bende ıstıyorum cnm ınsl.. bende baslayacagım leslıe nın yanında dısarı cıkmadıgımzamanlarda ıyı olur ınsl.. sagol sımdıden30 days shred'ın tüm videoları var. İsteyene mail yoluyla gönderebilirim
bende baslaycagım ınsl...benım alttakı ne yapar kım bılır heheheAz once ilk jillian deneyimini yasadim ve sonuc olarak oyle bi ter attim kiii kendimi soguk suya attimbacaklarimi ve kollarimi hissetmiyorum annem ve babam geldi naptin ter icinde kalmissin diye allahtan alt kattakiler tatilde de rahat rahat ziplayabiliyorum
ssecemm bgn bende costum gıbı dıkt et cnmm yarıstayıs unuttunmu hafta sonunaca kım cok verecek ıkı gundur ıftardan sonra yuruyus yapıyorum 1 st yakın ınsl..cumaya bırseyler olur:))bu akşamki menüm 1tabah haşlanmış taze fasulye,2dilim kaşar peyniri(çok canım çekti)3kaşık çorba we 3armut.iftardan önce 65.30dum şimdi 66.10.çok moralim bozuk.kiloma bakmıcaktım dayanamadım yine.1kilo 700gr aldım.offff çok canım sıkkın.naptım ben.bayrama ne kaldı şurada..
eleştiri:) fasulyenın suyu az mı neEki Görüntüle 476518 Sabah: 3 y. kaşığı menemen, 1 küçük parça ramazan pidesi, 2 dilim peynir, 6 zeytin, 1 bardak şekersiz limonata.
Ara: 1 şeftali.
Eki Görüntüle 476519 Öğle: 2 kepçe mercimek çorbası.
Ara: Yok.
Eki Görüntüle 476520 Akşam: 4 y. kaşığı kuru fasülye, 2 y. kaşığı yağsız haşlanmış bulgur, salata, azcık yoğurt. (salata ve yoğurt kocişle paylaşılmıştır.)
Kızlar nasıl sizce? Eleştirin ya da beğenin hadiiiiiiiiiiiiiiiiyoksa gerısı gusel cnm
devamm devammm bırakmak yokkkkkkkkkkkya kızlar... jillian 8'i bugün yapmam gerekiyor ama içimi bi umutsuzluk kapladı. sanki 8 günüm boşa gitmiş hiç fark yokmuş gibi hissediyorum. bıraksam mı diyorum amA bir yandan da 30 günlük programın daha 7sini yaptım daha önümde 23 gün var fark edilcek yakında diyorum kendime. ama şuan hiç yapasım yok beni motive edin noollur yoksa bu akşam jillian tarihim sona ericek... alt komşu bi yandan zatenOOFFF
cnm dere otunu denedınmı sen????????????????????offff yaaaa bağırsakları çalıştırıyo diye birsürü incir yedim sonra karnım ağrımaya başladı sevindim tuvalete gittim ama yine yokkgeçmicek ya hiç kurtulamıcam bu kabızlıktan
gelcnım gelne olursan olgelarkadaşlar meraba grubunuzu gördüm sonradan katılınabiliyo mu acaba tüm sayfalara bakamadım malum 140bine yakın sayfa var :) bana yardımcı olabilir misiniz defalarca deneyip zayıflayamayanlardanım
AZİMM AZİMMMM AZİM AZİMMM =YEMEK YEMEK YEMEKBTSH slm cnm ahhhh 20 kilo vermek istenlerdenim aramıza hoşgeldn cnm umarım kurtuluruz bu yağ kütlelerrinden AZİMLİM
AZİMLİYİMMMMMMM
AZİMLİYİZZZZZZZZ
AZİMLİSİNİZ DİMİAZİMM 4-3 ÖNDE HEHEHE
EVT CNM SPORSUZ OLMAZ BEN BU AY ALIRSAM RAMAZANDAN DOLAYI ORUC LUYUM SPORACIKMYRM ONDA ALIRIM DA INSL..ALMAMMMMhoşbuldum hatta bayıldım bu foruma :)
valla azimliyim yaaaa.
kızlaaaaarrrr hepinizi geçicem. yarın sabah bi bakayım kiloma.
valla şekerim ben zaten çok yemek yemiyorum da (ara sıra coştuğum dönemler hariç () hareketsizim iraz. bir de çocukluktan beri acık tombişim. booooooolll bol spor diyorum. yoksa yemezsen çok fark etmiyo.
HAYDI BAKALIM CNM AZ KALORILI GUNLER AMA KOYDE ACIK TER TEMIS HAVAA PUFF PUFFF ESERKEN SEN NASL DURACAKSINNURUZ MİRAYHANN farkındaa olaarak yedim bunu ödül günü olarak kabul ediyorum SÖÖÖÖÖÖZ
NORMALDE 6DAN SONRA YEMİYORUM YEMİCEM DE
20 GÜN SONRA NELER DEĞİŞECEK SABIRSIZLIKLA BEKLİCEM ÇÜNKİ KÖYDE İNTERNET YOKKK:78::78::78::78::78::78::78::78:
KIZLAR COK UYKUM VARR BEN YATACAGIM INSLLL
Tammam kalkıyorum şidmi ama başka hareketler yapıcam.üşenmek yoook. hadi kalk kalk kalk
Belki de yaptığın egzersizleri çeşitlendirmelisin.
Ben de uzun süre sadece yürüyüş yaptığımda bıkıyorum, araya başka şeyler ekliyorum.
Ebru Şallı'nın süper bir karın dvd'si çok güzel. İstersen sana da onu göndereyim
süper olur valla,değişik bişeylerr,gönder canımm
aramıza hoşgeldin. :))düzen gerçekten çok önemli bir ipin ucu kaçınca toparlamak zor oluyor valla :)))
hoşbulduk:))) evet düzen ve kesin karar çok önemli. Ben pek umursamıyorum aslında kilolarımı ama şöyle bir durum var ki zayıf olunca daha mutlu olacağım bunu da biliyorum:)
30 days shred'ın tüm videoları var. İsteyene mail yoluyla gönderebilirim
canımmmmmmmmmm bende istiorommmmmmmmm
bu gün istanbulum pek bi sevimli gözüme yağmur hiçbir toprağa bu kadar yakışırmı bulutlar esmer taze gelin gibi istanbul sen bir mucizesin dünyaya verilen en güzel armağan sensin :)
seni seviyorum istanbul!!
bu gün istanbulum pek bi sevimli gözüme yağmur hiçbir toprağa bu kadar yakışırmı bulutlar esmer taze gelin gibi istanbul sen bir mucizesin dünyaya verilen en güzel armağan sensin :)
seni seviyorum istanbul!!
nbr sınızz cok gusel hayırlıbır gun dılıyorum hepımız ıcın ınsallahhhhhhhhgünaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?