bursefacım günaydın bende işe ilk girdiğim günden beri bu iş bana göre değil sonra ortamı görünce bu ortam bana ters çıkıcam deyip durdum ama 3,5 yıl oldu hala aynı yerdeyim sanırım disiplinli doğru düzgün bir iş yeri yok olsa bulup çıkardım burdan :)
günaydın kızlar kilom 76.4 .sınava gidiyorum bana şans dileyin.öptüm
bende yazarsam oklava gelir bu hafta hep gevrek peynir yedim bugünde bir poğaça bir boyoz yedim haftaya lahana çorbası diyeti yapıcam kafaya koydumda bu hafta sabah yiyim dedim akşamları azıcık yiyom zaten
BURSEFACIĞIM KİKONU YAZMAMIŞSIN CANISI AYNIMISIN YOKSA....
harfler büyükte kalmış listeye kiloları eklerken unutmuşum eğer harfler büyük çıkarsa kusura bakma olur mu.....
kızlar ne bu sessizlik böyle,herkes tatil moduna girdi galiba
bursefam canım son günün dimi bugün
evet canım sonunda çıkabiliyorum.... darısı başına canım.. yemekte olanlar vardır belki .. birazdan gelirler canım ...
tebrik ediyorum canım,:lepi:aynen devam et,kupalardan biri senin :hooray: :74.9 kiloyum kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum. haftaya hedefim 73. bu sabah 2 dilim k.e. bir haşlanmış yumurta ve peynir yedim. şimdi de taze fasülye ve pilav yicem
tartı sola doğru kaydıkça ne kadar mutlu oluyoruz dimi,hep birliktr 6 lı rakamlarıda görücez inşallah canım buda sana74.9 olduum 74leride görmeye başladm çok güzel
hoşgeldin canım, a.s.boy kısa olunca kiloları saklayamıyoruz maalesef,bendede durum aynı,sağlıklı güzel kilolar vericez birliktemerhaba arkadaşlar..bende aranıza yeni katıldım.. kilom 71,5.. boyumda kısa..artık dur demeliyim bunaa.. zayıflamak istiyorummm.. bakalım inş hep birlikte zayıflarız.. herkese iyi kilo vermeler..
yolun açık olsun canım,keyfini çıkar,bol bol dinlen,eğlen
inşallah canım ya bakalım izin istemeye başladım ama kimse oralı olmuyo,bu yazda hayal olucak tatil bana,sen benim yerimede yap tatilini canım
merhaba arkadaşlar..bende aranıza yeni katıldım.. kilom 71,5.. boyumda kısa..artık dur demeliyim bunaa.. zayıflamak istiyorummm.. bakalım inş hep birlikte zayıflarız.. herkese iyi kilo vermeler..
tebrik ediyorum canım,:lepi:aynen devam et,kupalardan biri senin :hooray: :
teşekkür ederim kupada filan gözüm yok haftada 1 kilo vereyim yeter bana ama bu topic çok faydalı resmen her okuduğumda sabredip kilo vermem gerektiğini düşünüyom sağolun kızlar... birbirimizi motive edelim beraber verelim şu kiloları.
merhaba kızlar.ancak gırebıldım,ısyerınde kotu bırgun gecırıyorum dua edın bana.
hıc ümidim yoktu ama 200 gr vermısım.kılom 69.6 zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?