şimcik yediklerimize dikkat ediyoruz ve çoğumuz diyet diil sağlıklı beslenme formatını tercih ediyoruz acil durumlar müstesna :)
birbirimize deneyim ve tavsiyelerimizi aktarıyoruz haftalık kg bildirim yapıyoruz cumaları
günlük beslenme şeklini bildirirsende çok faydalı olur tavsiyeler ve eleştriler işe yarıyor
şimcik yediklerimize dikkat ediyoruz ve çoğumuz diyet diil sağlıklı beslenme formatını tercih ediyoruz acil durumlar müstesna :)
birbirimize deneyim ve tavsiyelerimizi aktarıyoruz haftalık kg bildirim yapıyoruz cumaları
günlük beslenme şeklini bildirirsende çok faydalı olur tavsiyeler ve eleştriler işe yarıyor
oldu bu iş kazyy
emeğine sağlık :)
nelere dikkat ettiğimi falan feşmekan
ben ana yemeklerde dikkat ediyom ama ara öğünler hep gümbürtüye gidiyyo. ya canım istemiyo ya da o an dışarda oluyom yiyemiyom. aman ne bilim işte yemiyom neticede.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
uyguladığım bir diyet olmamakla birlikte ekmek,şeker tamamen kestim .ne sahurda ne iftarda ekmek şeker yok.
benim en büyük derdim etsiz çiğ köfte lavaşsız marulla deli gibi çiğ köfte yiyorum.umarım çok zararı olmaz.
dün iftarda yalnızca 250 gr çiğ köfte yedim salataylayetmedi sahurdada yedim ne olacak bu halim :)[/QUOT
bi ara sırf çiğ köfte için caddeye kadar çıkmaya üşenmeyip kızımıda alıp dürüm yaptırmıştım ama artık geçti nasılmı canımın çok fena çiğ köfte istediği bigün yanıma kızımıda aldım önce börekçiye gittim kızımla bir porsyon börek yedim sonra mc gittik tavuklu menümü aldım yedim ordan çıktım döner aldım bile bile o gün çok sevdiğimi sandığım herşeyi bir günde tıkış pıkış geberesiye yedim sonra çiğköfteciye gittim dürümümü yaptırdım onuda bi güzel afiyetle yedim yedim ama nasıl öğüre böğüre canımdan bezene kadar miğde fesadına ittim kendimi sonra miğdemin durumunu ne siz sorun ben söleyim şimdi ise ayda bir ya alırım ya almam aklıma gelmez
uyguladığım bir diyet olmamakla birlikte ekmek,şeker tamamen kestim .ne sahurda ne iftarda ekmek şeker yok.
benim en büyük derdim etsiz çiğ köfte lavaşsız marulla deli gibi çiğ köfte yiyorum.umarım çok zararı olmaz.
dün iftarda yalnızca 250 gr çiğ köfte yedim salataylayetmedi sahurdada yedim ne olacak bu halim :)[/QUOT
bi ara sırf çiğ köfte için caddeye kadar çıkmaya üşenmeyip kızımıda alıp dürüm yaptırmıştım ama artık geçti nasılmı canımın çok fena çiğ köfte istediği bigün yanıma kızımıda aldım önce börekçiye gittim kızımla bir porsyon börek yedim sonra mc gittik tavuklu menümü aldım yedim ordan çıktım döner aldım bile bile o gün çok sevdiğimi sandığım herşeyi bir günde tıkış pıkış geberesiye yedim sonra çiğköfteciye gittim dürümümü yaptırdım onuda bi güzel afiyetle yedim yedim ama nasıl öğüre böğüre canımdan bezene kadar miğde fesadına ittim kendimi sonra miğdemin durumunu ne siz sorun ben söleyim şimdi ise ayda bir ya alırım ya almam aklıma gelmez
AFİYET ŞEKER OLSUN :))
ne güzel 71 e kadar düşmüşsünüz maşallah..
ben yarısa bılırım canımm olurmuu beraber ınatlasalımm ssecemmm bayrama kdr bende 68 lerde olmakıstyrmm cunku:)) buhafta reglden aldıklarımıda verırmıyımsence yanı sıslıklerım mı??pişmanım çok hemde.1kilo aldım..nasıl toparlanam ben.şuanda oturdum fındık yiyorum.bbana bayrama kadar hedef wersin biri.yada biri benle yarışsın..kim war benlee...
