70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tünaydın kızlar geçmişi okuyup cevap yazdım tam günaydın yazacaktım ama tatile çıkacağım için yeni birşeyler çıkmıştı onları hallettim... kilom aynı 68 tartıda biraz değişiklik var ama digital olmadığı çin gramları yazmıyorum... 1 hafta nete giremeyebilirim... fırsat bulursam gelirim.. inşallah kilomu oruyabilirim 1 hafta içinde... oklavayla en çok kovalayan ben ilan edildim gelince bakacağız bakalım kovalanacak birileri olacakmı...

heryer aynı canım daha kötü olanlarda varmış duyuyorumda ben kendi düzenimi otutturdum senelerdir.. benden önce hiç düzen yoktu herşey karman çorban aşure gibiydi herşeyi düzenledim işimi yapmak daha kolaylaştı benim için... gittiği yere kadar devam edecek... değerimiz işi bırakınca anlaşılacak yapacak birşey yok malesef...

günaydın kızlar kilom 76.4 .sınava gidiyorum bana şans dileyin.öptüm

başarılar canım inşallah iyi geçer sınavın...

bende yazarsam oklava gelir bu hafta hep gevrek peynir yedim bugünde bir poğaça bir boyoz yedim haftaya lahana çorbası diyeti yapıcam kafaya koydumda bu hafta sabah yiyim dedim akşamları azıcık yiyom zaten

biri oklavamı dedi hımm??? hemen geldim oklavayı duyunca.. kovalamak şart oldu klava:klava:klava: yetermi bu kadar... bir hafta yokum gelişmeleri takip edeceğim...

BURSEFACIĞIM KİKONU YAZMAMIŞSIN CANISI AYNIMISIN YOKSA....

harfler büyükte kalmış listeye kiloları eklerken unutmuşum eğer harfler büyük çıkarsa kusura bakma olur mu.....

geldim canım geçmişi okuyup yazdım tam günaydın deyip kilomu yazıyordum iş çıktı yazamadım canım... digital olduğu için net görene kadar küsüratları saymıyorum.. aynıyım bu haftada 68 olarak yazalım canım...

evet canım sonunda çıkabiliyorum.... darısı başına canım.. yemekte olanlar vardır belki .. birazdan gelirler canım ...

yolun açık olsun canım,keyfini çıkar,bol bol dinlen,eğlen
inşallah canım ya bakalım izin istemeye başladım ama kimse oralı olmuyo,bu yazda hayal olucak tatil bana,sen benim yerimede yap tatilini canım

74.9 kiloyum kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum. haftaya hedefim 73. bu sabah 2 dilim k.e. bir haşlanmış yumurta ve peynir yedim. şimdi de taze fasülye ve pilav yicem

merhaba arkadaşlar..bende aranıza yeni katıldım.. kilom 71,5.. boyumda kısa..artık dur demeliyim bunaa.. zayıflamak istiyorummm.. bakalım inş hep birlikte zayıflarız.. herkese iyi kilo vermeler..

74.9 kiloyum kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum. haftaya hedefim 73. bu sabah 2 dilim k.e. bir haşlanmış yumurta ve peynir yedim. şimdi de taze fasülye ve pilav yicem
tebrik ediyorum canım,:lepi:aynen devam et,kupalardan biri senin :hooray: :

74.9 olduum 74leride görmeye başladm çok güzel
tartı sola doğru kaydıkça ne kadar mutlu oluyoruz dimi,hep birliktr 6 lı rakamlarıda görücez inşallah canım buda sana

merhaba arkadaşlar..bende aranıza yeni katıldım.. kilom 71,5.. boyumda kısa..artık dur demeliyim bunaa.. zayıflamak istiyorummm.. bakalım inş hep birlikte zayıflarız.. herkese iyi kilo vermeler..
hoşgeldin canım, a.s.boy kısa olunca kiloları saklayamıyoruz maalesef,bendede durum aynı,sağlıklı güzel kilolar vericez birlikte

