70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

devran_26 ve PearlJam. mesajlarınızı aldım ama daha yeni olduğum için cevap yazamıyorum özel mesajdan. burdan yazayım da aklınız kalmasın. devran senin videoyu yüklüyorum hala. PearlJam rica ederim her zaman desteğe hazırım.

üşenmek yoook. hadi kalk kalk kalk
Tammam kalkıyorum şidmi ama başka hareketler yapıcam.

Belki de yaptığın egzersizleri çeşitlendirmelisin.

Ben de uzun süre sadece yürüyüş yaptığımda bıkıyorum, araya başka şeyler ekliyorum.

Ben de öyle düşündüm bugün daha çok göbek çalıştırıcı şeyler yapıyım mekik yanlara eğilme gibi,zaten jillan sanki daha çok kol ve bacak çalıştırıyor :44:

Son düzenleme:
Muck hepınızede yorgunum sbh 10 dan berı ayaktayım yarın sımdılık mısafırım yok baklaım gun ola neler ola:)))kısmettt optum hepınızııı

bu gün istanbulum pek bi sevimli gözüme yağmur hiçbir toprağa bu kadar yakışırmı bulutlar esmer taze gelin gibi istanbul sen bir mucizesin dünyaya verilen en güzel armağan sensin :)
seni seviyorum istanbul!!

bu gün istanbulum pek bi sevimli gözüme yağmur hiçbir toprağa bu kadar yakışırmı bulutlar esmer taze gelin gibi istanbul sen bir mucizesin dünyaya verilen en güzel armağan sensin :)

kazzy bende çok mutluyum bugün bu hava beniiii çok sevindirikkkk etti
bak şunu dinle

BENDENİZ AĞLAYAYIM MI - YouTube

günaydın kızlarr
nbr sınızz cok gusel hayırlıbır gun dılıyorum hepımız ıcın ınsallahhhhhhhh

naaapsın ayol kadınlar işte elişi ile ancak haleti ruhiyelerini düzeltebiliyolar yazık bize ayy ay bak misal ben diyorumki kadının ölüsünden bile kocişler iş ister msl gece sahurda dizimi bi çarptım iki büklüm geziyorum kocişim hem işşş bişi oldumu aşkım diyo hem bartdağını uzatıyo çay için sonra ben iki büklüm bardağı alıncada ver ben alıym çayımı sen otur diyo ya ne uzatıyon ki kendin alcaksan can yaa dedim :) kadın ölse bile koca iş ister dedim bi gülüyo :)

eee işte bizi ancak elişi paklıyo yoksa tepemizde huni elimizde parti süsleriyle dolaşırız maazallah! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…