70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama 6li rakamlari görmüssün tatlim yavas yavas gidcek merak etme bidaha 7lileri görme insallah
karapisi tatilemi gitti :26: bende toparliycam insallah bu sefer gidisim :44: nasildin ya dönüsüm muhtesem olacak

sen suzi diilmisin yaa elbette görcen altılı ve hatta beşli rakamları :) varya ssecemm beni gazlayı vermişti sende bi geldin moralim coştu fena iyiyim süperim eet starta ne zaman bascez suzim yarfın başlayak mı?!

ben kaçıyorum kızlar bu gün erken uyumaya kara verdim sabahları sarhoş gibi kalkıyorum yoksa herkese hayırlı geceler, incecik günler

hoşbulduk canımcım sen de hoşgeldin
tessekür ederim canim cok sagol 3 augustos 72 diyor gözüme carpti merakliyim da biraz 2 günün kalmis oldunmu
bende özlemissim ya cok sagol tatlim ya secem niye bilmiyorum senin nickini görünce hep aklima senin bi ara yaptigin tavuk diyeti geliyor
insallah fazlam olabilir diye düsünüyorum ama morel bozmiycam yedim cünkü herseyden kisitlamadim kendimi ama türkiyede kilo almissin diyince millet morelim bozuldu acikcasi ve seneye kadar iplik olmaya niyetlendim dermissim
seker sende sIkma canini cünkü orucda var insan ister istemez fazlada kacirabiliyor insallah tekrardan toparliycaz birlikde

sen suzi diilmisin yaa elbette görcen altılı ve hatta beşli rakamları :) varya ssecemm beni gazlayı vermişti sende bi geldin moralim coştu fena iyiyim süperim eet starta ne zaman bascez suzim yarfın başlayak mı?!

insallah canim agzindan bal damliyo tamam yarin aksam ne yedigimizi yazmakla baslayalim ozaman :13:

banada haber edin tam gaz deyii oldumu?yaa bide esoşum bende amca olsamda üsmen aga olmak istemiyorum jillian bozuk gelmiş tekrar gönderirmisin yüzümü karartıp istedim bak :/(

birde bende yine bi bozukluk var kizlar en son kist vardin düsürmüsdük doktorun verdigi haplarla ondan beri yine regl olmadim 2 ay gecti herhalde yine gitmem lazim kadin doktoruna insallah tekrarlamamisdir kist geri :26:test yaptim yengem dedi kist düsünce belki hamile kalmissindir diye negativ yok cikti yani hamile degilim zaten normal yolardan cocugum olmuyor positiv olsa sasirirdim zaten de yinede yaptim testi acaba diye

ewet yaaa neydi o.9günde 4kilo wermiştim ama çok sıkmıştım kendimi.başka bişey yememiştim.şimdi yapmaya kalksam yapamam.yada yapsam okadar weremem.canım ya normal olsa insan kilo weriyorda oruç olunca az yesende problem 8buçukta yemekte.o wakitte yiyince kilo yapıyo işte.önce gündüz kaçamak yapsam dahi 6dan sonra yemeyince kilo almıyordum hatta weriyordum..ramazanda zayıflanmıcak herhalde ama benim 60 olmam lazım..hadi bakalım werelim şu kllloları...

canımm çok geçmiş olsun :26: inşallah tekrarlamamıştır gidince bize de haber et :26:

ve ben daha düşürüp düşürmediğimi bilmiyorum kisti tedaviye başladım ilaç beni bi tuhaf yaptı bırakmak zorunda kaldım araya ramazan girdi doktora tekrar gitmem gerek ve kızımdan sonra kızım beş yaşında bi kardeşi daha olsun istiyorum yaaa bu konudada gidelim bi yerlere ve biribirimize destek amaclı aktaralım olup biteni olur mu*tatlım neyse kaçtım ben şimdi gerçektende hadi görüşürük hayatım

meraba ben dün sahura kalktım ama 1 ceviz 2 bardak su içip yattım o yüzden iftarda biraz kaçtı galiba yine ya
menüm:1.5 avuçiçi kadar pide 3 hurma 1 büyük kase tonbalıklı salata 4 kaşık makarna birde yemekten 1.5 saat sonra biraz dondurma ((( valla çok olmuş yazması bile uzun sürdü ama karar verdim yarın kendime hakim olucam !!!! :)))))

ben severim tavugu ama 2 gündür tavuk eti yiyorum yarin tavuk göresim yok sen birde 9 gün tutmussun ben yapamazdim herhalde
birde su icemiyorsun ya canim ödem tutuyor aksamda iftarda masaya oturunca ister istemez karbonhydratli yiyeceklerde yiyorsun ac olunca sahura kalkiyorsun kalkamazsanda geceden yiyip yatiyorsun zor oluyor ramazanda kilo vermesi

slm
haftanın göbüşlüsü ben olmıcam çünkü deli gibi spor yaptım geldim az önce :))))9

kist ne kisti canım.bendede polikistik ower war.doktor çocuğun olma ihtimali 4yılda bidemişti.ama bunu derken ben hamileymişimsonra spiral taktırdım ama o halde hamile kaldım.kızım 6buçuk aylık oğlum 2buçuk yaşında we ben 3buçuk yıldır ewliyim.2buçuk haftalıkken oğlumu ultrasonda görememişti doktor.üzülme rabbim ne zaman nasip ettiyse ozaman olur.hayırlısı olsun.bak bana doktor ihtimallerden bahsederken spiral ile hamile kaldım.belli olmaz ümit wermiş olmayayım ama bazen testte görülemeyebiliyor.ben oğlumda 1hafta hergün test yaptımm yeniydim bilmiyordum hergün test yapıyordum.hepsinde çıkmadı en sonunda çıktı.doktora git bi olmazsa kan testi yaptır..içimde bi ses yakın zamanda hamile kalcanı söylüyor.bunun için çok dua etcem..hayırlısı olsun blltanem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…