KİRAZCIM tsambikos la tombikos ayrı kişiler canım yani ben öle biliyom acaba benmi yanılıyom tsambikos sen aydınlat bizi ayrıca tombikos yok ortalarda yok benmi karıştırdım acep
evet canım sadece 3 gün boyunca günlük 1 er kilo kiraz,yeşil çay,bitki çayları ve su başka bişey yok,ben daha öncede yapmıştım,regl öncesi olduğu halde 1 kilo verdim
bakalım bu hafta ne kadar gidecek, kiloları verelimde bütün kupalar bizim olsun canım:hooray::hooray::hooray:
KIZLARRRR BEN GELDİMM......
Cuma günü izine ayrılacağım için bir sürü iş çıktı... mesaj yazamadan çıkmak zorunda kaldım... dün akşam geç saatlerde ankaradan geldik... düğünlerimizi yaptık.... geze geze geldik... 2 gün bile çok güzel geçti... asıl iznim bugün başlıyor bakalım... geçmişi okumaya vaktim yok... valizleri boşaltıp tatil için yeniden hazırlayacağım... akşama izmire yolculuk başlıyor... herkez iyidir umarım... bu haftaki listeyide göremedim ama kilo veren herkezi tebrik ediyorum... yazabilirsem aralarda yazmaya çalışırım... hepinizi çok öpüyorum... sizleri özleyeceğim... sizde beni özleyin şekerler...
bursefa sobe
bursefa tatil nasıl gidiyor hepimizin yerine keyif yap canım
oooo hadi bakalım bol bol gez eğlen canım ama izmir çok sıcak incecik şeyler al yanına kolay gelsin görüşürüz
İyi tatiller canım izmirde nereye geliosun bakayım?sağol canım aynen bursada yanıyor cuma günü serin bıraktık ama dün yanıyorduk... tril tril şeyler elbiseler, etekler alıyorum canım teşekkür ederim... öpüyorum canım...
bursefam hoşgeldin canım,iyi tatiller sana,tadını çıkar bizim yerimizede
magrentacım valla daha fazla verenlerde oluyo bu diyetle,zaten ödem gidiyo vücuttan,demekki bende çok yokmuş sadece 1 kilo gitti,bu seferde ne verirsem kardır benim için 1,2 farketmez.....ayrıca o kadarda kötü değil ya ben kiraz çok sevdiğim için güzel gidiyo şimdilik
benim pek meyve ile aram yok arada tuzlu bişiler yemem lazım tek besin çok zor oluyor öle diyet yapamıom bir domates diyeti yapıodum ilk gün bıraktım olmadı umarım baya verirsin canım
benimde hiç tuzla aram yok,domatese salatalığa bile tuz ekmem, normalde bile meyvesiz asla yapamıyorum..... inşallah canım ya şu 7 lerden kurtulayım artık
Ben ögle yemegimi yiyorum buharda karnibahar yaptim yaninada salata,
Karnibahari bitirdim salatdan anca bi kac catal alabildim tikandim simdi azicik daha temizligimi yapim sonra devam yerim..
Izin telasi basladi bende 9 Gün sonra insallah Türkiyedeyim :))
Tabiki heycanliyim canim..afiyet olsun ayparçam,şimdi sen nasıl heyacanlısındır,buraya gelincede yanlız bırakma bizi
olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?