70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yapacağım napıyım bu saatten sonra bırakamam. içimdeki umutsuzluğa rağmen saat geç olmadan yapmnaya koyulsam iyi olucak

offff yaaaa bağırsakları çalıştırıyo diye birsürü incir yedim sonra karnım ağrımaya başladı sevindim tuvalete gittim ama yine yokk geçmicek ya hiç kurtulamıcam bu kabızlıktan

arkadaşlar meraba grubunuzu gördüm sonradan katılınabiliyo mu acaba tüm sayfalara bakamadım malum 140bine yakın sayfa var :) bana yardımcı olabilir misiniz defalarca deneyip zayıflayamayanlardanım

Son düzenleme:
offff yaaaa bağırsakları çalıştırıyo diye birsürü incir yedim sonra karnım ağrımaya başladı sevindim tuvalete gittim ama yine yokk geçmicek ya hiç kurtulamıcam bu kabızlıktan

İncirdeki şeker oranından haberin yok sanırım :O Yeşilçay, nescafe varken :O

küçük bir kase haşlama 2 tane şişte patlıcan köfte yufka ile
2 tane çiğ köfte yarım bardak kola :)
kaçırmışmıyım arkadaşım :)

azcık kola olmasaymış iyiymiş

Kuru fasülye az olsaymış daha iyi olurmuş aslında.

na kadar olsaydı mesela canım? dikkate alayım bir daha...

menün harika canım..afiyet olsun..

sağol canım

canım ya bozma moralini, tamam olmuş bir kere unut artık olanları, yedin bitti, ödül verdin kendine böyle düşün, şimdi 60 olmaya hedeflen olursun merak etme...

arkadaşlar meraba grubunuzu gördüm sonradan katılınabiliyo mu acaba tüm sayfalara bakamadım malum 140bine yakın sayfa var :) bana yardımcı olabilir misiniz defalarca deneyip zayıflayamayanlardanım

hoşgeldin caım, tabiki katılabilirsin...elimizden geldiğince oluruz yardımcı...

Son düzenleme:

İki yemek kaşığı yetermiş gibi tatlım

hoşgeldin canım..burada herkese yer war..we burada çok güzel kilo werebileceğine emin ol.yeterki iste..

hoşgeldin canım..burada herkese yer war..we burada çok güzel kilo werebileceğine emin ol.yeterki iste..

hoşbuldum :) sanırım buraya her gün yedikleriniizi yazıyorsunuz..bnm durum çok vahim boy 1.66 kilo 77

Son düzenleme:

slm mirayhan bayılıyorum senin menülerine çokk güzel tam diyetisyenlık tam ga devam edersin inşallah 20 gün yokum dönüşümde inşallah daha çok vermiş olursun öpüldn

çok teşekkrler..burası tam aradığım yer ya..bi arkadaşım olsa daha iyi motive olurum diyodum ki burayı buldum :) çok fazla ama tam 20 kg vermek istiyorum

BTSH slm cnm ahhhh 20 kilo vermek istenlerdenim aramıza hoşgeldn cnm umarım kurtuluruz bu yağ kütlelerrinden AZİMLİM
AZİMLİYİMMMMMMM
AZİMLİYİZZZZZZZZ
AZİMLİSİNİZ DİMİ

harika spor yaptım acccaaaayip terledim. sıksan su çıkacak derecede :))

sonracığıma yemekte 3 kaşık pilav bir parça tavuk ve salata yedim. üstüne de soda içtim.

akşam arkadaşlar tatlı alıp gelmişti kendime tabak bile hazırlamadım. eşimin tabağından küçücük bi lokma aldım. neyseki hepsi yendi de kalmadı. kalsaydı mazallah. dayanamıyom napiiiiimmm.

MİNA hoşgeldin aramıza
canım inşalah bende bizde senin kadar azimli olurda bu kilolardan kurtuluruz tavsiyererin varmııı özellikkle selamlar

Tok karnına içilen madem suyu geniş olan mideyi daha da genişletir yemekten önce 2 ya da yemekten sonra 2 saat fark olmalı arada

BTSH slm cnm ahhhh 20 kilo vermek istenlerdenim aramıza hoşgeldn cnm umarım kurtuluruz bu yağ kütlelerrinden AZİMLİM
AZİMLİYİMMMMMMM
AZİMLİYİZZZZZZZZ
AZİMLİSİNİZ DİMİ

tabikiiii ama kabul etmek gerekir ki bu iş tek başına olmuyo yani birilerinin desteği çok önemli...çevremdeki insanlar zayıf olduğu için pek anlaşılamıyorum..burası çok güzel bi yere benziyo inşallah hepimiz istediğimiz kiloya düşeriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…