70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada Ramazan'da diyet yapamıyorum, zaten ne diyeti yapacaksam sabahtan akşama yemek yemiyoruz, bunun üstüne de diyet yapılır mı

açık konuşmak gerekirse, akşam iftardan sonra çerez, çikolata, kahve, meyve, gofret kısacası canım ne isterse yiyorum. sizce kötü mü yapıyorum ve bunun yanında sıcaklardan kaçıp babaannemin bahçeli eve geçtik. dolayısıyla onun tartı ile de tartılmak istemiyorum. çünkü biliyorum onunki ve benimki farklı tartıyor. Neyse, sanırım Ramazan sonuna ancak tartılırım. Ya da dayanamayıp, eve eşya almak için gittiğim bir zaman da tartılabilirim :)

meraba kızlar diyet nasıl gidiyor :)) valla ben arada sütlü tatlı kaçamakları yaptım ama çok değil :))) inşallah hep birlikte güzelce kiloları vercez

bende çektim kilolu resimlerimi zayıfladığımda paylaşıcam inş

çok hafif olmuş gayet güzel

sağol canım

sanırım yanlış

günaydın kızlar
yağsız,aşk dolu bir hafta olması dileğiyleee:78:

günaydın tatlım, aminnnnnnnnnnnn

inşallah canım bakalım çok ıstıorum 60 küsür olmak

olcaz olcaz olcaz olcaz olcaz olcaz

selammm dün iftara davetlydık ekmeksiz çorba, ıkı uc yemek kasıgı pılav bı kucuk fırında baget yedım salata kozlenmıs patlıcan yedım kucukte bır tatlı yedım bazen reddedemeyecegınzı yerler oluyor kıloya sık sık bakma durumu bende de var :S bguun yıne baktım 76 hala ama haftasonu hıc spor yapamadım ıns bu hafta hızlandırcam bayrama kadar 73 olur muyum ki kızlar ?

Kızlar başlangıç kilomu buraya başladığımda olanı değilde geçen sene başladığımla değiştirdim belki daha çok gaza gelirim diyee

Kızlaaar günaydın Yeni uyandım sayılır o yüzden kahvaltıyı bu saatlerde yaptım. 10-15 dal maydanoz, yarım yağlı peynir, 6 tane sunta, 2 salatalık ve bir bardak neskafe.

Kızlaaar günaydın Yeni uyandım sayılır o yüzden kahvaltıyı bu saatlerde yaptım. 10-15 dal maydanoz, yarım yağlı peynir, 6 tane sunta, 2 salatalık ve bir bardak neskafe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…