evet ılkkez ıse zevkle geldım
tskler canım
he he bende oyleydım ya
11 .12 ydı kalkıs saatlerım
bugun 7.40 hasret ayakta
ozledık tabıkıde
bence en dogru zaman
ıftarı acmadan once kı tartılma
ben bu aksam oyle yapacagım yarın da yazacagım kılomu buraya
haydıı kısceler yarın hepımız yapalım bıldırımımızı
bunu dün konuşup iftardan önce diye karar verdik canım
sonuçta normal zamanlarda da akşam 9 gibi yemeği bırakıp sabaha tartıldığımızı düşünürsek ramazanda da gece yemek yiyoruz iftardan öncesi uygundur
ayy çok özlemişik o çekici avatarı görmeyi bebeğem :)
kg lara gelince hepimiz aynı bi alıp verdik işte ama şükür kavaşturana bu gün sıfırdan başlıyoruz
ayy çok özlemişik o çekici avatarı görmeyi bebeğem :)
kg lara gelince hepimiz aynı bi alıp verdik işte ama şükür kavaşturana bu gün sıfırdan başlıyoruz
:) mrb kazzy nasılsın
ayyy buralar pek bi şenlendi demi?meleğem :) bide karapisimizde dönseydi gwnaz da yok yaa var daha eksiklerimiz gelselerde yenilerle beraber...sanki bu defa yeni sezon başlangıcı gibi bişiy demi ayy hababam sınıfına döndük :) ayol çok şirine oldu böle :) topik
kızlar bende bısey soracagım
kısa hazırlık ııcn dondurucuma bıseyler koymak ıstıyorum
napabılırım sızce
kızlar bende bısey soracagım
kısa hazırlık ııcn dondurucuma bıseyler koymak ıstıyorum
napabılırım sızce
amiiiiiiiin inşşşşşhakkaten yaa, karapisicik nerde, Nora nerde, GWZNZ nerde? hepsini özledim, canlanma başladı ya ne güzel. hepimiz için hızlı ve kalıcı başlangıçlar olsun İnş
tabıkı artık baslamk sartçok şükür yafrıım sen napıyosun iyisin demi?
iyisin iyisin ben bi devrilip bi topluyodum ama hepinizin dönmesi beni fena moda aldı şimdi süperim süper :) eksiksiz bildirimler bu akşam itibari ile başlıycak herşeye bu akşam kaldığımız yerden başlıyoruz :) tatlış tmm mı?
hasret bebeğim bugün tartılma yarın iftardan önce tartıl akşam yazarsın bildirimini.. yani ben öyle düşündüm yanlış mı düşündüm ki :26:
amiiiiiiiin inşşşşş
tabıkı artık baslamk sart
canm bugunde orucluyum
bu aksm ıftardan once tartılır yarın bıldırırım dıye dusunmustum sızlerde oyle yapacaksınız sanırım kı
benım ewde vın bozuldu gıremıyorum yanı aksamları
bende aynen kızlar durr!! bgn son artık eskı dusene donmek ıstyrm gunluk yuuruyuz ve mekık vb.sporumu mutlaka paacagımmm mısafırım olmadkca ıftardan sonra yurumek ıstyrmm 2 gundur yurudumama bgnde mekık vs.yaptım ama bır srudude sey yedımm aklıma geldıkce vıcdanım sızlıyor yaaaaaaaaaaaasacımı cekın benım (
bgn yarın son regl mm ınsl..1 ay boyunca full dıyet orucluyum zaten ıftar da az ara sonrada sahurda hafıfı ama kalıcı seyler yıyecegım ınsl.... tmm mıı hergun ne yedıksey eksıksızz yazalım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oruc bitince verirsin veririz geri insallah canim gercekdende doktorun böyle bakacakaynı sımdıde ramazan la ugras ıcındeyım boll mısafırımm vr cok sukur:)) ama regl m bgnlerde cok suku regl oncesı 70lerı gordum ama regl olunca 73lerı bıle gordum cumaya allah kerım( korkuyorum gerı alırsam dıye o yusden bu st den sonra yemıcem bırseyy cumaya oruclu olurummm zaten ınsl.. o yusdennn sıkı tutumamm gerekk kısa kdr ne verırısem o kar cunku kadın dogum cuya gdcgmm dr mu sasırtmam gerek benı 80 lerde gormustu 60 larda goresını bana umut vermesını ıstıyorummmm cunku ne kadar zayıf olursan bebıs o kdr cabuk olur ınsl..demıstii:))
