70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar çıkcam ben ee malum hafta sonu beykozum bani bekliyo mis gibi boğazı orman havasıyla apartmanda kimseler yok yazlıktalar bide hafta sonu olunca bekarlıktan gelme alışkanlık kimse tutamaz evde veya arkadaşlarımızı ağarlıcaz öyle dururum bide bu arada benden başka yok istanbullu şu anda bi sevilcan vardı kıskandım bursalıları valla SEÇİLSEÇİL gemlikte oturuyon ablam görümcem eltim gemlikte oturuyo özdileğin hemen arkasındaki sokaklarda sen yerlisimisin yoksa görevden dolayımı ordasınız neyse kıymet kaçar açmış kollarını beni bekliyo beykozum

Selam herkese günaydına.s.
Biraz geç oldu ama bilgisayarda sorun vardı 1 saattir onu halletmeye çalışıyordum ve sonunda yaptım:dance:
Daha kahvaltı yapamadım biraz sonra küçük bir kase yoğurt bir tabak karpuz ve biraz ekmek yicem karpuz çok tok tutuyo insanı gerçektenyerimseniben
Neyse herkese iyi günlerrr

selamlarr,bende yoktum şehir dışındaydım gelince ilk işim,
tartılmak oldu ve tatilde olmama,azıcıkta kaçırmama rağmen
75.500 den
74.700 e
düşmüşüm...
ve regl dönemine girmişken büyük başarı benim için
çok şükür 74 rakamları gördüm ve umarım 69 uda görebilirim...
kilo veren tüm arkadaşlara başarılar dilerim veremeyenlerdere
yılmak yok nasılsa vereceğiz diyorum :)

Son düzenleme:

Ben gemliğin yerlisiyim canım.doğduğumdan beride gemlikte oturuyorum.annemler ve kayınvalidemler özdileğin karşısındaki sitede oturuyorlar.biz komşu kızı komşu oğlu evlendikte onun için :1rolleyes:belkide tanıyoruzdur sizinkileri

bugün buranın bekçiside bendim galiba,pek kimseler gelmedi,herkese güzel bi haftasonu diliyorum
iyi akşamlar

selam herkese bugün tatil kimsecikler yok haliyle bende temizlik yapıyorum malum pazar çok yoruldum ara verdim kilo verenelri tebrik ediyorum tatil sonrası kilo aldım birde adet dönemi olunca kilo arttı haliyle pzt diyete başlıyorum haftaya kısmetse vericem aldıklarımı herkese iyi pazarlar hayırlı kandiller :)

selam kızlar kandiliniz mubarek olsun dualarınız kabul olsun sayfanın başınada ben yazmışım dün kapanışınıda ben yapim ben bugünde oruçluyum akşama bulgur pilavı yaptırdım eşime ve haşlanmış tavuk salata yicem ayran ama bir bardak kola içmek istiyom bugün bahçeleri süpürüp yıkadım sonra oğlumun havuzunu doldurduk eşimle oynadık onla hep evdeyiz dışarısı fenaa sıcak zaten oruçtum hiç biyere gitmedim dün doymuştum beykozuma zaten yoruldum bugün dinlenim dedim ben perşembe başlarım tam anlamıyla 3 gün daha var oruç SEÇİLSEÇİL canım özdileğin arkasındaki o yüksek sitedemi annenler yeşil bişeydi adı ama en yüksek oln bina hemen arkasında özdileğin görümcem orda oturuyoda

kızlar dugunumden once o kadar ugrastım durdum kılo vereyım dıye 21 gun evlı kaldım bosanmakk uzereyız sımdı ve 6 kılo verdım 1 haftada 67 oldum

sunu anladım yemezsen kılolar gıdıyomus...
ve keske kılolarım kalsaymıs da huzurum olsaymıs keske

tombıkos canım cok uzuldum,ne soyleyecegımı bılemıyorum,daha cok yenısınız,cıcım ayında olmanız lazım,mutlaka aılelerde sorun vardır,ins. duzelır,sizi kendı halınıze bırakırlar da mutlu olursunuz.sana katılıyorum,dunyada en onemlı sey huzur ve saglık,bu mubarek gecede ınsallah dua nıyetıne gecer,sorunlarınız halledıp mutlu olursunuz:Saruboceq:

