70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SECEM napıyon bacım

geceki vukuatını okudum kızartma yemişsin

secem kilo veremez kiiiiiiii bayrama 61 olamazkiiiiiiiiiii

gece wukuat oldu hatta bu hafta 2 kilo aldım ammaaaaa geri werdim we artıyla dönmicem akşama sende gör.61 de olcam bayrama.pazartesi dawet yapcam arkadaşa.kürdan kebabı,içli köfte,mantı,dolma,börek kurabiye falan yapcam 2 çocukla zor olcak hatta yapabilirim inşallah..ogün yersem 61 zorda bakalım nasipp..seni geçtimya he he he

Son düzenleme:

İyiyim bende evet suzimin olayını okudum çok üzüldüm

İnş en az hasarla atlatır bu durumu.onun için dua edicem...

artık burdayım bende cnm.burdan uzaklaşmak hiç iyi gelmedi bana

en son 67.7 dim

norada gelecek inş en kısa zamanda

Sahur menüm:herzamanki gibi 2 kaşık yulaf 2 kaşık nesfit 3 kaşık yoğurt birde kepekli ekmeğin tek lokmalık bir parçasına yağ sürüp yedim

İftar:1 kepçe kuru fasulye ve 3 kaşık bulgur pilavı vee bol su

Tabiiki yine son dakika tartılıcam malum felsefem:''Ne kadar geç,o kadar iyi,mutlu ve hafif.''

çünkü geçen hafta 68.200 ken hem regl hem fullenmiş iştah bilin bakiim kaçım 69.7 işte bölee

noldu bize canım ya geçen haftanın 1. ve 2. olarak çöküşteyiz :44:

üzülme canım haftaya daha iyi bi sonuç alacaksın bak gör sakın pes etme

tamam canım pes etmek yok

olsun cnmbunada sukurr bakalımbneede ne olacak lısteyı yapan bellı oldumu hanımlarrrrrrr

evet şükür Uruz'cum hazırlıycak...

evet çizelgemde de görüldüğü gibi bu sabah tartıldım ve 73.8 geldim insan 1 haftada 500 gr nasıl alır ya doğru düzgün bişey de yemiyorum ki

bende yemiyorum ama ance 300 gr gitmiş, bir yerde var bir hatam...:44:

Al benden de o kadar... Dikkat et, dikkat et sonunda 200 gram gitsin pöfff

al benden de o kadar...

gel canım gel, bende tutamıyordum boğazımı burası sayesinde tutuyorum...

Suzi'ye nolmuş kızlar? okuyamadım geçmişi bebişten...:44:

regle 1 hafta var ondan mı ki :26:

Regle de daha çok varmış aslında :26:

slm kızlar
bende akşam bildirim yapıcam
liste altıyım bu hafta ama artık kesintisiz burdayım
eee nasılsınızzz

Tekrar hoşgeldin

Aramıza hoşgeldin canım. İkimizin de kilo fazlalığı aynı. Hep beraber vericez inşallah

yaw arkadaş nedir bu topik kızlarının kocalarından çektiği

kızlar benden size bi tavsiye hiiiç üzülüp ağlayıp karalar bağlamayın

üzüntü stres kadar insanı yıpratan hasta eden bi duygu yok

ben benim kocanın biletini kestim eline vericeem günü sabırsızlıkla bekliyorum

Başlangıç kilo:78.1
Geçen hafta:75.5
Bu hafta:75.2
Gelen/Giden: 300gr. giden
Toplamda giden:2.9 kg.
Hedef:58

kahretsin ya neden böyle oluyo pes etmek üzereyim

Sakın haa

Pes etsek ne olacak ki, zayıflayacak mıyız? Tam tersine rakamlar patır patır artacak

Vücudumuz makina değil ki lineer bir azalma görülsün. Üstüne üstlük bizler kadınız, kadınlarda binbir türlü sebepten ödem, kilo artışı vs olabilir.

