangıç: 75
geçen hafta:60,6
bu hafta: 59,7:82::82::82::82:
Giden: 900 gr
toplamda giden: 15,3:118:
hedef: 58:116::116::116:
Canım makina mühendisliğini bilmem de inşaat mühendisliğindeki kız sayısı her geçen sene artıyor :)
Mühendislik ve mimarlık biraz birbiriyle alakalı ama hemşirelik çok daha farklı bir alan, gerçekten istediğine emin olmadan tercih etme derim.
Gerçekten mühendislik istiyorsan inşaat, makina, elektronik vs fazla yorma kafanı. Artık her şey lisansla bitmiyor, a mühendisliğinde okuyan b mühendisinin işini yapabiliyor, yandal sayesinde başka bir alana kayabiliyor, mühendisliğin bambaşka alanında yüksek lisans yapıp kariyerinde değişime gidebiliyor. Mühendislik okuyup bankacılık, pazarlama sektöründe ya da yönetim kademesinde çalışabiliyor... Yani iş hayatında artık tek bir doğru ya da kesin sınırlar yok. İyi bir bölümde, sana artılar katacak bir okulda ve severek okursan binbir türlü kariyer yolu var önünde. X mesleğini seçtin diye bir ömür onu yapmıyorsun o yüzden x mesleğini seçersem bu meslek bana başka hangi kapılar açar diye düşün bence :)
Mesela hemşirelikte pek de kariyer değişikliği şansı yok.
bu kadarını bilmiyodum açıkçası :26: inşaat da yazayım o zaman benim için mühendislik olsun dahemşirelik de olsa hoşuma gidebilir ama mühendislik kadar mutlu etmez tabi ki o zaman onu çıkarıyorum ilgilendiğin için teşekkür ederim canımm
kac yil sonra hayatimda ilk defa 5li rakamlari gordum:119::119::119:
başlangıç: 75
geçen hafta:60,6
bu hafta: 59,7:82::82::82::82:
Giden: 900 gr
toplamda giden: 15,3:118:
hedef: 58:116::116::116:
Tam 1 saat sonra tartılıcam kızlar,ne kadar geç o kadar iyi
kızlar resim ekledım bakın bi
hayırlısı be gülüm
ahahah bencede :90::90::90: Ama veremezsem önce kendimi sonra onra yine kendini vururum
kızlar resım ekledım bakın bı
isallah tatlim darisi basinaaNe kadar güzel bir haber
Çok tebrik ederim, acayip imrendim sana. Bu güzel günler bizlere de nasip olur inşallah :118::119:
isallah canim,burayi birakma verirsinanammmmmmmmm harika bir haber bu:122: çok sevindim canımm, darısı başıma darısı başımaaaaaaa ne güzel hedefine ulaşmana az kaldı, bende 58 e bu kadar yaklaşabilecek miyim acaba (
delu yaaaTam 1 saat sonra tartılıcam kızlar,ne kadar geç o kadar iyi
canim goremedim albumunu:26:kızlar resim ekledım bakın bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?