70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah: 1 dilim ramazan pidesi (kepekli ekmeğim küflenmiş), 2 dilim peynir, 6 zeytin, domates, salatalık.

Ara: 2 kayısı, 1 küçük şeftali.

Öğle: 2 kepçe mercimek çorbası, 3 kaşık yoğurt içine 2 hurma.

Ara: 5 tane eti form kepekli küçük çubuk.

Akşam: 2 kepçe mercimek çorbası, 5 y. kaşığı patates yemeği, tadımlık 1 tane sucuk, 1 bardak şekersiz limonata.

Kızlar daha önce de demiştim buraya haftada 1 gün kepekli ekmek geliyor, o da ben sadece 1 dilim yediğim için günde küfleniyor, ne yapıcam bilemedim?:44: Sabah ondan pide yemek zorunda kaldım.

tamam şuan karar werdim sözzz weriyorum kılar cumaya kadar 1 kilo wercem.ama şuan 65 kiloyum..63.40 olam inşallah..hadi hayırlısı..öpüldünüz..

Etli bamya yemeği biber kabak kızartmasi bide yayla corbasi yaptim hepsinden azar azar yedim

ohh eline sağlık şekerim

pişmanım çok hemde.1kilo aldım.. nasıl toparlanam ben.şuanda oturdum fındık yiyorum.bbana bayrama kadar hedef wersin biri.yada biri benle yarışsın..kim war benlee...

sen bayrama kadar 61 olursun gör de bak, yeterki iste

gerçektende içimi rahatlattın canım çok saol. inşaallah dikkat etmeye çalışıyorum.en azından almayayım yani dimi.geçen haftaki kiloyu korusamda olur.

yani alma bence de

iftarda yediklerim:

0.5 lt su
5 tane içli köfte
1 kase cacık
1 kase salata
2 hurma
akşamda etli bi şey yemeği hiç sevmiyorum ya
bir büyük kupa limonlu çay içtim az önce.
misafirlerde baklavayla dondurma getirmiş ya, üf gelde dayan

menün gayet güzel ben genelde senin menülerini beğeniyorum
ekmeğini dolaba koy o zaman daha uzun gidiyor baktın bayatladı hemen kızar kızartma makinen yoksa
tost makinesine koy ben öyle yapıyorum hem kızarmış ekmeğin kalorisi daha az

yeme sakın haşlanmış 1 içli köfte 150 kalori sen 5 tane yemişsin
gerçi bende olsam yerdim çok severim
ama en azından tatlıyı yeme

Afiyet olsun canimda 5 içli köfte çok değilmi

sağol canım beğenmene sevindim, bak kızartmak hiç aklıma gelmemişti, hay Allah razı olsun kızarmış ekmeği de çok severim

5 içli köfte çok olmuş

çok haklısınız aslında sofrada 3 tane yedimde.sonra etrafı topla, bulşıkları yerleştir, çay yap, indir kaldır derken mutfakta gözümün önünde ikidebir.. öyle arada iki tane daha gitti yani

poff eşim bisküvi pastası istedi yaptım bir dilimde kendim yedim sonra komşu amerikan salatas getirdi 3 kaşıkta ondan yedimm gecee gece neler yaptım ben

sabah: 1kase sütlü yulaf ezmesi şeftali
öğle : 1kase yoğurt 3 kaşık kavrulmuş salçalı kıyma 3 dilim uno denge
akşam: salata kavun yarım armut

Ekmeği buzdolabına koy yiyeceğin zaman çıkart kızart tatlım.

buzluğa at canım .ben öyle yapıyorum.we 1er tane çıkarıyorum.mesela eşim fazla ekmek getirir bazen tazecik.1tanesini koyar gerisini buzluğa atarım.sabah kalkınca ekmeği poşetinden çıkarmadan güneşin altına koyarım.sonra yemesine doyamazsın çünkü aynı fırından çıktığı gibi taze olur.dee bi memnun kalacaksın.bbu yöntemle ekmeklerim hiç bayatlamaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…