Selam kızlar
EsinCim mutluluklar diliyorum az kalmış nişanlanmanıza.
Herşey gönlünüzce olur inşaallah.
BetülCüm sende bayağı bi yoğun günler geçirip dönmüşsün yuvaya.
Bende bayadır arada bir bakıyorum sadece.
İftardan önce tartılın bence.
Öpüyorum canım benim.
Bir sürü yeni azimli kısçe gelmiş.
Bol iradeler.
bi zararı yok diye rahat rahat yiyorum ama azaltmalı mıyım :26:
Ben zeytinin zararlı olduğunu düşünmüyorum :)
Çok sağlıklı bir yağ kaynağı. İnsan vücudunun yağlara da ihtiyacı var ve özellikle DOĞRU kaynaklardan. Zeytin bence doğru seçimlerden biri, hem karbonhidrat değeri de oldukça düşük bu nedenle Karatay gibi uzmanlar da yenilmesini tavsiye ediyor. Zeytin konusunda sadece tuza dikkat etmen önemli, çok tuzlu olanlarından fazla yenmesi zararlı.
Tuzlu olmaması halinde günde 20 taneye kadar yenebilir
bu gün pek bi güselleşti buralar gidenler dönüyo hep sende geldin :) çok şükür nerelerdesin neler yapıyosun tatlış :)
tamda miğde fesadından ölmek üzereydim ssecemm aklımı başıma devşirttin yafrimu ALLAH PIR PIR RAZI OLSIIIN
yeni kizLar geLmis hosgeLmisLer
cogu eskiLerden hizLi gectim göremedim pisim diLekim betülüm zerram minderim ve bende unutkanLik var unutugum diger kizLar tatiL modundaLarmi
Hoşbuldum :)
Sen de tekrardan hoşgeldin
yeni kizLar geLmis hosgeLmisLer
hoşgeldin suzim özledim kız seni..üzülme tatlım tekrardan güzelce başlarsın diyete.gider hepsi.tartıda ne görürsen gör moral bozmak yok.yola dewam..beni sorarsan 1haftadır yiyip duruyorum 2kilo kadar aldım tekrar başlamak zor geldi.toparlancam inşallahseLam kizLar
sizLeri coook ama cook özLedim
3-4 gün oluyor viyana ya geri döneLi ama özeL hayat biraz yogun oLunca firsat buLup geLemedim
neLer yaptiniz coook sayfa birikmis 3 hafta gecmis okuyamadimyeni kizLar geLmis hosgeLmisLer
cogu eskiLerden hizLi gectim göremedim pisim diLekim betülüm zerram minderim ve bende unutkanLik var unutugum diger kizLar tatiL modundaLarmi
bana biri özet gecsin merakdan catLarimbensiz nasiL gecti günLeriniz
sira bendebende diyet miyet denen hic birsey kaLmadi tatiLden beri tartiLmadim evdeykende zor oLuyor adapte olmasi sabah aksam tartiLan ben tartiyi unuttum ama ise basLayinca düzgün besLenmeye basLayacam geri ve pazartesi tartiLcam ya agLarim ya güLerim
benden bu kadar sira sizde
78 den 68.200 e zor geldim ama iki gündür öle yiyorum ki kesin üç beş geri dönmüştür :/
karapisimiz daha dönmedi diğer kızlarda ara ara uğruyolar yeniler bizi solladı maaşallah bizden azimliler sölemesi aip ama hepside çok şirinler anlıycan topik senin özlediğin topik hala :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?