canım inşallah diğer tahliller iyi çıkar... daha çok küçük olduğu için anneye bağlı olmasıda normal değilmiymiş??? kreş gibi yerlerle anlaşıp haftada 3 gün 2 şer saat falan götürsen kabul etmezlermiki??? çocuklar için arkadaş ve kardeş ne kadar önemliymiş... inşallah bu sorunuda kısasürede çözersiniz canım...
canım geçmiş olsun oğlunun sana bağımlı olması normal bütün gün berabersiniz evinizin yakınlarında alışveriş merkezleri varsa çoğunda oyun alanları oluyo oraya götürürsün tabi kreş ve yuva gibi yerlerde var ama onun için biraz daha büyümesi gerek park güzel tercih ama saatlerini iyi ayarlaman lazım malum yaz güneş vsa.s
:
kızlar 1350 deyim ama açılmıyo yine sayfa delircem neyse neler yaptınız merak ediyom okuduğum kadarıyla magrenta tatile gitmiş geldimi okumadım hala bide en çok yazan bursefa oluyo sedacım çocuğun kaç yaşında bilmiyom ama benim oğlum 4 bitircek kasım 27 de daha yeni başladı konuşmalara ama zeka fena bişey doktoru gülüyo bana niye böyle geç konuşuyo diyince 20 günlükken başladık doktorumuza bütün aşılarınıda o vurdu yani tanıyo oğluşumu ama takmayın böyle şeyleri diyo neyse okuduklarımla alakalı yorum yaptım şekerler daha gerilerdeyim anlicanız rejime gelince dün ve bugün yarında oruçluyum bakcaz artık kaç olduk en son 81 gördüm
selam kızlar ben geldim
topicten kaçtığımı düşünmeyin diye bi görünüp haber veryim dedim
ben ankarada annemlerin yanındayım
burda tartı yok o yüzden tartılamıyorum,kaytarmadım yani
gerçi tartılsam da olumsuz haberler verirdim çünkü burda biraz kilo aldım(
bursaya gelince haberleşmeye devam ederiz inşallah
herkese bol kilo vermeler,kolay gelsin
Canimcim hadi bakalim hedeflerimiz yaklastiregl oldum çok sancım var bu hafta 64 kg yarım kilo daha gitti hedefe az kaldı kaydirigubbakcemile2 tatile kadar bir iki kilo daha verirsem süper olacak kaydirigubbakcemile3
slm kızlar yeni katıldım aranıza diğer sayfaları okumadım bennn.... çünki zayıflamaya çalışıpta zayıflayamayan olduysa moralim bozulmasın diye....bende tam 70 kiloyum....boyumda kısa olduğu için çok rahatsızım..açıkcası erkek arkadaşımda rahatsız =(=( tanıştığımızda böyle değildi kilom .. sanırım metabolizmamı bozdum dengesiz diyetler yaptım..55 kiloykende diyet yapıyordum ben..ve 2 senede tem 15 kilo aldımhep beraber yağları mızdan kurtuluruz inşallah..birbirimizi motive ederek..hem doktorada en kısa zamanda gidicem..diyetisyen tavsiyelerimide paylaşırım sizlerle..aslında akapunkturda düşünüyorum ..fiyaatlarını araştırayımda biraz .. bi arkadaşım 80 kilo civarındaydı şimdi 60 larda.. akapunktura gitmişti ve ortalama 1 sene dirde kilosunu koruyor ..hepimize kolay gelsin kızlar =)
teşekkür ederim canım evet bu hafta acayip sıkı tuttum yarın büyük gün
birinci şimdiden belli siz ikinciyi belirleyin:jeyyar:
