berivan şu diyete bi bak tatlm
ebru akın: Karbonhidrat diyeti (ye+iç=zayıfla)
berivan şu diyete bi bak tatlm
EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)
ya bi inceliyim dedim de örnek menülerde her akşam 1 kadeh rakı var
tşk ederim canım. yolumuz uzun daha. havalar da sıcak olunca spor yapmak zorlaşıyor. ama tekrar karar verdim bir aya kadar en az beş kilo daha vercem. sıkıldım artık insanların çok kilolusun biraz versen ne güzel olur demelerinden.
ben de değişim resimlerimi koymak isterdim ama 100 msj sınırı varmış. sınırı geçiyim ilk iş resim koycam.
çok hafif olmuş gayet güzel
dün dışardaydık özdilege gittik orda hanı yağ kılo boy nabız olcen cıhaz lar oluyor ya ona çıktım şokoldum nıye mı yemek yemıs ayakkabılar la kılo mu 74,6 çıkarttı boyum dogru olarak verdı ayyyyyyyyyyyy nasıl sevındım ama yanlıs galıba evdekı tartı 79 dıyo
günaydın kızlar
yağsız,aşk dolu bir hafta olması dileğiyleee:78:
inşallah canım bakalım çok ıstıorum 60 küsür olmak
tatlım çok guzel baslasak mı
ben başladım bebem bugünnn yapanlar güzel kilo vermiş
ya ben de vejeteryanlık var yumurta et yıyemıyorum bende baslasam mı coyle bır yarıs yapsak he
heee bunda tavuk yiyon ama yavruşşş yani etsel proteinler 0 puan
bana çorba meyve,sebze agırlıklı olması lazım ben ay 1 eti zor yıyorum yapamam dıgerlerını yersem ac kalırım
Kızlar başlangıç kilomu buraya başladığımda olanı değilde geçen sene başladığımla değiştirdim belki daha çok gaza gelirim diyee
Kızlar başlangıç kilomu buraya başladığımda olanı değilde geçen sene başladığımla değiştirdim belki daha çok gaza gelirim diyee
ben de o yüzden 95 yazdım ehehehehe :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?