70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olursun canım neden olamayasın ki? dikkat eder ve ezmedersen olursun...

Kızlar başlangıç kilomu buraya başladığımda olanı değilde geçen sene başladığımla değiştirdim belki daha çok gaza gelirim diyee

valla ben bile gaza geldim

Selamun Aleyküm :26::26:

aleyküm selem tatlım, nasılsın?

oh ohh iyi olmuş, hadi bakalım gelsin 1 ekim ve yemekkkkk

canım böyle şeyler için mutsuz olmaya değer mi? Bir kkaç gün böyle oluversin ne olacak, dikkatli yersen, kaçırmazsan fazla hiç bişeycik olmaz, mutluluğunu böyle şeyler için kaçırma tatlım

Kızlar selamlar neler yapiyosunuz bende iftar icin yemek yapicam arada bi ugrayıp selam vereyim dedim sizlere

iyiyiz canım sen nasılsın,? ne yapacaksın bakalım iftara?

Kahvaltı (12:30) :
Bir Armut

Ara : 2 hurma

Ara: Bir dilim kavun

Akşam (20:15) :
4 köfte,Patlıcan Salatası,2-3 ince dilim patates,2 hurma

Gün içinde 3 adet minik çikolatalı nestle bisküvilerden yedim dayanamadım

Aralarında saatlerini hatırlamıyorum hiç canlarım.

bugün yediklerim

sabah 1 dilim kepek ekmek çok az peynir domates salatalık

ara yarım dilim karpuz 1 galeta

öğle 1 galeta 1 domates

akşam yarım tavuk dürüm 2 kepçe mercimek çorbası

sagolasın cnmmmm bnm evt gıttık gldkkk genelde ayda 2 kes yapıyoruz buunu esım koy devdalısı yozgatta bır esıoyrkı oruc hıc aranmyrr esıyor pufurrr pufurrrrrrrrrrrrrr

ama benım bacagımzaten cokk ıncee babadan gelıyor hehehe

nbr sınız bakalımm mısafırım vr ama ben servıs fln yapmyrm sofrayı esımle kurduk kanımlar fılan ıcerdeleer hehe bende burdaym suyumu aldım gercı ızın lıyım oruc tutmuyorumda neyse hehe yosgat cok gusel dı havası eve geldım yanıyorrrrrrrrrrrrrrrr abbowwwwwwwww pek kotu gızlar yafff aksama mantı yaptım dolapada yarında 10 kısılık mısafır grubum vr rabbımbu ramazan ayında soframda mısafırımı eksık ettırmesın ınsl....cok gusel cunkü,,,:13:

Ya ben sabredemiyorum kızlar. Hemen kilo vermek istiyorum.
Hemen 2 3 ay sonraya gitmek istiyorum.
Böyle kilo vermeyi beklemek çok sabır istiyor ama ben beklemeye dayanamıyorum ya. :26:

Son düzenleme:
biri beni durdursun..yiyemiyorum dedim dedim şimdi duramıyorum.1 tabak fasulye haşlamıştım kendime onu yedim arkasından dayanamayıp 1 tabak makarna 1 bardak osmanlı şerbeti.şimdide tatlı we dondurma yicem..motiwasyon lazım..kendime gelmem lazım bir an önce.ama olmuyor.şurada az kaldı kiloları itirmeme ama ben yemeye başladım.60 olsam dal gibi olcam.amaaaaaa amaaaaa

sakin ol ve o tatlı ve dondurmayı yeme yersen çok üzülürsün eğer yiyiceksende sadece dondurmayı ye zararın neresinden dönersen kardır :))

dur!!!!!!!!!!!canımmmm ben regl gunumdeyım o kdr cok yemıyorum hehehe aman sende yemeee bak mantı duruyormasada ve ben sadece kayserı mantısından 5 denecık yedımhehehe 3 kasık corba ıctım 2catalkarpuzz yedımmm reglımm ama hhe ama kg almıs gıbı hıssedyrm gecermı sızce kıslarr bgn 3.gunumdeyımmmm

sakin ol ve o tatlı ve dondurmayı yeme yersen çok üzülürsün eğer yiyiceksende sadece dondurmayı ye zararın neresinden dönersen kardır :))

3 tane yedim tatlıdan..2 haftadır böyleyim.bayrama 60 olmalıyım..napccam napcammmgerçekten çok üzgünüm.okadar pikniğe falan gittim kawurma yedim ama yiyememiştim azıcık yiyebilmiştim.sanırım midemi büyüttüm..

ah canım yaaaa napcam bilmem böyle değildim be çok azimliydim.20 kilo werdim 9 kilo kaldı pes edilir mi?midem doyuyor aslında amagözüm doymuyor..

su ıc dısarıcık ama cuzdanını evde bırak sadece sua lllll cuzdan olmayınca bırsey de alamayacksınn seker..
cocuklarla cık dıarısı yada eısne bırakk buyklerı kızı alıp cıkk

canım kahvaltı olmamış, öğle de yok akşam güzel ama...

bugün yediklerim

sabah 1 dilim kepek ekmek çok az peynir domates salatalık

ara yarım dilim karpuz 1 galeta

öğle 1 galeta 1 domates

akşam yarım tavuk dürüm 2 kepçe mercimek çorbası

güzel canım afiyet olsun...

canımmmmmmm napıyosun sen bu kadar kilo vermişken bak pişman olursun söyeleyeyim, yapma, doysun gözün

Etli bamya yemeği biber kabak kızartmasi bide yayla corbasi yaptim hepsinden azar azar yedim

canımmmmmmm napıyosun sen bu kadar kilo vermişken bak pişman olursun söyeleyeyim, yapma, doysun gözün

pişmanım çok hemde.1kilo aldım.. nasıl toparlanam ben.şuanda oturdum fındık yiyorum.bbana bayrama kadar hedef wersin biri.yada biri benle yarışsın..kim war benlee...

canım böyle şeyler için mutsuz olmaya değer mi? Bir kkaç gün böyle oluversin ne olacak, dikkatli yersen, kaçırmazsan fazla hiç bişeycik olmaz, mutluluğunu böyle şeyler için kaçırma tatlım

gerçektende içimi rahatlattın canım çok saol. inşaallah dikkat etmeye çalışıyorum.en azından almayayım yani dimi.geçen haftaki kiloyu korusamda olur.

şok diyet uygulayaağım ama haftaya arkadaşlarımı çağırmayı düşünüyorum iftara.süper bi menüçıkarmalıyım.ogün yemekten korkuyorum.yoksa başlayıp 2 hafta dewam ettirmek istiyorum bu sıkı diyeti.başkada dawet yapamam 2 çocukla zaten..yarın başlasam mı ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…