70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet çizelgemde de görüldüğü gibi bu sabah tartıldım ve 73.8 geldim insan 1 haftada 500 gr nasıl alır ya doğru düzgün bişey de yemiyorum ki

ALLAH yardımcın olsun canım dualarımız seninle

evet çizelgemde de görüldüğü gibi bu sabah tartıldım ve 73.8 geldim insan 1 haftada 500 gr nasıl alır ya doğru düzgün bişey de yemiyorum ki

Al benden de o kadar... Dikkat et, dikkat et sonunda 200 gram gitsin pöfff

SUZİŞ üzülme be tatlısı her şey olucağına varır

inan biz kadınlar üzülüp ağladığımızla kalıyoruz erkekler zerre kadar kafalarına takmıyo yaşananları

ya eşini olduğu gibi kabullenip ömür boyu hareket ve davranışlarına katlanıcaksın yada k....na tekmeyi basıcaksın

kendini bu kadar yıpratma lütfen

benide alın aranıza lütfen ben 80 kiloyum lütfen bendide alın 34 yaşındayım 8 yaşında oğlum var 1.65 boyunda ve 80 kiloyum moralim çok kötü zayıflamayı bir türlü beceremiyorum kahretsin boğazımı tutamıyorum (

bebeğim naptın sen ya diyet yaptığını düşünme bari ramazanda kilonu koru bayramdan sonra devam edersin vermeye ama kilo alma lütfen
[/B]

ah tatlım yaptım yapacağımı yine işte.ama bakcez 2 saat sonra yapam bildirimi bakalım ne olacak.ama artıda değilim şükür ondan mutluyum.2 kilo aldım bu hafta içinde we o 22 kiloyu wermek için canım çıktı kızartma falan yesemde werdim yine..buna şüükür diyorum ertık..

hoşgeldin canım.moral bbozmak yok.kilo weremiyorum diyip geldik hepimiz ama werdikk.sende wereceksin..bi bakacaksın dal gibi çıtır olmuşsun yeni gelenlere destek oluyor olacaksın..hepimiz çıtır çerez olacağız okadar..artık kilolu kadın kalmayacaK...

SECEM napıyon bacım

geceki vukuatını okudum kızartma yemişsin

secem kilo veremez kiiiiiiii bayrama 61 olamazkiiiiiiiiiii

Offf suziiim yaa. Aklımdasın bugün hep. Kendine dikkat et canım sen eşyayı falan boşver.

Böyle suçlu suçlu bide delirip sana zarar vermesin.

selam kızlar anca gelebildim

Selam şeker. Hoşgeldin. Arada alınıyo öyle gramlar takma kafana.

Yemediğini biliyosan vardır bişey regl ödem falan.

Hoşgeldin canım aramıza. Hergün menülerini yaz istersen bugün bildirimde yap.

Başlangıç kilonu yaz altınada yeni üye yaz.

slm kızlar
bende akşam bildirim yapıcam
liste altıyım bu hafta ama artık kesintisiz burdayım
eee nasılsınızzz

Selam beybi. Hoşgeldin sende nerelerdesiniz kısçeler siz Nora da yok ortalıkta.

Katıl listeye de canım çoğalalım artık eskisi gibi.

Biz topikçe Suzişimize üzüldük.Aklımda onda kalıyor bugün hep

Sen nasılsın ?

hoşgeldin canım.moral bbozmak yok.kilo weremiyorum diyip geldik hepimiz ama werdikk.sende wereceksin..bi bakacaksın dal gibi çıtır olmuşsun yeni gelenlere destek oluyor olacaksın..hepimiz çıtır çerez olacağız okadar..artık kilolu kadın kalmayacaK...

Ben kaçar şekerler

Kurs var gene bugün.

Suzzzzzzzzzzzzzzzzzim aklıma sende kalıcak eve gelene kadar.

Kendine dikkat canım benim

aramıza hoşgeldin insan isterse her şeyi başarır moralini bozma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…