70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa şu kayıplar yok mu kayıplar napalım sizi ne ceza kessek ki :)

iftar menüm:
0.5 lt su
2 köfte kadar kilis tava(kıymalı patatesli bir yöresel yemek)
bir ince dilim beyaz ekmek
2 bardak ayran

pek diyet bir menü değil ama yine misafir vardı
son günlerde menümü yazmak bile istemiyorum.çünkü bu hafta hergün misafir vardı. kendimce bi şeyler yiyemedim ama güzel olan şey 2 gündür 45 dk lık yürüyüş yapıyorum

bi zararı yok diye rahat rahat yiyorum ama azaltmalı mıyım :26:

Ben zeytinin zararlı olduğunu düşünmüyorum :)

Çok sağlıklı bir yağ kaynağı. İnsan vücudunun yağlara da ihtiyacı var ve özellikle DOĞRU kaynaklardan. Zeytin bence doğru seçimlerden biri, hem karbonhidrat değeri de oldukça düşük bu nedenle Karatay gibi uzmanlar da yenilmesini tavsiye ediyor. Zeytin konusunda sadece tuza dikkat etmen önemli, çok tuzlu olanlarından fazla yenmesi zararlı.

Tuzlu olmaması halinde günde 20 taneye kadar yenebilir

Sabah: Omlet (2 yumurta ve 50 gr kadar peynirden), 1 su bardağı haşlanmış bulgur (içine biraz yeşil zeytin ve taze nane ekledim)

Öğlen: 1 kase yoğurt, 5 fındık, 2 çorba kaşığı dondurulmuş frambuaz

Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 1 kase salata, 2 kaşık frambuaz

anaammm ciddi misin çok mutlu oldum tuzlu değil zaten ev yapımı

bu gün pek bi güselleşti buralar gidenler dönüyo hep sende geldin :) çok şükür nerelerdesin neler yapıyosun tatlış :)

seLam kizLar

sizLeri coook ama cook özLedim
3-4 gün oluyor viyana ya geri döneLi ama özeL hayat biraz yogun oLunca firsat buLup geLemedim

neLer yaptiniz coook sayfa birikmis 3 hafta gecmis okuyamadim yeni kizLar geLmis hosgeLmisLer

cogu eskiLerden hizLi gectim göremedim pisim diLekim betülüm zerram minderim ve bende unutkanLik var unutugum diger kizLar tatiL modundaLarmi

bana biri özet gecsin merakdan catLarim bensiz nasiL gecti günLeriniz

sira bende bende diyet miyet denen hic birsey kaLmadi tatiLden beri tartiLmadim evdeykende zor oLuyor adapte olmasi sabah aksam tartiLan ben tartiyi unuttum ama ise basLayinca düzgün besLenmeye basLayacam geri ve pazartesi tartiLcam ya agLarim ya güLerim

benden bu kadar sira sizde

yeni kizLar geLmis hosgeLmisLer

cogu eskiLerden hizLi gectim göremedim pisim diLekim betülüm zerram minderim ve bende unutkanLik var unutugum diger kizLar tatiL modundaLarmi

Hoşbuldum :)

Sen de tekrardan hoşgeldin

78 den 68.200 e zor geldim ama iki gündür öle yiyorum ki kesin üç beş geri dönmüştür :/
karapisimiz daha dönmedi diğer kızlarda ara ara uğruyolar yeniler bizi solladı maaşallah bizden azimliler sölemesi aip ama hepside çok şirinler anlıycan topik senin özlediğin topik hala :)

hoşgeldin suzim özledim kız seni..üzülme tatlım tekrardan güzelce başlarsın diyete.gider hepsi.tartıda ne görürsen gör moral bozmak yok.yola dewam..beni sorarsan 1haftadır yiyip duruyorum 2kilo kadar aldım tekrar başlamak zor geldi.toparlancam inşallah

Son düzenleme:

ama 6li rakamlari görmüssün tatlim yavas yavas gidcek merak etme bidaha 7lileri görme insallah
karapisi tatilemi gitti :26: bende toparliycam insallah bu sefer gidisim :44: nasildin ya dönüsüm muhtesem olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…