70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımm çok geçmiş olsun :26: inşallah tekrarlamamıştır gidince bize de haber et :26:
cok tesekkür ederim canim insallah gelmez bidaha sislik var gelmedi diye agressiflesdim sankim birde haber ederim tatlim sagol
insallah düsmüsdür kanaman oldumu haplari kulandikdan sonra canim :26: bende diyorum benim oglis tek kalmasin diye ama kendiliginden olmuyor birde zayiflayip öyle tedavi olayim diyorum tekrar cocuk icin ama yasimda oldu 30 yapmassam cocugum tek büyüdü icin kötümü olur acaba diyede düsünüyorum benim oglis de tüpbebek tedavisi ile oldu canim yani eger istersem yine tedavi görmem gerek oda cok yipratici bi dönem oluyor bakalim hayirlisi olsun insallah ikimiz icinde

iii geceleeer mekanın melekleri!
iyi geceler canim :92:

suziiiiiiiim
Çok özledim yaa.. iyiyim ben de buraya döneli 15 gün filan oldu..
iyi oldu geldiğin çok sevindiiim
ayy benmi yaniliyorum yoksa yanlis mi hatirliyorum ben seni 7li rakamlarda biliyordum
bende özledim bi ara geldin geri kayboldun seni gördügüme bende cok sevindim canim
gitme bidahada arada senin menülerden kopya cekeyim hep düzgün menü paylasiyordun cok begeniyordum
regl olmami engeliyordun kist iyi huylusu dedi doktor ama haplarla düsürmemiz lazim dedi ve düsmüsdün cok sükür bende bilmiyorum ki giden kist yine tekrarliyormu ki acaba :26:
10 yildir evliyim tatlim 5 yil cocugum olmayinca tüp bebek yaptirmisdik olmuyor cocuk diye bende bi bozukluk var ama en son gittigimde doktor kan tahlili yaptirmisdin hersey normal cikmisdin hayirlisi canim insallah güzel dileklerin icinde cook cok tesekkür ederim

Son düzenleme:

ya regl m 5.gunudeyım bgn gozum doymuyorınan bırsuru yedım bugun yaaa gun bıtsınde normale donym dıyorum cumaya bol artı gorecegım buyu k ıhtımelll uffffffffffffff göbıs cıktı 10 gıbı

25 mekık(devamı yapacagım yatmadan)
50 petal
50 yan ayak kaldırma(makas dıyorsunuzya)
3-5 de degısık yan hareketler:))

2,5 lt yakın suu

ama boll yıyecek ufffffffffffffffffffffffffffff

suzi nerdesın kusum sen yaa dondunmu almanya naa canım turkıyemmmm den

evet adasim canim benim cok özlemissim memleketimi dönesim gelmedi ama döndüm geri
sen naptin nasilsin görmeyeli

aaa zeynepimde burda canim benim gidcem dedim ayrilamadim yarin devam okurum yazdiklarinizi öptüm kocaman

Son düzenleme:
sen suzi diilmisin yaa elbette görcen altılı ve hatta beşli rakamları :) varya ssecemm beni gazlayı vermişti sende bi geldin moralim coştu fena iyiyim süperim eet starta ne zaman bascez suzim yarfın başlayak mı?!

insallah canim agzindan bal damliyo tamam yarin aksam ne yedigimizi yazmakla baslayalim ozaman :13:

bende aynen kızlar durr!! bgn son artık eskı dusene donmek ıstyrm gunluk yuuruyuz ve mekık vb.sporumu mutlaka paacagımmm mısafırım olmadkca ıftardan sonra yurumek ıstyrmm 2 gundur yurudumama bgnde mekık vs.yaptım ama bır srudude sey yedımm aklıma geldıkce vıcdanım sızlıyor yaaaaaaaaaaaasacımı cekın benım(

bgn yarın son regl mm ınsl..1 ay boyunca full dıyet orucluyum zaten ıftar da az ara sonrada sahurda hafıfı ama kalıcı seyler yıyecegım ınsl.... tmm mıı hergun ne yedıksey eksıksızz yazalım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26:

