70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün yediklerim
sabah uyanır uyanmaz2 bardak su
nesfit süt
yeşil çay
ara şekersiz kahve 4 FINDIK
öğle sadece üzüm yemek canım istemedi
ara yeşil çay
akşam tantuni 2 avuç içi kadar pide kıyma3 kaşık 3 kt geçgin suuuuuuu
yeşilçay
SİZCE NASIL ARKADAŞLAR

MİNA hoşgeldin aramıza
canım inşalah bende bizde senin kadar azimli olurda bu kilolardan kurtuluruz tavsiyererin varmııı özellikkle selamlar

hoşbuldum hatta bayıldım bu foruma :)
valla azimliyim yaaaa.
kızlaaaaarrrr hepinizi geçicem. yarın sabah bi bakayım kiloma.

valla şekerim ben zaten çok yemek yemiyorum da (ara sıra coştuğum dönemler hariç ( ) hareketsizim iraz. bir de çocukluktan beri acık tombişim. booooooolll bol spor diyorum. yoksa yemezsen çok fark etmiyo.

offff yaaaa bağırsakları çalıştırıyo diye birsürü incir yedim sonra karnım ağrımaya başladı sevindim tuvalete gittim ama yine yokk geçmicek ya hiç kurtulamıcam bu kabızlıktan

Yiyebildiğin kadar haşlanmış kabak ye, üzerine de biraz zeytinyağı gezdir. Ardından bol bol su iç. Ben her defasında sonuç alıyorum

Tok karnına içilen madem suyu geniş olan mideyi daha da genişletir yemekten önce 2 ya da yemekten sonra 2 saat fark olmalı arada

aaaaaaaaaaa bunu öğrendiğim iyi oldu. ben de habire soda içip duruyodum. e bu sıcaklarda en iyi serinletici. ya şu evde yapılan buzlu çayları becerebilsem o da olur ama beceremedim. iyi bir tarifi olan var mı?

aaaaaaaaaaa bunu öğrendiğim iyi oldu. ben de habire soda içip duruyodum. e bu sıcaklarda en iyi serinletici. ya şu evde yapılan buzlu çayları becerebilsem o da olur ama beceremedim. iyi bir tarifi olan var mı?

-Zayıflatan Çay
1-2 adet avokado yaprağı
1 çay kaşığı yeşil çay
Küçük bir tutam kiraz sapı ve mısır püskülü
1 çay kaşığı rezene tohumu
Bütün malzemeleri sadece 1-2 dakika hafifçe kaynatın. Ardından 3-4 dakika demlenmeye bırakın. Çaya şeker veya tatlandırıcı eklemeyin. İsterseniz çok ince bir dilim limon ilave edebilirsiniz. Zayıflatan çayı günde birkaç fincan içmeye özen gösterin.
-Formsante

Akşam biraz fazla olmuş bence :)

Kahvaltıda kaç gram nesfit yiyorsun ya da kaç kaşık?

hoşbuldum :) sanırım buraya her gün yedikleriniizi yazıyorsunuz..bnm durum çok vahim boy 1.66 kilo 77

çok teşekkrler..burası tam aradığım yer ya..bi arkadaşım olsa daha iyi motive olurum diyodum ki burayı buldum :) çok fazla ama tam 20 kg vermek istiyorum

Aramıza hoşgeldin canım...

Benim de şöyle çok rahat 25 kg vermem lazım

Ben çok beğendim, gayet ölçülü

Afiyet olsun Miraycım

Son düzenleme:
İki yemek kaşığı yetermiş gibi tatlım

anam o da pek az olurdu kız

hoşbuldum :) sanırım buraya her gün yedikleriniizi yazıyorsunuz..bnm durum çok vahim boy 1.66 kilo 77

evet canım, hemen hemen aynıyız bende 78 ile başladım, boyumuz da aynı, şu an 75.5 im, bakalım cuma ne olacak? bende 58 olmak istiyorum.

slm mirayhan bayılıyorum senin menülerine çokk güzel tam diyetisyenlık tam ga devam edersin inşallah 20 gün yokum dönüşümde inşallah daha çok vermiş olursun öpüldn

ayyyyyyyyy çok sağol çok sevindim, güzel duana da kocaman AMİNNNNNNNNNN diyorum, geldiğinde nasıl olmuş olucam bakalım

-Doyuran içecek

25 adet böğürtlen
450 ml yoğurt
Serpmek için badem taneleri ve nane yaprakları
Böğürtlen ve yoğurdu homojen hale gelene kadar blenderda karıştırın. İsterseniz soğuk su ekleyip kıvamını ayarlayabilirsiniz. Üzerine badem taneleri ve nane yapraklarını serperek servis edin.

-Yağ Yakan İçecek
3 adet domates
3 yemek kaşığı balzamik sirke
1.5 adet limonun suyu
1.5 çay kaşığı toz kırmızı biber
Birkaç dal madanoz
Domateslerin kabuklarını soyarak 4'e bölün ve el blenderı ile iyice ezin. Üzerine sirke, limon suyu ve toz kırmızı biberi ekleyip iyice karıştırın. Buzdolabında soğutun. Servis yaparken maydanozları ilave edin.

Formsante

denedin mi bunu? birkaç fincan derken herhangi bir zamanda mı yoksa ne zaman canın isterse mi? bunu her defasında taze mi demlemek lazım yoksa buzlu içebilir miyiz. bir de şu dokuzlu çayı içiyom bunu da beraber içebiliyor muyuz?

her soru 10 puan istediğin sorudan başlayabilirsin

akşam azcık kaçmış sanki onun dışında gayet iyi...

Ben çok beğendim, gayet ölçülü

Afiyet olsun Miraycım

çok sağol canım, mutlu oldum

URUZ MİRAYHANN farkındaa olaarak yedim bunu ödül günü olarak kabul ediyorum SÖÖÖÖÖÖZ
NORMALDE 6DAN SONRA YEMİYORUM YEMİCEM DE
20 GÜN SONRA NELER DEĞİŞECEK SABIRSIZLIKLA BEKLİCEM ÇÜNKİ KÖYDE İNTERNET YOKKK

Yarın şehir dışına ablamlara iftara gidicez, menülerimi anca gelince paylaşırım, yeğenimi de getiricem çok düşkünüz birbirimize, 7 yaşında, bakalım 2 çocukla nasıl başedicem, kızım da var ya Kendimi tes edicem bakalım kaçıracak mıyım? İnş kaçırmadan gelicem paylaşınca göreceksiniz

bugün yediklerim

sabah 1 haşlanmış yumurta küçük bir dilim peynir 2 çay kaşığı reçel 1dilim ekmek

öğle 3kepçe mercimek çorbası

ara 1 galeta

akşam kızarmış tavuk 3 parça 4 yemek kaşığı püre

tavukta hiç yağ yok teflon tavada kısık ateşte kızarttım kızarttım
püreye de yağ ve kaşar koymadım yarım çay bardağı süt var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…