70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oldu bu iş kazyy :)
emeğine sağlık ..

oldu bu iş kazyy
emeğine sağlık :)

uyguladığım bir diyet olmamakla birlikte ekmek,şeker tamamen kestim .ne sahurda ne iftarda ekmek şeker yok.
benim en büyük derdim etsiz çiğ köfte lavaşsız marulla deli gibi çiğ köfte yiyorum.umarım çok zararı olmaz.
dün iftarda yalnızca 250 gr çiğ köfte yedim salataylayetmedi sahurdada yedim ne olacak bu halim :)

ben ana yemeklerde dikkat ediyom ama ara öğünler hep gümbürtüye gidiyyo. ya canım istemiyo ya da o an dışarda oluyom yiyemiyom. aman ne bilim işte yemiyom neticede.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

amaaaaannn hiç hayat yok burda.
naptınız kızlar uyudunuz mu.

Eklentiler

• $319434_10150898589051582_1657679543_n.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 64
pişmanım çok hemde.1kilo aldım.. nasıl toparlanam ben.şuanda oturdum fındık yiyorum.bbana bayrama kadar hedef wersin biri.yada biri benle yarışsın..kim war benlee...
ben yarısa bılırım canımm olurmuu beraber ınatlasalımm ssecemmm bayrama kdr bende 68 lerde olmakıstyrmm cunku:)) buhafta reglden aldıklarımıda verırmıyımsence yanı sıslıklerım mı??

menun gusel cnm ama aksam hem patates hem 2 kepce corba ufff tam porsıyon olmus ben olsam yarı kepce corba,3 kasık patates sucuk lımonata yıda ck az ıcmeye calısırdım yanı patates ve mercımek aynıbuyuk porsıyo n olmus:))

Jillian yapanlar kısçeler...

Başlangıç ölçülerinizi ve şuanki ölçülerinizi paylaşabilir misiniz ??
benim daha 7 gün oldu. 10.günün sonunda level 2ye geçerken ölçüp karşılaştırmayı planlıyorum ama...

3 gün sonra yani. daha iyi olmaz mı
DAHA ÖNCEDE SORMUSTUM KIMSE CVP VERMEDI BANANEDEN??DEDIM JILLIAN I ILLLAKI ALETLERLEMI YAPMAK GEREKIYOR YA BILGI VERIN DE BENDE ONA GORE YAPACAGIM INSL....
86 kiloyla başladım boyum 1,75
2 aya yakın bir sürede 75,3 oldum hedefim 67 kiloya düşmek.
Ne dersiniz sizinle zayıflayabilirmiyim :)
ZAYIFLARSIN TABIII CNM OO MAASALLAH BOY DA VARR OOOOO SUPER VERIRSIN HEMDEE

ben yarısa bılırım canımm olurmuu beraber ınatlasalımm ssecemmm bayrama kdr bende 68 lerde olmakıstyrmm cunku:)) buhafta reglden aldıklarımıda verırmıyımsence yanı sıslıklerım mı??

werirsi tatlım.yarışalım ama off yarışmakta gelmiyor içimden bana ne oldu.bugün başlıyordum ama şuan tahin yiyorum ekmekle.tamam yemiş olabilirim ne olursa olsun dewam..eşim bilegöbeğin çok çıktı 1 haftadır.napiyorsun sen diyor..iwet akşama imtihan başlıyor..1 kase çorba içeceğim sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…