ama 6li rakamlari görmüssün tatlim yavas yavas gidcek merak etmebidaha 7lileri görme insallah
karapisi tatilemi gitti :26: bende toparliycam insallah bu sefergidisim :44: nasildin ya dönüsüm muhtesem olacak
tessekür ederim canim cok sagolhoşbulduk canımcım sen de hoşgeldin
bende özlemissim ya cok sagol tatlimhoşgeldin suzim özledim kız seni..üzülme tatlım tekrardan güzelce başlarsın diyete.gider hepsi.tartıda ne görürsen gör moral bozmak yok.yola dewam..beni sorarsan 1haftadır yiyllp duruyorum 2kilo kadar aldım tekrar bakklamak zor geldi.toparlancam inşallah
tessekür ederim canim cok sagol3 augustos 72 diyor gözüme carpti merakliyim da biraz 2 günün kalmis oldunmu
sen suzi diilmisin yaa elbette görcen altılı ve hatta beşli rakamları :) varya ssecemm beni gazlayı vermişti sende bi geldin moralim coştu fena iyiyim süperim eet starta ne zaman bascez suzim yarfın başlayak mı?!
insallah canim agzindan bal damliyotamam yarin aksam ne yedigimizi yazmakla baslayalim ozaman :13:
tessekür ederim canim cok sagol3 augustos 72 diyor gözüme carpti merakliyim da biraz 2 günün kalmis oldunmu
bende özlemissim ya cok sagol tatlimya secem niye bilmiyorum senin nickini görünce hep aklima senin bi ara yaptigin tavuk diyeti geliyor
insallah fazlam olabilir diye düsünüyorum ama morel bozmiycam yedim cünkü herseyden kisitlamadim kendimiama türkiyede kilo almissin diyince millet morelim bozuldu acikcasi ve seneye kadar iplik olmaya niyetlendim dermissim
seker sende sIkma canini cünkü orucda var insan ister istemez fazlada kacirabiliyorinsallah tekrardan toparliycaz birlikde
benşimdi kaçıyorum benim küçük melek ilgi istiyor hadin öptüm tatlış A.E.O
birde bende yine bi bozukluk var kizlar en son kist vardin düsürmüsdük doktorun verdigi haplarla ondan beri yine regl olmadim2 ay gecti herhalde yine gitmem lazim kadin doktoruna insallah tekrarlamamisdir kist geri :26:test yaptim yengem dedi kist düsünce belki hamile kalmissindir diye negativ yok cikti yani hamile degilim zaten normal yolardan cocugum olmuyor positiv olsa sasirirdim zaten de yinede yaptim testi acaba diye
birde bende yine bi bozukluk var kizlar en son kist vardin düsürmüsdük doktorun verdigi haplarla ondan beri yine regl olmadim2 ay gecti herhalde yine gitmem lazim kadin doktoruna insallah tekrarlamamisdir kist geri :26:test yaptim yengem dedi kist düsünce belki hamile kalmissindir diye negativ yok cikti yani hamile degilim zaten normal yolardan cocugum olmuyor positiv olsa sasirirdim zaten de yinede yaptim testi acaba diye
ewet yaaa neydi o.9günde 4kilo wermiştim ama çok sıkmıştım kendimi.başka bişey yememiştim.şimdi yapmaya kalksam yapamam.yada yapsam okadar weremem.canım ya normal olsa insan kilo weriyorda oruç olunca az yesende problem 8buçukta yemekte.o wakitte yiyince kilo yapıyo işte.önce gündüz kaçamak yapsam dahi 6dan sonra yemeyince kilo almıyordum hatta weriyordum..ramazanda zayıflanmıcak herhalde ama benim 60 olmam lazım..hadi bakalım werelim şu kllloları...
slm mı mı almayan haftanın göbüşlüsü olsun emi he he :)
gerçi bu gidişle o ben olcem ama çünkü iki gündür tıka basa ne bulduysam yiyorum reglden olsa gerek ölcem miğdem almıyor ama gözüm alırım ben sen ver diyor :/
pearljam canimasagida gördüm seni nasilsin görmeyeli tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?