70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi olur valla müsaitsen pc başındayım

benim yafuklu şu takır tutkuru kapatsanda uyusam artık dedi acil çıkıştan yani hiç yapmazdıya böle şeyler :?kıısss sizi bilem kıskanıyoda bellimi etmiyo ne?hahayt :) öperim ben onu ayol aşığım kocama yaa gözümü açtım sevdiceği gördüm zaten başkalarına kördüm ona kördüğüm :)

aaa kör düğüm demişken bakın ne öğrendim :) H.Z aişe RASULULLAH EFENDİMİZE birgün beni nekadar seviyorsunuz diye sormu efendimizde
ilk günki kadar kördüğüm gibi demiş yeaaaa :) işte bu bizim peygamberimiz :)

herşeyiyle mükemmel yaaa :)

gelgelelim meselemize ben nelere dikkat ediyorum karbonhidrattan uzak durmaya çalışıyorum çünkü yaptığım bir testte karbon hidrat duyarlı çıktım pilav makarna beyaz ekmek yok hayatımda ama tamamen diil ayda yılda bir bile olsa hem nefsimi kırmak için hem göster ama elletme taktiği için yani vücudun tek düzeye alışmaması için biraz yerim :) buna böreklerde dahil maaalesef en sevdiğim şey beş tepsi su böreği :/(......esmer ekmektende kepek ekmeği yemem çünkü miğde öz suyunu emiyor fayda yerine zarar yoksa tahıl tam buğday arpaekmeği falan feşmekan ne çıkarsa bahtıma:)
ikincisi su olmazssa olmazım ramazanda bile üç litre suyu iftar sahur bölüp muhakkak içerim şekersiz sıvılar tüketmeye özen gösteririm
kesinlikle sallama olmayan beşibiyerde çayım vardır içerim ramazanda biraz sarksada...
araöğünlerim yoktur acıkmadan yemem böylece atıştırma alışkanlığımı yok ettim çünkü ekmek arası olayının buna bağlı olduğuna kanaaat getirdim yani en azından karbonhitrat duyarlı olanlar için öle düşünüyorum meyve ve yoğurt alışkanlığı genelinde yoktur die tez ettim çevremden :)
akşam 6.30 dan sonra birşey yemem yazın bu 7.30 buluyor
diyet yemekleri diye bi olayım yoktur ev halkına ne pişirdiysem hepsinden azar azar alırım yani gözümü doyurmaya alıştım
herkes aynımıdır bilemiyorum ama sütlü tatlıları yerim kesmedim çünkü hiç bi zararını görmedim tabiiki tıka basa diil :)
abur cuburla aramı az açtım ama tamamen kesmedim haftada yada onbeşte bir canımın çektiği birşeyi yerim
spor yapmaya kendimi alıştıramadım süper dans ederim buda çok işime yarıyor göbüş ata ata zayıflıyorum :)

vaaaauuvvvv kısceler ben neler keşf etmişim bea :) bu kendini tanımak olsa gerek ama daha benide çok yolum var tabii :)

avatarımda ki bu kısçe benim küçük aşkım kızım aslında yavuklum duymasın o büyük aşkım sonraki büyük aşkım babası :)

Herkese günaydınlarr,
Güzel bir hafta diliyorum
Cumaya boool eksili bir listemiz olur inşallah.

günaydın şekerlerim :54 börek falan
dün yıne kactı yaw corba ,satata,1 parca ekmek,sütlaç,dondurma falan :18::18::18: of of nedir bu kendıme engel olamadım

ama denge yı saglıyorum artık aldım iplerı
sabah 2 dilim denge ekmek,peynır ,ıhlamur
öglen olabıldıgıne hafıf dunu dngelemem gerek

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 475782 Eki Görüntüle 475783

oldumu bilmiyorum ama siyah olan resimde 96 kiloyum diğerinde 71.

MİNA CIM SENİ KOCAMAN TEBRİK EDİYORM maşallah azmin ve kilo vermen devam eder inaşallah.ne zaman sürede verdin neler yaptn günlük olarak mesala neolur aydınlatırsan sevinirim şuan ışığım gb oldun bakıp aydınlanmak bende senin gb kilo ermek istyorumm cevap verirsen ssevinirim

mina cımmasalahhhhhhhhhhhhh ne de guzel vermıssın masallah yawww darısı bıze inşallahhhhhhhhh

süper çıtır adımlardasın bebeğem :) sırrını yaz bize lütfiyeeeen :) ben başladığımdan beri ancak bu kdarcık verdim sen maaşallah yaa :)

günayydddınnn güne hareketli bi şarkıyla başlayalım kızçeler

[video=youtube;WHKn1fSDQD8]http://www.youtube.com/watch?v=WHKn1fSDQD8[/video]