evet canim bazen kimseye anlatmadigin dertlerini paylasiyorsunuz sevincini anlatiyorsun burdaki kizlar cok iyi kizlar cok seviyorum herbirini gelemedigim zamanlar aklim burda oluyor ne yaptilar nasillar diye allah güzel muhabettlerimizi bozmasin insallahAnladığım kadarıyla bu başlığın demirbaşlarındansın
Buradaki muhabbet çok güzel, insan diyet yapamasa bile ayrılamaz burdan :)
Tekrar buraya dönmene çok sevindim Suzi, hoşgeldin
Hiç ertelemeden en kısa zamanda git canım, umarım güzel haberlerle gelirsin
Biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama merak etme çok kaçmamış
Afiyet olsun
Tavuk candır, ben biraz fazla tüketiyorum sanırım[/B][/FONT]
betülcüm canim benim tatli kiziftara davetliydim gelemedim canlarım
gerek yok daha 2 yılınız var filan dedi..
annem de ciddi değildir yapar diye sakinleştiriyor beni de bilmiyorum sonuç ne olcak
inşallah vazgeçmez çok heveslenmiştim
ben de 25 ağustosta olsun diye düşünmüştüm çok uygun bi tarih
canım benimm
özlemişim ya resmen burdaki ortamı..
ben de diyetle alakasızım aslında herkes ne kadar zayıfladığımı söyleyince pek önemsemiyorum ama eskisi kadar da yemiyorum tabii..
bakalım cuma günü kaç çıkcam..
sen ne yaptın bebeğim iyisin dimi neden yazmıyosun gel diyeti boşver muhabbet edelim
evet biraz habersiz kaçmış gibi oldum
çok işim vardı canım şükür hallettim geldim artık burdayım inşallah
suziiiimmm
bi kaç sayfa geriye baksan görürdün beni niye bakmadın hıı
aman kıyamam da ben şimdi sana çok özledim zaten..
aynı gün gelmişiz resmen ben de daha yeni yazmaya başladım
bütünlemem vardı onu geçtiiimm
sonra öğrenci evimi taşıdım istanbula gezmeye gittim..
eve geldim evde de inşaat vardı bi sürü iş filan derken sonunda bilgisayarı kurduk..
çok özlemişim burayı..
benden de böyle işte
doktora da git canım lütfen senin için endişe ediyorum önemli bişey çıkmaz inşallah
hosgeldin tekrar hasretcimgunaydınnnnn topıkdaslarım ben dondum sukur gerıye
nasılsınız bakıyım ozledım sızlerı kımler kaldı acaba topıkte
65 ıle ayrıldıgım topıge 68 olarak gerı donmekteyım
cok tesekkür ederim cok hos birsey böyle güzel karsilanmakAyyy canım, çok özledim kız seni, hemen geldiğibn belli olmuş, topiği doldurmuşun canım benim. Nasılsın, yine sorunların varmış, inşallah düzelir canım? Bu sene inşallah düzenli bir şekilde kilocuklarını da verirsin.
İyi etmişsin canım, ben de ramazan dolayısıyla tam diyet yapıyorum diyemicem, akşamları tatlıyı biraz kaçırıyorum. Ama gün içinde şekerimiz düştüğü için, toparlıyoruz akşam.
Bir de Dilek i gördüm arada kaçırmışım, kız Dilek gel sen de muhabbet edek kız, azcık anlat bize ne ediyon, sevdiceğinle aranız nasıl.
