70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iftara davetliydim gelemedim canlarım

Vazgeçmek mi?

Çok üzüldüm neden vazgeçiyor ? Birşeymi oldu ki? Tüh ya inşallah düzelir canım.

Genelde gelinle damat vazgeçer böyle şeylerden. Ama sizinki ters olmuş biraz

gerek yok daha 2 yılınız var filan dedi..
annem de ciddi değildir yapar diye sakinleştiriyor beni de bilmiyorum sonuç ne olcak
inşallah vazgeçmez çok heveslenmiştim
ben de 25 ağustosta olsun diye düşünmüştüm çok uygun bi tarih

canım benimm
özlemişim ya resmen burdaki ortamı..
ben de diyetle alakasızım aslında herkes ne kadar zayıfladığımı söyleyince pek önemsemiyorum ama eskisi kadar da yemiyorum tabii..
bakalım cuma günü kaç çıkcam..
sen ne yaptın bebeğim iyisin dimi neden yazmıyosun gel diyeti boşver muhabbet edelim

seni unuttuk mu ki aşk olsun güselim yaaa :) ama nerelerdeydin sen bakiim heee kaçış tam gaz oldu :/

evet biraz habersiz kaçmış gibi oldum
çok işim vardı canım şükür hallettim geldim artık burdayım inşallah

suziiiimmm
bi kaç sayfa geriye baksan görürdün beni niye bakmadın hıı
aman kıyamam da ben şimdi sana çok özledim zaten..
aynı gün gelmişiz resmen ben de daha yeni yazmaya başladım
bütünlemem vardı onu geçtiiimm
sonra öğrenci evimi taşıdım istanbula gezmeye gittim..
eve geldim evde de inşaat vardı bi sürü iş filan derken sonunda bilgisayarı kurduk..
çok özlemişim burayı..
benden de böyle işte
doktora da git canım lütfen senin için endişe ediyorum önemli bişey çıkmaz inşallah

Son düzenleme:
sahur için mi?bende yeni uyandım çayımı demledim şimdi yafuklumu kaldırcam sahura hadin görüşürük datlıım bye :)

Neler yediniz bir yazın bakalım

neler yedim adet dolayısıyla oruç değildim ama akşama kadar sadece bi tane erik yedim
akşam 4 sarma 2 kaşık et yemegi küçük 1 kase çorba cacık 2 çatal patlıcan yemeği
ara 3 çatal kadayıf tatlısı dondurma

3 litre su 1 saat tempolu yürüyüş nasıl menü kızlar :18::18::18:

1. Örnek Alınabilenecek Liste

1- Metabolizma kahvaltıda aldıkları besinlerle güne başladığı için sabah güzel bir kahvaltı yapılmalıdır.
Örnek olarak:
2 dilim tam tahıllı / çavdar / Uno denge ekmeği,
1 tane haşlanmış yumurta ( Haftada 2-3 kez ),
1-2 dilim peynir,
Domates, salatalık, tere, roka, maydanoz vs. yeşillik,
3-4 tane zeytin,
Kansızlık problemleri olanlar için 1 tk pekmez,
Bitki çayı ( Yeşil çay, 7 otlu bitki çayı, ıhlamur veya herhangi bir bitki çayı )

2- Ara öğünü muhakkak yapılmalıdır. Ara öğün yapıldığında mide boş olmadığı için ana öğünde yemeklere saldırmanızı engelleyecektir.
Ve 100 kaloriyi geçmemelidir.
Örnek olarak:
10 fındık veya 15 badem veya 3 tane ceviz veya 2 tane light bisküvi veya 2 tane galeta veya 1 avuç beyaz leblebi, 1 kuru incir veya 3-4 tane kuru kayısı
veya 5-6 tane çilek yenilebilir.
Ara öğünün yanında bitki çayı içmenizi tavsiye ederim.

