70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamamdır, ben de acaba su kaybı felan olur da asıl olduğumuz kilodan az mı çıkarız, boşuna mı seviniriz diye korkuyordum.
Haklısınız, en iyisi iftardan hemen önce tartılmak

ayy çok özlemişik o çekici avatarı görmeyi bebeğem :)
kg lara gelince hepimiz aynı bi alıp verdik işte ama şükür kavaşturana bu gün sıfırdan başlıyoruz

selam kazzy

Son düzenleme:
ayyy buralar pek bi şenlendi demi?meleğem :) bide karapisimizde dönseydi gwnaz da yok yaa var daha eksiklerimiz gelselerde yenilerle beraber...sanki bu defa yeni sezon başlangıcı gibi bişiy demi ayy hababam sınıfına döndük :) ayol çok şirine oldu böle :) topik

:) mrb kazzy nasılsın

çok şükür yafrıım sen napıyosun iyisin demi?
iyisin iyisin ben bi devrilip bi topluyodum ama hepinizin dönmesi beni fena moda aldı şimdi süperim süper :) eksiksiz bildirimler bu akşam itibari ile başlıycak herşeye bu akşam kaldığımız yerden başlıyoruz :) tatlış tmm mı?

hakkaten yaa, karapisicik nerde, Nora nerde, GWZNZ nerde? hepsini özledim, canlanma başladı ya ne güzel. hepimiz için hızlı ve kalıcı başlangıçlar olsun İnş

hasret bebeğim bugün tartılma yarın iftardan önce tartıl akşam yazarsın bildirimini.. yani ben öyle düşündüm yanlış mı düşündüm ki :26:

kızlar bende bısey soracagım
kısa hazırlık ııcn dondurucuma bıseyler koymak ıstıyorum
napabılırım sızce

kızlar bende bısey soracagım
kısa hazırlık ııcn dondurucuma bıseyler koymak ıstıyorum
napabılırım sızce

kayınvalidemin bahçesi var.yazın ordan çıkan biberleri ince ince yemeklik doğruyoruz.poşetleyip dondurucuya atıyoruz.domatesleri tüm tüm poşetleyip onlarıda koyuyoruz.patlıcanları halka halka doğrayıp kızgın yağda biraz döndürdükten sonra onlarıda koyuyoruz :)))...aklına gelebilecek herşeyi koyabilirsin.sadece soğuk alan yiyecekleri koyma.erik,vişne,şeftali,kayısı bunlarıda koyabilirsin.kışın hem komposto yapabilir,hem reçel hemde pastaların üzerine süs olarak kullanabilirsin :)))

hakkaten yaa, karapisicik nerde, Nora nerde, GWZNZ nerde? hepsini özledim, canlanma başladı ya ne güzel. hepimiz için hızlı ve kalıcı başlangıçlar olsun İnş
amiiiiiiiin inşşşşş
tabıkı artık baslamk sart
hasret bebeğim bugün tartılma yarın iftardan önce tartıl akşam yazarsın bildirimini.. yani ben öyle düşündüm yanlış mı düşündüm ki :26:

canm bugunde orucluyum
bu aksm ıftardan once tartılır yarın bıldırırım dıye dusunmustum sızlerde oyle yapacaksınız sanırım kı
benım ewde vın bozuldu gıremıyorum yanı aksamları

cuma diye cuma tartılmak uygun olur diye yarın tartılacağımı düşünmüştüm de o zaman oruçlular bugünden tartılsın :26:

hasretcim ben domatesi biberi hiç yağ koymadan 10 15 dk tencerede pişiriyorum soğuyunca buzdolabı poşetlerine iki kepçe bölüştürüyorum kışın soğanı kavurup içine bi tane atıyorum mis gibi menemen oluo yada sadece domatesi rendeleyip kaynatıp yemeklerde kullanıyorum

