70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah
kepekli tost ekmeğine yağsız 1 tost
1 fincan form çayı

Ara
Yarım fincan nescafe

Öğlen
1 kase yoğurt
2 galeta

Akşam
2 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
Salata
1 dilim kepek ekmeği

Ara
1 maden suyu

ilk günüm ve ilk menüm :)
sabah : 1 dilim ekmek , 2 zeytin. 1/2 kk peynir, 1 haşlanmş yumurta
öğlen : 1 paket mısır ve pirinç patlağı(dışardaydım)
ara : 1 incir
akşam : 1.5 dilim ekmek ve köfte
ara : 2 dilim karpuz
gün içersinde 2.5 litre su
biraz sağlıksız göründü gözüme ne dersiniz :)

seninki de pek güzelmiş hoşuma gitti

bana pek sağlıksız gelmedi hem dışardaymışsın hem de ilk günün o kadar sorun olmaz tebrikler

sanki zeytin biraz fazla olmuş:26::26:. zeytinini en son ne zaman ağzıma aldığımı hatırlamıyorum:26::26: 4 ya da en fazla 5 olabilirdi

bi zararı yok diye rahat rahat yiyorum ama azaltmalı mıyım :26:

(4 kez farklı yıllarda diyetisyene gitmiş biri olarak ) genelde pek fazla önermiyorlar. diyetisyenlerimden sadece biri (her ay yeni diyet yazardı) 1 aylığına kahvaltıda 4 zeytin yzmıştı, diğer ay geri çıkarmıştı.:26::26: belki kişiye görede değişiyodur ama bilmiyorum bana fazla geldi.

slm mı mı almayan haftanın göbüşlüsü olsun emi he he :)
gerçi bu gidişle o ben olcem ama çünkü iki gündür tıka basa ne bulduysam yiyorum reglden olsa gerek ölcem miğdem almıyor ama gözüm alırım ben sen ver diyor :/

zeytinin günde en fazla 5 tane yenilmesi gerekiyor çünkü sadece yağ var içeriğinde

sağolun kızlar ya azaltayım ben o zaman

bakın ne buldum 91'de çıkmış ya ben bile 94 doğumluyum

[video=youtube;N_E9abZ8nyA]http://www.youtube.com/watch?v=N_E9abZ8nyA&feature=related[/video]

amcaya benziycez gerçi ama olsun napalım üsmen agaya benzemekten evladır da yaa esoşumun gönderdiği videolarda sorun çıktı esoşum yada hanginiz tekrar gönderebilirmisiniz?
sessiz videoların biri ikincisi açılmıyor zaten ötekiside hiç gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…