70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım... hatay caddesi 3yol diye geçiyordu sanırım.. teyzemler var izmirde onlara gidiyoruz annemle birlikte...

teşekkürler canım...

bursefa canım iyi tatiller sana

teşekkürler canım...

hazırlıklarımı yaptım anca toparlayabildim bavulu.. inşallah eksik bırakmamıştım.. birazdan duşa gireceğim aklım buradaydı yazıp hemen çıkkıyorum...çok öpüyorum kızlar...ŞenizŞenizŞeniz

Günaydın kızlar herkese iyi sabahlar
havalar sıcak işe gelmek çok kötü tam yatıp uyuncak saattede gelinmez ki
neyse hala diyete başlayamadım dün eve geç gidince çorbayı yapamadım sürekli engel çıkıyor yapmayım die heheh
hadi kızlar uyanın herkes nerde :)

oooo güzel yere geliosun canım bol bol gezersin artık iyi tatiller tekrar :))

merhabalar herkese bende aranıza katılıp sizlerle birlikte motivasyon olup beraber zayıplamak istiyorum biraz eskileri okudumda burda motivasyonda muhabbette saglam ne dersiniz bende varım diyeyimmi

merhabalar herkese bende aranıza katılıp sizlerle birlikte motivasyon olup beraber zayıplamak istiyorum biraz eskileri okudumda burda motivasyonda muhabbette saglam ne dersiniz bende varım diyeyimmi

Öncelikle hoşgeldin canım,a.s.a.s.tabiki bende varım de,burda olupta motive olmamak imkansız

Merhaba kızlar.Ben de zayıflamak istiyorum.8 ay önce doğum yaptım.Boy 1.60, kilo 79.Görenler aaaa ne olmuşsun diyo.Beni de alıın aranıza.Yalnız bebeğe süt veriyorum.

Öncelikle hoşgeldin canım,a.s.a.s.tabiki bende varım de,burda olupta motive olmamak imkansız

ozaman bende varım diyorum hergun girmeye çalısıcam tabi bebişimden fırsat bulabilirsem 7 ay 8 gunluk bir oglum simdiden cok haylaz ozaman bu sabah yediklerimden baslıyım sbah 2 dilim çavdar ekmeği biraz peynir bir salatalık ve domates az once aramı yedim 2 tane armut orta boy öglen ise triotim var sıfırtuz kullanmamlazım o yuzden tuzsuz ıspanak yemeği 4 kasık yodurt 1 dilim ekmek şimdilik bu kadaropuyorumnanaktan

Merhaba kızlar.Ben de zayıflamak istiyorum.8 ay önce doğum yaptım.Boy 1.60, kilo 79.Görenler aaaa ne olmuşsun diyo.Beni de alıın aranıza.Yalnız bebeğe süt veriyorum.

ben de bugun katıldım canım seninde gelmene sevindim hosgeldin senden bendensin bende dogumda cok kilo almadım ama emzirme sırasında biraz aldım onları vermeye calısıyorum 170 boy 74 kiloyum bende emziriyorum ama yediklerine dikkat edince yavas yavas gidiyo sen basırısın inan yeter bebişim suan 7 ay 8 gunluk veee cok yaramaz
kaydirigubbakcemile3

Vereceğiz inşallah.Başka yolu yok.Ben de doğum yaptığımda 69 kg a düştüm.Ama süt vermek için yedim ve durum bu.Benim bebiş 9.ayında teyzesi.Biraz huysuz benimki de.Evde oturmuyorum hiç.Ama işim masa başında.O yüzaden veremedim 1 gr bile.Burda verecez ama.:lepi:

KİRAZCIM tsambikos la tombikos ayrı kişiler canım yani ben öle biliyom acaba benmi yanılıyom tsambikos sen aydınlat bizi ayrıca tombikos yok ortalarda yok benmi karıştırdım acep

evet tombikos la ben baskayım arkadaslar zayıfladıktan sonra sadece takıp ettım sızı yaklasık 1 aydır yokum

bu arada herkese tesekkur ederım destek oldugunuz ıcın

evet tombikos la ben baskayım arkadaslar zayıfladıktan sonra sadece takıp ettım sızı yaklasık 1 aydır yokum

canım ben çok özür dilerim,karıştırdım seni,bende uzun zamandır yoktum,nasılsın,daha iyisindir umarım

tesekkur ederım kırazcım normal karıstırman baygdır gırmıyodu topiğe ayakta durmaya calısıyorum ıste, ne kadar zor olsa da...

canım güçlü olmaya çalış,biliyorum şu an biz ne söylesek senin yaşadıklarını bilemeyiz ma bu günlerde geçecektir eminim,çok daha mutlu olucan günlerin çarçabuk gelir inşallah

fıstıklar bu ne sessizlik,şulecim seni görmüştüm bi ara, yazarsın diye bekledim ama yoğunsun galiba

bende kiraz diyetime aynen devam ediyorum,öğle yemeği 1 tabak kirazımı yedim,yeşil çayımı içiyorum

hoşgeldin aramıza tam yerine geldin :)
sende hoşgeldin canım yavaş yavaş ama kalıcı vericez kiloları ama dikkat etmen lazım bebeğin daha ufak ve emziriyorsun fazla kalorili şeyleri kısman ilk başta yeterli olur bence

inşallah herşey yolunda gider canım sakin olup olayları değerlendirmeye bak hakkınızda hayırlısı daralırsan buraya gel seni dinlicek bir sürü kişi var burda hayat kısa ve üzülmeye yetecek kadar vaktimiz yok unutma senden daha kıymetli yok biraz bencil olmak gerekiyor

selam canım nasılsın bende yazdım kaçtım kimse olmayınca şimdi baktım yeni arkadaşlar gelmiş biraz muhabbet olmuş hadi kızlar toplanınnn

bugün yoğun ve stresli bir gün valla kiraz açık bırakmışım kalmış öyle inanılmaz bir sıcak ve nem var mersinde su içmekten artık midem bulanıyor davul gibi oldum kaydirigubbakcemile3 midem kaynıyor zaten bugün sabah 3 zeytin yedim mahvetti beni,bu arada sabahları bir parça pide ekmek domates peynir kahvaltımı yapıyorum hergün arada meyve atıştırıyorum öğlen yemek yemiyorum sıcaktan zaten insan göresi bile gelmiyor karpuz ne varsa meyve yada yoğurt geçiştiriyorum akşam da aynı meyve yoğurt yada çorba varsa yiyorum yatmadan 1 bardak süt içiyorum alıştım artık mide kabul etmiyor çatalla bişey yerken 4 çataldan sonra beyin otomatikmen izin vermiyor sanki 5.ci çatalı atamıyorum

ooo şulecim süpersin artık az yemeğe alışmışın sıcaklarda yedirtmior sen iyi kilo vercen bu sayede darısı başıma bu arada biber hapı nasıl gidio bitti dimi

şulecim sen oturtmuşsun düzenini,gerçektende sıcaklarda yenmiyo bişey,bende abur cubur,dondurma çok yerdim ama artık elimi sürmüyorum,çok az şeyle doymaya başladım ve kesinlikle ağır ağır yemenin çok çiğnemenin faydasını görüyorum,yarın kiraz diyetim bitiyo,ondan sonra normal düzenime geçicem,sporada biraz daha ağırlık verdimi oooooo gitsin kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…