menun gusel cnm ama aksam hem patates hem 2 kepce corba ufff tam porsıyon olmus ben olsam yarı kepce corba,3 kasık patates sucuk lımonata yıda ck az ıcmeye calısırdım yanı patates ve mercımek aynıbuyuk porsıyo n olmus:))Eki Görüntüle 475720 Sabah: 1 dilim ramazan pidesi (kepekli ekmeğim küflenmiş), 2 dilim peynir, 6 zeytin, domates, salatalık.
Ara: 2 kayısı, 1 küçük şeftali.
Eki Görüntüle 475721 Öğle: 2 kepçe mercimek çorbası, 3 kaşık yoğurt içine 2 hurma.
Ara: 5 tane eti form kepekli küçük çubuk.
Eki Görüntüle 475722 Akşam: 2 kepçe mercimek çorbası, 5 y. kaşığı patates yemeği, tadımlık 1 tane sucuk, 1 bardak şekersiz limonata.
Kızlar daha önce de demiştim buraya haftada 1 gün kepekli ekmek geliyor, o da ben sadece 1 dilim yediğim için günde küfleniyor, ne yapıcam bilemedim?:44: Sabah ondan pide yemek zorunda kaldım.
Jillian yapanlar kısçeler...
Başlangıç ölçülerinizi ve şuanki ölçülerinizi paylaşabilir misiniz ??
DAHA ÖNCEDE SORMUSTUM KIMSE CVP VERMEDI BANAbenim daha 7 gün oldu. 10.günün sonunda level 2ye geçerken ölçüp karşılaştırmayı planlıyorum ama...
3 gün sonra yani. daha iyi olmaz mı
ZAYIFLARSIN TABIII CNM OO MAASALLAH BOY DA VARR OOOOO SUPER VERIRSIN HEMDEE86 kiloyla başladım boyum 1,75
2 aya yakın bir sürede 75,3 oldum hedefim 67 kiloya düşmek.
Ne dersiniz sizinle zayıflayabilirmiyim :)
OHH ASLINDA O DA GUSLE BIR SEKIL AKLINDA SUNU YESEM MI DIE BIRSEY KALMYR MIDEN BOZULANA KDR YIYORSUN CUNKUU HEHEHEHE
ben yarısa bılırım canımm olurmuu beraber ınatlasalımm ssecemmm bayrama kdr bende 68 lerde olmakıstyrmm cunku:)) buhafta reglden aldıklarımıda verırmıyımsence yanı sıslıklerım mı??
menun gusel cnm ama aksam hem patates hem 2 kepce corba ufff tam porsıyon olmus ben olsam yarı kepce corba,3 kasık patates sucuk lımonata yıda ck az ıcmeye calısırdım yanı patates ve mercımek aynıbuyuk porsıyo n olmus:))
DAHA ÖNCEDE SORMUSTUM KIMSE CVP VERMEDI BANANEDEN??DEDIM JILLIAN I ILLLAKI ALETLERLEMI YAPMAK GEREKIYOR YA BILGI VERIN DE BENDE ONA GORE YAPACAGIM INSL....
ZAYIFLARSIN TABIII CNM OO MAASALLAH BOY DA VARR OOOOO SUPER VERIRSIN HEMDEE
OHH ASLINDA O DA GUSLE BIR SEKIL AKLINDA SUNU YESEM MI DIE BIRSEY KALMYR MIDEN BOZULANA KDR YIYORSUN CUNKUU HEHEHEHE
Yok kısçem yaa alet falan yok.Sadece bi dambıl olayı var.Onada gerek yok.
Ben dambılsız yapıyorum işlevini görüyor. Almak istersen de ucuz şeyler zaten. 2 tane alabilirsin
ben yarısa bılırım canımm olurmuu beraber ınatlasalımm ssecemmm bayrama kdr bende 68 lerde olmakıstyrmm cunku:)) buhafta reglden aldıklarımıda verırmıyımsence yanı sıslıklerım mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?