evet adasim canim benim cok özlemissim memleketimi dönesim gelmedi ama döndüm geri
sen naptin nasilsin görmeyeli

aynı sımdıde ramazan la ugras ıcındeyım boll mısafırımm vr cok sukur:)) ama regl m bgnlerde cok suku regl oncesı 70lerı gordum ama regl olunca 73lerı bıle gordum cumaya allah kerım( korkuyorum gerı alırsam dıye o yusden bu st den sonra yemıcem bırseyy cumaya oruclu olurummm zaten ınsl.. o yusdennn sıkı tutumamm gerekk kısa kdr ne verırısem o kar cunku kadın dogum cuya gdcgmm dr mu sasırtmam gerek benı 80 lerde gormustu 60 larda goresını bana umut vermesını ıstıyorummmm cunku ne kadar zayıf olursan bebıs o kdr cabuk olur ınsl..demıstii:))

şekerler
yemek yerken başka şeylerle ilgilenmeyin. tv. gazete vs.
bir de eğer küçük çocuğunuz varsa önce ona yedirin. ben eskiden bir yandan kendim yiyodum bir yandan ona yediriyodum ama baktımki yedikçe yemişim. şimdi onu doyurup yolluyom sonra kendim yiyom. ya da babasına bırakıyom. yoksa ne yediğimiz belli olmuyo. bir de sofrada salatanız herzaman olsun ve yemek yemeye salatadan başlayın. daha çabuk doyarsınız ve vicdan azabı çekmezsiniz.

ve küçük bir sır daha çok sevdiğiniz ama yasak olan yemek varsa az yapın. aile fertlerine paylaştırınca nasıl olsa size kalmayacak siz de yiyip vicdan azabı çekmiceksiniz.

sagol canim
tanisalim istersen canim benim adim suzan 30 yasindayim 1 oglum var 5 yasinda ispartaliyim avusturyadan katiliyorum

kilo vereyemeyen tek kizce benim 1 seneyi gecti sanirsam burda kizlara takilali

Anladığım kadarıyla bu başlığın demirbaşlarındansın

Buradaki muhabbet çok güzel, insan diyet yapamasa bile ayrılamaz burdan :)

Tekrar buraya dönmene çok sevindim Suzi, hoşgeldin

Hiç ertelemeden en kısa zamanda git canım, umarım güzel haberlerle gelirsin

Biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama merak etme çok kaçmamış

Afiyet olsun

Tavuk candır, ben biraz fazla tüketiyorum sanırım

Tarçınlı sütle, meyveli yoğurtla vs kandır kendini, yoksa önüne durmak imkansız

iyi geceler kızlar ben bugün davetteydim iyi geçti sanırsam çok sapıtmadım yarında davet var bakalım nasıl geçecek :26:

Artık yarın düzenli bi şekilde yemeye başlamalıyım kızlar ve jillian level 2 yoksa 65 değil 85 olucam valla bu gidişle,yediğim herşeyide yazıcam bikaçgündür pek ilgilenemedim,yazmazsam da çok yersem de saçımı başımı yolun valla razıyım ben

iyi geceler kızlar ben bugün davetteydim iyi geçti sanırsam çok sapıtmadım yarında davet var bakalım nasıl geçecek :26:

Neler yediniz bir yazın bakalım

Neler yediniz bir yazın bakalım

3 kepçe domates çorbası,2 kaşık kurufasulye,2 kaşık biber kızartması,elim büyüklüğünde pide, 2-3 parça tahin helvası,annemin doğumgünüydü bugün dün pasta yapmıştım 2 profiterol büyüklüğünde ondan yedim,1 bardak şeftali suyu ve 1 bardak limonlu maden suyu bide çekirdek çekirdek,pasta ve meyve suyunu çıkarırsak olur bence:26: inanırsak olur bence

kızartma, tahin helvası, pasta,şeftali suyu ve çekirdeği çıkarırsak olur bence

Özel bir gün olduğu için kaçamaklar göz ardı edilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…