kızlar 1350 deyim ama açılmıyo yine sayfa delircem neyse neler yaptınız merak ediyom okuduğum kadarıyla magrenta tatile gitmiş geldimi okumadım hala bide en çok yazan bursefa oluyo sedacım çocuğun kaç yaşında bilmiyom ama benim oğlum 4 bitircek kasım 27 de daha yeni başladı konuşmalara ama zeka fena bişey doktoru gülüyo bana niye böyle geç konuşuyo diyince 20 günlükken başladık doktorumuza bütün aşılarınıda o vurdu yani tanıyo oğluşumu ama takmayın böyle şeyleri diyo neyse okuduklarımla alakalı yorum yaptım şekerler daha gerilerdeyim anlicanız rejime gelince dün ve bugün yarında oruçluyum bakcaz artık kaç olduk en son 81 gördüm
ayy ne cabuk cuma geldı yaa,ben daha havaya bıle gıremedım,ıns. gecen haftadan fazla cıkmam yarın,rezil olurum valla.birinci ve ikinciyi bilmiyorum da bu hafta sonuncu benım,kesin:kedi:
ben de ucundan kıyısından yapmıstım o dıyetı canım,sureklı bozmama ragmen 500 gr vermıstım bende,tam olarak uygulanırsa kılo verılır,ama cok karın agrısı yapmıstı
81 mıı?naptın kendıne kymetcım,diyet yapma,tamam vazgectık ama en azından hamurısı yeme ,kilo almazsın,zaten oruc tutunca metabolızma yavaslıyor,yedıklerıne cok dikkat etmen lazım.bursefayı kızdırma ,oklavayla kovalar vallakaydirigubbakcemile3
Valla kızlar bence de normal olmalı bütün gün birlikteyiz ama psikolog öyle bir konuştu ki bayaa moralim bozuldu hatta 2. çocuğu ertelemelisiniz çünkü oğlunuzun özel ilgiye ihtiyacı var dedi eşim de sen hamile kalırsan tedavülden kalkmıyorsun ki ilgilenirsin gene oğlanla diyor o yönde de kafam karışık 1 sene daha ertelersem tekrar hamile kalma cesaretini göstermem zor gibi geliyor tam her şey yoluna girmişken sil baştan yaşamak kabus olurdu tam 1 sene deliksiz gece uykusu hatta gece uykusu uyumadan geçirdim diyebilirim şimdi olursa en azından peş peşe büyürler dedik zaten oğlan 3 yaş olacak tam kreş zamanına denk gelir o kresteyken ben bebekle ilgilenirim diye düşünmüştük ama bilmiyorum ne yapmalı kaç kişi ile konuştum daha erken merak etme konuşur daha diyorlar evham yapma diyorlar bugün çok yoruldum sürekli papağan modundaydım masal okudum boyama yaptık akşam 18'e kadar mesai yaptık babası gelince ona devrettim akşam masalını da o okudu...
oyun hamuru aldım ama ellemek istemiyor çok titiz eline bir şey bulaşsın silene kadar hiç bir yere sürmez ev boya yapılırken yağlı boyalara değdikçe sinir oluyodu o elini silmeden arabalarını bile ellemezdi benle iletişimi süper her soruma cevap vermeye çalışıyor ama 3. şahıs olunca babası bile olsa susup kalıyor utanıyor kendini sevdirmeye gidiyor etrafa gülücükler saçıyor o gün doktoru görür görmez kucağına atladı o iyi bir şeymiş özgüveninin olduğunu belirtirmiş ama konuşmaya geldimi yok...doktordan çıktık şakımaya başladı araba ağaç çiçek gördüğü şeyleri söylemeye başladı....
kızlar alışveriş merkezlerini araştırdım oralara 3 yaştan alıyor daha küçük olunca büyüklerin arasında kendini koruyamazmış ondan sorumluluk almıyorlar eee bizimki daha 27 aylık ama belki 2-3 saatlik kreş 0-2 yaş arası olabilir bursefacığım ben bunu düşünmedim bir araştırayım bakayım park saatleri uymuyor bize akşam 18 gibi babamız eve gelince geç saate kadar dışarda kalmıyorum bir şey demez ama benim içime sinmiyor o evdeyken benim dışarda olmam bir de yaz şimdi izmir boşaldı sokakta insan ara ki bulasın....
