70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slmm arkadaşlar.
Naber, umarım hepiniz iysinizdir, hepiniz zayıflıyosunuzduropuyorumnanaktan
Benden iyilik zayıflamaya devamzemuszemus
Bugün ilk defa bir kotumun içinde çok iyi durdum normalde 2 -3 senedir hiç kot giymiyodum ama artık giyebiliyorum
Çok mutlu oldum:dance:
Bugün yine çarşıya gittik eve 2 gibi geldim biraz yoğurt kepekliekmek yedim karpuz yedim nette baya vakit geçirdim sonra
Akşam da yine karpz biraz da ekmek:)
Ya benim aklıma bişi takıldı neden bütün takımlarda tartılma günü cuma yani her biri farklı farklı olsa daha iyi olmaz mı sonuçta herkes cuma günü tartılmıyo aslında bu siteyi önceden görseydim cuma başlardım ama şimdide düzenimi bozmak istemiyorumfisfisfis
Aklıma geldi birden sorim dedim:1rolleyes:
Çok knuştum galiba
Herkese iyi gecelerropuyorumnanaktan

Valla kızlar bence de normal olmalı bütün gün birlikteyiz ama psikolog öyle bir konuştu ki bayaa moralim bozuldu hatta 2. çocuğu ertelemelisiniz çünkü oğlunuzun özel ilgiye ihtiyacı var dedi eşim de sen hamile kalırsan tedavülden kalkmıyorsun ki ilgilenirsin gene oğlanla diyor o yönde de kafam karışık 1 sene daha ertelersem tekrar hamile kalma cesaretini göstermem zor gibi geliyor tam her şey yoluna girmişken sil baştan yaşamak kabus olurdu tam 1 sene deliksiz gece uykusu hatta gece uykusu uyumadan geçirdim diyebilirim şimdi olursa en azından peş peşe büyürler dedik zaten oğlan 3 yaş olacak tam kreş zamanına denk gelir o kresteyken ben bebekle ilgilenirim diye düşünmüştük ama bilmiyorum ne yapmalı kaç kişi ile konuştum daha erken merak etme konuşur daha diyorlar evham yapma diyorlar bugün çok yoruldum sürekli papağan modundaydım masal okudum boyama yaptık akşam 18'e kadar mesai yaptık babası gelince ona devrettim akşam masalını da o okudu...
oyun hamuru aldım ama ellemek istemiyor çok titiz eline bir şey bulaşsın silene kadar hiç bir yere sürmez ev boya yapılırken yağlı boyalara değdikçe sinir oluyodu o elini silmeden arabalarını bile ellemezdi benle iletişimi süper her soruma cevap vermeye çalışıyor ama 3. şahıs olunca babası bile olsa susup kalıyor utanıyor kendini sevdirmeye gidiyor etrafa gülücükler saçıyor o gün doktoru görür görmez kucağına atladı o iyi bir şeymiş özgüveninin olduğunu belirtirmiş ama konuşmaya geldimi yok...doktordan çıktık şakımaya başladı araba ağaç çiçek gördüğü şeyleri söylemeye başladı....
kızlar alışveriş merkezlerini araştırdım oralara 3 yaştan alıyor daha küçük olunca büyüklerin arasında kendini koruyamazmış ondan sorumluluk almıyorlar eee bizimki daha 27 aylık ama belki 2-3 saatlik kreş 0-2 yaş arası olabilir bursefacığım ben bunu düşünmedim bir araştırayım bakayım park saatleri uymuyor bize akşam 18 gibi babamız eve gelince geç saate kadar dışarda kalmıyorum bir şey demez ama benim içime sinmiyor o evdeyken benim dışarda olmam bir de yaz şimdi izmir boşaldı sokakta insan ara ki bulasın....
yapcaz bişiler ptesi salı işitme testi sonucu ne olacak bir de eli hep burnunda 15 gündür burnunda da bir rahatsızlık var gibi ya çocuk doktoru ne diyecek bakalım....

valla kıymetciğim benim ki 27 aylık biz biraz da amcamızdan dolayı evham yapıyoruz amcasında da var geç konuşmaya bağlı biraz zeka geriliği yaşıtların 3 sene geriden takip ediyor gerçi o gün doktor amcasında var diye kenan da da olacak değil dedi bir de kaynım anne baba mama den başka bişi bilmezmiş bizimkinin saymadım ama rahat bir bilinçli olarak söylediği 20-30 kelime var ama ikili olanlara geçmesi gerekiyormuş mesela baba gitti çiş geldi gibi şimdi 2 gündür onların üzerinde duruyorum evde ,coşkulu coşkulu konuşup duruyorum beynin konuşma ile ilgili olan bölümünü harekete geçirmek gerekiyormuş....
sen ne yapmışın öle 81 falan kendini topla arkadaşım ayıp etmişin ama salmışın kendini gelecek oklavalar bak demedi deme....

