70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende başlamıştım bi ara canım.2gün yaptım öldüm.dewam etcektim ama çocuklardan fırsat bulmak imkansız..napcam bu spor işini bilmem sarktım iyice

ama insan alışıyor. ilk günler de ben üzerimden tır geçmiş gibi hissediyordum ama özellikle dün ve bugün hiç yorgunluk hissetmemeye başladım. rutin bişeye dönüşüyor.
tabii 3 gün sonra 2. level e geçince başlarım yine yorulmaya

o değil de dün yaparken cardio kısımlarında çok zıplamışım galiba, alt komşu tak tak tak vurdu vallahi gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
şimdi çok dikkatli zıplıyorum ses çıkarmıyım diye ayrı bi enerji harcıyorum.. hadi bu level bir. 2de 3de nasıl yapcam bilmiyorum..
var mı bi öneriniz acaba alt kata giden sesi nasıl engelleyebilirim? :44::44::44::44:

Canım valla açıkcası sabah kalkıp bişey hazırlamaya üşeniyorum. Ve sıcakta canımda istemiyor.Çözüm bulamadım

Öğlende yemedim işte çünkü kahvaltıyı öğlen yapmıştım zaten

Arkadaşların dediği gibi canım buzluğa at ekmeklerini. Yada dolabın alt kısmına koy.

Ben alta koyuyorum. Bi sorun olmuyor.

hala baklavaya elimi sürmedim:114::114:misafirlerede çok çok koydum hemencik bitsin bana kalmasın diye ama yine de arttı.:122: resmen nefis terbiyesi yapıyorum şuan:120:

Jillian yapanlar kısçeler...

Başlangıç ölçülerinizi ve şuanki ölçülerinizi paylaşabilir misiniz ??

pek bir çözümü olduğunu sanmıyorum canım sadece yavaş zıplıya bilirsin

86 kiloyla başladım boyum 1,75
2 aya yakın bir sürede 75,3 oldum hedefim 67 kiloya düşmek.
Ne dersiniz sizinle zayıflayabilirmiyim :)

elbette zayıflamak için arada bizdende yiğcen yani afrikan mango salt etmiş yanımızda :)

böyle karşılamaya can kurban bak 1 kilom gitti bile :)
inanılmaz azimliyim bende belli bir diyet listemiz var mı yoksa günlük yediklerimizi mi yazıyoruz.
vaktiniz varsa sayfanın genel formatıyla ilgili bilgi verirmisiniz?
şimdiden çok teşekkürler :)

ayy çok sıcak istanbul kaynıyoor uykumda yok sahuru bekliycem bayağı bir kalaba buldum topikimizi :)

benim daha 7 gün oldu. 10.günün sonunda level 2ye geçerken ölçüp karşılaştırmayı planlıyorum ama...

3 gün sonra yani. daha iyi olmaz mı

Tabiki daha iyi olur ben sadece merak ettim.Belki değişiklikleri görünce banada şşevk gelir diye.

Ağustosun 25 inde nişanım var ama ben hala dobiçim

86 kiloyla başladım boyum 1,75
2 aya yakın bir sürede 75,3 oldum hedefim 67 kiloya düşmek.
Ne dersiniz sizinle zayıflayabilirmiyim :)

Aramıza hoşgeldin..Elbette zayıflayabilirsin.Herşey senin iradene motivasyonuna kalmış.

şimcik yediklerimize dikkat ediyoruz ve çoğumuz diyet diil sağlıklı beslenme formatını tercih ediyoruz acil durumlar müstesna :)
birbirimize deneyim ve tavsiyelerimizi aktarıyoruz haftalık kg bildirim yapıyoruz cumaları
günlük beslenme şeklini bildirirsende çok faydalı olur tavsiyeler ve eleştriler işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…