yesıl cay kepek bıskuvıı kepek ekmegiii :))
h.g cnmm kolay gelsın cnmmmkımseler yok bak sen geldın dıe dılek te geldı ama sımdı gene yoksunuz gel artık bos bırakmayalım topıgımızı yaffffffff
cok sukur nerdesın dılek yaaa her kez yokolduuukımseler yok yaaa yenı adaylar var eskıler ortada yok
Teşekkür ederim Dilek'cim. Amiin amin inşallah.Keşke sen naptın bide onu yazsaydın kısçem ya.
Bi kaç kere yakaladım ama yazmadın
Puccaaa nerelerdesin?!! Özlettin :78:
seLam kizLar
sizLeri coook ama cook özLedim
3-4 gün oluyor viyana ya geri döneLi ama özeL hayat biraz yogun oLunca firsat buLup geLemedim
neLer yaptiniz coook sayfa birikmis 3 hafta gecmis okuyamadimyeni kizLar geLmis hosgeLmisLer
cogu eskiLerden hizLi gectim göremedim pisim diLekim betülüm zerram minderim ve bende unutkanLik var unutugum diger kizLar tatiL modundaLarmi
bana biri özet gecsin merakdan catLarimbensiz nasiL gecti günLeriniz
sira bendebende diyet miyet denen hic birsey kaLmadi tatiLden beri tartiLmadim evdeykende zor oLuyor adapte olmasi sabah aksam tartiLan ben tartiyi unuttum ama ise basLayinca düzgün besLenmeye basLayacam geri ve pazartesi tartiLcam ya agLarim ya güLerim
benden bu kadar sira sizde
iftara davetliydim gelemedim canlarım
canım benimm
özlemişim ya resmen burdaki ortamı..
ben de diyetle alakasızım aslında herkes ne kadar zayıfladığımı söyleyince pek önemsemiyorum ama eskisi kadar da yemiyorum tabii..
bakalım cuma günü kaç çıkcam..
sen ne yaptın bebeğim iyisin dimi neden yazmıyosun gel diyeti boşver muhabbet edelim
gunaydınnnnn topıkdaslarım ben dondum sukur gerıye
nasılsınız bakıyım ozledım sızlerı kımler kaldı acaba topıkte
65 ıle ayrıldıgım topıge 68 olarak gerı donmekteyım
Ayyy canım, çok özledim kız seni, hemen geldiğibn belli olmuş, topiği doldurmuşun canım benim. Nasılsın, yine sorunların varmış, inşallah düzelir canım? Bu sene inşallah düzenli bir şekilde kilocuklarını da verirsin.
İyi etmişsin canım, ben de ramazan dolayısıyla tam diyet yapıyorum diyemicem, akşamları tatlıyı biraz kaçırıyorum. Ama gün içinde şekerimiz düştüğü için, toparlıyoruz akşam.
Bir de Dilek i gördüm arada kaçırmışım, kız Dilek gel sen de muhabbet edek kız, azcık anlat bize ne ediyon, sevdiceğinle aranız nasıl.
Ababa gelmiş napıyosunn canikom???
Eskilerin hepsi tatilde sanırım.
Buralardayım aslında yazdıklarınızı arada sırada okuyordum.
Sen maşaallah azimli çıktın.
Vayyy eskiler dönüş yaşıyor.
Selam Hasret
OoOoo kimler varmışş burdaa.
İyiyim Fadime abla sen nasılsın?
Sevdicekle iyiyiz çok şükür kışa isteme olsun diyor da bilmiyorum evlilik fobim var sanırım.
Hayırlısı diyorum.
Sen nabıyorsun iyi misin?
evet canım eskıler donuste kıs gelıo artık bız yıne dıyet moduna gırmeye basladık sanırım
Normalde yazın diyet yapardım ben bu sefer tam tersi oldu ya.
Oruç tutanlar, akşam iftardan önce tartılıp, bildirim yapıyor canım, tutmayanlar sabah bildiriyo.günaydınlarrdün aksam misafirlerim vardı yoğurt çorbası 1 emek kaşığı pilav ve de fırında tavuk yapmstım tavuk yedim biraz cayın yanına cok az tatlı kacamagı yaptım :26::26:sonra her zamanki gibi sporumu yaptım bildirimleri cuma sabahı yapıyoruz di mi ?bugün iftardan önce mi tartılmalıyız ?
