iyi olur valla müsaitsen pc başındayım
Eki Görüntüle 475782 Eki Görüntüle 475783
oldumu bilmiyorum ama siyah olan resimde 96 kiloyum diğerinde 71.
MİNA CIM SENİ KOCAMAN TEBRİK EDİYORMmaşallah azmin ve kilo vermen devam eder inaşallah.ne zaman sürede verdin neler yaptn günlük olarak mesala neolur aydınlatırsan sevinirim şuan ışığım gb oldun bakıp aydınlanmak bende senin gb kilo ermek istyorumm cevap verirsen ssevinirim
MİNA CIM SENİ KOCAMAN TEBRİK EDİYORMmaşallah azmin ve kilo vermen devam eder inaşallah.ne zaman sürede verdin neler yaptn günlük olarak mesala neolur aydınlatırsan sevinirim şuan ışığım gb oldun bakıp aydınlanmak bende senin gb kilo ermek istyorumm cevap verirsen ssevinirim
git canım git neler söledi bizede anlat
werirsi tatlım.yarışalım ama off yarışmakta gelmiyor içimden bana ne oldu.bugün başlıyordum ama şuan tahin yiyorum ekmekle.tamam yemiş olabilirim ne olursa olsun dewam..eşim bilegöbeğin çok çıktı 1 haftadır.napiyorsun sen diyor..iwet akşama imtihan başlıyor..1 kase çorba içeceğim sadece..
Eki Görüntüle 475782 Eki Görüntüle 475783
oldumu bilmiyorum ama siyah olan resimde 96 kiloyum diğerinde 71.
86 kiloyla başladım boyum 1,75
2 aya yakın bir sürede 75,3 oldum hedefim 67 kiloya düşmek.
Ne dersiniz sizinle zayıflayabilirmiyim :)
menun gusel cnm ama aksam hem patates hem 2 kepce corba ufff tam porsıyon olmus ben olsam yarı kepce corba,3 kasık patates sucuk lımonata yıda ck az ıcmeye calısırdım yanı patates ve mercımek aynıbuyuk porsıyo n olmus:))
aranıza yeni katıldım. 72 kiloyum. umarım hepimiz istediğimiz vücutlara kavuşuruz75,5 la başladım rejime ama arada bozuyorum bir düzen çerçevesinde gitsem iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?