70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarın için tok tutan içecek tarifim var. Sizinle de paylaşayım hatunlar. Yine formsante'den.

Tok Tutan Karışım

-4 adet elma
-3 adet kayısı
-yarım yemek kaşığı toz tarçın

Soyulmuş, çekirdekleri çıkartılmış elma ve kayısıları meyve sıkacağından geçirin, bu ilave edip karıştırın. Üzerine tarçın serpip hemen tüketin. Afiyet olsuuun!

günaydınlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız hafta sonu gıremıyorum pek uzak kalıyorum burdan
neler yemısım yazayım
cumartesi:çorba,karpuz,tam hatırlayamıyorum ha bırde ufak pidenın arasına pastırma koymustum
pazar :sabah o kadar çok canım sütlac ıstedı kı 1 ufak kase yedım 2 bardak da cay:18::18:
3 gıbı 1 lavas a sarılmıs ( normalde çift lavasa yaparlar )tantuni ve ayran:18::18:
aksam bır kase çorba bır de dondurma vardı :18::18:

günaydın kızlar demin tartıldım 73.4 çıktım ama yine de mutlu oldum tekrar 75 çıkmasından tırstıydım

dün dışardaydık özdilege gittik orda hanı yağ kılo boy nabız olcen cıhaz lar oluyor ya ona çıktım şok oldum nıye mı yemek yemıs ayakkabılar la kılo mu 74,6 çıkarttı boyum dogru olarak verdı ayyyyyyyyyyyy nasıl sevındım ama yanlıs galıba evdekı tartı 79 dıyo

yanlıştır o ya kaç defa başıma geldi eczane tartıldım 67 çıktım ama evdekinde 78'di

masallah daha çok verırsın ınsallah

inşallah

selaaaaam

kayıp aranıza döndü
Ramazan nasıl gidiyor?
İşyerinde denetimimiz vardı, cuma günü biri bitti, bir diğeri ise 2 hafta kadar sonra
o denetime kadar yine yoğunum ama yine de arada uğrayacağım nasipse
umarım herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…