selam kızlar ben geldim
topicten kaçtığımı düşünmeyin diye bi görünüp haber veryim dedim
ben ankarada annemlerin yanındayım
burda tartı yok o yüzden tartılamıyorum,kaytarmadım yani
gerçi tartılsam da olumsuz haberler verirdim çünkü burda biraz kilo aldım(
bursaya gelince haberleşmeye devam ederiz inşallah
herkese bol kilo vermeler,kolay gelsin

hoşgeldin canım ankaraya gerçi havalarda berbat ama az kaldı pazara düzelecekmiş

gece kusu geldi gündüz giremedim cok yoğun ve karışıktım biraz genelde de dısardaydım ben yoktum masallah herkez de bugün gelmis kaynatmıssınız ne güzel,benimde is yerinde sorunlar bu günlerde dedikodu cekememe gereksiz bir sürü adam her sey karısık insanlar hep kullanmak baskalarının sırtından gecinmek istiyor maalesef 6 yıldır bir gün bile söylenerek gelmedim ama son 1 haftadır isteksiz geliyorum aybasında izne cıkacam bakalım artık gelince nasıl olacak aynı huzursuzluk devam ederse bırakacam artık kısmet bakalım.....seda canım acele etme konusur benimkide nerdeyse 2,5 yasında tam konustu bana da cok dediler dili yapısık yok bilmem ne sacma span seyler takmadım simdi gel de sustur adamı ne mümkün sakin ol evham yapma erkek cocukları biraz gec konusuyor sabır sadece,hepiniz mısıl mısıl uyuyorsunuz simdi bende yatsam ii olur artık yarın zor bir gün cuma iste cok offff ya neyse cok uzattım

regl oldum çok sancım var bu hafta 64 kg yarım kilo daha gitti hedefe az kaldı kaydirigubbakcemile2 tatile kadar bir iki kilo daha verirsem süper olacak kaydirigubbakcemile3

regl oldum çok sancım var bu hafta 64 kg yarım kilo daha gitti hedefe az kaldı kaydirigubbakcemile2 tatile kadar bir iki kilo daha verirsem süper olacak kaydirigubbakcemile3
Canimcim hadi bakalim hedeflerimiz yaklasti

Günaydin herkeslere benim kilomda 67,80

Sinir bozucu olan nedir biliyormusunuz..
Boyum 1,72 suanki kilom malum herkes son günlerde beni sinir ediyor..
Cok zayiflamissin, zayiflama artik felan diye basimin etini yiyorlar, halbuki
Ben artik rejim yapmiyorum sayilir sporumu düzenli yapyiorum yürüyorum ve yediklerime
dikkat ediyorum..

Siz olsaniz nasil bir cevap verirdiniz bunlara???CADIARZU

günaydınn kızlar
bende bugün 63.8 im 700 gr vermişim bu hafta :dance:

kızlarr benim anne kokulu tatilim başlıyooo :teytey: bu gece yola çıkıyoruz yarın kayseride olcaz :lepi: inş. kilo almadan gelirim :Saruboceq:

kilo veren ve kilosunu koruyan tüm arkadaşlarımı tebreik ediyorummm alkisalkisalkis

hoşgeldin canım aramıza... kilolarını kolay verirsin hiç sıkıntı yapma canım daha 2 senelik kiloların yeni... ben 60'lı rakamları lise yıllarında bıraktım... 77 görüncede dur dedim bu idişe... 7olere alışıyordum neredeyse kendimi frenledim 3 ayda 9 kilo vererek güzel bir forma ve psikolojiye büründüm... darısı başına canım...

teşekkür ederim canım evet bu hafta acayip sıkı tuttum yarın büyük gün
birinci şimdiden belli siz ikinciyi belirleyin:jeyyar:

oooo süperrrr.... kim tutar benim kankimiii...

hoşgeldin kıymetçim.. ençok benmi yazmışım farkında değilim... bak kovalamaya geliyorum klava:klava:klava: biz burda kilo vermeye uğraşıyoruz canım kilo almaya değil... topikten uzak kalınca oluyor böyle... daha sık bekliyoruz hadi gel hemen.... ramazana kadar sık biraz....

kovalamaya başladım canım .... en çok kovalayan benim galiba... :roflol::roflol:

Seda'cım annemde hep bebekler için müzik açın derdi... devamlı ses olsun sözlü müzikler olsun konuşmasını ızlandırır derdi birde çarşı pazarda gezebilirsiniz insanlarla yakın olsun diye... hem sese alışsın kalabalık ortama girince korkmasın diye...

bu hafta bursadan ankaraya göç haftası.. yarın bende ankara olacağım....

hoşgeldin canım ankaraya gerçi havalarda berbat ama az kaldı pazara düzelecekmiş

Bursada kapalı kaçgündür.. bugün biraz daha gösterdi güneş kendini... sıcak ve yapış yapışız nemden...

