70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yoğurtlu-dereotlu sac böreği,bana biraz farklı geldi.ıspanaklı,patatesli,kabaklı,peynirli falan yapılır bizde.. sizinki değişikmiş.. afiyet olsun yaramasın :))

iftarda yediklerim:
2 kase yoğurtlu çorba
1 tabak az tavuklu(bir köfte kadar)firik pilavı
bir kase salata
ekmek yemedim ama işte pilavla çorba et suyunaydı ona takıldım:26::26: şimdi ne kalori vardı onlarda:18::18::18::18: üstüne iki büyük kupa bardağıyla limonlu çay içtim, inşaallah o yağları eritir:44:
yemeği yedikten sonraki şu pişmanlık hissinden nefret ediyorum şu keşke o kadar yemeseydim duygusu

keşk e ölçülerini şöle alsaydın şeker bakalım 1 hafta sonunda ne olcaktın
üst kol
göğüs
bel
göbek
basen
üst bacak
diz kısmı
alt bacak
ayak bileği

:

Aldım aldımm hepsini aldım defterime not ettim.. Bakalım ben de çok merak ediyorum 10 günün sonunda tekrar bakacağım incelmiş miyim diye. Ama birazdan 6.yı yapacağım

canım eğer öncesi yoksa spor ve sıkılaştırma hareketleri yaparak verirsek fazla bişi olmaz
Tam olarak içine neler koydun?

Aramıza hoşgeldin

Tek kelimeyle harikasın
domates salatalık limon ve birazda maydanoz koydum başka bişi koymadım yağ da yoktu
seni çok iyi anlıyorum yaa kusura bakma ama onların yaptığı da ayıp
yani senin üzerinde bu kadar baskı kurmaya ne hakları var
ben çok kısa bi süre önce isveç diyetini yaptım ve harfiyen uydum ama çok faydasını görmedim üstelik bi süre metabolizmam durdu
bence sen yinede sağlıklı bi şekilde vermeye devam et ama sporunu arttır daha faydalı olur bi de sıkılaştırma egzersizleri yap çok faydalı kilo vermesen bile
daha zayıf duruyorsun

Bu akşam yemekte metabolizma hızlandırıcı çorba yaptım. Formsante yayınlamıştı bu çorbayı. Tarifini vereyim de belki denemek isteyen olur.

- 1 orta boy kabak
- 2 küçük boy domates
- 1 küçük kırmızı soğan
- 1 küçük tatlı kırmızı biber
- Yarım demet maydanoz
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı

Hepsini düdüklü tencereye atın 10 dakikada falan pişiyor. Tencerenin kapağını açtıktan sonra biraz soğusun içine yarım demet de taze nane katın. Blendırdan geçirin. Çok müthiş bi tadı yok ama zayıflamak için her şeye değer. Diyette bu çorbanın yanında artı olarak 100 gram ızgara köfte ve bir kase az yağlı havuç salatası veriyolar. Afiyet olsuuuun kızlaar!

domates salatalık limon ve birazda maydanoz koydum başka bişi koymadım yağ da yoktu

İçine kalori miktarını artıracak bir malzeme koymamışsın zaten :) Çok kalorili olmaz. Sen kaç kaşık yediğini söyle, kalorisini hesaplarız :)

iyi akşamlar kızlar şimcik sahurda eşim poğaça istedi reglim dolayısıyla oruç olmayacağım için yemem ama sabah kalkınca ne olur bilemem

seni o kadar iyi anlıyorumki ama bana sorarsan sağlıklı bir şekilde yavaş yavaş vermeye bak kalıcı olsun benim dün akşam ben pardesü alıcam dedim güzel model varmı dedim bana diyoki falanca dükkanda sana göre var ben gidiyom olmuyo dedi kendisi 45 kilodan yukarı çıkamayan bi kişilik yani canım çevrede densizler çok sağlığını hiç bozma canım onlara o lafları yediriceğimiz günlerde gelecek

Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 6 zeytin, domates, salatalık.

Ara: Yok.

Öğle: Haşlanmış tavuk, 3 kaşık yoğurt.

Ara: 3 tane eti form kepekli meyveli bisküvi.

Akşam: 5 y. kaşığı patates yemeği, yoğurt. ( Sucuklardan sadece 1 tane yedim.)

Aramıza hoşgeldin

Biraz mı? Çok fazla kilo vermişsin, 96 nere 71 nere :)

Tebrik ederim canım

tşk ederim canım. yolumuz uzun daha. havalar da sıcak olunca spor yapmak zorlaşıyor. ama tekrar karar verdim bir aya kadar en az beş kilo daha vercem. sıkıldım artık insanların çok kilolusun biraz versen ne güzel olur demelerinden.

ben de değişim resimlerimi koymak isterdim ama 100 msj sınırı varmış. sınırı geçiyim ilk iş resim koycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…