cok tesekkür ederim canimcanımm çok geçmiş olsun :26: inşallah tekrarlamamıştır gidince bize de haber et :26:
insallah düsmüsdür kanaman oldumu haplari kulandikdan sonra canim :26: bende diyorum benim oglis tek kalmasin diye ama kendiliginden olmuyor birde zayiflayip öyle tedavi olayim diyorum tekrar cocuk icin ama yasimda oldu 30 yapmassam cocugum tek büyüdü icin kötümü olur acaba diyede düsünüyorum benim oglis de tüpbebek tedavisi ile oldu canim yani eger istersem yine tedavi görmem gerek oda cok yipratici bi dönem oluyor bakalim hayirlisi olsun insallah ikimiz icindeve ben daha düşürüp düşürmediğimi bilmiyorum kisti tedaviye başladım ilaç beni bi tuhaf yaptı bırakmak zorunda kaldım araya ramazan girdi doktora tekrar gitmem gerek ve kızımdan sonra kızım beş yaşında bi kardeşi daha olsun istiyorum yaaabu konudada gidelim bi yerlere ve biribirimize destek amaclı aktaralım olup biteni olur mu*tatlım neyse kaçtım ben şimdi gerçektende hadi görüşürük hayatım
iyi geceler canimiii geceleeer mekanın melekleri!
suziiiiiiiim
Çok özledim yaa.. iyiyim ben de buraya döneli 15 gün filan oldu..
iyi oldu geldiğin çok sevindiiim
regl olmami engeliyordun kist iyi huylusu dedi doktor ama haplarla düsürmemiz lazim dedi ve düsmüsdün cok sükür bende bilmiyorum ki giden kist yine tekrarliyormu ki acaba :26:kist ne kisti canım.bendede polikistik ower war.doktor çocuğun olma ihtimali 4yılda bidemişti.ama bunu derken ben hamileymişimsonra spiral taktırdım ama o halde hamile kaldım.kızım 6buçuk aylık oğlum 2buçuk yaşında we ben 3buçuk yıldır ewliyim.2buçuk haftalıkken oğlumu ultrasonda görememişti doktor.üzülme rabbim ne zaman nasip ettiyse ozaman olur.hayırlısı olsun.bak bana doktor ihtimallerden bahsederken spiral ile hamile kaldım.belli olmaz ümit wermiş olmayayım ama bazen testte görülemeyebiliyor.ben oğlumda 1hafta hergün test yaptımm yeniydim bilmiyordum hergün test yapıyordum.hepsinde çıkmadı en sonunda çıktı.doktora git bi olmazsa kan testi yaptır..içimde bi ses yakın zamanda hamile kalcanı söylüyor.bunun için çok dua etcem..hayırlısı olsun blltanem..
Teşekkür ederim Dilek'cim. Amiin amin inşallah.Keşke sen naptın bide onu yazsaydın kısçem ya.
Bi kaç kere yakaladım ama yazmadın
Saol canım benim. Valla bende de heyecan panik gerginlik hepsi mevcut. :18::18:
Güzelce atlatırız inşallah.
Teşekkürler canım. Taviz verirmiyim hiiiçç eş adayına da diğer fertlerede vermem valla taviz falan
Kısçem noldu sana regl olayımı var.Ne bu yeme aşkı ?
ya regl m 5.gunudeyım bgn gozum doymuyorınan bırsuru yedım bugun yaaa gun bıtsınde normale donym dıyorum cumaya bol artı gorecegım buyu k ıhtımelll uffffffffffffff göbıs cıktı 10 gıbı
25 mekık(devamı yapacagım yatmadan)
50 petal
50 yan ayak kaldırma(makas dıyorsunuzya)
3-5 de degısık yan hareketler:))
2,5 lt yakın suu
ama boll yıyecek ufffffffffffffffffffffffffffff
suzi nerdesın kusum sen yaa dondunmu almanya naa canım turkıyemmmm den
sen suzi diilmisin yaa elbette görcen altılı ve hatta beşli rakamları :) varya ssecemm beni gazlayı vermişti sende bi geldin moralim coştu fena iyiyim süperim eet starta ne zaman bascez suzim yarfın başlayak mı?!