6 yıl iyi dayanmışsın canım ya ben ilk ay başladım ben dayanamam bu yalakalıklara dedikodulara çıkar için arkadaşını satmalara... iş yapmadan başkalarının işlerine ben yaptım diye öne sürmelere yok bana göre değil dedim ama 3 seneyi geçti hala aynı yerdeyim.. hala değişen birşey yok.. ben inatla mücadele etmeye doğrunun yanında olup savunmaya çalışıyorum bakalım beni ne zaman kovacaklar...

geçmiş olsun canım valla kendimi gördüm bir an bende test yaptırsam senden eksik kalmam dengeli beslenmiyorum sonuçların kötü olması doğal olur heralde :)))) diş olayını askıya alma tamamen kaybedersin canım bende dişin bir bölümü sağlamsa kanal tedavisi yaptır canım

yaw kızlar sızden de bısı kacmıo,hemen yakalanmısım.ama cık bırakıp gıtmısım pcnın basından ,benım ısler bellı olmuo,uzun sure acıksa sayfa bılın kı yokum buralardakaydirigubbakcemile3
bizden kaçmaz canım :)))
bence bi kısmını oku faydalancağın bişey çıkar moralin bozulmaz hırslanırsın diye düşünüyorum bir anda çok kilo almışsın ama tam yerleşmemişlerdir bence vermen o kadar zor olmaz akapunkturla kilo verebiliosun ama rejim yaparak sıkı bir diyet listen ve kulağında iğneler bana mantıklı gelmiyor :)
selam canım ben tatile gittim geldim bu hafta işteydim tatil dönüşü felaketi yaşıorum napiymmm :))))
herkes bu konuda dertli kimseyi takmayıp işimizi yapalım daha çok çıldırsınlar bence ben artık öle yapıom işimi yapıom kimseye karışmıom iyilik yok artık

günaydın herkeze gece kapadım sabah ben açayım dedim

günaydın canım maşallahın var valla akşam kapayıp sabah açmışın bu hafta kaç kilo verdin merak ettim ben bu hafta şişim hem adet hemde tatilde kilo aldığım için bugün 65-66 arası çıktım 64ü gördükten sonra çok kötü ama takmıyorum haftaya diyetle hemen veririm die düşünüorum

bu arada herkese günaydın hayırlı cumalar:dance:

bursefacım günaydın bende işe ilk girdiğim günden beri bu iş bana göre değil sonra ortamı görünce bu ortam bana ters çıkıcam deyip durdum ama 3,5 yıl oldu hala aynı yerdeyim sanırım disiplinli doğru düzgün bir iş yeri yok olsa bulup çıkardım burdan :)

kilodaşım nbr :jeyyar: regl olmana rağmen gayet yii şekerimm :içelim: bende 700 gr vermişim gitmeden hedefime ulaşsam iyi olcaktı yaa :çok üzgünüm:
minna hani o alışveriş merkezlerindekii digital baskuller varya onda tartıldım 62.2 çıktı :sm_confused: muhtemelen yanlıştı çünkü evde de baskülümün doğru tarttığına eminim...ama olsun yinede sevindimm kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese..... ne güzel kalabalığız yine.....kilo verenleri şimdiden tebrik ediyorum.......benim kilom bu hafta 76,sedacım haftaya alırsın artık beni listeye

bu arada yediklerimi de yazayım
dün akşam :2 kaşık taze fasulye
2 kaşık yumurtalı haşlanmış patates
1 salatalık,1 kase yoğurt

sabah : 3 kuru kayısı ve suyu
kahvaltı: yarım simit (2 dilim ekmek yapıyo)
k.k peynir,4 yeşil zeytin,salatalık domates

yeşilçay yaptım onu içicem

Kirazcim sen ne yedigni yazmissin bende yazim bari :)

Yogurtlu müsli yaptim kendime bi tabak ama bitiremedim yarim tabak yedim tek

bende yazarsam oklava gelir bu hafta hep gevrek peynir yedim bugünde bir poğaça bir boyoz yedim haftaya lahana çorbası diyeti yapıcam kafaya koydumda bu hafta sabah yiyim dedim akşamları azıcık yiyom zaten

az yemeye alışıyo artık vücut ayparçam,benimde artık tabağımı bitiremediğim zamanlar oluyo,tabi bunda ağır ağır yememin de faydasını görüyorum

sende kalan yarısını,öğleden sonra ara öğün yaparsın canım

BURSEFACIĞIM KİKONU YAZMAMIŞSIN CANISI AYNIMISIN YOKSA....

harfler büyükte kalmış listeye kiloları eklerken unutmuşum eğer harfler büyük çıkarsa kusura bakma olur mu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…