Özel bir gün olduğu için kaçamaklar göz ardı edilebilir
Yaanio zaman sahurda kaçırmıyım orda gözardı etmesem de olur bence
Göz ardı etme hakkını doldurdun ona göre ye sahurda
Göz ardı etme hakkını doldurdun ona göre ye sahurda
Vazgeçmek mi?
Çok üzüldüm neden vazgeçiyor ? Birşeymi oldu ki? Tüh ya inşallah düzelir canım.
Genelde gelinle damat vazgeçer böyle şeylerden. Ama sizinki ters olmuş biraz
Selam kızlar
EsinCim mutluluklar diliyorum az kalmış nişanlanmanıza.
Herşey gönlünüzce olur inşaallah.
BetülCüm sende bayağı bi yoğun günler geçirip dönmüşsün yuvaya.
Bende bayadır arada bir bakıyorum sadece.
İftardan önce tartılın bence.
Öpüyorum canım benim.
Bir sürü yeni azimli kısçe gelmiş.
Bol iradeler.
seni unuttuk mu ki aşk olsun güselim yaaa :) ama nerelerdeydin sen bakiim heee kaçış tam gaz oldu :/
seLam kizLar
sizLeri coook ama cook özLedim
3-4 gün oluyor viyana ya geri döneLi ama özeL hayat biraz yogun oLunca firsat buLup geLemedim
neLer yaptiniz coook sayfa birikmis 3 hafta gecmis okuyamadimyeni kizLar geLmis hosgeLmisLer
cogu eskiLerden hizLi gectim göremedim pisim diLekim betülüm zerram minderim ve bende unutkanLik var unutugum diger kizLar tatiL modundaLarmi
bana biri özet gecsin merakdan catLarimbensiz nasiL gecti günLeriniz
sira bendebende diyet miyet denen hic birsey kaLmadi tatiLden beri tartiLmadim evdeykende zor oLuyor adapte olmasi sabah aksam tartiLan ben tartiyi unuttum ama ise basLayinca düzgün besLenmeye basLayacam geri ve pazartesi tartiLcam ya agLarim ya güLerim
benden bu kadar sira sizde
O zaman sahur menümü yazıyım 4 kaşık yoğurt 2 kaşık nesfit 2 kaşık yulaf yeterli sanırım bu tok tutsun yeterr
Neler yediniz bir yazın bakalım
Çok düzensiz olmuş canım, öncelikle düzenli beslenmen önemli, 3 ana+3 ara öğün. Vücudumuz bişey yememekle değil, az ama sık aralıklarla yeme ile çalışmaya başlar, yukarda liste var, buna göre menülerini düzenlemeye çalış.neler yedim adet dolayısıyla oruç değildim ama akşama kadar sadece bi tane erik yedim
akşam 4 sarma 2 kaşık et yemegi küçük 1 kase çorba cacık 2 çatal patlıcan yemeği
ara 3 çatal kadayıf tatlısı dondurma
3 litre su 1 saat tempolu yürüyüş nasıl menü kızlar :18::18::18:
gunaydınnnnn topıkdaslarım ben dondum sukur gerıye
nasılsınız bakıyım ozledım sızlerı kımler kaldı acaba topıkte
65 ıle ayrıldıgım topıge 68 olarak gerı donmekteyım
Anaaaa, eskilerden bir kızçe yakaladım, nasılsın, napıuyosun? Yediğin içtiğin senin olsun, neler yaptın anlat bakem?
Ayyy canım, çok özledim kız seni, hemen geldiğibn belli olmuş, topiği doldurmuşun canım benim. Nasılsın, yine sorunların varmış, inşallah düzelir canım? Bu sene inşallah düzenli bir şekilde kilocuklarını da verirsin.seLam kizLar
sizLeri coook ama cook özLedim
3-4 gün oluyor viyana ya geri döneLi ama özeL hayat biraz yogun oLunca firsat buLup geLemedim
neLer yaptiniz coook sayfa birikmis 3 hafta gecmis okuyamadimyeni kizLar geLmis hosgeLmisLer
cogu eskiLerden hizLi gectim göremedim pisim diLekim betülüm zerram minderim ve bende unutkanLik var unutugum diger kizLar tatiL modundaLarmi
bana biri özet gecsin merakdan catLarimbensiz nasiL gecti günLeriniz
sira bendebende diyet miyet denen hic birsey kaLmadi tatiLden beri tartiLmadim evdeykende zor oLuyor adapte olmasi sabah aksam tartiLan ben tartiyi unuttum ama ise basLayinca düzgün besLenmeye basLayacam geri ve pazartesi tartiLcam ya agLarim ya güLerim
benden bu kadar sira sizde
İyi etmişsin canım, ben de ramazan dolayısıyla tam diyet yapıyorum diyemicem, akşamları tatlıyı biraz kaçırıyorum. Ama gün içinde şekerimiz düştüğü için, toparlıyoruz akşam.hahhaayy eet canım bende eskılerdn bırını gordugum ıcın utlu oldum
gezdım gezdım gezdım
e 3 hafta tatıl sonunda kılocukları aldım dondum
sızler nasılsnz dıyet son gaz dewam dımı
Ayyy canım, çok özledim kız seni, hemen geldiğibn belli olmuş, topiği doldurmuşun canım benim. Nasılsın, yine sorunların varmış, inşallah düzelir canım? Bu sene inşallah düzenli bir şekilde kilocuklarını da verirsin.
İyi etmişsin canım, ben de ramazan dolayısıyla tam diyet yapıyorum diyemicem, akşamları tatlıyı biraz kaçırıyorum. Ama gün içinde şekerimiz düştüğü için, toparlıyoruz akşam.
Bir de Dilek i gördüm arada kaçırmışım, kız Dilek gel sen de muhabbet edek kız, azcık anlat bize ne ediyon, sevdiceğinle aranız nasıl.
Ababa gelmiş napıyosunn canikom???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?