- 24 Temmuz 2012
- 609
- 1.051
- 333
slm kızlar.... ya sinir oldum elektrik bi gidip bi geliyo, bi türlü bağlanamadımya kızlar çok stresliyimmmm:18::18::18::18::18::18: bi kaç gündür iftarı hafif şeylerle geçiştiriyoduk, ama bugün misafir gelecek annem ne yaptıysa et suyuyla yaptı yoğurtlu çorba yaptı (biz lebeniye deriz) içinde hiç saf su yok sadece et suyuna. hemde çok sevdiğim yemekler ramazanda da çok zor o yemeklerin yanında öyleeee bakmak ya da başka bi şey yemek
slm kızlar.... ya sinir oldum elektrik bi gidip bi geliyo, bi türlü bağlanamadımya kızlar çok stresliyimmmm:18::18::18::18::18::18: bi kaç gündür iftarı hafif şeylerle geçiştiriyoduk, ama bugün misafir gelecek annem ne yaptıysa et suyuyla yaptı yoğurtlu çorba yaptı (biz lebeniye deriz) içinde hiç saf su yok sadece et suyuna. hemde çok sevdiğim yemekler ramazanda da çok zor o yemeklerin yanında öyleeee bakmak ya da başka bi şey yemek
canım ben hep ne yaptıysam ondan yiyorum canım ama az az, sende ekmek yemeeden ve az porsiyon olarak yersin, hem aklın kalmaz hemde diyetini bozmazsın
bende aranıza katılmak istiyorum.
32 yaşındayım boyum 167cm ve kilom 71. biraz kilo verdim ama kilo vermem durdu. bu sıcaklarda spor da yapamıyorum.
beni motive ediiiinnnn. nooooooooooooluuurrrr.
Ben geldiiim. 73 kiloyum. Bundan önce 85 civarıydım. Hipoglisemi ve hormon bozukluğundan tedavi görüyorum. Hedefim 60 kilo olmak. Güç bizimle!!
oyyy durum fenaannem akşam için sac böreği yapcakmış napıcam ben
bende annemlerleyken hayatta diyet yapamazdım ama evlenip yuvamı kurunca istediklerimi piişirebildiğim için yapabiliyorumçok canım çekerse küçük bir parça ye ama abartma
bende annemlerleyken hayatta diyet yapamazdım ama evlenip yuvamı kurunca istediklerimi piişirebildiğim için yapabiliyorumçok canım çekerse küçük bir parça ye ama abartma
ramazan olunca cok giremiyorum tatlimbebişşş burda hep yzmaya devm et ne olur seni gördkçe güç buluyoyorum kendimde
canım çekmek değil de ben o böreğe hayatta dayanamam1 tanecik yesem olur mu
bence de az da olsa ye canım,aklın kalmasın..
1 değil de yarım ye canım, benim yerime de ye,neli yapıyor annen :)?
morelim çok bozuk arakadaşlar
az önce eltimle konuştum o benden önce memelkete kayınvalidemlere gitti ayşe az önce tartıldık sırayla dedi ben 77 kayınvalidem 62 kayınvalidemin bacısı 63 görümcem yani kızı60 gelmiş.düşünün yanii ben 79 köye gitmek istemiyorummmmmmmmmmmmm
ama 1 de gdyoruz yine gelir gelmez aynısın verememişsin yazık kızım yazık bu halne az yaaa ekmek yeme of offffffffffffffffffffff
gelinlerin ihtiyacı yok bunun gb daha neler neler eltimle konşurken kaınvalidem ordan ayşe geçen seneki gb geleckesen gelme diyee bağırıyooo gülerekkkk ....
ALLAHIM BEN NEYAPAYIM YAAAA NASIL ZAYIFLARIM BU SRES İÇİNDE 20 GÜN NEYAPAYIM ARKADAŞLAR BİR YOL GÖSTERİN YARDIMCI OLUN ALLAH AŞKINA BEN ZAYIFLARMIYIM KAFAYI YİYECEM YAAAA
ALLLAHIM bana öyle biirade verki onları çatlatacak kadar zayıflayım. gelin geldğimde ilk köylerine geldiğimde ağızları açık kaldı ne bu güzellik gelinine nazar değer oku ayıptır söylemsi ALLAHIN ZORUNA GİTMESİN RAABİM AFFET ONLARIN YANINDA ÇOOK GÜZELİM KİLOM VAR İŞTE ALLAH KAHTETSİN OYÜZDEN GÖRÜMCEM BEN TAYT GİYORUM TULUM GYİYORUM SİZE OLMAZ DİYİP DURUR ŞİMDİDEN ONUN STRESİ OLDUM
ne olur ksb yın öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?