bu aksam yeseydın barrı cnm cuma oncesı yapılırmı bu yaffffffffffffff
ALLAH yardımcın olsun canım dualarımız seninlederdimi anlatacak cevrem yok yine geldimcok kötüyüm aglamakdan üsüntüden karnima sanci girdi
yine arkadasiyla bulusmaya gidecekdin girdik birbirimize dedim sen beni anlamadin herhalde olayin ciddiyedini anlamadiysam bidaha anlatayim ben istemiyorum artik senin herseyine katlanmak zorunda degilim ver evin anahtarini ondan sonra istedigin yere gidersin dedim vermedi evdeki dolapdan baseball sopasini aldi herseyi kirip öyle gidermis bi keresinde ayrilcam dedim televizyonu kirmisdin beni tehdit ediyorayrilmaya da yanasmiyor ne istiyorsun dedim ya arkadasin ya ben dedim sen secimini yaptin dedim ben sana kac kere servetlen bulusma dedim ben birsey yapmadim dedi sen bana kosul koyamasin dedi gitmeye de gitmiyor ya hayatimi alt üst ediyor okadar cagresizim ki
sagolun kizlar sizede icimi dökemeszem naparim
evet çizelgemde de görüldüğü gibi bu sabah tartıldım ve 73.8 geldiminsan 1 haftada 500 gr nasıl alır ya doğru düzgün bişey de yemiyorum ki
keşke benden de 200 gr gitseydi de şu 500 gr gelmeseydi
bebeğim naptın sen yadiyet yaptığını düşünme bari ramazanda kilonu koru bayramdan sonra devam edersin vermeye ama kilo alma lütfen
[/B]
benide alın aranıza lütfen ben 80 kiloyum lütfen bendide alın 34 yaşındayım 8 yaşında oğlum var 1.65 boyunda ve 80 kiloyum moralim çok kötü zayıflamayı bir türlü beceremiyorum kahretsin boğazımı tutamıyorum(
derdimi anlatacak cevrem yok yine geldimcok kötüyüm aglamakdan üsüntüden karnima sanci girdi
yine arkadasiyla bulusmaya gidecekdin girdik birbirimize dedim sen beni anlamadin herhalde olayin ciddiyedini anlamadiysam bidaha anlatayim ben istemiyorum artik senin herseyine katlanmak zorunda degilim ver evin anahtarini ondan sonra istedigin yere gidersin dedim vermedi evdeki dolapdan baseball sopasini aldi herseyi kirip öyle gidermis bi keresinde ayrilcam dedim televizyonu kirmisdin beni tehdit ediyorayrilmaya da yanasmiyor ne istiyorsun dedim ya arkadasin ya ben dedim sen secimini yaptin dedim ben sana kac kere servetlen bulusma dedim ben birsey yapmadim dedi sen bana kosul koyamasin dedi gitmeye de gitmiyor ya hayatimi alt üst ediyor okadar cagresizim ki
sagolun kizlar sizede icimi dökemeszem naparim
selam kızlar anca gelebildim
benide alın aranıza lütfen ben 80 kiloyum lütfen bendide alın 34 yaşındayım 8 yaşında oğlum var 1.65 boyunda ve 80 kiloyum moralim çok kötü zayıflamayı bir türlü beceremiyorum kahretsin boğazımı tutamıyorum(
slm kızlar
bende akşam bildirim yapıcam
liste altıyım bu haftaama artık kesintisiz burdayım
eee nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?