70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yulaf ezmesi aldım birkaç sabah onu yedim saman gibi
sütle bazen meyve doğruyorum
kepeği nasılll

o da saman gibi bişey yani toz şeklinde ..dukan diyetinde kullanıyolar bende bi yerde kendisinin onlarca katı su ile şişip tokluk hissi verdiğini okumştm ..acaba kullanıpta memnun olan var mı diye merak ettm :)

denemedim ama denicem canım. tek seferliktir muhtemelen yazdıklarım. taze taze olması önemli. içilir heralde ya ne zararı olabilir ki? fikri olan var mı?

serverda sorun var galiba. son sayfayı göremiyorum hala. neyse ben kaçıyom yarın görüşürüz. iyi geceler. az kalorili bol kilo vermeli günleeerrr.

Allah kolaylık versin, inşallah kaçamaksız bir şekilde atlatırsın :)

Listen bence gayet güzel canım, afiyet olsun

kızlaaarrr. bir türlü son sayfayı göremiyorum. sorun ne olabilir?

Arada bende de aynı sorun oluyor kısa süreliğine :)

Doyuran içecek denenebilir ama sirkeli, limonlu tariflere gelemiyorum :)

Teşekkürler tarifler için

moralim bozuldu kızlar ya yatıyorum ben görüşürüz

Ne demek moralim bozuldu?!

Bu basit bir problem canım ve eksiksiz tüm diyet yapanlarda görülen bir sorun. Önerilere uyarsan kısa zamanda sonuç alırsın, sakın boş yere hırpalama kendini

Aaaa... Bugün ödül günüyse o zaman lafımı geri alıyorum, afiyet olsun

saol canım

saol canım

arkadaşlar meraba grubunuzu gördüm sonradan katılınabiliyo mu acaba tüm sayfalara bakamadım malum 140bine yakın sayfa var :) bana yardımcı olabilir misiniz defalarca deneyip zayıflayamayanlardanım

hoşgeldin canım hepimiz kurtulucaz inşaallah bu kilolardan beraberce

offff yaaaa bağırsakları çalıştırıyo diye birsürü incir yedim sonra karnım ağrımaya başladı sevindim tuvalete gittim ama yine yokk geçmicek ya hiç kurtulamıcam bu kabızlıktan

canım ben genellikle soğuk su içiyorum tuvalete çıkabilmek için. sabah aç karnına soğuk su bağırsakları çalıştırıyo. iftardan 2 saat sonra buz gibi suyu bi içiyorum direk tuvalete.... eğer bir rahatsızlık vermiyorsa deneyebilirsin

her zamanki gibi çok güzel bir menü tebrikler

Kalkıp jillian yapmam lazım ve ben üşeniyorum artık off off

Belki de yaptığın egzersizleri çeşitlendirmelisin.

Ben de uzun süre sadece yürüyüş yaptığımda bıkıyorum, araya başka şeyler ekliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…