Şekerlerrr tünaydınnn,nasılsınız bakalımm
Sahurda:3kaşık yoğurt 1 şeftali ve 2 kaşık yulafı karıştırıp yedim ve bol bol su içtim.
İftarda:2 kepçe domates çorbası,1 biber dolması ve 1 tavuk kanat düşnünüyorum fırında çok yağlı değil,1 dilim pide de yerim yanına yeterli sanırım
Bide şey aklıma takıldı şimdi bu jillianı yapıyorum ya yağlar kasa dönüşüp erimesi zorlaşır mı yaa:18::18:
yalnız yağların kasa dönüşmesi iyi bişey
Hadi yaa öyle mi ben de daha kötü olur eritemem diye şeyetmiştim
tartıda belki fark olmayabilir ama görüntü fıstık olur fıstık
canım jillian michaels 30 day shred: amerkanın ünlü fitnes hocasının egzersiz programı,aman aman kilo verdirmese de ciddi incelme sağlıyor.3 level ve her leveli 10 gün yapıyorsun.
teşekkür ederim bende netten videoları bulmaya çalışıyorum levela göre sırayla yapmak istedim ama seviye 1 bölüm 1 sadece 8 dk ama bi sürü video var 30 dk yı buluyo anlamadım gitti şu videoları indiricek bi yer bulmam lazım
aranıza yeni katıldım. 72 kiloyum. umarım hepimiz istediğimiz vücutlara kavuşuruz75,5 la başladım rejime ama arada bozuyorum bir düzen çerçevesinde gitsem iyi olacak
Selam kızlar, nasılsınız? Ben birkaç gündür eskisi kadar gelemiyorum pek. Her şey yolunda mı? :)
Kızlar yarın tahlile gidiyorum. Açlık kan şekerim ve insülinim kontrol edilecek. İnsülin direncim var. Umarım düzelme olmuştur. Banan dua edin.
inşaallah hepisi bitmiştir hepppisi!amiin!
bide kayısı patates diyetini okudunuz mu 7 günde altı kg diyo :?olur mu ki doğrumu ki?deneyen var mı aranızda geri dönüşümde yapmıyomuş?
bide kayısı patates diyetini okudunuz mu 7 günde altı kg diyo :?olur mu ki doğrumu ki?deneyen var mı aranızda geri dönüşümde yapmıyomuş?
canım jillian michaels 30 day shred: amerkanın ünlü fitnes hocasının egzersiz programı,aman aman kilo verdirmese de ciddi incelme sağlıyor.3 level ve her leveli 10 gün yapıyorsun.
teşekkür ederim bende netten videoları bulmaya çalışıyorum levela göre sırayla yapmak istedim ama seviye 1 bölüm 1 sadece 8 dk ama bi sürü video var 30 dk yı buluyo anlamadım gitti şu videoları indiricek bi yer bulmam lazım
30 Day Shred (level 1) on Vimeo cnm burdan bakabılırsın jade ristikari ye bakarsan 3 level de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?