yapcaz bişiler ptesi salı işitme testi sonucu ne olacak bir de eli hep burnunda 15 gündür burnunda da bir rahatsızlık var gibi ya çocuk doktoru ne diyecek bakalım....
valla kıymetciğim benim ki 27 aylık biz biraz da amcamızdan dolayı evham yapıyoruz amcasında da var geç konuşmaya bağlı biraz zeka geriliği yaşıtların 3 sene geriden takip ediyor gerçi o gün doktor amcasında var diye kenan da da olacak değil dedi bir de kaynım anne baba mama den başka bişi bilmezmiş bizimkinin saymadım ama rahat bir bilinçli olarak söylediği 20-30 kelime var ama ikili olanlara geçmesi gerekiyormuş mesela baba gitti çiş geldi gibi şimdi 2 gündür onların üzerinde duruyorum evde ,coşkulu coşkulu konuşup duruyorum beynin konuşma ile ilgili olan bölümünü harekete geçirmek gerekiyormuş....
sen ne yapmışın öle 81 falan kendini topla arkadaşım ayıp etmişin ama salmışın kendini gelecek oklavalar bak demedi deme....
selam kızlar ben geldim
topicten kaçtığımı düşünmeyin diye bi görünüp haber veryim dedim
ben ankarada annemlerin yanındayım
burda tartı yok o yüzden tartılamıyorum,kaytarmadım yani
gerçi tartılsam da olumsuz haberler verirdim çünkü burda biraz kilo aldım(
bursaya gelince haberleşmeye devam ederiz inşallah
herkese bol kilo vermeler,kolay gelsin
hoşgeldin canım ankaraya gerçi havalarda berbat ama az kaldı pazara düzelecekmiş
gece kusu geldi gündüz giremedim cok yoğun ve karışıktım biraz genelde de dısardaydım ben yoktum masallah herkez de bugün gelmis kaynatmıssınız ne güzel,benimde is yerinde sorunlar bu günlerde dedikodu cekememe gereksiz bir sürü adam her sey karısık insanlar hep kullanmak baskalarının sırtından gecinmek istiyor maalesef 6 yıldır bir gün bile söylenerek gelmedim ama son 1 haftadır isteksiz geliyorum aybasında izne cıkacam bakalım artık gelince nasıl olacak aynı huzursuzluk devam ederse bırakacam artık kısmet bakalım.....seda canım acele etme konusur benimkide nerdeyse 2,5 yasında tam konustu bana da cok dediler dili yapısık yok bilmem ne sacma span seyler takmadım simdi gel de sustur adamı ne mümkün sakin ol evham yapma erkek cocukları biraz gec konusuyor sabır sadece,hepiniz mısıl mısıl uyuyorsunuz simdi bende yatsam ii olur artık yarın zor bir gün cuma iste cok offff ya neyse cok uzattım
geçmiş olsun canım valla kendimi gördüm bir an bende test yaptırsam senden eksik kalmam dengeli beslenmiyorum sonuçların kötü olması doğal olur heralde :)))) diş olayını askıya alma tamamen kaybedersin canım bende dişin bir bölümü sağlamsa kanal tedavisi yaptır canımevet kıslar ben geldim sonunda
doktor kontrolümü yaptırdım tahliller falan kansızlık ve demir eksikliği çıktı gene
belim iyi durumdaymış ama zayıflamam gerektiğini söyledi
dizime gelince menisküs olabileceğini ama mr sonucuna göre değerlendireceğini söyledi
bu ayın sonunda çekilecek
dişime gelince çektirmekten vazgeçtim başka yöntem bulucam
yeni vitaminler aldım kendime artık biraz daha dikkat etmem gerekecek
desteğiniz için teşekkürler
bizden kaçmaz canım :)))yaw kızlar sızden de bısı kacmıo,hemen yakalanmısım.ama cık bırakıp gıtmısım pcnın basından ,benım ısler bellı olmuo,uzun sure acıksa sayfa bılın kı yokum buralardakaydirigubbakcemile3