slm şekerlerim.
hepinize tşk ederim. 96dan 71 gelmem zor olmadı aslında. hatta 68e kadar geldim ama sonra biraz tekrar kilo aldım. günde altı öğün yedi ama tıka basa değil. ve diyetisyen kontrolünde. hemen hemen herşeyden yedim. ama azar azar. günlere de gittim. onlarca pastanın arasında yemedim tuttum kendimi. arkadaşlarım harika olmuşsun dedikçe gaza geldim daha bir hırslandım. elimden geldiğince spor da yaptım ama düzenli olmadı. bazı günler benim ufaklık hiç bırakmadı bazı günler 10 dk ile sınırlı kaldı. toplam 8 aylık bir maceraydı yani. sonra o diyeti bıraktım ama bırakınca da öyle herşeyi yemedim. yine az yedim dikkat ettim ama yedim.
sabah iki dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık
ara öğün bir ve bir bardak süt
öğle bir bardak yoğurt
salata pilav ya da makarna iki kaşık ve bir tabak sebze yemeği iki dilim ekmek
ara bir meyve ve bir bardak süt
akşam 3 köfte kadar et tavu ya da balık bir kase çorba bir bardak yoğurt salata iki dilim ekmek
yatarken bir tane meyve

şimdi bunu yapmıyorum ama

çünkü bununla devam edince kilo vermem durdu

tamam basladık cnm kım ne kaa cok verır bakalım:))

regl derındende kurtuldum yahnı dert degılde kg alımı bakımından dert
cumaya kdr 69 ları gormek ıstıyorm ınsl..ssecemm dampul yerıne su sısesı kullnanrm ınsl...onada bır bakımbe genelde leslıe yapıyordum cunkuuu ılk serısının lınkını sallayında sık kullanlanlara ekleyyeyımm aksama mısafırm vrr
12+3 kısı:15kısıyızben hariççç:26:
sabahtan beri yedıklerımm
*10:30
-1 su bardagı ıncır suyu(regl dusenleyıcı ıcın)
-1 brdk yrm sekerlı cay(unuttum sekrsz ıcmeyıde)
-az yagda melemen bber sote,
-yrm k.k.peynır
-1 dlm pıde ekmk
-1 lt suu

akşamada
-fırında patates
-prınc pılawı
-mercımek corbası
-patatesli mantı
-hosaf
-salata
-karpuz
-kuru dolma
-baklawaaaaaaaaaa

tabii ben yemıycemm patates ve corba oda belkii su ıle dolduruyormm medmı heheee menumm nasıl kıslarrrr

ben hayatımdan şekeri tamamen çıkardım. çay kahve tamamen şekersiz. ama tatlıya dayanamıyorum özellikle de şerbetli tatlıya.
akşam yemeğe davetliydik yedim mesela. valla şerbetli olmasa yüzüne bile bakmazdım. ama yedim napim. olsa gene yerim :)

Eki Görüntüle 475782 Eki Görüntüle 475783

oldumu bilmiyorum ama siyah olan resimde 96 kiloyum diğerinde 71.

maşallah canım ya tebrik ediyorum seni, bende senin diyet listen gibi yapıyorum aynısı, ama ben ekmekleri de yemiyorum, sadece sabah ekmek yiyorum...

86 kiloyla başladım boyum 1,75
2 aya yakın bir sürede 75,3 oldum hedefim 67 kiloya düşmek.
Ne dersiniz sizinle zayıflayabilirmiyim :)

hoşgeldin canım, 11 kilo vermişsin gerisi de gelir maşallah...

cnım bunların yaynında normalde 2 dilim de kepekli ekmek var, ben yemedim ben yıllar önce diyetisyene gitmiştim o vermişti listeyi, ona göre yiyorum ben, normalde her öğünde 2 dilim ekmeğim var ama ben sadece kahvaltıda 1 dilim yiyorum, o yüzden yemekleri çok kısmıyorum çünkü hem listeye göre az yiyorum hem gidenler geri gelmesin istiyorum ama mercimek ve patatesin yanyana olmasında haklısın patatesi az yemeliydim, bunu dikkate alıcam, bu eleştiriler hoşuma gidiyor, daha çok dikkat ediyorum o zaman, sucuğu da tattım sadece cnm çekti , limonata da şekersiz diyet limonata, 2 haftadır ağzıma içicek sürmemiştim 1 bardak içeyim dedim noooooooolur menülerime eleştiri yapmaya devam edinnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

aranıza yeni katıldım. 72 kiloyum. umarım hepimiz istediğimiz vücutlara kavuşuruz 75,5 la başladım rejime ama arada bozuyorum bir düzen çerçevesinde gitsem iyi olacak

Şekerlerrr tünaydınnn,nasılsınız bakalımm

Sahurda:3kaşık yoğurt 1 şeftali ve 2 kaşık yulafı karıştırıp yedim ve bol bol su içtim.

İftarda:2 kepçe domates çorbası,1 biber dolması ve 1 tavuk kanat düşnünüyorum fırında çok yağlı değil,1 dilim pide de yerim yanına yeterli sanırım

Bide şey aklıma takıldı şimdi bu jillianı yapıyorum ya yağlar kasa dönüşüp erimesi zorlaşır mı yaa:18::18:

aranıza yeni katıldım. 72 kiloyum. umarım hepimiz istediğimiz vücutlara kavuşuruz 75,5 la başladım rejime ama arada bozuyorum bir düzen çerçevesinde gitsem iyi olacak

aramıza hoşgeldin. :))düzen gerçekten çok önemli bir ipin ucu kaçınca toparlamak zor oluyor valla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…