yoğurt-dereotu karışıkyarım değil de annem küçük yapmış bu defa 2 tane yedim normaline göre 1 tane oluyo işte daha devam etcektim de baktım ki 1.5 ayım kalmış bıraktım yemedim daha fazla
yoğurtlu-dereotlu sac böreği,bana biraz farklı geldi.ıspanaklı,patatesli,kabaklı,peynirli falan yapılır bizde.. sizinki değişikmiş.. afiyet olsun yaramasın :))
yemeği yedikten sonraki şu pişmanlık hissinden nefret ediyorumşu keşke o kadar yemeseydim duygusu
tebriklerrrr kendine hakim olmuşsun ve çoooooook güzel bir menü olmuş
çok güzelll
gayet güzel:46 azmin içinde kutluyorum seni
keşk e ölçülerini şöle alsaydın şeker bakalım 1 hafta sonunda ne olcaktın
üst kol
göğüs
bel
göbek
basen
üst bacak
diz kısmı
alt bacak
ayak bileği
:
canım eğer öncesi yoksa spor ve sıkılaştırma hareketleri yaparak verirsek fazla bişi olmazŞimdilerde yeni bir dert edindim kendime, kilo verdikten sonra oluşan sarkma sorunu
Kilo vermek zaten bir dert, beraberinde getirdiği çatlaklardır, sarkmalardır vs ayrı bir dert.
10-20 kilo verdikten sonra bazı bölgelerde gevşemeler ve sarkmalar olacak. Bunları nasıl halledicez?
Sporla hadi bir yere kadar ama hiçbir zaman sıkı bir vücuda sahip olamayacak mıyız yoksa? Offf !! Vücudumda sarkmalar olacak diye kilo vermekten korkar oldum
domates salatalık limon ve birazda maydanoz koydum başka bişi koymadım yağ da yoktuTam olarak içine neler koydun?
Aramıza hoşgeldin
Tek kelimeyle harikasın
seni çok iyi anlıyorum yaa kusura bakma ama onların yaptığı da ayıpmorelim çok bozuk arakadaşlar
az önce eltimle konuştum o benden önce memelkete kayınvalidemlere gitti ayşe az önce tartıldık sırayla dedi ben 77 kayınvalidem 62 kayınvalidemin bacısı 63 görümcem yani kızı60 gelmiş.düşünün yanii ben 79 köye gitmek istemiyorummmmmmmmmmmmm
ama 1 de gdyoruz yine gelir gelmez aynısın verememişsin yazık kızım yazık bu halne az yaaa ekmek yeme of offffffffffffffffffffff
gelinlerin ihtiyacı yok bunun gb daha neler neler eltimle konşurken kaınvalidem ordan ayşe geçen seneki gb geleckesen gelme diyee bağırıyooo gülerekkkk ....
ALLAHIM BEN NEYAPAYIM YAAAA NASIL ZAYIFLARIM BU SRES İÇİNDE 20 GÜN NEYAPAYIM ARKADAŞLAR BİR YOL GÖSTERİN YARDIMCI OLUN ALLAH AŞKINA BEN ZAYIFLARMIYIM KAFAYI YİYECEM YAAAA
ALLLAHIM bana öyle biirade verki onları çatlatacak kadar zayıflayım. gelin geldğimde ilk köylerine geldiğimde ağızları açık kaldı ne bu güzellik gelinine nazar değer oku ayıptır söylemsi ALLAHIN ZORUNA GİTMESİN RAABİM AFFET ONLARIN YANINDA ÇOOK GÜZELİM KİLOM VAR İŞTE ALLAH KAHTETSİN OYÜZDEN GÖRÜMCEM BEN TAYT GİYORUM TULUM GYİYORUM SİZE OLMAZ DİYİP DURUR ŞİMDİDEN ONUN STRESİ OLDUM
ne olur ksb yın öpüldünüz
domates salatalık limon ve birazda maydanoz koydum başka bişi koymadım yağ da yoktu
Sevgili topic sakinleri çok sessizsiniz bugün amaa
İçine kalori miktarını artıracak bir malzeme koymamışsın zaten :) Çok kalorili olmaz. Sen kaç kaşık yediğini söyle, kalorisini hesaplarız :)
morelim çok bozuk arakadaşlar
az önce eltimle konuştum o benden önce memelkete kayınvalidemlere gitti ayşe az önce tartıldık sırayla dedi ben 77 kayınvalidem 62 kayınvalidemin bacısı 63 görümcem yani kızı60 gelmiş.düşünün yanii ben 79 köye gitmek istemiyorummmmmmmmmmmmm
ama 1 de gdyoruz yine gelir gelmez aynısın verememişsin yazık kızım yazık bu halne az yaaa ekmek yeme of offffffffffffffffffffff
gelinlerin ihtiyacı yok bunun gb daha neler neler eltimle konşurken kaınvalidem ordan ayşe geçen seneki gb geleckesen gelme diyee bağırıyooo gülerekkkk ....
ALLAHIM BEN NEYAPAYIM YAAAA NASIL ZAYIFLARIM BU SRES İÇİNDE 20 GÜN NEYAPAYIM ARKADAŞLAR BİR YOL GÖSTERİN YARDIMCI OLUN ALLAH AŞKINA BEN ZAYIFLARMIYIM KAFAYI YİYECEM YAAAA
ALLLAHIM bana öyle biirade verki onları çatlatacak kadar zayıflayım. gelin geldğimde ilk köylerine geldiğimde ağızları açık kaldı ne bu güzellik gelinine nazar değer oku ayıptır söylemsi ALLAHIN ZORUNA GİTMESİN RAABİM AFFET ONLARIN YANINDA ÇOOK GÜZELİM KİLOM VAR İŞTE ALLAH KAHTETSİN OYÜZDEN GÖRÜMCEM BEN TAYT GİYORUM TULUM GYİYORUM SİZE OLMAZ DİYİP DURUR ŞİMDİDEN ONUN STRESİ OLDUM
ne olur ksb yın öpüldünüz
Aramıza hoşgeldin
Biraz mı?Çok fazla kilo vermişsin, 96 nere 71 nere :)
Tebrik ederim canım
Eki Görüntüle 474993 Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 2 dilim peynir, 6 zeytin, domates, salatalık.
Ara: Yok.
Eki Görüntüle 474994 Öğle: Haşlanmış tavuk, 3 kaşık yoğurt.
Ara: 3 tane eti form kepekli meyveli bisküvi.
Eki Görüntüle 474995 Akşam: 5 y. kaşığı patates yemeği, yoğurt. ( Sucuklardan sadece 1 tane yedim.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?