sLm sekerler

oruc bitince verirsin veririz geri insallah canim gercekdende doktorun böyle bakacak sana cok sevindim hepimiz istedigimiz hedeflerimize ulasiriz insallah
evet canim bazen kimseye anlatmadigin dertlerini paylasiyorsunuz sevincini anlatiyorsun burdaki kizlar cok iyi kizlar cok seviyorum herbirini gelemedigim zamanlar aklim burda oluyor ne yaptilar nasillar diye allah güzel muhabettlerimizi bozmasin insallah
cok sagol canim insallah önemli birsey yoktur
ben tavugun kanatini seviyorum gögsü biraz kuru geliyor ay fazla detaylara girmeyeyim canim istedi
betülcüm canim benim tatli kiz
kaldigim yerden baslamak istedim gecmissiz gelmeyeyim dedim bi baktim 400 sayfa gözüm korktu birgün uyku tutmadimmi bakarim yine
türkiyede aklima geldin betülcüm dügüne giderken otobüslen gittik bolu dan geccezmi acaba diye aklimdan gecti bende özledim sizleri
cok sevindim gecdigine tatlim nisanlin napti oda gecebildimi :26:
insallah canim gidecem en yakin zamanda
hosgeldin tekrar hasretcim
cok tesekkür ederim cok hos birsey böyle güzel karsilanmak sizleri cok seviyorum tesekkür ederim arkadaslarim
insallah düzelir canim cok sagol sizlerde elimden yada sacimdan tutacaksin sizlerle birlikde bu sefer insallah verecem
hosgeldin canim
dileeek fistiiiik özledim geldim
sagol dilegim esim yine isden ayrildi fistik ya oda evde olunca yine zor giriyorum
Türkiye cok güzeldin dilegim sayisal oynamiyorum ama biyerden birsey tutarsa aninda yerlesmeye hazirim
ufukda evlilik mi görünüyor dilegim
hayirlisiyla evlenin insallah hasretcimm
Çok şükür gidenler dönmeye başlamış. Artık canlanalım da yeniden şevk gelsin hepimize. Bu süreç ne akdar uzarsa o kadar sıkıyor beni. Bir an önce 58 olsaydım
Hepbirlikte elbette
selam cocostarcim sende hosgeldin tekrar
gecen sene biz orucda cuma günü iftardan önce tartilip bildirim yapiyorduk canim regl olan veya tutamayan kizlarda sabahdan yapiyorlardin :26:
bencede cuma tartilmamizi degistirmeyelim kizlar :26:

günlük menü bildirimi için bu akşamdan dedim tartı cuma olsun zaten hem belki o zamana diğerleride döner

menemen, bamya, taze fsülye, kurutmalıklar - patlıcan,biber,kabak- domates sosu

tsk ederm yapacagm ıns
cuma diye cuma tartılmak uygun olur diye yarın tartılacağımı düşünmüştüm de o zaman oruçlular bugünden tartılsın :26:

tsk ederm
mrb su<zım nasılsn canm
kısceler bnm ewımde netım olmadıgı ıcın bn yarn aksm tartılp cuma buraya yazacagım
yanı tartılma gunumuz degısmıyor yanblıs anlamayn sekerckler

selaammm hanımlar :80:

cuma gününden beri vicdan azabından topice giremedim çünkü bir haftadır yaptığım kaçamağın yediğim cısss ların haddi hesabı yok

sıcak sıcak ramazan pideleri mi dersiniz (hem de pastane pidesi pambııkkk gibi), lokma tatlıları, şekerpareler, dondurmalar mı dersiniz, pilavlar amerikan salataları mı dersiniz, üstüne yetmezmiş gibi cips mi dersiniz. hepsinden tadımlık yedim ama sonuçta yedim.

çok kabahatliyim biliyorum ama her gün iftara bir yere davetliydim ve ne kadar dirensem de "ye ye ye" zorlamalarına dayanamadım. ama azcık azcık yedim

bu kadar yediğim için sporu biraz fazlalaştırdım öyle bir denge kurmaya çalıştım ama bakalım.

geçen cuma 79la başladım yarını çok merak ediyorum.:18: kara listeye girmek istemiyorum. :18:

benim sevdicek bi dersten kaldı canım.. o da bilmeyerek değil hoca resmen zevkine bıraktı.. soruları cevapladığı halde yaptı. niye onunla uğraştı anlamadık kadın resmen geçemesin diye elinden geleni ardına koymadı
sene başında vercek inşallah o dersi de..
ben de zaten sen yokken yoktum yeni gelmiştim ondan geçmişe bakamadım 200-300 sayfa mı ne birikmiş
canım benim benim de aklıma geldin suzi şimdi ankarada düğündedir diye
belli mi olur nasip belki bi gün bi yerde karşılaşırız

bi gün bi omlet yapayım dedim annem çok beğendi her gün istiyo ya ben de yağsız yapıyorum çok az tuz koyuyorum mis gibi oluyo ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…