Ababa gelmiş napıyosunn canikom???
hosgeldin canimMerhaba arkadaslar bende 76. 4 ıle aranıza geldım ınsallah hedefım 55 kılo olmak. Bunu bu sefer basaracagım. 5 yıldır dıyet yapmıyordum hamılelık pılanımdan olayı hamılelık umudumu yıtırınce artık kılomu vermeye karar verdım. Kurabıye unlu mamullerı hayatımdan cıkardım. Seker olayını hayatımdan cıkardım. Asıtlı ıceceklerı hayatımdan cıkardım en ıyı ıcecek su ve ayran... Saka tatlar kesınlıkle almıyorum normal sebze yemeklerı yapıyorum. Yanı yemek yeme alıskanlıgımı degıstırdım kendımı dıyet yapıyormus gıbı degıl saglıklı beslenıyor moduna soktum. Ramazanda ıkı kılo verdım sadece aksamları bır ogun yıyerek sahurda tam pısmıs bır yumurta ve bır kac tussuz zeytın yıyorum okadar. Ve cay ıcıyorum gece boyu bol ıcecek alıyorum yesıl cay su, ve ayran. Evıme sadece esmer ekmek alıyorum kepeklı beyaz ekmekten mutlaka uzak duruyorum. Ekmegıde sadece 1 dılım ıftarda yıyorum okaar... Bakalım ramazan sonu ıkı kılo daha hedefım vermek ınsallah buradan yazıcam sızlere.
dileeek fistiiiik özledim geldimEskilerin hepsi tatilde sanırım.
Buralardayım aslında yazdıklarınızı arada sırada okuyordum.
Sen maşaallah azimli çıktın.
Evet arada bakıyordum.
İyi bende ne olsun aynıyım aynı işyerinde sürünüyorum.
Kilo dersen pek takılmıyorum iyi hissediyorum kendimi ama dikkatte ediyorum.
Buralardayım şeker sende dönmüşsün kürkçü dükkanına
Ooo dün eskilerin dönüş vaktiydi herhalde.
Geçmiş olsun suzim ve hoşgeldin tekrar buraya.
Dün sayfana baktım bende baktım bi hareket yok hala tatilde herhalde dedim.
Ee nasıl geçti Türkiye de ki tatilin??
OoOoo kimler varmışş burdaa.
İyiyim Fadime abla sen nasılsın?
Sevdicekle iyiyiz çok şükür kışa isteme olsun diyor da bilmiyorum evlilik fobim var sanırım.
Hayırlısı diyorum.
Sen nabıyorsun iyi misin?
hayirlisiyla evlenin insallah hasretcimmbende bende
3 haftalık tatıl + ramazan olunca bu hale geldım
bu arada ısteme olayına sewındm canım
bence ewlılıge bu kadr uzak bakma
sewdıcekle olduktan sonra mutlulugun en uclarını yasıosun emın olablırsın
bzde dun nıkah ıslemlerını baslattık
selam cocostarcimÇok şükür gidenler dönmeye başlamış. Artık canlanalım da yeniden şevk gelsin hepimize. Bu süreç ne akdar uzarsa o kadar sıkıyor beni. Bir an önce 58 olsaydım
Hepbirlikte elbette
gecen sene biz orucda cuma günü iftardan önce tartilip bildirim yapiyorduk canim regl olan veya tutamayan kizlarda sabahdan yapiyorlardin :26:bu arada bir sorum var
( özlediniz mi sorularımı)
İftardan önce, malum mide felan boş olunca kendimi iyice zayıflamış hissediyorum sonra iftarı yapınca sanki zayıflamamışım, hala aynı gibiyim. Şimdi, Ramazan'da kilo verip vermediğimizi, alıp almadığımızı ne zaman anlarız? sabah mı akşam mı, yemekten önce mi sonra mı tartılmak lazım?