İyiyim canım, bir ara ben de tatil moduna girdim, bi baktım hızla kilolar dönüyor. Sonra amanın dedim kendine gel, şu sıralar iyiyim. Ramazan nedeniyle dikkat etmesem de, tartıı yüzümü güldürüyo. Aynen ben de aynı işteyim, devam. İşyerini taşıdık işte, gerisi aynı. Adını koymanız açısından resmiye bağlamanız iyi olur diye düşünüyorum, Allah sonunuzu hayır eylesin. Allah herkesi mesut bahtiyar eylesin de, gerçekten evlilik olayı tam bir şans meselesi, inşallah umduğunu bulursun sen de.Eskilerin hepsi tatilde sanırım.
Evet arada bakıyordum.
İyi bende ne olsun aynıyım aynı işyerinde sürünüyorum.
Kilo dersen pek takılmıyorum iyi hissediyorum kendimi ama dikkatte ediyorum.
Buralardayım şeker sende dönmüşsün kürkçü dükkanına
Ooo dün eskilerin dönüş vaktiydi herhalde.
Geçmiş olsun suzim ve hoşgeldin tekrar buraya.
Dün sayfana baktım bende baktım bi hareket yok hala tatilde herhalde dedim.
Ee nasıl geçti Türkiye de ki tatilin??
İyiyim canımm ne biliyim diyetle alakam olmadıgı icin gelmekte istemedim pek.
Baban kızı verecek ya yan çizmeye başladı sanırım.
25 Ağustosta ikinizde yüzükleri takarsınız inşaallah canım.
Esin'le birlikte hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.
Selam Hasret
Sevdicekle iyiyiz çok şükür kışa isteme olsun diyor da bilmiyorum evlilik fobim var sanırım.
Hayırlısı diyorum.
Hayırlı olsuın canım, senin adına sevindim.bende bende
3 haftalık tatıl + ramazan olunca bu hale geldım
bu arada ısteme olayına sewındm canım
bence ewlılıge bu kadr uzak bakma
sewdıcekle olduktan sonra mutlulugun en uclarını yasıosun emın olablırsın
bzde dun nıkah ıslemlerını baslattık
Ababa gelmiş napıyosunn canikom???
Merhaba arkadaslar bende 76. 4 ıle aranıza geldım ınsallah hedefım 55 kılo olmak. Bunu bu sefer basaracagım. 5 yıldır dıyet yapmıyordum hamılelık pılanımdan olayı hamılelık umudumu yıtırınce artık kılomu vermeye karar verdım. Kurabıye unlu mamullerı hayatımdan cıkardım. Seker olayını hayatımdan cıkardım. Asıtlı ıceceklerı hayatımdan cıkardım en ıyı ıcecek su ve ayran... Saka tatlar kesınlıkle almıyorum normal sebze yemeklerı yapıyorum. Yanı yemek yeme alıskanlıgımı degıstırdım kendımı dıyet yapıyormus gıbı degıl saglıklı beslenıyor moduna soktum. Ramazanda ıkı kılo verdım sadece aksamları bır ogun yıyerek sahurda tam pısmıs bır yumurta ve bır kac tussuz zeytın yıyorum okadar. Ve cay ıcıyorum gece boyu bol ıcecek alıyorum yesıl cay su, ve ayran. Evıme sadece esmer ekmek alıyorum kepeklı beyaz ekmekten mutlaka uzak duruyorum. Ekmegıde sadece 1 dılım ıftarda yıyorum okaar... Bakalım ramazan sonu ıkı kılo daha hedefım vermek ınsallah buradan yazıcam sızlere.
evet herkes tek tek gelıyorrrrgünaydııınn
herkes aynı zamanlarda mı döndü kız
boşver gezdin geldin verirsin o 3 kiloyu da devamını da
evet ben geldiim
iyiyim canım sen napıyosun
aramıza hoşgeldin
ben de diyeti pek savsakladım ama dediğin gibi halimden memnun olunca artık durdum gibi çok kasmıyorum da aşırı salmıyorum da öyle bişey..
babam sinir etti ya beni ne yapcak turşumu mu kurcak anlamadım
inşallah hayırlı haberler veririz canım benim
bbaaaaakkkkkk kımlerde gelmıssssselaaaaammmmm
evet herkes tek tek gelıyorrrr
evet cokta takmıorum dogrusu
cok ıı geldı tatıl bana cunku
bbaaaaakkkkkk kımlerde gelmıssss
ohh herkes tekrrdan hosgelmıs
Çok şükür gidenler dönmeye başlamış. Artık canlanalım da yeniden şevk gelsin hepimize. Bu süreç ne akdar uzarsa o kadar sıkıyor beni. Bir an önce 58 olsaydım
Hepbirlikte elbette
evet herkes tek tek gelıyorrrr
evet cokta takmıorum dogrusu
cok ıı geldı tatıl bana cunku
bbaaaaakkkkkk kımlerde gelmıssss
ohh herkes tekrrdan hosgelmıs
Herkese günaydınlarr,
Güzel bir gün diliyorum.
