MİNA hoşgeldin aramıza
canım inşalah bende bizde senin kadar azimli olurda bu kilolardan kurtuluruz tavsiyererin varmııı özellikkle selamlar
offff yaaaa bağırsakları çalıştırıyo diye birsürü incir yedim sonra karnım ağrımaya başladı sevindim tuvalete gittim ama yine yokkgeçmicek ya hiç kurtulamıcam bu kabızlıktan
Tok karnına içilen madem suyu geniş olan mideyi daha da genişletir yemekten önce 2 ya da yemekten sonra 2 saat fark olmalı arada
aaaaaaaaaaa bunu öğrendiğim iyi oldu. ben de habire soda içip duruyodum. e bu sıcaklarda en iyi serinletici. ya şu evde yapılan buzlu çayları becerebilsem o da olur ama beceremedim. iyi bir tarifi olan var mı?
Akşam biraz fazla olmuş bence :)bugün yediklerim
sabah uyanır uyanmaz2 bardak su
nesfit süt
yeşil çay
ara şekersiz kahve 4 FINDIK
öğle sadece üzüm yemek canım istemedi
ara yeşil çay
akşam tantuni 2 avuç içi kadar pide kıyma3 kaşık 3 kt geçgin suuuuuuu
yeşilçay
SİZCE NASIL ARKADAŞLAR
hoşbuldum :) sanırım buraya her gün yedikleriniizi yazıyorsunuz..bnm durum çok vahim boy 1.66 kilo 77
çok teşekkrler..burası tam aradığım yer ya..bi arkadaşım olsa daha iyi motive olurum diyodum ki burayı buldum :) çok fazla ama tam 20 kg vermek istiyorum
Sabah: 3 y. kaşığı menemen, 1 küçük parça ramazan pidesi, 2 dilim peynir, 6 zeytin, 1 bardak şekersiz limonata.
Ara: 1 şeftali.
Öğle: 2 kepçe mercimek çorbası.
Ara: Yok.
Akşam: 4 y. kaşığı kuru fasülye, 2 y. kaşığı yağsız haşlanmış bulgur, salata, azcık yoğurt. (salata ve yoğurt kocişle paylaşılmıştır.)
Kızlar nasıl sizce? Eleştirin ya da beğenin hadiiiiiiiiiiiiiiii
İki yemek kaşığı yetermiş gibi tatlım
hoşbuldum :) sanırım buraya her gün yedikleriniizi yazıyorsunuz..bnm durum çok vahim boy 1.66 kilo 77
slm mirayhan bayılıyorum senin menülerine çokk güzel tam diyetisyenlık tam ga devam edersin inşallah 20 gün yokum dönüşümde inşallah daha çok vermiş olursun öpüldn
-Zayıflatan Çay
1-2 adet avokado yaprağı
1 çay kaşığı yeşil çay
Küçük bir tutam kiraz sapı ve mısır püskülü
1 çay kaşığı rezene tohumu
Bütün malzemeleri sadece 1-2 dakika hafifçe kaynatın. Ardından 3-4 dakika demlenmeye bırakın. Çaya şeker veya tatlandırıcı eklemeyin. İsterseniz çok ince bir dilim limon ilave edebilirsiniz. Zayıflatan çayı günde birkaç fincan içmeye özen gösterin.
-Formsante
bugün yediklerim
sabah uyanır uyanmaz2 bardak su
nesfit süt
yeşil çay
ara şekersiz kahve 4 FINDIK
öğle sadece üzüm yemek canım istemedi
ara yeşil çay
akşam tantuni 2 avuç içi kadar pide kıyma3 kaşık 3 kt geçgin suuuuuuu
yeşilçay
SİZCE NASIL ARKADAŞLAR
Ben çok beğendim, gayet ölçülü
Afiyet olsun Miraycım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?