bence bi kısmını oku faydalancağın bişey çıkar moralin bozulmaz hırslanırsın diye düşünüyorum bir anda çok kilo almışsın ama tam yerleşmemişlerdir bence vermen o kadar zor olmaz akapunkturla kilo verebiliosun ama rejim yaparak sıkı bir diyet listen ve kulağında iğneler bana mantıklı gelmiyor :)slm kızlar yeni katıldım aranıza diğer sayfaları okumadım bennn.... çünki zayıflamaya çalışıpta zayıflayamayan olduysa moralim bozulmasın diye....bende tam 70 kiloyum....boyumda kısa olduğu için çok rahatsızım..açıkcası erkek arkadaşımda rahatsız =(=( tanıştığımızda böyle değildi kilom .. sanırım metabolizmamı bozdum dengesiz diyetler yaptım..55 kiloykende diyet yapıyordum ben..ve 2 senede tem 15 kilo aldımhep beraber yağları mızdan kurtuluruz inşallah..birbirimizi motive ederek..hem doktorada en kısa zamanda gidicem..diyetisyen tavsiyelerimide paylaşırım sizlerle..aslında akapunkturda düşünüyorum ..fiyaatlarını araştırayımda biraz .. bi arkadaşım 80 kilo civarındaydı şimdi 60 larda.. akapunktura gitmişti ve ortalama 1 sene dirde kilosunu koruyor ..hepimize kolay gelsin kızlar =)
selam canım ben tatile gittim geldim bu hafta işteydim tatil dönüşü felaketi yaşıorum napiymmm :))))kızlar 1350 deyim ama açılmıyo yine sayfa delircem neyse neler yaptınız merak ediyom okuduğum kadarıyla magrenta tatile gitmiş geldimi okumadım hala bide en çok yazan bursefa oluyo sedacım çocuğun kaç yaşında bilmiyom ama benim oğlum 4 bitircek kasım 27 de daha yeni başladı konuşmalara ama zeka fena bişey doktoru gülüyo bana niye böyle geç konuşuyo diyince 20 günlükken başladık doktorumuza bütün aşılarınıda o vurdu yani tanıyo oğluşumu ama takmayın böyle şeyleri diyo neyse okuduklarımla alakalı yorum yaptım şekerler daha gerilerdeyim anlicanız rejime gelince dün ve bugün yarında oruçluyum bakcaz artık kaç olduk en son 81 gördüm
herkes bu konuda dertli kimseyi takmayıp işimizi yapalım daha çok çıldırsınlar bence ben artık öle yapıom işimi yapıom kimseye karışmıom iyilik yok artıkgece kusu geldi gündüz giremedim cok yoğun ve karışıktım biraz genelde de dısardaydım ben yoktum masallah herkez de bugün gelmis kaynatmıssınız ne güzel,benimde is yerinde sorunlar bu günlerde dedikodu cekememe gereksiz bir sürü adam her sey karısık insanlar hep kullanmak baskalarının sırtından gecinmek istiyor maalesef 6 yıldır bir gün bile söylenerek gelmedim ama son 1 haftadır isteksiz geliyorum aybasında izne cıkacam bakalım artık gelince nasıl olacak aynı huzursuzluk devam ederse bırakacam artık kısmet bakalım.....seda canım acele etme konusur benimkide nerdeyse 2,5 yasında tam konustu bana da cok dediler dili yapısık yok bilmem ne sacma span seyler takmadım simdi gel de sustur adamı ne mümkün sakin ol evham yapma erkek cocukları biraz gec konusuyor sabır sadece,hepiniz mısıl mısıl uyuyorsunuz simdi bende yatsam ii olur artık yarın zor bir gün cuma iste cok offff ya neyse cok uzattım
günaydın herkeze gece kapadım sabah ben açayım dedim
regl oldum çok sancım var bu hafta 64 kg yarım kilo daha gitti hedefe az kaldı kaydirigubbakcemile2 tatile kadar bir iki kilo daha verirsem süper olacak kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?