günaydınlarrdün aksam misafirlerim vardı yoğurt çorbası 1 emek kaşığı pilav ve de fırında tavuk yapmstım tavuk yedim biraz cayın yanına cok az tatlı kacamagı yaptım :26::26:sonra her zamanki gibi sporumu yaptım bildirimleri cuma sabahı yapıyoruz di mi ?bugün iftardan önce mi tartılmalıyız ?
Merhaba arkadaslar bende 76. 4 ıle aranıza geldım ınsallah hedefım 55 kılo olmak. Bunu bu sefer basaracagım. 5 yıldır dıyet yapmıyordum hamılelık pılanımdan olayı hamılelık umudumu yıtırınce artık kılomu vermeye karar verdım. Kurabıye unlu mamullerı hayatımdan cıkardım. Seker olayını hayatımdan cıkardım. Asıtlı ıceceklerı hayatımdan cıkardım en ıyı ıcecek su ve ayran... Saka tatlar kesınlıkle almıyorum normal sebze yemeklerı yapıyorum. Yanı yemek yeme alıskanlıgımı degıstırdım kendımı dıyet yapıyormus gıbı degıl saglıklı beslenıyor moduna soktum. Ramazanda ıkı kılo verdım sadece aksamları bır ogun yıyerek sahurda tam pısmıs bır yumurta ve bır kac tussuz zeytın yıyorum okadar. Ve cay ıcıyorum gece boyu bol ıcecek alıyorum yesıl cay su, ve ayran. Evıme sadece esmer ekmek alıyorum kepeklı beyaz ekmekten mutlaka uzak duruyorum. Ekmegıde sadece 1 dılım ıftarda yıyorum okaar... Bakalım ramazan sonu ıkı kılo daha hedefım vermek ınsallah buradan yazıcam sızlere.
Eskilerin hepsi tatilde sanırım.
Evet arada bakıyordum.
İyi bende ne olsun aynıyım aynı işyerinde sürünüyorum.
Kilo dersen pek takılmıyorum iyi hissediyorum kendimi ama dikkatte ediyorum.
Buralardayım şeker sende dönmüşsün kürkçü dükkanına
Ooo dün eskilerin dönüş vaktiydi herhalde.
Geçmiş olsun suzim ve hoşgeldin tekrar buraya.
Dün sayfana baktım bende baktım bi hareket yok hala tatilde herhalde dedim.
Ee nasıl geçti Türkiye de ki tatilin??
Selam Hasret
Hayırlısı diyorum.
bende bende
3 haftalık tatıl + ramazan olunca bu hale geldım
bu arada ısteme olayına sewındm canım
bence ewlılıge bu kadr uzak bakma
sewdıcekle olduktan sonra mutlulugun en uclarını yasıosun emın olablırsın
bzde dun nıkah ıslemlerını baslattık
evet ılkkez ıse zevkle geldımaz kaldı inşallah canım sabır
evet tatil iyi geliyor şimdi daha iyi motive olursun
tskler canım
hayırlı olsun Hasret, çok sevindim canım
he he bende oyleydım yagünaydın canlarrsaldım iyice her gün geç kalkıyorum ya
bu arada bir sorum var
( özlediniz mi sorularımı)
İftardan önce, malum mide felan boş olunca kendimi iyice zayıflamış hissediyorum sonra iftarı yapınca sanki zayıflamamışım, hala aynı gibiyim. Şimdi, Ramazan'da kilo verip vermediğimizi, alıp almadığımızı ne zaman anlarız? sabah mı akşam mı, yemekten önce mi sonra mı tartılmak lazım?
Ne dersiniz?
bu arada bir sorum var
( özlediniz mi sorularımı)
İftardan önce, malum mide felan boş olunca kendimi iyice zayıflamış hissediyorum sonra iftarı yapınca sanki zayıflamamışım, hala aynı gibiyim. Şimdi, Ramazan'da kilo verip vermediğimizi, alıp almadığımızı ne zaman anlarız? sabah mı akşam mı, yemekten önce mi sonra mı tartılmak lazım?
Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?