insallah canim agzindan bal damliyotamam yarin aksam ne yedigimizi yazmakla baslayalim ozaman :13:
evet adasim canim benimcok özlemissim memleketimi dönesim gelmedi ama döndüm geri
sen naptin nasilsin görmeyeli
sagol canim
tanisalim istersen canim benim adim suzan 30 yasindayim 1 oglum var 5 yasindaispartaliyim avusturyadan katiliyorum
kilo vereyemeyen tek kizce benim1 seneyi gecti sanirsam burda kizlara takilali
birde bende yine bi bozukluk var kizlar en son kist vardin düsürmüsdük doktorun verdigi haplarla ondan beri yine regl olmadim2 ay gecti herhalde yine gitmem lazim kadin doktoruna insallah tekrarlamamisdir kist geri :26:test yaptim yengem dedi kist düsünce belki hamile kalmissindir diye negativ yok cikti yani hamile degilim zaten normal yolardan cocugum olmuyor positiv olsa sasirirdim zaten de yinede yaptim testi acaba diye
meraba ben dün sahura kalktım ama 1 ceviz 2 bardak su içip yattım o yüzden iftarda biraz kaçtı galiba yine ya
menüm:1.5 avuçiçi kadar pide 3 hurma 1 büyük kase tonbalıklı salata 4 kaşık makarna birde yemekten 1.5 saat sonra biraz dondurma((( valla çok olmuş yazması bile uzun sürdü ama karar verdim yarın kendime hakim olucam !!!! :)))))
ben severim tavugu ama 2 gündür tavuk eti yiyorum yarin tavuk göresim yoksen birde 9 gün tutmussun ben yapamazdim herhalde
birde su icemiyorsun ya canim ödem tutuyor aksamda iftarda masaya oturunca ister istemez karbonhydratli yiyeceklerde yiyorsun ac olunca sahura kalkiyorsun kalkamazsanda geceden yiyip yatiyorsun zor oluyor ramazanda kilo vermesi
ya regl m 5.gunudeyım bgn gozum doymuyorınan bırsuru yedım bugun yaaa gun bıtsınde normale donym dıyorum cumaya bol artı gorecegım buyu k ıhtımelll uffffffffffffff göbıs cıktı 10 gıbı
25 mekık(devamı yapacagım yatmadan)
50 petal
50 yan ayak kaldırma(makas dıyorsunuzya)
3-5 de degısık yan hareketler:))
2,5 lt yakın suu
ama boll yıyecek ufffffffffffffffffffffffffffff
suzi nerdesın kusum sen yaa dondunmu almanya naa canım turkıyemmmm den
iyi geceler kızlar ben bugün davetteydim iyi geçti sanırsam çok sapıtmadım yarında davet var bakalım nasıl geçecek :26:
Artık yarın düzenli bi şekilde yemeye başlamalıyım kızlar ve jillian level 2 yoksa 65 değil 85 olucam valla bu gidişle,yediğim herşeyide yazıcam bikaçgündür pek ilgilenemedim,yazmazsam da çok yersem de saçımı başımı yolun valla razıyım ben
Neler yediniz bir yazın bakalım
3 kepçe domates çorbası,2 kaşık kurufasulye,2 kaşık biber kızartması,elim büyüklüğünde pide, 2-3 parça tahin helvası,annemin doğumgünüydü bugün dün pasta yapmıştım 2 profiterol büyüklüğünde ondan yedim,1 bardak şeftali suyu ve 1 bardak limonlu maden suyu bide çekirdekçekirdek,pasta ve meyve suyunu çıkarırsak olur bence:26: inanırsak olur bence
3 kepçe domates çorbası,2 kaşık kurufasulye,2 kaşık biber kızartması,elim büyüklüğünde pide, 2-3 parça tahin helvası,annemin doğumgünüydü bugün dün pasta yapmıştım 2 profiterol büyüklüğünde ondan yedim,1 bardak şeftali suyu ve 1 bardak limonlu maden suyu bide çekirdekçekirdek,pasta ve meyve suyunu çıkarırsak olur bence:26: inanırsak olur bence
kızartma, tahin helvası, pasta,şeftali suyu ve çekirdeği çıkarırsak olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?