Ne dersiniz?
bencede cuma tartilmamizi degistirmeyelim kizlar :26:hasret bebeğim bugün tartılma yarın iftardan önce tartıl akşam yazarsın bildirimini.. yani ben öyle düşündüm yanlış mı düşündüm ki :26:
menemen, bamya, taze fsülye, kurutmalıklar - patlıcan,biber,kabak- domates sosu
tsk ederm yapacagm ınskayınvalidemin bahçesi var.yazın ordan çıkan biberleri ince ince yemeklik doğruyoruz.poşetleyip dondurucuya atıyoruz.domatesleri tüm tüm poşetleyip onlarıda koyuyoruz.patlıcanları halka halka doğrayıp kızgın yağda biraz döndürdükten sonra onlarıda koyuyoruz :)))...aklına gelebilecek herşeyi koyabilirsin.sadece soğuk alan yiyecekleri koyma.erik,vişne,şeftali,kayısı bunlarıda koyabilirsin.kışın hem komposto yapabilir,hem reçel hemde pastaların üzerine süs olarak kullanabilirsin :)))
cuma diye cuma tartılmak uygun olur diye yarın tartılacağımı düşünmüştüm de o zaman oruçlular bugünden tartılsın :26:
tsk edermhasretcim ben domatesi biberi hiç yağ koymadan 10 15 dk tencerede pişiriyorum soğuyunca buzdolabı poşetlerine iki kepçe bölüştürüyorum kışın soğanı kavurup içine bi tane atıyorum mis gibi menemen oluo yada sadece domatesi rendeleyip kaynatıp yemeklerde kullanıyorum
mrb su<zım nasılsn canmsLm sekerler
oruc bitince verirsin veririz geri insallah canim gercekdende doktorun böyle bakacaksana cok sevindim hepimiz istedigimiz hedeflerimize ulasiriz insallah
evet canim bazen kimseye anlatmadigin dertlerini paylasiyorsunuz sevincini anlatiyorsun burdaki kizlar cok iyi kizlar cok seviyorum herbirini gelemedigim zamanlar aklim burda oluyor ne yaptilar nasillar diye allah güzel muhabettlerimizi bozmasin insallah
cok sagol canim insallah önemli birsey yoktur
ben tavugun kanatini seviyorum gögsü biraz kuru geliyoray fazla detaylara girmeyeyim canim istedi
betülcüm canim benim tatli kiz
kaldigim yerden baslamak istedim gecmissiz gelmeyeyim dedim bi baktim 400 sayfagözüm korktu birgün uyku tutmadimmi bakarim yine
türkiyede aklima geldin betülcüm dügüne giderken otobüslen gittik bolu dan geccezmi acaba diye aklimdan gectibende özledim sizleri
cok sevindim gecdigine tatlimnisanlin napti oda gecebildimi :26:
insallah canim gidecem en yakin zamanda
hosgeldin tekrar hasretcim
cok tesekkür ederim cok hos birsey böyle güzel karsilanmaksizleri cok seviyorum tesekkür ederim arkadaslarim
insallah düzelir canim cok sagolsizlerde elimden yada sacimdan tutacaksin sizlerle birlikde bu sefer insallah verecem
hosgeldin canim
dileeek fistiiiik özledim geldim
sagol dilegim esim yine isden ayrildi fistik ya oda evde olunca yine zor giriyorum
Türkiye cok güzeldin dilegim sayisal oynamiyorum ama biyerden birsey tutarsa aninda yerlesmeye hazirim
ufukda evlilik mi görünüyor dilegim
hayirlisiyla evlenin insallah hasretcimm
selam cocostarcimsende hosgeldin tekrar
gecen sene biz orucda cuma günü iftardan önce tartilip bildirim yapiyorduk canim regl olan veya tutamayan kizlarda sabahdan yapiyorlardin :26:
bencede cuma tartilmamizi degistirmeyelim kizlar :26:
betülcüm canim benim tatli kiz
kaldigim yerden baslamak istedim gecmissiz gelmeyeyim dedim bi baktim 400 sayfagözüm korktu birgün uyku tutmadimmi bakarim yine
türkiyede aklima geldin betülcüm dügüne giderken otobüslen gittik bolu dan geccezmi acaba diye aklimdan gectibende özledim sizleri
cok sevindim gecdigine tatlimnisanlin napti oda gecebildimi :26:
insallah canim gidecem en yakin zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?