bu gün istanbulum pek bi sevimli gözüme yağmur hiçbir toprağa bu kadar yakışırmı bulutlar esmer taze gelin gibi istanbul sen bir mucizesin dünyaya verilen en güzel armağan sensin :)
seni seviyorum istanbul!!
naaapsın ayol kadınlar işte elişi ile ancak haleti ruhiyelerini düzeltebiliyolar yazık bize ayy ay bak misal ben diyorumki kadının ölüsünden bile kocişler iş ister msl gece sahurda dizimi bi çarptım iki büklüm geziyorum kocişim hem işşş bişi oldumu aşkım diyo hem bartdağını uzatıyo çay için sonra ben iki büklüm bardağı alıncada ver ben alıym çayımı sen otur diyo ya ne uzatıyon ki kendin alcaksan can yaa dedim :) kadın ölse bile koca iş ister dedim bi gülüyo :)
eee işte bizi ancak elişi paklıyo yoksa tepemizde huni elimizde parti süsleriyle dolaşırız maazallah! :)
cok dogru canımm dun mısafır gelecek her ısım bıttı karpuzu dogruyordum bıcagıda yenı keskınlestırmıstım elımı kırt dıye kestınasl kan aktı esım ytk odasında tv ızlyr gttm bakımdedı baktı pecete sardı bırseyolmaz devamm dedı :S:26: ne bısey olmaz kalda sen kes dedım yokdedı bekledı bekledı karpuz cunku elıme aldım suyu elımı yaktı tekrar bıraktım gene kesnediiiiiiiiisonra komsuma dedım sagolsn o kestii yaa cıdden öle mezadada ıs ısterler bır kere daha hehehehe
Kızlar öğlene tavuk göğsü çıkartıttım haşlamayı düşünyorum sizce değişik tarrif kalorisiz varmı akşama da öyle yemeyi düşünüyorum 10 yoolculuğa çıkacağz 6dan sonra yemiyorum sizce tavuk göğsü kalorilimi sevgiler ekmeksiz salatayla düşünüyorum yoğurt olabilir
Merhaba kizlarrr
İki gundur giremiyorum internete
Ogluma tuvalet egitimi vermeye calisiyorum
Halilari kaldirdim ugrasiyoruz iste...
Ona bagli oldugu icin gercekten zor bi is..
Uyudu ben de uzandim bi nefes alayim..
Bakayim neler kaynatmissiniz
72 kiloda takıldım kızlaaaaar. 2 hafta oldu başlayalı. bir önerisi olan var mı:26::26:
Kızlar öğlene tavuk göğsü çıkartıttım haşlamayı düşünyorum sizce değişik tarrif kalorisiz varmı akşama da öyle yemeyi düşünüyorum 10 yoolculuğa çıkacağz 6dan sonra yemiyorum sizce tavuk göğsü kalorilimi sevgiler ekmeksiz salatayla düşünüyorum yoğurt olabilir
hayırlı olsun canım ınsallah saglıklı ve hızlı verırsın canım
ne ınsanlar vaa rabbım ıslah etsınnnsenin o dediğin olmuş biliyon mu bacım annemlerin köyde bi manyak varmış af buyurun çok düşkünmüş o biiiiip meseleye karısı ölmüş adam birilerine haber vermeden evvel bi klere daha karısını manyak adam tevbee sonra yıkamış kadıncağızı hocayı çağırmış hocada hani niye ıslak bu diyince gizlice anlatmış hocaya ee böle mesele gizli kalır mı?
sorma neler kaynttk neler hehe yemek te yemekk:))Merhaba kizlarrr
spor ve bollbu v e yesıl cay super oluyorrr72 kiloda takıldım kızlaaaaar. 2 hafta oldu başlayalı. bir önerisi olan var mı:26::26:
cok dogru canımm dun mısafır gelecek her ısım bıttı karpuzu dogruyordum bıcagıda yenı keskınlestırmıstım elımı kırt dıye kestınasl kan aktı esım ytk odasında tv ızlyr gttm bakımdedı baktı pecete sardı bırseyolmaz devamm dedı :S:26: ne bısey olmaz kalda sen kes dedım yokdedı bekledı bekledı karpuz cunku elıme aldım suyu elımı yaktı tekrar bıraktım gene kesnediiiiiiiiisonra komsuma dedım sagolsn o kestii yaa cıdden öle mezadada ıs ısterler bır kere daha hehehehe
naaapsın ayol kadınlar işte elişi ile ancak haleti ruhiyelerini düzeltebiliyolar yazık bize ayy ay bak misal ben diyorumki kadının ölüsünden bile kocişler iş ister msl gece sahurda dizimi bi çarptım iki büklüm geziyorum kocişim hem işşş bişi oldumu aşkım diyo hem bartdağını uzatıyo çay için sonra ben iki büklüm bardağı alıncada ver ben alıym çayımı sen otur diyo ya ne uzatıyon ki kendin alcaksan can yaa dedim :) kadın ölse bile koca iş ister dedim bi gülüyo :)
eee işte bizi ancak elişi paklıyo yoksa tepemizde huni elimizde parti süsleriyle dolaşırız maazallah! :)
amaninnn oda ne adammışsenin o dediğin olmuş biliyon mu bacım annemlerin köyde bi manyak varmış af buyurun çok düşkünmüş o biiiiip meseleye karısı ölmüş adam birilerine haber vermeden evvel bi klere daha karısını manyak adam tevbee sonra yıkamış kadıncağızı hocayı çağırmış hocada hani niye ıslak bu diyince gizlice anlatmış hocaya ee böle mesele gizli kalır mı?
canım tavuk göğsünün fazla kalorisi yokKızlar öğlene tavuk göğsü çıkartıttım haşlamayı düşünyorum sizce değişik tarrif kalorisiz varmı akşama da öyle yemeyi düşünüyorum 10 yoolculuğa çıkacağz 6dan sonra yemiyorum sizce tavuk göğsü kalorilimi sevgiler ekmeksiz salatayla düşünüyorum yoğurt olabilir
Merhaba kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?