Daha hoş oldu ya,bi mutlu oldum sankim
selaaaammmm
şu karbonhidrat diyetini ben de duydum hatta denedim de.
eşimin bir arkadaşı yapmıştı müthiş kilo vermişti kısa zamanda. ben de denemeye değer dedim. bu kadar fazla olunca.
harfiyen uydum hatta mutfak tartısıyla gramına varana kadar baktım. azını yedim ama gram fazlasını yemedim. hatta eşim ve yakın çavrem kızdılar bile bana öleceksin diye.
sonra birgün dengemin bozulmaya başladığını farkettim. ayağa kalktığım zaman sürekli başım dönüyordu. durup dururken bacaklarıma hatta tüm vücuduma bir titreme giriyordu. ayağa kalkmakta zorlanıyordum. düşmekten korkuyordum. ve sonunda düştüm de. kimseye çaktırmadım ve artık yapmıcam dedim. ne de olsa iki ay yapmıştım ve gram farketmemişti. ben de bunu bahane ettim ve bıraktım. kısacası ben denedim bir işe yaramadı.
benim de ilk zamanlar iyi gidiyodu. açlık hissetmiyodum ama dediğim gibi hem zayıflamadım hem de sağlığımdan oluyordum. bence bir daha düşün. sağlık sonuçta.
ayyy canlarım ben korktum şimdi ya yapmayın öyle diyetler :18: yavaş yavaş ama sağlıklı verin kiloları
insana cidden bi moral geliyo yapes edeceğim zaman ben 20 kilodan fazlasını vermişim 9 kilo mu zorlıcak diyorum gaza getiriyo hemencik
Valla ya kalmış şurda 8-9 kilomuz veririz onuda yavaş yavaş sağlıklı sağlıklı sonrada belk biraz daha veririz ohhhhh:116:
böyle şeyler insanı motive ediyor bence iyi yapmışsın :)) 58 olunca yiyeceğin güzel yemeği düşünerek baya hızlı kilo verirsin bence :)))))Kızlar selam,
dün arkadaşımla konuşuyorduk. gel sana hedef koyalım 1 Ekimde 58 ol ve o gün sana yemek ısmarlayayım dedi.
post-ite yazdık imza attım yapıştırdık dolabımın üstüne.
Bakalım başarabilecek miyim
yani 65 olan hedef kilomu 58e düşürdüm :18:
s.a kızlarr çok mutsuzum çokakşam yine misafir var ve annem içli köfte yaptı napıcam ben yaaa:18::18::18::18::18: ve yarın yine misafir var.sanırım bu hafta hergün misafir almayı düşünüyo.. misafir olunca çok su da içemiyorum kalabalıkta sık sık tuvalete gidilmiyo. yani çok ümitsizim. bu cuma kara listede olmaktan korkuyorum
aynen benımde bugunum carsmba cuma cumrtesı pazarım dolu yesen auyrı yemesen kırılır laf soylerler su ıcmek ayrı spor kalır bır taraftan :S
Kızlar selamlar neler yapiyosunuzbende iftar icin yemek yapicam arada bi ugrayıp selam vereyim dedim sizlere
bu arada Ramazan'da diyet yapamıyorum, zaten ne diyeti yapacaksamsabahtan akşama yemek yemiyoruz, bunun üstüne de diyet yapılır mı
açık konuşmak gerekirse, akşam iftardan sonra çerez, çikolata, kahve, meyve, gofret kısacası canım ne isterse yiyorum. sizce kötü mü yapıyorumve bunun yanında sıcaklardan kaçıp babaannemin bahçeli eve geçtik. dolayısıyla onun tartı ile de tartılmak istemiyorum. çünkü biliyorum onunki ve benimki farklı tartıyor. Neyse, sanırım Ramazan sonuna ancak tartılırım. Ya da dayanamayıp, eve eşya almak için gittiğim bir zaman da tartılabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?