Pes etme lafını sana yakıştıramadım

Başlangıç kilo:78.1
Geçen hafta:75.5
Bu hafta:75.2
Gelen/Giden: 300gr. giden
Toplamda giden:2.9 kg.
Hedef:58
MİRAYHAN sen mi üzülüyodun canım bu hafta az verdim diye

bi hafta fazla gidiyosa bi hafta az gidiyo tecrübeyle sabit hiç canını sıkma 300 gr az mı böyle böyle gidicek kilolar biraz sabır

tamam tamam moralim çok bozuldu ondan öyle dedim devam edicem yine :114:

hoşgeldin canım norada gelcek demişin görüşüyomuydunuz kaçak kaçak bakiim hee :) bak sen bizi ekip :)

yaaa suzimizin kalbi acıyor bizimde suzimize kalbimiz acıyor bu aralar kocişler kudurdu hatunlarının etine sardılar ama sizde söleyin noluur pes etmekle olmazz

Siz böyle düşündükçe aldatılmaya mahkumsuz zaten .
.

sen ne biliyosunda ahkam kesiyosun anlamadım,meraktan çatlayın emi,herşeyini öğrendim,,ve gözümün renginden nasıl eminsem aldatılmadığımdanda emindim ve halada böyle olduğuna emin oldum,,ve hala diyorum herkez yapar ama kocam yapmaz,yaptığı yine küçümsenicek bişey değilmiş ama en azından başka bi kadınla yaşanmış bişey yok,derlerya senden başka bi kadının eli değmedi elime,işte o durumdayız hala,tekim ve hep tek kalıcam,tek kalamayanlar yansın,sende bu kadar büyük konuştuğuna göre elbetki başına gelicekler yakındır,mutlu ol hayatta ne diyim,
ama cidden kendimi boşa hırpalamışım,eşimide tabiki,keşke ilk gün öğrenseydim bu kadar basit bişey olduğunu,gizlemekte neymiş evelallah kadınız herşeyi gün yüzüne çıkartırız,ogün bugündür burnundan getirdim sonunda herşey ortaya çıktı,sana diycem tek şey ben kendimi boşa hırpalattırmışım size,,asıl dostluklar burdaydıki keşke derdimi burdaki arkadaşlarıma açsaydım anlarlar iyice dibe vurmazlardı,neyse sondu zaten bidaha asla derdim olursa kk'ya aman demiycem(önyargılı ve yargısız infazcılarla dolu,)haa olanları bi kadın asla unutmaz,ama yolumuza devam ediyoruz öyle böyle,,ama cidden bu hatalar erkekleri köpek ediyo ve bu işin en rahatlatan yeride bu oluyo benim için,,dik kafalıda olabilişrdi sananede diyebilirdi ama köpekler gibi pişman,eh büyüklük son bikez daha bende kalsın dedim ve eh dedim ama affetmem uzun sürücek gibi,belki bu konuyu asla affetmiycem ama yolumuza devam edicez,o yansın derdine artık hayat bana güzel,cehennem hayatı yeni başlıyo onun

Son düzenleme:
napıyosun sende durumlar nedir bakiim sesin çıkmıyo yafrimuuu :)al bakiiim kocaman bi muckk sana

MİRAYHAN sen mi üzülüyodun canım bu hafta az verdim diye

bi hafta fazla gidiyosa bi hafta az gidiyo tecrübeyle sabit hiç canını sıkma 300 gr az mı böyle böyle gidicek kilolar biraz sabır

evet canım bendim, tamam canım çok sağol moral oldu bu bana, üzülmiycem az da olsa gitmeli bu kilolar...

yani bi dediği bi dediğini tutmamışki hem bırakın diyo kocayı hem affedin :26::44:

yani bi dediği bi dediğini tutmamışki hem bırakın diyo kocayı hem affedin :26::44:

valla aklımda tutamıycam kadar çok kişi nicki var kkda oyüzden öyle konuştuğuna göre ordan biri heralde diye düşündüm,bizim topikte böyle zihniyette insan yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…