İyi tatiller canım izmirde nereye geliosun bakayım?
benim pek meyve ile aram yok arada tuzlu bişiler yemem lazım tek besin çok zor oluyor öle diyet yapamıom bir domates diyeti yapıodum ilk gün bıraktım olmadı umarım baya verirsin canım
bursefam hoşgeldin canım,iyi tatiller sana,tadını çıkar bizim yerimizede
magrentacım valla daha fazla verenlerde oluyo bu diyetle,zaten ödem gidiyo vücuttan,demekki bende çok yokmuş sadece 1 kilo gitti,bu seferde ne verirsem kardır benim için 1,2 farketmez.....ayrıca o kadarda kötü değil ya ben kiraz çok sevdiğim için güzel gidiyo şimdilik
bursefa canım iyi tatiller sana
sağol canım... hatay caddesi 3yol diye geçiyordu sanırım.. teyzemler var izmirde onlara gidiyoruz annemle birlikte...
sağol canım... hatay caddesi 3yol diye geçiyordu sanırım.. teyzemler var izmirde onlara gidiyoruz annemle birlikte...
teşekkürler canım...
teşekkürler canım...
hazırlıklarımı yaptım anca toparlayabildim bavulu.. inşallah eksik bırakmamıştım.. birazdan duşa gireceğim aklım buradaydı yazıp hemen çıkkıyorum...çok öpüyorum kızlar...ŞenizŞenizŞeniz
merhabalar herkese bende aranıza katılıp sizlerle birlikte motivasyon olup beraber zayıplamak istiyorum biraz eskileri okudumda burda motivasyonda muhabbette saglam ne dersiniz bende varım diyeyimmi
Öncelikle hoşgeldin canım,a.s.a.s.tabiki bende varım de,burda olupta motive olmamak imkansız
Merhaba kızlar.Ben de zayıflamak istiyorum.8 ay önce doğum yaptım.Boy 1.60, kilo 79.Görenler aaaa ne olmuşsun diyo.Beni de alıın aranıza.Yalnız bebeğe süt veriyorum.
ben de bugun katıldım canım seninde gelmene sevindim hosgeldin senden bendensin bende dogumda cok kilo almadım ama emzirme sırasında biraz aldım onları vermeye calısıyorum 170 boy 74 kiloyum bende emziriyorum ama yediklerine dikkat edince yavas yavas gidiyo sen basırısın inan yeter bebişim suan 7 ay 8 gunluk veee cok yaramaz
kaydirigubbakcemile3
KİRAZCIM tsambikos la tombikos ayrı kişiler canım yani ben öle biliyom acaba benmi yanılıyom tsambikos sen aydınlat bizi ayrıca tombikos yok ortalarda yok benmi karıştırdım acep
evet tombikos la ben baskayım arkadaslar zayıfladıktan sonra sadece takıp ettım sızı yaklasık 1 aydır yokum
bu arada herkese tesekkur ederım destek oldugunuz ıcın
hoşgeldin aramıza tam yerine geldin :)merhabalar herkese bende aranıza katılıp sizlerle birlikte motivasyon olup beraber zayıplamak istiyorum biraz eskileri okudumda burda motivasyonda muhabbette saglam ne dersiniz bende varım diyeyimmi
sende hoşgeldin canım yavaş yavaş ama kalıcı vericez kiloları ama dikkat etmen lazım bebeğin daha ufak ve emziriyorsun fazla kalorili şeyleri kısman ilk başta yeterli olur benceMerhaba kızlar.Ben de zayıflamak istiyorum.8 ay önce doğum yaptım.Boy 1.60, kilo 79.Görenler aaaa ne olmuşsun diyo.Beni de alıın aranıza.Yalnız bebeğe süt veriyorum.
inşallah herşey yolunda gider canım sakin olup olayları değerlendirmeye bak hakkınızda hayırlısı daralırsan buraya gel seni dinlicek bir sürü kişi var burda hayat kısa ve üzülmeye yetecek kadar vaktimiz yok unutma senden daha kıymetli yok biraz bencil olmak gerekiyorevet tombikos la ben baskayım arkadaslar zayıfladıktan sonra sadece takıp ettım sızı yaklasık 1 aydır yokum
bu arada herkese tesekkur ederım destek oldugunuz ıcın
fıstıklar bu ne sessizlik,şulecim seni görmüştüm bi ara, yazarsın diye bekledim ama yoğunsun galiba
bende kiraz diyetime aynen devam ediyorum,öğle yemeği 1 tabak kirazımı yedim,yeşil çayımı içiyorum
bugün yoğun ve stresli bir gün valla kiraz açık bırakmışım kalmış öyle inanılmaz bir sıcak ve nem var mersinde su içmekten artık midem bulanıyor davul gibi oldum kaydirigubbakcemile3 midem kaynıyor zaten bugün sabah 3 zeytin yedim mahvetti beni,bu arada sabahları bir parça pide ekmek domates peynir kahvaltımı yapıyorum hergün arada meyve atıştırıyorum öğlen yemek yemiyorum sıcaktan zaten insan göresi bile gelmiyor karpuz ne varsa meyve yada yoğurt geçiştiriyorum akşam da aynı meyve yoğurt yada çorba varsa yiyorum yatmadan 1 bardak süt içiyorum alıştım artık mide kabul etmiyor çatalla bişey yerken 4 çataldan sonra beyin otomatikmen izin vermiyor sanki 5.ci çatalı atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?