Canım evde diyetine uygun olmayan yemekler olduğu akşamlar, bolca salata yap kendine. hem yapması kolay, hem doyurucu, hem çok yararlı, hem çok hafif. ben öyle yapıyorum.
içine ton balığı, peynir ya da tavuk da ekleyebilirsin daha doyurucu olmasını istiyosan
Az once ilk jillian deneyimini yasadim ve sonuc olarak oyle bi ter attim kiii kendimi soguk suya attimbacaklarimi ve kollarimi hissetmiyorum annem ve babam geldi naptin ter icinde kalmissin diye allahtan alt kattakiler tatilde de rahat rahat ziplayabiliyorum
inşallah sonuçlar iyi çıkar.Dualarımız seninle :78:
İnşallah sonuçlar iyi çıkar.dualarımız seninle :78:
Sabah
1 domates
1 salatalık
biraz peynir
1 bardak yarım yağlı süt
Öğlen
Hiç acıkmamıştım1 bardak limonata
Akşam
1 parça tavuk
bol salata
2 dilim kepek ekmeği
Ara
Soda
Form çayı
sahurda 2 yumurta ekmeksiz
iftarda az tavuk haşlama az patlıcan kebab ve az çiğ köfte yedim
ama beni asıl endişelendiren akşam yaptığım ıslak kek ki onu yemeden nasıl durucam bilemiyorum?
faza kaçırmamışım değil mi arkadaşlar?
desteklerinizi yerim. teşekkür ederim. sonuçlar çıktığı gibi haber vericem size.
sabah: 1 nescafe, 2 dilim karpuz, kalın diim peynir
öğlen: 1 dilim karpuz, kalın dilim peynir
ara: 7 kayısı
akşam: kocaman bir dilim karpuz
Bu gün böyle oldu. annem ütü yaptırdı bide. Bu havada anca karpuz.
bu akşamki menüm 1tabah haşlanmış taze fasulye,2dilim kaşar peyniri(çok canım çekti)3kaşık çorba we 3armut.iftardan önce 65.30dum şimdi 66.10.çok moralim bozuk.kiloma bakmıcaktım dayanamadım yine.1kilo 700gr aldım.offff çok canım sıkkın.naptım ben.bayrama ne kaldı şurada..
Eki Görüntüle 476518 Sabah: 3 y. kaşığı menemen, 1 küçük parça ramazan pidesi, 2 dilim peynir, 6 zeytin, 1 bardak şekersiz limonata.
Ara: 1 şeftali.
Eki Görüntüle 476519 Öğle: 2 kepçe mercimek çorbası.
Ara: Yok.
Eki Görüntüle 476520 Akşam: 4 y. kaşığı kuru fasülye, 2 y. kaşığı yağsız haşlanmış bulgur, salata, azcık yoğurt. (salata ve yoğurt kocişle paylaşılmıştır.)
Kızlar nasıl sizce? Eleştirin ya da beğenin hadiiiiiiiiiiiiiiii
canım çok güzel ve çok hafif bir menü, ama bence ekmekleri akşam değil sabah ye, ben öyle yapıyorum daha iyi oluyor, tabi sen bilirsin
:
canım ya sen nasıl dayanıyorsun bu menüyle, çok az değil mi?
canım aslında çok yememişsin, sadece kaşarın 1 dilimi armutun da 2'si fazla, birer tane yeseydin olurmuş, çok kaçırmamışsın üzülme, ve kendini kilo vermeye odakla artık, bak her gün üzülüyorsun, sen yapamayacaksın da kim yapacak, onca kiloyu sen verdin hatırlasana...
küçük bir kase haşlama 2 tane şişte patlıcan köfte yufka ilecanım çok güzel ve çok hafif bir menü, ama bence ekmekleri akşam değil sabah ye, ben öyle yapıyorum daha iyi oluyor, tabi sen bilirsin
canım kaçırıp kaçırmadığını anlamak için az yazdığın şeylerin miktarını yazar mısın?
canımm inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz...
menün harika canım..afiyet olsun..Eki Görüntüle 476518 Sabah: 3 y. kaşığı menemen, 1 küçük parça ramazan pidesi, 2 dilim peynir, 6 zeytin, 1 bardak şekersiz limonata.
Ara: 1 şeftali.
Eki Görüntüle 476519 Öğle: 2 kepçe mercimek çorbası.
Ara: Yok.
Eki Görüntüle 476520 Akşam: 4 y. kaşığı kuru fasülye, 2 y. kaşığı yağsız haşlanmış bulgur, salata, azcık yoğurt. (salata ve yoğurt kocişle paylaşılmıştır.)
Kızlar nasıl sizce? Eleştirin ya da beğenin hadiiiiiiiiiiiiiiii
ya kızlar... jillian 8'i bugün yapmam gerekiyor ama içimi bi umutsuzluk kapladı. sanki 8 günüm boşa gitmiş hiç fark yokmuş gibi hissediyorum. bıraksam mı diyorum amA bir yandan da 30 günlük programın daha 7sini yaptım daha önümde 23 gün var fark edilcek yakında diyorum kendime. ama şuan hiç yapasım yok beni motive edin noollur yoksa bu akşam jillian tarihim sona ericek... alt komşu bi yandan zatenOOFFF
çok yemedim ama iftar geç wakitte oluyor.we bu wakitte yenen meywe bile kilo yapıyo.1haftadır yiyip duruyordum biliyorsun bu yüzden kilo aldım.kilo almıyordum ama önceki gün yediğim pizza yaptı ne yaptıysa.3dilim yedim..mecbur yoluma bakcam başka çare yok.üzüldüğüm 64lere inmek için çok uğraştım we düştüm ama şuan çabalarım boşa gitti.çoktan 60a inmiş olmam lazımdı..çok bozuk moralim anlatamam canımcanım aslında çok yememişsin, sadece kaşarın 1 dilimi armutun da 2'si fazla, birer tane yeseydin olurmuş, çok kaçırmamışsın üzülme, ve kendini kilo vermeye odakla artık, bak her gün üzülüyorsun, sen yapamayacaksın da kim yapacak, onca kiloyu sen verdin hatırlasana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?