70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yalnız yağların kasa dönüşmesi iyi bişey

kızlar bana bir akıl verin yarın mısafırım var bıkac temızlık rutusu ve yemekleri yapcam yarın ıcın aksam atıstırabılecegım ıftarlık kolay ve hafıf bıseyler soyleyın bana yemek yaapıp yemeye zamanım yok bugun yarına hazırlık yapıcam

Selam kızlar, nasılsınız? Ben birkaç gündür eskisi kadar gelemiyorum pek. Her şey yolunda mı? :)

OZLEMELEK, karbonhidrat diyetine başlamıştın. Naısl gidiyor?

aranıza yeni katıldım. 72 kiloyum. umarım hepimiz istediğimiz vücutlara kavuşuruz 75,5 la başladım rejime ama arada bozuyorum bir düzen çerçevesinde gitsem iyi olacak

hoşgeldin canım, bence bozmamaya çalış çünkü o zaman zayıflamak zorlaşıyor+

Selam kızlar, nasılsınız? Ben birkaç gündür eskisi kadar gelemiyorum pek. Her şey yolunda mı? :)

iyiyiz canım sen nasılsın?özledik seni...

yaşıyan var mı?huu titanik battı mı?elööö
ıssııız sessiiiz deriin istanbul bu gün biraz serin :)

kg korumaya geçcektim ama regl girdi araya

Kızlar yarın tahlile gidiyorum. Açlık kan şekerim ve insülinim kontrol edilecek. İnsülin direncim var. Umarım düzelme olmuştur. Banan dua edin.

xls medical in sitesinde ücretsiz kendi kendini tyest ediyosun ne diye bi sürü paralar dökçen dimi ama...ben yaptım daha evvel burada tavsiye ettim yapan kısçelerde vardı :)

bide kayısı patates diyetini okudunuz mu 7 günde altı kg diyo :?olur mu ki doğrumu ki?deneyen var mı aranızda geri dönüşümde yapmıyomuş?

bide kayısı patates diyetini okudunuz mu 7 günde altı kg diyo :?olur mu ki doğrumu ki?deneyen var mı aranızda geri dönüşümde yapmıyomuş?

Ablacım baktım şimdi diyete de 7 günde 6 kilo verdiren diyet ne kadar sağlıklı olabilir ki ? tüm gün patates, tüm gün kayısı.

Ablacım baktım şimdi diyete de 7 günde 6 kilo verdiren diyet ne kadar sağlıklı olabilir ki ? tüm gün patates, tüm gün kayısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…