70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oooooo süpersin canım hadi az kaldı 7 lerden kurtulmaya,bunlar sana:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

SELAM kızlar işte geldim burdayım benm kilo almakta ustayım şekerler 79 oldum yani geçen cuma 79 .5 tum 500 gr verdim ama size bişey dicem şekerler ben pazartesi günü kızlerle kahvaltıya gittik açık büfe karşıda boğaz köprüsü yedikte yedik portakal suları çaylar saatlerce yedik yani neyse hep beraber bize geldik öğlen sonra evdede yaptım mantı kısır milföy falan acilindenki
akşam 8 kadar bizde olcaklardı sonra ben dedim tartı var bende işte kaçsın falan dedim 79.5 tum cuma günü neyse şekerler tartıya bi çıktım 82.6 ben delirdim nasıl ya hadi tokum ama nasıl olur zaten arkadaşlar sabahtan beri diyolarki kızım sen çok şişsin yani ödem var sende ama daha kahvaltı olyından hemen sonra dediler yani ben salı normal yedim çarşamba perşembe bugünde orucum ve 79 tartı yani bozuk falanda değil ve halı üstündede tartılmadım ve hemen çarşamba sabahı 79.9 dum ve elllerim küçülmüş gibi geldi ödem gidince neyse çok yazdım yine tutamıyom şu parmaklarımı hafifledi ya yazıyoda yazıyo

salam kizlar vallahi ne zamandir yazamadim su an 59 kiloyum bu hafta 60 oldum adet olunca yine indi ama hala sisligim var simdilik rejim yapmiyorum ama cok az az aksamlarida salata ile gecistiriyorum bu kiloda kalip 56ya dusmek istiyorum o yuzden biraz boyle beklemek istedim burada sizlerle basladigimda 79.6kiloydum bugun 59 inanin kok soktum ama indim bunada sukur diyorum 38 40 bedene giriyorum oda bana yeter sanirim umarim herkez bir oh dedigi rakama iner

sedacım canım oğluşuna gelince hani kaynını sen biliyon tabi neler yaşadığımı ama bence oğlun çok normal şekerim ben daha 1 ay önce rahatsızlandıda gittim doktorumuza yine genel konuşuyoz tabi neler yapıyo mete soruyo doktoru biz ona ihsan amcamız diyoz bizim aşşada özel muyahanesi var adam 70 li yaşlarda ve sadece çocuk doktoru ve 20 günlüktü oğlumla ona gelmemiz neyse ben dedimki ona diyolarki mete konuşmuyo onun diline baktır yapışıkmı falan neyse canımnasıl güldü bana yok kızım dedi tek çocuk seninki ve olur öle erkekler geç konuşur kızlar gibi olmazlar ha bide ben yeni yürüyodu oğlum 13 aylıken yürüdüde yok dediler yürümesi tuhaf bunu falan hemen doktora gittik eşimle ortapedici güldü dedi görmemişin çocu olmuş gibi hadi neyse içiniz rahat olsunda ölesine flim çektirdi çünkü siz burdan çıkarsınız başka doktorada gidersiniz dedi yani şekerim arkadaşlarımızında dediği gibi daha sonra susturamazsın oğlunu canım benimkide sanki harfleri yutuyo ama olsun düzelir sen içini rahat tut

nuray canım sen ne kadar sürede verdin o kiloyu kızlar bide şey sorcam bu topiğin en kıdemlisi kim bikere daha sordum cevap gelmedi sedacım senmisin nuray senmi

selammm millet ben geldim , bayagı uzun zaman oldu yazmayalı malum sünnet düğününe gitmiştim,düğünden resımde ekleyecektım sayfama ama ekleyemedım bozuk heralde denıyorum denıyorum olmadı vazgectim artık buarada bır sürü yenı üye olmus herkese selam dıyorum, geçmiş bayagı bırıkmıs okurken yoruldummopuyorumnanaktan

nuray canım sen ne kadar sürede verdin o kiloyu kızlar bide şey sorcam bu topiğin en kıdemlisi kim bikere daha sordum cevap gelmedi sedacım senmisin nuray senmi

kiymetcim sanirim 5.5ayda verdim ama cok zorlandim sunu ogrendim haftada 3gece karnin bos yattin mi kesinlikle ertesi gune cok hafif uyaniyorsun birde unutmadan hala ictigim sirkeli su var bana cok yardimci oldu ve tabi suan 15aylik olan kizimin pesinden kosmak ve dakika basi emmeside ayri yardim etti simdi sadece normal yiyorum ama normal derken oyle pasta borak kek yine yok olsa bile haftada 1dilim odul gibi ekmekler ince ve kepekli oda gunde sadece 3dilimi gecmiyor cok su icmeyi sevmiyorum bu yuzden 1,5lt anca iciyorum birde hergun kizla 1saat disarida yuruyorum yagmur yagsa bile oturtuyorum pusete ortuyorum yagmurlugunu bende giyiyorum yagmurlugumu 1saat bile yetiyor eskiden marketi birak nerdeyse wc arabamla gidiyordum simdi kisa mesafelere yuruyorum kizin arabasinin altina saplarina aldiklarimi koyup ite ite geliyorum vallahi cok memenunum ustelik benzin masrafim cok azda olsa azaldi umarim kolay verirsin ben simdi dinlenmedeyim 56en ince oldugum kilo bakalim birkac hafta gecsin sonra devam bu arada boyum 1.72 cm kilom suan ideal ama ben biraz ince gorunmek istiyorum malum yaz tatilinde bikini giycem dedim birkere:lepi:

merhaba kızlarr umarım çok geç kalmaıdm gerçi çok da bişey yok bende topıu topu 200 gr. 70.600 olmuşum aslında şu çikolatayı kesebilsem daha hızlı vericem biliyorum ama dükkana gidince dayanamıyorum az d olsa yiyorum bi ufak çikolata..

