bende başlamıştım bi ara canım.2gün yaptım öldüm.dewam etcektim ama çocuklardan fırsat bulmak imkansız..napcam bu spor işini bilmem sarktım iyice
canım kahvaltı olmamış, öğle de yokakşam güzel ama...
güzel canım afiyet olsun...
canımmmmmmm napıyosun sen bu kadar kilo vermişken bak pişman olursun söyeleyeyim, yapma, doysun gözün
Eki Görüntüle 475720 Sabah: 1 dilim ramazan pidesi (kepekli ekmeğim küflenmiş), 2 dilim peynir, 6 zeytin, domates, salatalık.
Ara: 2 kayısı, 1 küçük şeftali.
Eki Görüntüle 475721 Öğle: 2 kepçe mercimek çorbası, 3 kaşık yoğurt içine 2 hurma.
Ara: 5 tane eti form kepekli küçük çubuk.
Eki Görüntüle 475722 Akşam: 2 kepçe mercimek çorbası, 5 y. kaşığı patates yemeği, tadımlık 1 tane sucuk, 1 bardak şekersiz limonata.
Kızlar daha önce de demiştim buraya haftada 1 gün kepekli ekmek geliyor, o da ben sadece 1 dilim yediğim için günde küfleniyor, ne yapıcam bilemedim?:44: Sabah ondan pide yemek zorunda kaldım.
Eki Görüntüle 475782 Eki Görüntüle 475783
oldumu bilmiyorum ama siyah olan resimde 96 kiloyum diğerinde 71.
offff yaaaa. bugün spor yapamadım. elektrik kesildiiiiiiiii
maşaallahboyun kaç peki? 71 den daha zayıf gösteriyosun. ben 76 kiloyum ama senin 96 kilo olduğun resmin gibiyim. boy 1.60 benim.
ama insan alışıyor. ilk günler de ben üzerimden tır geçmiş gibi hissediyordum ama özellikle dün ve bugün hiç yorgunluk hissetmemeye başladım. rutin bişeye dönüşüyor.
tabii 3 gün sonra 2. level e geçince başlarım yine yorulmaya
o değil de dün yaparken cardio kısımlarında çok zıplamışım galiba, alt komşu tak tak tak vurdu vallahi gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
şimdi çok dikkatli zıplıyorum ses çıkarmıyım diye ayrı bi enerji harcıyorum.. hadi bu level bir. 2de 3de nasıl yapcam bilmiyorum..
var mı bi öneriniz acaba alt kata giden sesi nasıl engelleyebilirim? :44::44::44::44:
Jillian yapanlar kısçeler...
Başlangıç ölçülerinizi ve şuanki ölçülerinizi paylaşabilir misiniz ??
pek bir çözümü olduğunu sanmıyorum canım sadece yavaş zıplıya bilirsin
86 kiloyla başladım boyum 1,75
2 aya yakın bir sürede 75,3 oldum hedefim 67 kiloya düşmek.
Ne dersiniz sizinle zayıflayabilirmiyim :)
elbette zayıflamak için arada bizdende yiğcen yani afrikan mango salt etmiş yanımızda :)
benim daha 7 gün oldu. 10.günün sonunda level 2ye geçerken ölçüp karşılaştırmayı planlıyorum ama...
3 gün sonra yani. daha iyi olmaz mı
86 kiloyla başladım boyum 1,75
2 aya yakın bir sürede 75,3 oldum hedefim 67 kiloya düşmek.
Ne dersiniz sizinle zayıflayabilirmiyim :)
böyle karşılamaya can kurban bak 1 kilom gitti bile :)
inanılmaz azimliyim bende belli bir diyet listemiz var mı yoksa günlük yediklerimizi mi yazıyoruz.
vaktiniz varsa sayfanın genel formatıyla ilgili bilgi verirmisiniz?
şimdiden çok teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?