herkese merhaba
brinciniz geldi kıslar baktım şimdiye kadar yazan olmamış o yüzden kupamı kendi kendime verdim:hooray:
bu hafta 1,600 verip 71,2 olmuşum sonunda nihayet
kızlar birkaç gün gelemeyeceğim ananemde kalıcam pc yok orada
seda listeye benide ekle cumaya kadar gelirim nasılsa
ve ikincileri ve üçüncüleride tebrik ederim:jeyyar:yada hepinizi
çok öptüm kızlar beni özleyin
nuray canım sen ne kadar sürede verdin o kiloyu kızlar bide şey sorcam bu topiğin en kıdemlisi kim bikere daha sordum cevap gelmedi sedacım senmisin nuray senmi
sedacım canım oğluşuna gelince hani kaynını sen biliyon tabi neler yaşadığımı ama bence oğlun çok normal şekerim ben daha 1 ay önce rahatsızlandıda gittim doktorumuza yine genel konuşuyoz tabi neler yapıyo mete soruyo doktoru biz ona ihsan amcamız diyoz bizim aşşada özel muyahanesi var adam 70 li yaşlarda ve sadece çocuk doktoru ve 20 günlüktü oğlumla ona gelmemiz neyse ben dedimki ona diyolarki mete konuşmuyo onun diline baktır yapışıkmı falan neyse canımnasıl güldü bana yok kızım dedi tek çocuk seninki ve olur öle erkekler geç konuşur kızlar gibi olmazlar ha bide ben yeni yürüyodu oğlum 13 aylıken yürüdüde yok dediler yürümesi tuhaf bunu falan hemen doktora gittik eşimle ortapedici güldü dedi görmemişin çocu olmuş gibi hadi neyse içiniz rahat olsunda ölesine flim çektirdi çünkü siz burdan çıkarsınız başka doktorada gidersiniz dedi yani şekerim arkadaşlarımızında dediği gibi daha sonra susturamazsın oğlunu canım benimkide sanki harfleri yutuyo ama olsun düzelir sen içini rahat tut
nuray canım sen ne kadar sürede verdin o kiloyu kızlar bide şey sorcam bu topiğin en kıdemlisi kim bikere daha sordum cevap gelmedi sedacım senmisin nuray senmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?