selammm dün iftara davetlydık ekmeksiz çorba, ıkı uc yemek kasıgı pılav bı kucuk fırında baget yedım salata kozlenmıs patlıcan yedım kucukte bır tatlı yedım bazen reddedemeyecegınzı yerler oluyor kıloya sık sık bakma durumu bende de var :S bguun yıne baktım 76 halaama haftasonu hıc spor yapamadım ıns bu hafta hızlandırcam bayrama kadar 73 olur muyum ki kızlar ?
Kızlar başlangıç kilomu buraya başladığımda olanı değilde geçen sene başladığımla değiştirdim belki daha çok gaza gelirim diyee
Selamun Aleyküm :26::26:
Kızlar selam,
dün arkadaşımla konuşuyorduk. gel sana hedef koyalım 1 Ekimde 58 ol ve o gün sana yemek ısmarlayayım dedi.
post-ite yazdık imza attım yapıştırdık dolabımın üstüne.
Bakalım başarabilecek miyim
yani 65 olan hedef kilomu 58e düşürdüm :18:
s.a kızlarr çok mutsuzum çokakşam yine misafir var ve annem içli köfte yaptı napıcam ben yaaa:18::18::18::18::18: ve yarın yine misafir var.sanırım bu hafta hergün misafir almayı düşünüyo.. misafir olunca çok su da içemiyorum kalabalıkta sık sık tuvalete gidilmiyo. yani çok ümitsizim. bu cuma kara listede olmaktan korkuyorum
Kızlar selamlar neler yapiyosunuzbende iftar icin yemek yapicam arada bi ugrayıp selam vereyim dedim sizlere
sagolasın cnmmmm bnm evt gıttık gldkkk genelde ayda 2 kes yapıyoruz buunu esım koy devdalısı yozgatta bır esıoyrkı oruc hıc aranmyrr esıyor pufurrr pufurrrrrrrrrrrrrrtebrikler canımbende çok gaza geldim
ay negüzel yozgat sepserindir şimdi, çok severim şehir dışına bir yerlere gezmeye gitmeyi, sık sık da gideriz iyi eğlenceler, ayrıca başınız sağolsun...
aminnnnnnnnn tatlım...
canım tartıda artı görüp salıverme diyeti, yemeyince gidiyor valla bu kötü kilolarilk defa bozmadan salmadan diyet yapıyorum ve meyvelerini alıyorummm
tut tut tut sakın yemeeeeeeeeeeeeeee
ama benım bacagımzaten cokk ıncee babadan gelıyor heheheKızlar bakın bunu da bacakları inceltmek için yapabiliriz
Burcu ile Pilates Yaz Kampı 11. Gün: İç Bacak Egzersizleri - YouTube!
böyle şeyler insanı motive ediyor bence iyi yapmışsın :)) 58 olunca yiyeceğin güzel yemeği düşünerek baya hızlı kilo verirsin bence :)))))
sakin ol ve o tatlı ve dondurmayı yeme yersen çok üzülürsün eğer yiyiceksende sadece dondurmayı ye zararın neresinden dönersen kardır :))biri beni durdursun..yiyemiyorum dedim dedim şimdi duramıyorum.1 tabak fasulye haşlamıştım kendime onu yedim arkasından dayanamayıp 1 tabak makarna 1 bardak osmanlı şerbeti.şimdide tatlı we dondurma yicem..motiwasyon lazım..kendime gelmem lazım bir an önce.ama olmuyor.şurada az kaldı kiloları itirmeme ama ben yemeye başladım.60 olsam dal gibi olcam.amaaaaaa amaaaaa
dur!!!!!!!!!!!canımmmm ben regl gunumdeyım o kdr cok yemıyorum hehehe aman sende yemeee bak mantı duruyormasada ve ben sadece kayserı mantısından 5 denecık yedımhehehe 3 kasık corba ıctım 2catalkarpuzz yedımmm reglımm ama hhe ama kg almıs gıbı hıssedyrm gecermı sızce kıslarr bgn 3.gunumdeyımmmmbiri beni durdursun..yiyemiyorum dedim dedim şimdi duramıyorum.1 tabak fasulye haşlamıştım kendime onu yedim arkasından dayanamayıp 1 tabak makarna 1 bardak osmanlı şerbeti.şimdide tatlı we dondurma yicem..motiwasyon lazım..kendime gelmem lazım bir an önce.ama olmuyor.şurada az kaldı kiloları itirmeme ama ben yemeye başladım.60 olsam dal gibi olcam.amaaaaaa amaaaaa
sakin ol ve o tatlı ve dondurmayı yeme yersen çok üzülürsün eğer yiyiceksende sadece dondurmayı ye zararın neresinden dönersen kardır :))
dur!!!!!!!!!!!canımmmm ben regl gunumdeyım o kdr cok yemıyorum hehehe aman sende yemeee bak mantı duruyormasada ve ben sadece kayserı mantısından 5 denecık yedımhehehe 3 kasık corba ıctım 2catalkarpuzz yedımmm reglımm ama hhe ama kg almıs gıbı hıssedyrm gecermı sızce kıslarr bgn 3.gunumdeyımmmm
Kahvaltı (12:30) : Bir Armut
Ara : 2 hurma
Ara: Bir dilim kavun
Akşam (20:15) : 4 köfte,Patlıcan Salatası,2-3 ince dilim patates,2 hurma
Gün içinde 3 adet minik çikolatalı nestle bisküvilerden yedim dayanamadım
Aralarında saatlerini hatırlamıyorum hiç canlarım.
bugün yediklerim
sabah 1 dilim kepek ekmek çok az peynir domates salatalık
ara yarım dilim karpuz 1 galeta
öğle 1 galeta 1 domates
akşam yarım tavuk dürüm 2 kepçe mercimek çorbası
biri beni durdursun..yiyemiyorum dedim dedim şimdi duramıyorum.1 tabak fasulye haşlamıştım kendime onu yedim arkasından dayanamayıp 1 tabak makarna 1 bardak osmanlı şerbeti.şimdide tatlı we dondurma yicem..motiwasyon lazım..kendime gelmem lazım bir an önce.ama olmuyor.şurada az kaldı kiloları itirmeme ama ben yemeye başladım.60 olsam dal gibi olcam.amaaaaaa amaaaaa
olursun canım neden olamayasın ki? dikkat eder ve ezmedersen olursun...
valla ben bile gaza geldim
aleyküm selem tatlım, nasılsın?
oh ohh iyi olmuş, hadi bakalım gelsin 1 ekim ve yemekkkkk
canım böyle şeyler için mutsuz olmaya değer mi? Bir kkaç gün böyle oluversin ne olacak, dikkatli yersen, kaçırmazsan fazla hiç bişeycik olmaz, mutluluğunu böyle şeyler için kaçırma tatlım
iyiyiz canım sen nasılsın,? ne yapacaksın bakalım iftara?
canımmmmmmm napıyosun sen bu kadar kilo vermişken bak pişman olursun söyeleyeyim, yapma, doysun gözün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?