70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar selam,
dün arkadaşımla konuşuyorduk. gel sana hedef koyalım 1 Ekimde 58 ol ve o gün sana yemek ısmarlayayım dedi.
post-ite yazdık imza attım yapıştırdık dolabımın üstüne.
Bakalım başarabilecek miyim
yani 65 olan hedef kilomu 58e düşürdüm :18:

selaaaammmm
şu karbonhidrat diyetini ben de duydum hatta denedim de.
eşimin bir arkadaşı yapmıştı müthiş kilo vermişti kısa zamanda. ben de denemeye değer dedim. bu kadar fazla olunca.
harfiyen uydum hatta mutfak tartısıyla gramına varana kadar baktım. azını yedim ama gram fazlasını yemedim. hatta eşim ve yakın çavrem kızdılar bile bana öleceksin diye.
sonra birgün dengemin bozulmaya başladığını farkettim. ayağa kalktığım zaman sürekli başım dönüyordu. durup dururken bacaklarıma hatta tüm vücuduma bir titreme giriyordu. ayağa kalkmakta zorlanıyordum. düşmekten korkuyordum. ve sonunda düştüm de. kimseye çaktırmadım ve artık yapmıcam dedim. ne de olsa iki ay yapmıştım ve gram farketmemişti. ben de bunu bahane ettim ve bıraktım. kısacası ben denedim bir işe yaramadı.

bende başladım bugün iyi gidio ama bilmiyorm açlık hissetmdim sabah normal kahvaltımı yaptım zeytin peynir domates yumurta biraz öncede hazır dönerler varya paketlerde onlardan yedim

benim de ilk zamanlar iyi gidiyodu. açlık hissetmiyodum ama dediğim gibi hem zayıflamadım hem de sağlığımdan oluyordum. bence bir daha düşün. sağlık sonuçta.

ayyy canlarım ben korktum şimdi ya yapmayın öyle diyetler :18: yavaş yavaş ama sağlıklı verin kiloları

benim de ilk zamanlar iyi gidiyodu. açlık hissetmiyodum ama dediğim gibi hem zayıflamadım hem de sağlığımdan oluyordum. bence bir daha düşün. sağlık sonuçta.

ne biliyim ben normaldede bu kadar yiyorum karbonhidratları günlük 100 gram makarna 100gram pilav yiyebiliosun yada 2 top dondurma

ayyy canlarım ben korktum şimdi ya yapmayın öyle diyetler :18: yavaş yavaş ama sağlıklı verin kiloları

arkadaş haklı. ben de yapmayın derim. isveç diyetini de denedim evet kilo verdim ama böyle şok diyetlerde anladımki sonra kiloları alınca gerçekten şok oluyomuş insan. sanırım bu yüzden şok diyet deniyor. kısa zamanda aynen kilolar sana dönüyo.

ben doğumdan sonra 25 kilo verdim hem de 8 ayda. ama tekrar almadım iki kilo kadar aldım ama tekrar verdim. hem de günde 6 öğün yiyerek.

neyse şekerler. ben şimdi spor yapmaya gitcem. sonra da akşam yemeğine davetliyim. gece görüşürüz artık. benim gibi gece kuşuysanız tabi :)

böyle şeyler insanı motive ediyor bence iyi yapmışsın :)) 58 olunca yiyeceğin güzel yemeği düşünerek baya hızlı kilo verirsin bence :)))))

s.a kızlarr çok mutsuzum çok akşam yine misafir var ve annem içli köfte yaptı napıcam ben yaaa:18::18::18::18::18: ve yarın yine misafir var.sanırım bu hafta hergün misafir almayı düşünüyo.. misafir olunca çok su da içemiyorum kalabalıkta sık sık tuvalete gidilmiyo. yani çok ümitsizim. bu cuma kara listede olmaktan korkuyorum

aynen benımde bugunum carsmba cuma cumrtesı pazarım dolu yesen auyrı yemesen kırılır laf soylerler su ıcmek ayrı spor kalır bır taraftan :S

aynen benımde bugunum carsmba cuma cumrtesı pazarım dolu yesen auyrı yemesen kırılır laf soylerler su ıcmek ayrı spor kalır bır taraftan :S

evt ya misafir almadan önce hafif şeylerle geçiştiriyoduk. şimdi birden ağır şeylere dönünce mide ne yapsın çok azami dikkat edelim bu haftayı yüzümüzün akıyla atlatalım inşaallah

derin bir sessizlik var burada bari bende çıkıp biraz spor yapayım herkese hayırlı ve az kalorili iftarlar kızlar

bugun neler yedım
sabah:nnesfıt,sut
arada:1 avuç leblebı
öglen :yemekte k.fasulye,pilav,ayran vardı fasulyeyı satalla suzerek yedım ayran içtım hıc pilav yemedım
3 kayısı yedım
arada 1 avuc leblebı daha
bırde 3 rondo bisküvi yedım :18::18::18: çok acıkmıstım

naber canım.herkes bi anda ortadan kayboldu zaten..bu arada ben buradayımda e oluyo bak akşamdan sonra durmadan yiyorum..kilo alcam bu gidişle.yerimde sayıp duruyorum.bugün tekrar sıkayım diye niyet ettim ama walla cayaccak gibiyim..napccam bilemedim.bi bozdum geri dönmesi zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…