70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu gün istanbulum pek bi sevimli gözüme yağmur hiçbir toprağa bu kadar yakışırmı bulutlar esmer taze gelin gibi istanbul sen bir mucizesin dünyaya verilen en güzel armağan sensin :)
seni seviyorum istanbul!!

ben istanbulda değilim ama istanbul hayranıyım,bence de dünyanın en güzel şehri ve bize ait, fatihe burdan şukranlarımı sunuyorum bu güzel şehri bize hediye ettiği için, nur içinde yatsın..

cok dogru canımm dun mısafır gelecek her ısım bıttı karpuzu dogruyordum bıcagıda yenı keskınlestırmıstım elımı kırt dıye kestınasl kan aktı esım ytk odasında tv ızlyr gttm bakımdedı baktı pecete sardı bırseyolmaz devamm dedı :S:26: ne bısey olmaz kalda sen kes dedım yokdedı bekledı bekledı karpuz cunku elıme aldım suyu elımı yaktı tekrar bıraktım gene kesnediiiiiiiii sonra komsuma dedım sagolsn o kestii yaa cıdden öle mezadada ıs ısterler bır kere daha hehehehe

regl ım kahvaltım;
10:30
-yrm brdk ıncır suyumm
11:00
-1dılım pıde
-2 brdk suuu
-yrm dometes 2 bıber sote az yagda
-1 catal kasar 2 catal normal peynır
-1 yesıl zeytın
- 2-3 catal salatalık

bukdr kıslar sporabasladım cumaya kdr 70 lerı gecmem gerek regl btyr heheh sıslık gdyrr bırazdan belkı jıllıanı denerımılk orakkk:)))

ıftar yokbgn sanırımesım ıs yerıyle yemege gdck mıs bende orucdılımdunden kalanyemler varr kaynımda gelırsedunku yemekler yeterrrr

senin o dediğin olmuş biliyon mu bacım annemlerin köyde bi manyak varmış af buyurun çok düşkünmüş o biiiiip meseleye karısı ölmüş adam birilerine haber vermeden evvel bi klere daha karısını manyak adam tevbee sonra yıkamış kadıncağızı hocayı çağırmış hocada hani niye ıslak bu diyince gizlice anlatmış hocaya ee böle mesele gizli kalır mı?

Kızlar öğlene tavuk göğsü çıkartıttım haşlamayı düşünyorum sizce değişik tarrif kalorisiz varmı akşama da öyle yemeyi düşünüyorum 10 yoolculuğa çıkacağz 6dan sonra yemiyorum sizce tavuk göğsü kalorilimi sevgiler ekmeksiz salatayla düşünüyorum yoğurt olabilir

bugün misafirim var ve menüm böreğinden talısına zengin bugün kendime hakim olmalıyım dün tatlıyı yaparken 2 -3 kaşık aldım ondan dayanamayıp sonra deli gibi spor yaptım :26::26::26: haftasonuda sehır dısında ıftardayım bu zor günleri artlatmam gerek

ben dün tavuk pirzola almstım derilerini çıkarıp fırın postınde knorr acılı çeşni ile pişirdim cok lezzetlıydı :) kalorılı mı bılemıyorum ama cesnı sonucta bahart dıyetısyen bana her tur baharatın serbet oldugunu soylemıstı

günaydın canlarım offffffff diyete konsantre olamıyorum bır turlu ya ofof olmuyo ne yapsam kı eskı hızım da gıtsın ıstıyorum ama ramazan yemekler zor oluyo anca kılo mu koruyabılıyorum

Merhaba kizlarrr
İki gundur giremiyorum internete
Ogluma tuvalet egitimi vermeye calisiyorum
Halilari kaldirdim ugrasiyoruz iste...
Ona bagli oldugu icin gercekten zor bi is..
Uyudu ben de uzandim bi nefes alayim..

Bakayim neler kaynatmissiniz

Allah yardımcın olsun canım zor olsa gerek hadı hayırlısı ınsallah kolay ogrenır

zaten tüm diet menülerinde var hemen hemen
haşladıktan sonra yağsız teflonda pişir kızarmış tavuk gibi oluyo
bol limonlu göbek salatayla süper olur

ne ınsanlar vaa rabbım ıslah etsınnn

Merhaba kizlarrr
İki gundur giremiyorum internete
Ogluma tuvalet egitimi vermeye calisiyorum
Halilari kaldirdim ugrasiyoruz iste...
Ona bagli oldugu icin gercekten zor bi is..
Uyudu ben de uzandim bi nefes alayim..

Bakayim neler kaynatmissiniz
sorma neler kaynttk neler hehe yemek te yemekk:)) sabır ısteeyne bır ıs olsa gerekk kolay gelsın cnm

72 kiloda takıldım kızlaaaaar. 2 hafta oldu başlayalı. bir önerisi olan var mı:26::26:
spor ve bollbu v e yesıl cay super oluyorrr

ya dün herkes mi eşiyle sorun yaşamış
bizde tartıştık hiç bitmiyo dertleri
biz kadınların işi ne kadarda zor ne halde olursan ol hep verici olmamız gerekiyor
ev işlerini aksatma çocukların ihtiyaçları herşeyden önemli onları aksatma
ama bu sırada kendine bakım yap eşini ihmal etme
bide işten geldiklerinde onların istekleri
tabi akşam olunca kadını canı çıkıyor
amaninnn oda ne adammış
canım tavuk göğsünün fazla kalorisi yok
hatta bugün bende yapmayı düşünüyorum

zor bi dönem canım ALLAH kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…