yolun açık olsun canım,keyfini çıkar,bol bol dinlen,eğlen
inşallah canım ya bakalım izin istemeye başladım ama kimse oralı olmuyo,bu yazda hayal olucak tatil bana,sen benim yerimede yap tatilini canım

sağolasın canım bol bol gezeceğim inşallah... bende geçen sene ekimde kullandım ama yazın yerini tutmadı... izmir, ayvalık ören sahilden geze geze istanbula kadar gittik denize bakıp soğuk olduğu için girememiştim... ayaklarımı anca sokabildim... hırkalarla gezdik ama dinlensemde tatilin tadı yazın çıkıyor valla.. denize yine giremeyeceğim ama en azından havalar güzel sıcaktan şikayet etmeden geceğim... canım inşallah sanada izin verirler de dinlenir keyif yaparsın...

hoşgeldin canım... bendede boy malesef yok ama şanslısın ben 77 kiloda dur diyebildim beynime anca hükmettim... senin yolun daha kısa daha rahat verirsin inşallah...

hoşgeldin canım, a.s.boy kısa olunca kiloları saklayamıyoruz maalesef,bendede durum aynı,sağlıklı güzel kilolar vericez birlikte[/QUOTE]

saol canım..aynen öyle.. zaten kilo var bide kısa olunca hiç saklanmıyo bu kilolar.. bakalım şimdiden motive oldum galiba..bi yerde yalnız olmadığını bilmekte güzel,, allah hepimizin yardımcısı olsun..iyi kilo veermelr hepimize..:lepi:

hoşgeldin canım... bendede boy malesef yok ama şanslısın ben 77 kiloda dur diyebildim beynime anca hükmettim... senin yolun daha kısa daha rahat verirsin inşallah...[/QUOTE]

hoşbulduk canım.. çok saol..benimde aslında 6 ay öncesine kadar 79 dum.. bi kaç ayda bu kiloya geldim.. ama bayadır veremiyorum.. desteğin için çok saol inş hep birlikte aşıcaz bu kiloları..vericez dicektim pardon ama aşılması gereken bi dağ gibii duruyorlar karşımızda neyseki azimliyiz hepimiz.. sende iyi başarmıssın hiç de kolay olmuyor dur demek.. tekrar saol canım..kaydirigubbakcemile5

Selam millet herkes kilo veriyor ne güzel haftaya bende normal kiloma inicem inşallah diyet lafı canımı sıkıyo ama napiym başka türlü veremiyorum ben
arkadaşlar diyet gruplarının başında nasıl yapılduğı anlatılıyor malesef hemen yapan olmuyo bende az uğraşmamaıştım img olan kısma kadar alıyorsunuz bilginize :)
bu arada isteyene yapabilirim kısa bi süre burdayım

merhaba kızlar.ancak gırebıldım,ısyerınde kotu bırgun gecırıyorum dua edın bana.
hıc ümidim yoktu ama 200 gr vermısım.kılom 69.6 zemuszemus

herkese merhaba
brinciniz geldi kıslar baktım şimdiye kadar yazan olmamış o yüzden kupamı kendi kendime verdim:hooray:
bu hafta 1,600 verip 71,2 olmuşum sonunda nihayet
kızlar birkaç gün gelemeyeceğim ananemde kalıcam pc yok orada
seda listeye benide ekle cumaya kadar gelirim nasılsa
ve ikincileri ve üçüncüleride tebrik ederim:jeyyar:yada hepinizi
çok öptüm kızlar beni özleyin

merhaba kızlar.ancak gırebıldım,ısyerınde kotu bırgun gecırıyorum dua edın bana.
hıc ümidim yoktu ama 200 gr vermısım.kılom 69.6 zemuszemus

al bendende o kadar canım,benim içinde pek iyi bi gün sayılmaz,biraz dışarı attım kendimi,allah yardımcın olsun loxandram,bu arada 200 gram hiçte fena değil,tartıyı sola kaydırmışsın sonuçta :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…