70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KİRAZCIM tsambikos la tombikos ayrı kişiler canım yani ben öle biliyom acaba benmi yanılıyom tsambikos sen aydınlat bizi ayrıca tombikos yok ortalarda yok benmi karıştırdım acep

kıymetcim haklısın canım ya ben karıştırdım,mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

KIZLARRRR BEN GELDİMM......

Cuma günü izine ayrılacağım için bir sürü iş çıktı... mesaj yazamadan çıkmak zorunda kaldım... dün akşam geç saatlerde ankaradan geldik... düğünlerimizi yaptık.... geze geze geldik... 2 gün bile çok güzel geçti... asıl iznim bugün başlıyor bakalım... geçmişi okumaya vaktim yok... valizleri boşaltıp tatil için yeniden hazırlayacağım... akşama izmire yolculuk başlıyor... herkez iyidir umarım... bu haftaki listeyide göremedim ama kilo veren herkezi tebrik ediyorum... yazabilirsem aralarda yazmaya çalışırım... hepinizi çok öpüyorum... sizleri özleyeceğim... sizde beni özleyin şekerler...

offfff bu çorbadan zormuş yaa sırf kirazzzz ıyyyyy allah kolaylık versin 3 gün sadece kiraz yersen baya bi vermen lazım bence 1 kilo az canım yaaahadi hayırlısı bakalım kaç kilo vericeksin

kızlar napıosunuz topik hareketlenmiş ben öğle yemeğimi yedim
sabah bir tost kaşarlı birde çay
öğle kabak yemeği bol sebze yedim üzerine pul biber döktüm bol bol birazda yoğurt yedim biraz geçsin yeşil çay içicem ara verdim yeşil çaya tatil falan derken :)

oooo hadi bakalım bol bol gez eğlen canım ama izmir çok sıcak incecik şeyler al yanına kolay gelsin görüşürüz

bursefa tatil nasıl gidiyor hepimizin yerine keyif yap canım

merhaba canım... tatil olurda güzel olmazmı şekerim... süper geçiyor canım sağolasın sizin yerinizede gezerim eğlenirim.. gelince bir sürü resimler yükleyeceğim...... bu akşam izmire gidiyorum... birde izmirin altını üstüne getireyim bakalım... ben kaçıyorum canım... öpüldün...

oooo hadi bakalım bol bol gez eğlen canım ama izmir çok sıcak incecik şeyler al yanına kolay gelsin görüşürüz

sağol canım aynen bursada yanıyor cuma günü serin bıraktık ama dün yanıyorduk... tril tril şeyler elbiseler, etekler alıyorum canım teşekkür ederim... öpüyorum canım...

kaydirigubbakcemile2Selam kızlarr
Bu hafta da bir kilo verip 69 oldum sonunda 6 ları görmeye başladımzemuszemus
Herkese iyi tatilller malesef ben tatile gidemedim bu sene mafoldumben
Ve umarım herkes kiloları veriropuyorumnanaktan

bursefam hoşgeldin canım,iyi tatiller sana,tadını çıkar bizim yerimizede

magrentacım valla daha fazla verenlerde oluyo bu diyetle,zaten ödem gidiyo vücuttan,demekki bende çok yokmuş sadece 1 kilo gitti,bu seferde ne verirsem kardır benim için 1,2 farketmez.....ayrıca o kadarda kötü değil ya ben kiraz çok sevdiğim için güzel gidiyo şimdilik

sağol canım aynen bursada yanıyor cuma günü serin bıraktık ama dün yanıyorduk... tril tril şeyler elbiseler, etekler alıyorum canım teşekkür ederim... öpüyorum canım...
İyi tatiller canım izmirde nereye geliosun bakayım?

benim pek meyve ile aram yok arada tuzlu bişiler yemem lazım tek besin çok zor oluyor öle diyet yapamıom bir domates diyeti yapıodum ilk gün bıraktım olmadı umarım baya verirsin canım

bugünki menümüde yazayım hemencik

sabah kalkar kalmaz 2 bardak su

kahvaltı : 1 tabak kiraz,yeşil çay
ara : 1 bardak kuşburnu çayı
öğlen : 1 tabak kiraz,yeşil çayımıda yaıyorum şimdi
şu ana kadarda 1,5 litre suyumu içtim

benim pek meyve ile aram yok arada tuzlu bişiler yemem lazım tek besin çok zor oluyor öle diyet yapamıom bir domates diyeti yapıodum ilk gün bıraktım olmadı umarım baya verirsin canım

benimde hiç tuzla aram yok,domatese salatalığa bile tuz ekmem, normalde bile meyvesiz asla yapamıyorum..... inşallah canım ya şu 7 lerden kurtulayım artık

benimde hiç tuzla aram yok,domatese salatalığa bile tuz ekmem, normalde bile meyvesiz asla yapamıyorum..... inşallah canım ya şu 7 lerden kurtulayım artık

walla benimde tuzla aram yok aynı şekilde tuz ekmem salatalığa bile ama birazcık olcak işte hep tatlı yiyemem gitmio valla hadi inşallah bir an önce düş 6lı rakamlara bende 5lilere düşmek istiyorum inşallah

Ben ögle yemegimi yiyorum buharda karnibahar yaptim yaninada salata,
Karnibahari bitirdim salatdan anca bi kac catal alabildim tikandim simdi azicik daha temizligimi yapim sonra devam yerim..
Izin telasi basladi bende 9 Gün sonra insallah Türkiyedeyim :))

afiyet olsun ayparçam,şimdi sen nasıl heyacanlısındır,buraya gelincede yanlız bırakma bizi
olurmu

gel tabi,valla ben ayrı kaldığım zamanların acısını çıkartıyorum,sanki herkesi birebir tanıyo gibiyim,ee haliylede neler olmuş kim ne demiş merak ediyorum,kopamıyorum burdan

ooo kaynatmışınız ama şimdi kimsecikler yok bende kirazcım perşembe yapcam ya kiraz yada karpuz detoksu şimdi orucum ama 3 litre su içiyom ve dikkat ediyom yinede zaten 3.30 a kadarda uyumuyom sadece kepekli tost ve nescafe şekersiz yiyom tok tutuyo ama hala 79 neyse öptüm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…