70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet bundan sonra öyle yapcam

Az once ilk jillian deneyimini yasadim ve sonuc olarak oyle bi ter attim kiii kendimi soguk suya attim bacaklarimi ve kollarimi hissetmiyorum annem ve babam geldi naptin ter icinde kalmissin diye allahtan alt kattakiler tatilde de rahat rahat ziplayabiliyorum

Gerçekten çok şanslısın bizim alttakiler hemen tak tak vuruyo. zıplarken stress yapıyorum bunalım depresyon ne varsa giriyorum

sahurda 2 yumurta ekmeksiz
iftarda az tavuk haşlama az patlıcan kebab ve az çiğ köfte yedim

ama beni asıl endişelendiren akşam yaptığım ıslak kek ki onu yemeden nasıl durucam bilemiyorum?
faza kaçırmamışım değil mi arkadaşlar?

Sabah
1 domates
1 salatalık
biraz peynir
1 bardak yarım yağlı süt

Öğlen
Hiç acıkmamıştım 1 bardak limonata

Akşam
1 parça tavuk
bol salata
2 dilim kepek ekmeği

Ara
Soda
Form çayı

canım çok güzel ve çok hafif bir menü, ama bence ekmekleri akşam değil sabah ye, ben öyle yapıyorum daha iyi oluyor, tabi sen bilirsin

canım kaçırıp kaçırmadığını anlamak için az yazdığın şeylerin miktarını yazar mısın?

desteklerinizi yerim. teşekkür ederim. sonuçlar çıktığı gibi haber vericem size.

canımm inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz...

sabah: 1 nescafe, 2 dilim karpuz, kalın diim peynir
öğlen: 1 dilim karpuz, kalın dilim peynir
ara: 7 kayısı
akşam: kocaman bir dilim karpuz

Bu gün böyle oldu. annem ütü yaptırdı bide. Bu havada anca karpuz.

bu akşamki menüm 1tabah haşlanmış taze fasulye,2dilim kaşar peyniri(çok canım çekti)3kaşık çorba we 3armut.iftardan önce 65.30dum şimdi 66.10.çok moralim bozuk.kiloma bakmıcaktım dayanamadım yine.1kilo 700gr aldım.offff çok canım sıkkın.naptım ben.bayrama ne kaldı şurada..

Sabah: 3 y. kaşığı menemen, 1 küçük parça ramazan pidesi, 2 dilim peynir, 6 zeytin, 1 bardak şekersiz limonata.

Ara: 1 şeftali.

Öğle: 2 kepçe mercimek çorbası.

Ara: Yok.

Akşam: 4 y. kaşığı kuru fasülye, 2 y. kaşığı yağsız haşlanmış bulgur, salata, azcık yoğurt. (salata ve yoğurt kocişle paylaşılmıştır.)

Kızlar nasıl sizce? Eleştirin ya da beğenin hadiiiiiiiiiiiiiiii

canım ya sen nasıl dayanıyorsun bu menüyle, çok az değil mi?

canım aslında çok yememişsin, sadece kaşarın 1 dilimi armutun da 2'si fazla, birer tane yeseydin olurmuş, çok kaçırmamışsın üzülme, ve kendini kilo vermeye odakla artık, bak her gün üzülüyorsun, sen yapamayacaksın da kim yapacak, onca kiloyu sen verdin hatırlasana...

Son düzenleme:

Kuru fasülye az olsaymış daha iyi olurmuş aslında.

canım çok güzel ve çok hafif bir menü, ama bence ekmekleri akşam değil sabah ye, ben öyle yapıyorum daha iyi oluyor, tabi sen bilirsin

:

evet kesinlikle haklısın ama kaç gündür doğru düzgün ekmek yemiyorum tuvalete çıkamıyorum epey oldu :18: o yüzden akşam 2 dilim yiyim dedim. bi daha olmayacak

sabah:1dilim uno denge yarım haşlanmış yumurta 1 dilim kavun yarım salatalık biraz peynir 1 fincan form çayı
ara:1 şeftali
öğle:1 tabak yağsız tuzsuz yoğurtlu makarna
ara: 1dilim paykek
akşam:salata
soda nescafe

midem küçülene kadar böyle yapıcam sanırım. ne yesem diye karar verememekten böyle oluyo. :/

ya kızlar... jillian 8'i bugün yapmam gerekiyor ama içimi bi umutsuzluk kapladı. sanki 8 günüm boşa gitmiş hiç fark yokmuş gibi hissediyorum. bıraksam mı diyorum amA bir yandan da 30 günlük programın daha 7sini yaptım daha önümde 23 gün var fark edilcek yakında diyorum kendime. ama şuan hiç yapasım yok beni motive edin noollur yoksa bu akşam jillian tarihim sona ericek... alt komşu bi yandan zaten OOFFF

küçük bir kase haşlama 2 tane şişte patlıcan köfte yufka ile
2 tane çiğ köfte yarım bardak kola :)
kaçırmışmıyım arkadaşım :)

menün harika canım..afiyet olsun..

Böyle etkinliklerin sonucu hemen ortaya çıkmaz ki. Bu şeye benziyo 100 km yürüyüp bir seferde 20 kilo vermek gibi. Eğer bu tarz sporları (pilates de dahil) hayatının bi parçası haline getirirsen çok büyük sonuçlar elde edersin. Ben pilatese başladıktan sonra omurgalarım düzene girdiği için boyum uzadı. Esneklğim arttı, performasım arttı. Bu tür şeylerde en önemli şey sabır. Bırakma kendini lütfen.

çok yemedim ama iftar geç wakitte oluyor.we bu wakitte yenen meywe bile kilo yapıyo.1haftadır yiyip duruyordum biliyorsun bu yüzden kilo aldım.kilo almıyordum ama önceki gün yediğim pizza yaptı ne yaptıysa.3dilim yedim..mecbur yoluma bakcam başka çare yok.üzüldüğüm 64lere inmek için çok uğraştım we düştüm ama şuan çabalarım boşa gitti.çoktan 60a inmiş olmam lazımdı..çok bozuk moralim anlatamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…