ıŞTE BU HAFTAKı LıSTEMıZ BıR HATAM VARSA AFFOLA....

WHITEHALL.................72.8.....71.2.....1.6:hooray:
NNURAYY...........61.....60....1
ıNSıRAH.........75.9....74.9.....1
DENıZM..............75.8....74.9......0.9
MERAN07..............64.5.....63.8.....0.7
AYPARCAMM.............68.4...67.8....0.6
SEDAOZER.............67.....66.5.....0.5
KIYMET_AY................79.5.....79.....0.5
MıNNA9595..................64.5.....64....0.5
ZEYNP.............70.9.....70.6.....0.3
LOXANDRA................69.8....69.6...0.2
SECıLSECıL...........76.5.....76.4....0.1
ÖZı16....................74.9....74.8.....0.1

KıLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRıK EDıYORUM...

AYNI KıLODA KALAN ARKADAŞLARalkisalkisalkisalkisalkisalkis

BURSEFA.............68
ROSEBUD_93..........70

ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KıLO ALAN ARKADAŞLARIMIZklava:klava:

MAGRENTA..........64....65.5....1.5

ARAMIZA YENı KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDıNıZ a.s.a.s.a.s.

TUĞBA0210.....70
ASUUUM........71.5

ARAMIZA YENıDEN HOŞGELDıN FISTIK.....a.s.a.s.

KıRAZ_Z............76

YARIŞMADAN MUAF TUTTUĞUMUZ HAMıŞ ARKADAŞIMIZ...:CüvCüv:

MELANKOLı.......73.8

EGER EKSıK BıRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BıLGıLENDıRıN KIZLAR YENı BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...

sağolasın canısı anlattıkların içime su serpti...
bu arada kim en kıdemli bilmiyorum ama benim olmadığım kesin tatlıma.sa.sa.s

GÜNAYDIN FISTIKLAR sedacım ellerine sağlık uzun zamandan sonra 500 gramda olsa iyidir benim için pazar günü kandil o günde tutcam oruç sonrası hemen 3 gün sonu recep ayının onlarıda tuttuktan sonra perşembe günü 1 gün detoks yapcem ve başlıcam rejime aslında şimdide yapıyom yani 3 litre net hatta fazlası su içiyom orucumu açtıktan sonra savura kadar bide kızlar sadece kepek ekmekli tost ve 5 zeytin şekersiz nescafeyle savur yapıyom ve açıkmıyom 3 gündür öyle tutcum eskiden hamur işi yerdim savurda ve sabah kaltığımda miydemde boşluk olurdu çok yememe rağmen neyse uzattım yine dedim ya parmaklarımı tutamıyom ödemi atınca küçüldü hafifledi WİHİTEHAL canım teprikler kupalar seninmiş canım sen biliyonmu topiğimizin en eskisi kim

günaydın fıstıklar,sedacım canım ellerine sağlık,tekrar hoşbulduk,artık ne olursa olsun pes etmek,gitmek yok,hep burdayım,kilo verenleri çok çok tebrik ediyorum,veremeyenlerde üzülmesin hep birlikte üstesinden gelicez

bu arada yediklerimide yazayım
dün : öğle....2 kaşık pilav,2 kaşık susuz tavuk sote,1 kutu ayran

ara : 6-7 ad kırmızı erik

akşam : 2 kepçe şehriye çorbası,2 kaşık taze fasulye,marul,domates,yoğurt

ara : bir avuç kavrulmuş tuzsuz nohut

bugün kahvaltı : kalkınca 3 kayısı ve suyu ...2 dilim uno lıght,peynir domates marulla sandviç
ara : yok (sabahki kayısılardan dolayı)

öğle : işyerindeki menüde pide ayran var ama,ben evden yoğurtlu soğuk çorba getirdim,onu yiycem

şimdilik bu kadar,sonra yine görüşürüz

KİRAZ canım hoşgeldin tekrar aramıza kızlar çok kayıp var eskilerden sevilcan yok almira zeyna dahada vardı nerdeler sizler aranızda yazışıyodunuz bazı arkadaşlarla haberiniz varmı almira ev taşıdı yok sevilcanda ev taşıdı yok merak ettim kızları sedacım da eklememiş artık kilo bildiriminde bulunmadıkları için canım ya sen nasıl hazırlıyon listeği zor değilmi anlamıyom ya ben sadece yaz enter ondan anlıyom onu oğlumda yapıyo yani çok geri kaldım ben bundan millette bana sorar eşden dolayı sen anlarsın diye ama çakmıyom zaten eşlerin birbirinden farklı olmaları lazım bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…