3- Öğle yemeklerinde et, tavuk , balık veya sebze yemenizi öneriyoruz.
Ana öğünlerin yanında mutlaka bol limonlu salata ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt tüketmek sizi hem tok tutar hemde midenizi çalıştırmak için yardımcı olur.
Yoğurdun yağ yakma gibi bir faydası vardır.
Örnek olarak:
* 3-4 tane köfte + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 1 tane şinitzel + salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 tane nugget salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık
* 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği salata + 3 yk yoğurt veya ayran veya cacık + 1 dilim ekmek

4- Ara öğünü tekrar muhakkak yapınız. Örnekler 2. maddede mevcuttur.

5- Eğer yemek saatinize çok varsa tekrar ara öğün yapabilirsiniz.

6- Akşam öğünlerinde hafif geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
Örnek olarak:
5-6 yk sebze yemeği + salata + 2-3 yk yoğurt + 1 kepçe çorba

NOTLAR:
Günde 2.5 - 3 litre su içilmeli.
3 kupa bitki çayı tüketilmeli. İçine çubuk tarçın atabilirsiniz.
Şekersiz Türk kahvesinin kalorisi 0 dır ve antioksidan etkisi vardır. İçilebilir.
Nescafe içmek isteniyorsa light ve şekersiz içilebilir.
Salatalarda tuz, nescafe, çay, bitki çaylarına şeker atmayı azaltarak bırakmanızı tavsiye ederim.
Salatalara 1-2 tk zeytinyağı katılabilir.
Çok tatlı ihtiyacı hissediyorsanız 1 elmayı rendeleyip içine toz tarçın atıp karıştırarak yiyebilirsiniz.
Asıl kilonuz sabah wc e çıktıktan sonra kıyafetsiz bir şekilde tartıldığınızda çıkan kilodur.

gunaydınnnnn topıkdaslarım ben dondum sukur gerıye
nasılsınız bakıyım ozledım sızlerı kımler kaldı acaba topıkte
65 ıle ayrıldıgım topıge 68 olarak gerı donmekteyım

Çok düzensiz olmuş canım, öncelikle düzenli beslenmen önemli, 3 ana+3 ara öğün. Vücudumuz bişey yememekle değil, az ama sık aralıklarla yeme ile çalışmaya başlar, yukarda liste var, buna göre menülerini düzenlemeye çalış.

Anaaaa, eskilerden bir kızçe yakaladım, nasılsın, napıuyosun? Yediğin içtiğin senin olsun, neler yaptın anlat bakem?

Anaaaa, eskilerden bir kızçe yakaladım, nasılsın, napıuyosun? Yediğin içtiğin senin olsun, neler yaptın anlat bakem?

hahhaayy eet canım bende eskılerdn bırını gordugum ıcın utlu oldum
gezdım gezdım gezdım
e 3 hafta tatıl sonunda kılocukları aldım dondum
sızler nasılsnz dıyet son gaz dewam dım
ı

Ayyy canım, çok özledim kız seni, hemen geldiğibn belli olmuş, topiği doldurmuşun canım benim. Nasılsın, yine sorunların varmış, inşallah düzelir canım? Bu sene inşallah düzenli bir şekilde kilocuklarını da verirsin.

İyi etmişsin canım, ben de ramazan dolayısıyla tam diyet yapıyorum diyemicem, akşamları tatlıyı biraz kaçırıyorum. Ama gün içinde şekerimiz düştüğü için, toparlıyoruz akşam.
Bir de Dilek i gördüm arada kaçırmışım, kız Dilek gel sen de muhabbet edek kız, azcık anlat bize ne ediyon, sevdiceğinle aranız nasıl.
Ababa gelmiş napıyosunn canikom???

bende ramazan dolayısıyla dıkkat edemıorum malesf kı
ramazandan snra hem ewde platese baslıorum hem spor salonuna kayıt oluyorum
sanırım bu sefer daha da cabuk gıder kılocuklar
eskı kısları bende cook ozledım
ıns gerı donerler hepsı
tabıkıde yenı gelen arkadslarda hosgelmısler

günaydınlarrdün aksam misafirlerim vardı yoğurt çorbası 1 emek kaşığı pilav ve de fırında tavuk yapmstım tavuk yedim biraz cayın yanına cok az tatlı kacamagı yaptım :26::26:sonra her zamanki gibi sporumu yaptım bildirimleri cuma sabahı yapıyoruz di mi ?bugün iftardan önce mi tartılmalıyız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…