kızlar çıkcam ben ee malum hafta sonu beykozum bani bekliyo mis gibi boğazı orman havasıyla apartmanda kimseler yok yazlıktalar bide hafta sonu olunca bekarlıktan gelme alışkanlık kimse tutamaz evde veya arkadaşlarımızı ağarlıcaz öyle dururum bide bu arada benden başka yok istanbullu şu anda bi sevilcan vardı kıskandım bursalıları valla SEÇİLSEÇİL gemlikte oturuyon ablam görümcem eltim gemlikte oturuyo özdileğin hemen arkasındaki sokaklarda sen yerlisimisin yoksa görevden dolayımı ordasınız neyse kıymet kaçar açmış kollarını beni bekliyo beykozum
kızlar dugunumden once o kadar ugrastım durdum kılo vereyım dıye 21 gun evlı kaldım bosanmakk uzereyız sımdı ve 6 kılo verdım 1 haftada 67 oldum
sunu anladım yemezsen kılolar gıdıyomus...
ve keske kılolarım kalsaymıs da huzurum olsaymıs keske
kızlar dugunumden once o kadar ugrastım durdum kılo vereyım dıye 21 gun evlı kaldım bosanmakk uzereyız sımdı ve 6 kılo verdım 1 haftada 67 oldum
günaydın fıstıklar,tombikos canım ben kaçırmışım sen ne ara evlendinde boşanma sürecine geldin kuşum,rabbim ikinizinde yardımcısı olsun,acele karar vermeyin,etraflıca ölçün,tartın ,biçin,öyle karar verin,yuva kurmak o kadar kolay değil,bu mübarek günlerde hakkınızda hayırlısı olur inşallah
bu arada kızlar bende bugün itibariyle 3 günlük kiraz diyetine başladım,cuma bütün kupalar benimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla bende yarın lahana çorbası diyetine başlıyorum kupaya ortağım ona göre heheh :)))) nasılmış bu kiraz diyeti canım sırf kiraz mı yiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?