SECEM napıyon bacım
geceki vukuatını okudum kızartma yemişsin
secem kilo veremez kiiiiiiii bayrama 61 olamazkiiiiiiiiiii
Offf suziiim yaa. Aklımdasın bugün hep. Kendine dikkat et canım sen eşyayı falan boşver.
Böyle suçlu suçlu bide delirip sana zarar vermesin.
Selam şeker. Hoşgeldin. Arada alınıyo öyle gramlar takma kafana.
Yemediğini biliyosan vardır bişey regl ödem falan.
Hoşgeldin canım aramıza. Hergün menülerini yaz istersen bugün bildirimde yap.
Başlangıç kilonu yaz altınada yeni üye yaz.
Selam beybi. Hoşgeldin sende nerelerdesiniz kısçeler siz Nora da yok ortalıkta.
Katıl listeye de canım çoğalalım artık eskisi gibi.
Biz topikçe Suzişimize üzüldük.Aklımda onda kalıyor bugün hep
Sen nasılsın ?
çünkü geçen hafta 68.200 ken hem regl hem fullenmiş iştah bilin bakiim kaçım 69.7 işte bölee
üzülme canım haftaya daha iyi bi sonuç alacaksın bak gör sakın pes etme
olsun cnmbunada sukurr bakalımbneede ne olacak lısteyı yapan bellı oldumu hanımlarrrrrrr
evet çizelgemde de görüldüğü gibi bu sabah tartıldım ve 73.8 geldiminsan 1 haftada 500 gr nasıl alır ya doğru düzgün bişey de yemiyorum ki
Al benden de o kadar... Dikkat et, dikkat et sonunda 200 gram gitsin pöfff
benide alın aranıza lütfen ben 80 kiloyum lütfen bendide alın 34 yaşındayım 8 yaşında oğlum var 1.65 boyunda ve 80 kiloyum moralim çok kötü zayıflamayı bir türlü beceremiyorum kahretsin boğazımı tutamıyorum(
İyiyim bende evet suzimin olayını okudum çok üzüldüm
İnş en az hasarla atlatır bu durumu.onun için dua edicem...
artık burdayım bende cnm.burdan uzaklaşmak hiç iyi gelmedi bana
en son 67.7 dim
norada gelecek inş en kısa zamanda
regle 1 hafta var ondan mı ki :26:
slm kızlar
bende akşam bildirim yapıcam
liste altıyım bu haftaama artık kesintisiz burdayım
eee nasılsınızzz
benide alın aranıza lütfen ben 80 kiloyum lütfen bendide alın 34 yaşındayım 8 yaşında oğlum var 1.65 boyunda ve 80 kiloyum moralim çok kötü zayıflamayı bir türlü beceremiyorum kahretsin boğazımı tutamıyorum(
kahretsin ya neden böyle oluyopes etmek üzereyim
MİRAYHAN sen mi üzülüyodun canım bu hafta az verdim diyeBaşlangıç kilo:78.1
Geçen hafta:75.5
Bu hafta:75.2
Gelen/Giden: 300gr. giden
Toplamda giden:2.9 kg.
Hedef:58
Sakın haa
Pes etsek ne olacak ki, zayıflayacak mıyız? Tam tersine rakamlar patır patır artacak
Vücudumuz makina değil ki lineer bir azalma görülsün. Üstüne üstlük bizler kadınız, kadınlarda binbir türlü sebepten ödem, kilo artışı vs olabilir.
Pes etme lafını sana yakıştıramadım
selam canlarım
nasılsınız, uzun zaman oldu uğramıyorum buralara..
umarım hepiniz iyisinizdir
İyiyim bende evet suzimin olayını okudum çok üzüldüm
İnş en az hasarla atlatır bu durumu.onun için dua edicem...
artık burdayım bende cnm.burdan uzaklaşmak hiç iyi gelmedi bana
en son 67.7 dim
norada gelecek inş en kısa zamanda
Siz böyle düşündükçe aldatılmaya mahkumsuz zaten .
.
MİRAYHAN sen mi üzülüyodun canım bu hafta az verdim diye
bi hafta fazla gidiyosa bi hafta az gidiyo tecrübeyle sabit hiç canını sıkma 300 gr az mı böyle böyle gidicek kilolar biraz sabır
sen ne biliyosunda ahkam kesiyosun anlamadım,meraktan çatlayın emi,herşeyini öğrendim,,ve gözümün renginden nasıl eminsem aldatılmadığımdanda emindim ve halada böyle olduğuna emin oldum,,ve hala diyorum herkez yapar ama kocam yapmaz,yaptığı yine küçümsenicek bişey değilmiş ama en azından başka bi kadınla yaşanmış bişey yok,derlerya senden başka bi kadının eli değmedi elime,işte o durumdayız hala,tekim ve hep tek kalıcam,tek kalamayanlar yansın,sende bu kadar büyük konuştuğuna göre elbetki başına gelicekler yakındır,mutlu ol hayatta ne diyim,
ama cidden kendimi boşa hırpalamışım,eşimide tabiki,keşke ilk gün öğrenseydim bu kadar basit bişey olduğunu,gizlemekte neymiş evelallah kadınız herşeyi gün yüzüne çıkartırız,ogün bugündür burnundan getirdim sonunda herşey ortaya çıktı,sana diycem tek şey ben kendimi boşa hırpalattırmışım size,,asıl dostluklar burdaydıki keşke derdimi burdaki arkadaşlarıma açsaydım anlarlar iyice dibe vurmazlardı,neyse sondu zaten bidaha asla derdim olursa kk'ya aman demiycem(önyargılı ve yargısız infazcılarla dolu,)haa olanları bi kadın asla unutmaz,ama yolumuza devam ediyoruz öyle böyle,,ama cidden bu hatalar erkekleri köpek ediyo ve bu işin en rahatlatan yeride bu oluyo benim için,,dik kafalıda olabilişrdi sananede diyebilirdi ama köpekler gibi pişman,eh büyüklük son bikez daha bende kalsın dedim ve eh dedim ama affetmem uzun sürücek gibi,belki bu konuyu asla affetmiycem ama yolumuza devam edicez,o yansın derdine artık hayat bana güzel,cehennem hayatı yeni başlıyo onun
yani bi dediği bi dediğini tutmamışki hem bırakın diyo kocayı hem affedin :26::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?