böyle mubarek bir günde dualar sana yardımcı olsun yol göstersin inşallah daha çok yenisiniz halledersiniz eminim başta inan herkezde sorun oluyor ama atlatılıyor çünkü 2 farklı insan kültürü yaşama tarzı huyu herseyi aynı evin icine girince zıt düsüldüğü zamanlar oluyor umarım atlatırsınız bir an önce :uhm:

kızlar gecenin 3 savur yaparken bakim dedim kimler var ben şu olayı anlamıyom bizim evdeki fazilet takvimine göre ayarlıyodum imsak olayını gazetede nerdeyse aralarında yarım saat oynuyo şimdi bilgisayarı o yüzden açtım gogleden bakim diye her sitede ayrı ayrı nerdeyse hangisine inancam anlamadım ben daha önce yapıyomuşum takvime göre şunu bi doğrusu neresi anlamadım neyse
TSAMBİKOS canım daha yenisin yaşında kaç bilmiyom ama olur öyle eğer çok ciddi problem yoksa aileler yüzündense düşün çok derim yaşınıda bilmiyom ama henüz yeni 20 lerdeysen oluyo öyle çok basit şeylere kafayı takıp sonrada aaa bunun içinmi üzülmüşüm veya bunun içinmi üzmüşüm diyo insan eşinide neyse yinede konuyu bilmediğimiz için ahkam kesmiyelim bilmişlik taslamamış olim bide hayat 30 dan sonra başlarmış derlerdide inanmazdım hakikattende öyle oluyomuş iyi geceler fıstıklar

canım sorun ne bilmiyorum ama aşılacak bir sorunsa uzlaşma yolunu tercih et derim daha yenisiniz farklı kültürler zaman zaman çatışma oluşturabiliyor evlilik her zaman gllük gülistanlık değildir zaman zaman böyle tartışmalar sıkıntıların olması çok normal üzülme derim ben...

Günaydın kızlar herkese iyi sabahlar iyi haftalar bugün diyete başlıodum lahana çorbası evde maydonoz yokmuş yarına kaldı bende bugünden dikkat edeyim diorum sabah tartıldım 66 çıktım açık büfenin zararı 2 kilo oldu olsun bunada şükür diorum diyetle veririm ben bunu düğünler var zaten bu ara hemencecik vermem lazım:)

canım kendini üzme sorun üzerine eşinle karşılıklı konuşun bence ben arkadaşlara katılıyorum 2 ayrı insan aynı evde kolay değil anca alışılcak iyice bir düşünün allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı

günaydın fıstıklar,tombikos canım ben kaçırmışım sen ne ara evlendinde boşanma sürecine geldin kuşum,rabbim ikinizinde yardımcısı olsun,acele karar vermeyin,etraflıca ölçün,tartın ,biçin,öyle karar verin,yuva kurmak o kadar kolay değil,bu mübarek günlerde hakkınızda hayırlısı olur inşallah

bu arada kızlar bende bugün itibariyle 3 günlük kiraz diyetine başladım,cuma bütün kupalar benimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla bende yarın lahana çorbası diyetine başlıyorum kupaya ortağım ona göre heheh :)))) nasılmış bu kiraz diyeti canım sırf kiraz mı yiyorsun

valla bende yarın lahana çorbası diyetine başlıyorum kupaya ortağım ona göre heheh :)))) nasılmış bu kiraz diyeti canım sırf kiraz mı yiyorsun

evet canım sadece 3 gün boyunca günlük 1 er kilo kiraz,yeşil çay,bitki çayları ve su başka bişey yok,ben daha öncede yapmıştım,regl öncesi olduğu halde 1 kilo verdim
bakalım bu hafta ne kadar gidecek, kiloları verelimde bütün kupalar bizim olsun canım:hooray::hooray::hooray:

KİRAZCIM tsambikos la tombikos ayrı kişiler canım yani ben öle biliyom acaba benmi yanılıyom tsambikos sen aydınlat bizi ayrıca tombikos yok ortalarda yok benmi karıştırdım acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…