30 Day Shred (level 1) on Vimeo cnm burdan bakabılırsın jade ristikari ye bakarsan 3 level de var
30 days shred'ın tüm videoları var. İsteyene mail yoluyla gönderebilirim
Bana göndersene özelden mail adresimi gönderirim:26:
Bana göndersene özelden mail adresimi gönderirim:26:
ya anneme karşı koyamıyorum beni azcık gaza getirseniz
Şimdi kendi yemeğini yap ve ne kararlı olduğunu herkese göster. Zayıflayınca yersin. Hem de doya doya. Bide cillop gibi hatun olucaksın var ya of. oldu mu :O
azcık oldu gibi
inanırsak olur bence :O
kalkıp anneme resti çekmeliyim artıkkendi yemeğimi kendim yapıcam!
kalkıp bi hışımla mutfağa gittim ama aldım ağzımın payını vazgeçtim yemek yapmaktan
ahahahahaha senin hazırlayasın yokmuşay güldüm sayende
yok ya sabah da annemi kandırmak için sana omlet yapcam dedim yağsız olunca azcık yapıştı tavayaannem de yağsız yapmaya kalkarsın beceremezsin ben yapayım sen ye dedi fazla itiraz edemedim çünkü sabahtan vukuatım var
Eyvah ağır vukuatsen kaşınmışsın
yok ya sabah da annemi kandırmak için sana omlet yapcam dedim yağsız olunca azcık yapıştı tavayaannem de yağsız yapmaya kalkarsın beceremezsin ben yapayım sen ye dedi fazla itiraz edemedim çünkü sabahtan vukuatım var
Başlarda olur öyle ufak vukuatlar
Ama pes etmek yok, kendi kendine özel tarifler yapmak zamanla eğlence/ hobi haline geliyor :)
Ben de güveçte kabak mücver denicem yarın, bakalım nasıl olcak
Sabah
1 domates
1 salatalık
biraz peynir
1 bardak yarım yağlı süt
Öğlen
Hiç acıkmamıştım1 bardak limonata
Akşam
1 parça tavuk
bol salata
2 dilim kepek ekmeği
Ara
Soda
Form çayı
Canım evde diyetine uygun olmayan yemekler olduğu akşamlar, bolca salata yap kendine. hem yapması kolay, hem doyurucu, hem çok yararlı, hem çok hafif. ben öyle yapıyorum.ben de denicem bundan sonrayarın ne yapsam acaba
Kızlar yarın tahlile gidiyorum. Açlık kan şekerim ve insülinim kontrol edilecek. İnsülin direncim var. Umarım düzelme olmuştur. Banan dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?